| Informaţii generale | |
|
+96DPS gabrielcr TVlad lifetec truscamihai matei vulcan mielutu zburator ultras bobi Elful stefan_br ttavi Amiralul florin.lifticariu florin29sv bubu cfr500 alex1987 cardinal LanceR mtk get. Vale DAS 2011 Desiro256 legolass TonyGFR didinul Dutzu frank81 dan tm Nk11 Ryan Anderson phnegativ cortexedge M.I.C.I. Caspar Norbi alinx3330 gardianlinux Razvan Tudor alexpopa Luna 92Dragos vatmanul ALEXCFR marius664 mureseanu_976 alex.alexus.tm Gabry Gabriel lapsanszkitamas riciu Rarau AlexD apmatei marius_catalin84 user dezactivat... cnusi rich1974 Spartan1948 c o r v i n Lafont rizelgeorgel2004 maris.constantin Arsen22 Cont.dezactivat Simply18 Sabik IonutCFR2009 membru dezactivat , Vitosa COSTACHE MIHAIL Petre_IFTE cstefan yeu1 Balto Radu Tudor Teodor Dr2005 Jhonyla Adrian78 Vlad kristi kkk NicuS Andrey_tm Katalin4653 baiazid allred AndiCFR Tomi13leu cristi CFR cristy79 Adirmvl DUAL razvan - trenuri Nesebar 100 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Feb 2014, 10:40 | |
| Cu TFCul am avut şi eu probleme cu pozatul, începând cu ,,interiorul trenului e secret de serviciu" şi terminând cu coborârea paznicilor din tren în Gara de Nord şi început discuţia aia clasică cu nu e voie... eu îi spuneam că n-are bază legală, el nu şi nu, că aşa i-a zis şefu'. _________________ :TTT:
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Feb 2014, 10:49 | |
| Nici un pasionat nu pozeaza nasii sau paza pentru ca strica poza. Asa ca nu se pune problema sa iti sparga aparatul. orice fapta ar face un pasionat , nu nasii sau paza impart dreptatea acesta e principiul. Aaaa ca la noi mori cu legea in mina e altceva.
E drept ca si pasionatii sau pozarii sint de mai multe feluri. Dar si ceferistii. Uite zilele trecute am pozat locomotiva lui 1766 si apoi am bagat aparatul in buzunar. La plecarea trenului , conductorul care era la urma trenului, statea in usa si m-a salutat zimbind. I-am raspuns la salut. Sint convins ca daca eram pasager as fi putut avea o discutie civilizata cu el. Cu atit mai mult cu cit el de la urma trenului nici nu m-a vazut cu aparatul.
M-am intors de la Calafat si am fost intrebat despre poze, atit de partida trenului cit si de supracontrol. OK. In gara am intrebat politia daca pot face niste poze. Da poti sa pozezi.
In tren un politist m-a intrebat de acte , alea, alea. Partida tocmai imi controla biletele si s-a bagat: ,,el face poze la garile vechi" ,aaaaa, bine atunci, drum bun. :shock:
Asadar sint si printre ceferisti si printre politisti oameni si oameni.
Schimbind trenul in Craiova , la Cernele ,,m-au incoltit" partizile celor 2 trenuri cuplate: n-ai voie, minister, aprobari , vrajeli, ca l-ai pozat pe colegu, ca ne-ntrebara sefu in Craiova de ce pozezi , ca te vazuram si acolo, prostiile normale la unii.
Sa vedem pozele: au vazut doua poze s-au plistisit si au plecat dar cica sa cobor in Filiasi. Tocmai ce se uitaresa pe bilet: Timisoara Nord. Ce dracu sa cobor in Filiasi. Nu am mai avut treaba cu ei (unu plecase la Tirgu Jiu) pina la drobeta Turnu Severin. |
|
| |
riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6666 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Feb 2014, 11:20 | |
| Corect. Eu in general filmez (aparat normal, nu ceva sofisticat ca sa nu dea de banuit). Nici nu-mi place sa ma iau in gura cu ei. Din practica insa stiu ca majoritatea paznicilor sunt - sa ma iertati - cam batuti in cap. Uitati-va la metrou ce fac daca li se pare ceva suspect... se uita la tine de parca cine stie ce ai face... Sau cand intrii la un spital sau in alta institutie si te intreaba de toate cele. De cand le-a intrat in cap treaba cu terorismul sunt si mai nebuni. Daca - Doamne fereste! - cineva chiar ar avea ganduri nasoale pe ala nu-l depisteaza.
|
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20627 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25570 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Feb 2014, 11:44 | |
| - riciu a scris:
- Uitati-va la metrou ce fac daca li se pare ceva suspect... se uita la tine de parca cine stie ce ai face...
