|
| Informaţii generale | |
|
+96DPS gabrielcr TVlad lifetec truscamihai matei vulcan mielutu zburator ultras bobi Elful stefan_br ttavi Amiralul florin.lifticariu florin29sv bubu cfr500 alex1987 cardinal LanceR mtk get. Vale DAS 2011 Desiro256 legolass TonyGFR didinul Dutzu frank81 dan tm Nk11 Ryan Anderson phnegativ cortexedge M.I.C.I. Caspar Norbi alinx3330 gardianlinux Razvan Tudor alexpopa Luna 92Dragos vatmanul ALEXCFR marius664 mureseanu_976 alex.alexus.tm Gabry Gabriel lapsanszkitamas riciu Rarau AlexD apmatei marius_catalin84 user dezactivat... cnusi rich1974 Spartan1948 c o r v i n Lafont rizelgeorgel2004 maris.constantin Arsen22 Cont.dezactivat Simply18 Sabik IonutCFR2009 membru dezactivat , Vitosa COSTACHE MIHAIL Petre_IFTE cstefan yeu1 Balto Radu Tudor Teodor Dr2005 Jhonyla Adrian78 Vlad kristi kkk NicuS Andrey_tm Katalin4653 baiazid allred AndiCFR Tomi13leu cristi CFR cristy79 Adirmvl DUAL razvan - trenuri Nesebar 100 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20628 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25572 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 15:37 | |
| Pe 2013 au folosit doar datele de la CFR şi Regiotrans.
După valoare, ar trebui să fie toţi operatorii. Dpdv legal, toţi trebuie să raporteze la INS. Pe total 2014 au fost 69 de milioane de călători*... deci cu 9 milioane mai mulţi decât în 2013 (am fost prea optimist când am zis 10 milioane). Din ăştia 9 milioane, vreo 8 milioane au fost la CFR Călători. Cu ocazia asta, sper că am lămurit problema existenţială a unora, care, doar pentru că nu au ei tren de oriunde până oriunde, cred că lumea nu merge cu trenul.
*) evident, este vorba de numărul de călătorii, adică numărul de bilete şi alte titluri de călătorie. _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 15:54 | |
| |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20628 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25572 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 16:19 | |
| Ai aceeaşi mentalitate cu a celor care au făcut Master Planul şi celelalte strategii... vezi doar ce vrei. 8 milioane de blatişti? Nu poate fi serioasă o astfel de afirmaţie, ar însemna că CFR Călători avea 15% blatişti până anul trecut. Oamenii chiar se întorc la tren, iar operatorii sunt încurajaţi să transporte cât mai mulţi călători... evident, sunt unii cărora nu le convine că nu pot merge dintr-un capăt al ţării în altul cu acelaşi tren, eventual singuri în compartiment tot drumu. Prin alt topic am demonstrat cum se poate folosi un tren pentru transportul elevilor, deşi cineva zicea că e prea târziu pus... timpul e foarte important acum, pentru toate categoriile de călători. Dacă trenul pleacă prea devreme (implicit ajunge prea devreme), călătorul o să se ducă la dubă, ca să mai doarmă dimineaţa 20 de minute în plus (şi eu aş face la fel în locul lor). Vorbesc, după cum cred că v-aţi dat seama, de traficul de navetă, de călătorii frecvenţi, zilnici, fix cei pe care sistemul ar trebui să se bazeze. La o călătorie ocazională nu contează prea mult că stai 15 - 30 minute într-o staţie la legătură de 2 ori pe an. Dar dacă înmulţeşti 30 minute pe zi cu 240 zile lucrătoare, ies 120 ore pierdute. _________________ :TTT:
|
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 17:34 | |
| Eu spun din ce vad, nu cunosc pe ABSOLUT NIMENI din prieteni/vecini/colegi care sa se fi intors la tren, nu stiu cine s-a intors la tren. Doar pe 800 au venit iar oamenii la tren, pana anul trecut autocarele la CT erau pline si trenurile goale, acum e invers, trenu bate autocarul si de aici ies multi caltori plus blatistii, dar pe alte rute nu s-a intors nimeni la tren. Nu am nici macar un coleg la munca care sa nu fi folosit trenu in ultimi 5 ani si anu trecut sa se fi intors la tren, ei rad de mine ca inca mai merg eu cu trenu si tu zici ca s-a intros lumea la tren, aiurea, praf in ochi. Parca eu nu vad cum sunt trenurile, la fel de goale toate, cum erau in 2013 asa a fost si in 2014, doar pe 800 au crescut calatorii in rest nu am vazut nicaieri o crestere. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3356 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8370 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 18:08 | |
| 'karpaty" tu mergi foarte mult cu trenul si cunosti situatia PE TEREN.
Autocarele sunt mai goale acum pe magistrala 800.
|
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 18:16 | |
| Ai o vedere destul de limitată, tu vezi vecinii de bloc şi colegii de birou... numai că ţara asta are vreo 19 milioane de oameni. Apoi mai vezi trenurile cu care te plimbi prin ţară, de obicei trenuri de noapte şi/sau trenuri care au ca unic scop transportarea garniturilor dintr-un loc în altul. Ia du-te în Chitila şi stai acolo între 7 şi 9... să vezi acolo trenuri ,,goale". Du-te în Bucureştii Noi. Sau du-te în Ciulniţa pe la ora 15. Sau în Roşiori, să vezi acolo puhoaie.
Chiar şi Malaxele alea de la înjuri atâta... au adus o mică îmbunătăţire a transportului în zonele pe unde au intrat, crescându-se numărul de trenuri.
Sigur, dacă mergi cu trenuri fantomă, ţinute doar din motive politice sau pentru a muta vagoane dintr-un loc în altul, nu o să vezi aşa ceva, alea ţi se vor părea goale. 1540 probabil e gol. _________________ :TTT:
|
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6911 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 20:00 | |
| Daca nici Karpaty nu a circulat cu trenul....pfff ) Daca el are vederea limitata, tu nici macar nu o ai, doctore ) Pentru tine, CFR inseamna Bucuresti-Brasov, Bucuresti si imprejurimile. Desigur, si astea, in anumite intervale orare ) Cand ai fost ultima data cu trenul prin restul tarii ? ) Tu si statisticile tale de doi lei ). |
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 21:13 | |
| Dacă nu povestesc pe forum, nu înseamnă că nu merg. _________________ :TTT:
|
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11403 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 21:22 | |
| tocmai ce a plecat de la B1,ministrul transporturilor,care a vorbit despre celebrul masterplan.Am retinut doar ca toate cele 3 CFR-uri au ajuns pe + , iar conditiile de calatorie se vor imbunatati prin achizitionarea de vagoane noi.A,se vor reduce si intarzierile mari |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24337 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 21:36 | |
| Un lucru pozitiv prin eficientizare activitatii la CFR Calatori ar fi trecerea pe profit relativ si poate prin asta CFR Calatori sa poata contracta niste imprumuturi pentru achizitionare de automotoare si rame electrice |
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 21:47 | |
| - Dr2005 a scris:
- Ai o vedere destul de limitată, tu vezi vecinii de bloc şi colegii de birou... numai că ţara asta are vreo 19 milioane de oameni. Apoi mai vezi trenurile cu care te plimbi prin ţară, de obicei trenuri de noapte şi/sau trenuri care au ca unic scop transportarea garniturilor dintr-un loc în altul. Ia du-te în Chitila şi stai acolo între 7 şi 9... să vezi acolo trenuri ,,goale". Du-te în Bucureştii Noi. Sau du-te în Ciulniţa pe la ora 15. Sau în Roşiori, să vezi acolo puhoaie.
Chiar şi Malaxele alea de la înjuri atâta... au adus o mică îmbunătăţire a transportului în zonele pe unde au intrat, crescându-se numărul de trenuri.
Sigur, dacă mergi cu trenuri fantomă, ţinute doar din motive politice sau pentru a muta vagoane dintr-un loc în altul, nu o să vezi aşa ceva, alea ţi se vor părea goale. 1540 probabil e gol. Esti irecuperabil!!! Ai lumea ta roz bombon in care totul e bine si frumos, esti rupt de realitate si tot ce te inconjoara. Vorbesti dintr-un birou din fata calculatorului din niste harti amarate cu niste cifre in fata dar NU CUNOSTI SITUATIA DIN TEREN!!! Daca ai vazut ceva in trenul x acum 10 ani asa o sa povesti pana la moarte, tu nu sti sa faci o parere, o statistica. Vezi azi ceva si aia e zi de zi cum faci si cu trenurile intre Brasov si Sibiu, la tine toate circula goale si nu este nevoie de ele si asta pentru ca ai vazut tu acum 2 ani ca trenul 1527 a fost gol, la tine asa ramane vesnic, gol. Iti explica lumea in mesaje private, ti se spune aici, iti dau altii mesaje pe telefon in care iti explica adevarul, tu nu si nu, ai ideile tale din care nu te scoate nimeni si nimic pana vei inchide ochii. Imi spui mie sa ma duc in Chitila sau in Ciulnita, mai omule eu merg pe aici in fiecare luna, dar tu cand ai fost la Satu Mare/Baia Mare/Oradea si alte orase care se afla la 700-800 km de Bucuresti? Nici nu ai calcat in viata ta pe acolo. Cand ai fost cu trenurile Regio Bucuresti Est-Fetesti? Nici nu sti ce se intampla pe acolo, trenul era plin ochi cu lume in picioare dar mai mult de 10 nu aveau bilet, s-a bagat control civil mai mereu si de aici a crescut numarul de calatori ca au inceput sa mai cumpere bilet. La fel si pe Titu, toti mergeau cu nasu, da efectiv toti, au bagat control si lumea a inceput sa mai cumpere bilete in ultimul an, de aici cresterea asta senzationala de care esti asa mandru, sunt cei ce mergeau cu nasu la care se adauga cei de pe ruta Bucuresti-Constanta care au revenit la tren, astia sunt singurii calatori care s-au intors de la autocar la tren dar atat, nimic mai mult, restul au ramas la fel, nu a lasat nimeni autocarul/duba sau masina personala si sa vina la tren. Chiar vrei sa ma faci sa-ti zic care sunt trenurile IR goale, dar nu am sa fac asta, mergi si tu pe teren si vezi daca esti asa curios, sau mai bine stai acasa ca pe urma umpli forumul cu toate trenurile cu care ai fost si ai sa zici ca sunt goale si trebuie anulate, mai bine stai acasa ca dupa tine anulezi 50% din trenurile din Romania. Nu este obligatoriu sa raspunzi, ca iti cunosc ideile. p.s.-razvan - trenuri, asta am spus si eu, ca autocarele s-au golit pe 800 si lumea a venit la tren, dar e singura ruta unde lumea s-a intors la tren pentru ca acum se face mult mai putin, atat, in rest nu s-a intors nimeni la tren. |
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 21:57 | |
| - Karpaty a scris:
- Daca ai vazut ceva in trenul x acum 10 ani asa o sa povesti pana la moarte, tu nu sti sa faci o parere, o statistica.