Sau cand intrii la un spital sau in alta institutie si te intreaba de toate cele. De cand le-a intrat in cap treaba cu terorismul sunt si mai nebuni. Daca - Doamne fereste! - cineva chiar ar avea ganduri nasoale pe ala nu-l depisteaza.
Metroul este obiectiv militar, strategic şi operat ca atare... chiar scrie peste tot că e fotografiatul interzis (până şi la Phenian se pot face poze la metrou, numai la noi nu). _________________ :TTT:
|
|
| |
lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5794 Data de inscriere : 21/07/2012
| |
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Feb 2014, 15:16 | |
| Poate fi folosit ca adapost, in caz de razboi. Vezi ce s-a intamplat in Londra cand bombardau nemtii orasul. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13279 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Feb 2014, 15:17 | |
| Pentru ca in al 2 lea razboi mondial mare procent din populatia oraselor Londra si Berlin s-au adopostit in tunelurile de la metrou . |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13106 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Feb 2014, 15:28 | |
| Da. Din pacate Dresda nu avea metrou, ca tot a fost comemorat fombardamentul orasului zilele trecute. |
|
| |
lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5794 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Feb 2014, 15:31 | |
| dar nu exista pericolul de surpare a tunelului? ma gandesc de exemplu la bombele "conventionale" de cateva tone, sau socul cauzat de daramarea cladirilor |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Feb 2014, 15:42 | |
| Cred ca Ceausescu a avut grija si de asta. :)Nu cred ca statiile de metrou facute inainte de '90 fau fost costruite superficial. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13279 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Feb 2014, 17:05 | |
| statiile sunt mai problematice decat tunelurile propriuzise .. dpdv structural... structura arc a tunelului face din el un candidat cheie ca adapost ... In plus galeriile sunt foarte adanc sapate,iar unda de soc este mult amortizata pana ajunge la tunel... Apar probleme daca reuseste sa intre o bomba prin una din gurile de aer(ventialtie) ale vre-unui tunel,si sa se detoneze intr-un put din ala. |
|
| |
Dr2005 Administrator
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Feb 2014, 18:58 | |
| Metroul nostru numai ,,adânc" nu este. Nu se compară cu cel din Budapesta sau Praga, care sunt de mare adâncime. _________________ :TTT:
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Feb 2014, 19:06 | |
| Da chiar, am fost intr-un an la Zilele Bucurestiului si cei din Bucuresti mi-au dat de stire sa fiu atent ca o sa aud metroul. Noi eram afara sa vedem tramvaiele si pe sub noi trecea metroul, se auzea si vibra pina afara.O fi fost doar acolo mai la suprafata. |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8692 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Feb 2014, 19:48 | |
| Tin minte ca in 89 cand au trecut astia cu tancurile pe la universitate circulatia metrourilor a fost intrerupta mai mult timp, se surpase tunelul si au cazut placile peste sine... |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 17 Feb 2014, 20:03 | |
| Un convoi de tancuri nu are voie nici peste majoritatea podurilor .. De aceea se cara frumos pe platforme care au o anumita distanta si minim 4 osii... M2 intr-adevar e mai "la suprafata" .. Insa,chiar nu stiu chestiile astea de TCM(asa se numesc astia din CFDP care se ocupa cu partea metropolitana,in special metrou) .. Posibil M2 sa nu fie atat de adanc sapat datorita solului in anumite zone .. In special cred ca in partea sudica a Bucurestiului,parca ziceau astia de la institutul de Geotehnica ca e mai instabil solul.. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
|
| |
| Informaţii generale | |
|