Am în faţă statistica numărului de călători... unde se vede frumos că numărul de călători a crescut cu 9 milioane. Ce vrei mai mult de atât? - Citat :
- Imi spui mie sa ma duc in Chitila sau in Ciulnita, mai omule eu merg pe aici in fiecare luna, dar tu cand ai fost la Satu Mare/Baia Mare/Oradea si alte orase care se afla la 700-800 km de Bucuresti? Nici nu ai calcat in viata ta pe acolo.
Cand ai fost cu trenurile Regio Bucuresti Est-Fetesti? Nici nu sti ce se intampla pe acolo, trenul era plin ochi cu lume in picioare dar mai mult de 10 nu aveau bilet, s-a bagat control civil mai mereu si de aici a crescut numarul de calatori ca au inceput sa mai cumpere bilet. Nu accept să mă jigneşti în halul ăsta! La Baia Mare şi Satu Mare am ajuns doar odată... dar la Oradea de vreo 5 ori şi de fiecare dată am stat câteva zile acolo. Măi, ce le ştii tu pe toate... şi Titu şi Satu Mare, că doar tu eşti tot timpul pe teren. Mă întreb de unde ai bani? Îi faci legal? Pentru că dată tot timpul eşti în orice tren, nu mai ai timp să munceşti. Ia zi tu, cine a luat bilete pentru vagoane întregi din martie şi până în octombrie? Aud? Acuma fuguţa şi dă raportul la Ploieşti, ca să mă umple iară cineva de SMSuri. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 22:09 | |
| Daca bati campii aiurea e normal sa primesti mesaje pe telefon de la x si de la y si z pe forum, crezi ca lumea nu vede ca vorbesti aiurea de multe ori. Nu este jignire, ti se explica un adevar dar tu nu si nu, o ti cu lumea ta buna, roz bombon. Nu dau raport la nimeni, are si el ochi si citeste forumul, vede ce aberezi. Eu nu am zis ca nu au crescut incasarile, si tu vezi in acea hartie ca au crescut cu 9 milioane, iar eu ti-am explicat de udne sunt acesti oameni in plus, din blatistii care au inceput sa cumpere bilet si din oamenii care s-au intors la tren pe 800, atat, nu a dat nimeni navala la tren in 2014 si a lasat masina acasa. Asta ti se explica da nu si nu, Batman Batman. Cum fac eu banii, asta chiar nu te priveste, este problema fiecaruia cum face banii si pe ce ii arunca, nu e problema ta. Mai ramane sa te iei si de unguru care e toata ziua in IR la clasa 1, sau de x si y care se plimba toata ziua cu trenu, cum fac ei banii, e problema lor cum ii fac, cert e ca lumea iti explica din teren ce se intampla si tu nu vrei sa pricepi. Spre deosebire de tine noi platim bilete intregi sa vedem situatia din teren, tu te plimbi pe gratis si tot nu sti ce se intampla cu adevarat. Duci lumea in eroare cu unele afirmatii total nefondate, mai pune frana ca deraiezi. Repet, nu trebuie sa raspunzi ca stim toti ideiile tale.
Ultima editare efectuata de catre Karpaty in Mar 10 Feb 2015, 22:22, editata de 1 ori |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18757 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24337 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 22:11 | |
| Deci voi vreti sa umpleti toate topicurile cu certurile voastre? Dicutati la topicul pentru administratori |
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar 10 Feb 2015, 22:14 | |
| Eu nu tac in fata la unu de 20 de ani care abereaza si bate campii, nu se potoleste, asta e, continui si eu pana se potoleste dar nu pot sa tac eu la 30+ in fata la unu de 20+ care bate campii si nu stie situatia din teren . |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
| | | | Informaţii generale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |