Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+96
DPS
gabrielcr
TVlad
lifetec
truscamihai
matei vulcan
mielutu zburator
ultras
bobi
Elful
stefan_br
ttavi
Amiralul
florin.lifticariu
florin29sv
bubu
cfr500
alex1987
cardinal
LanceR
mtk
get.
Vale
DAS 2011
Desiro256
legolass
TonyGFR
didinul
Dutzu
frank81
dan tm
Nk11
Ryan Anderson
phnegativ
cortexedge
M.I.C.I.
Caspar
Norbi
alinx3330
gardianlinux
Razvan Tudor
alexpopa
Luna
92Dragos
vatmanul
ALEXCFR
marius664
mureseanu_976
alex.alexus.tm
Gabry Gabriel
lapsanszkitamas
riciu
Rarau
AlexD
apmatei
marius_catalin84
user dezactivat...
cnusi
rich1974
Spartan1948
c o r v i n
Lafont
rizelgeorgel2004
maris.constantin
Arsen22
Cont.dezactivat
Simply18
Sabik
IonutCFR2009
membru dezactivat ,
Vitosa
COSTACHE MIHAIL
Petre_IFTE
cstefan
yeu1
Balto
Radu Tudor
Teodor
Dr2005
Jhonyla
Adrian78
Vlad
kristi kkk
NicuS
Andrey_tm
Katalin4653
baiazid
allred
AndiCFR
Tomi13leu
cristi CFR
cristy79
Adirmvl
DUAL
razvan - trenuri
Nesebar
100 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 39 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5871
Data de inscriere : 27/02/2013

Informaţii generale - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeVin 14 Feb 2014, 21:22

Acel tren care ma mir ca mai exista cu acest rang fals este menit a-i jumuli pe putinii fraieri care nu stiu despre ce e vorba si ce se ascunde in spatele pompoasei denumiri IC.
Speram ca de la noul mers sa dispara rangul IC care nu are nicio legatura cu situatia reala de pe caile ferate din Romania (in fapt acest asa-zis IC 532 este  un Regio mascat pe care CFR cere preturi care starnesc rasul) - eu ma intreb insa cat se poate de serios cine calatoreste cu acest tren si mai ales cine plateste pret intreg pentru o asemenea bataie de joc? Daca exista amatori de asa ceva, inseamna ca de-aia CFR isi bate joc ca are de cine...

Si da, au fost zile cand asa-zisul IC cu mers de Regio a acumulat intarzieri si de 2 ore in Bucuresti (si nu putine).
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8759
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeVin 14 Feb 2014, 21:27

Acea intarziere de 150 de minute s-a produs din cauza ca a fost inchidere de linie intre Blaj si Medias.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Reputatie : 5455
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeVin 14 Feb 2014, 21:57

cristy79 a scris:
Acel tren care ma mir ca mai exista cu acest rang fals este menit a-i jumuli pe putinii fraieri care nu stiu despre ce e vorba si ce se ascunde in spatele pompoasei denumiri IC.
Speram ca de la noul mers sa dispara rangul IC care nu are nicio legatura cu situatia reala de pe caile ferate din Romania (in fapt acest asa-zis IC 532 este  un Regio mascat pe care CFR cere preturi care starnesc rasul) - eu ma intreb insa cat se poate de serios cine calatoreste cu acest tren si mai ales cine plateste pret intreg pentru o asemenea bataie de joc? Daca exista amatori de asa ceva, inseamna ca de-aia CFR isi bate joc ca are de cine...

Si da, au fost zile cand asa-zisul IC cu mers de Regio a acumulat intarzieri si de 2 ore in Bucuresti (si nu putine).

ok, pana la urma se vede ca nu am vorbit degeaba.

In anumite conditii , exceptionale, e de folosit. Nu mai stiu exact tarifele dar sunt aproximativ la fel.
Ce sa faci? (ma refer la modul general) sa iei jaful de IR care opreste in Augustin, Rupea si toate satele cu fauna sau IC asta? Diferentele de pret, la distante mari, sunt destul de mici. Am ramas socat, citind si pe aici, dar uitandu-ma si pe infofer cum Regio Cluj - Bucuresti pe Craiova are aproape acelasi pret cu IR.

Daca iei biletul cu 3 sapt la IC ajungi la pret cu IR.
Eu unul imi doresc IC si pe Timisoara , nu-s singur pe aici, mai era cineva, dar sa opreasca doar la Craiova, DTS si in alte orase intre DTS si Timisoara. Nu la Rosiori si Filiasi.
Daca ai confort se poate folosi in anumite conditii. Interes de serviciu etc.

La ce e bun IC de Cluj? Pai ca mers e f bun, ajungi la ora, aproape perfecta, in Bucuresti + e ultimul pe Valea Prahovei.
Eu unul folosesc 3008 dar nu imi plac opririle lui, vreau opriri ca la Regiotrans. Vreau trenuri turistice (spre asta tinde si Regiotransul pe traseul asta)

Iar duminica seara e/era destul de full pe Valea Prahovei inclusiv pe IR unde nu mai prinzi loc.
Asa ca daca e full la Regio si la IR, poti folosi IC. Mai ales VARA.

Ok ma uit acum pe infofer sa nu spun tampenii.

Bucuresti - Sinaia
40.65  lei  la IC
Reducerile comerciale acordate sunt in valoare de 11.85 lei.

Bucuresti - Cluj Napoca
Pret cu reducere *  
94.65  lei  
Reducerile comerciale acordate sunt in valoare de 29.85 lei

si maine cu IR la Cluj 94.5 lei
deci daca il mai iau si online sau ce oferte se cumuleaza mai bine folosesc IC-ul.

-------
Bucuresti-Craiova-Cluj cu personalul e 81.5 lei
Deci?? Regio = IC la pret ?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeVin 14 Feb 2014, 23:00

Rarau - daca il urmaresti mereu pe 532 inseamna ca l-ai vazut si in acele zile cand a plecat din Brasov cu 20 min intarziere si a ajuns timpuriu cu 2 min la Ploiesti Vest, pe facebook sunt multe discuti, unora nu le vine a crede ca un IC poate sa recupereze atat de mult in 166 km. Sunt zile cand intarzie pana la 20-30min si alte zile pana la 60-80 dar media pe zi e undeva la 20 min, o sa-l urmaresc de acum in fiecare zi sa vad cand trece pe la geamul meu.

Daca vrei sa-l vezi intarziat la greu mai ai putina rabdare pana la vara si media o sa ajunga la 60 min/zi.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3356
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8369
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeSam 15 Feb 2014, 01:42

Eu cred ca daca NU vor mai lasa sa circule calatori fara bilet/abonament cea mai mare parte vor calatori legal, o parte se vor indrepta catre trenurile TFC, REGIOTRANS mai rapide la acelasi tarif iar o parte catre autocare/microbuze. Este o masura utila avand in vedere nr. foarte mare si CFR CALATORI va folosi mai bine vagoanele/automotoarele existente + trenuri suplimentare ce vor fi cerute de catre PLATITORI.

Very Happy 
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20627
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25570
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeSam 15 Feb 2014, 09:52

Cei care mergeau cu naşul pe IR şi IC se vor îndrepta spre auto, clar, pentru că e mai ieftin. Cei care mergeau cu naşul pe R vor cumpără bilet, pentru că, în mod sigur, nu au dubă prin satul lor la ora la care trebuie sau, dacă o au, costă mai mult (de la Răcari la Bucureşti, 35 km, dubarii iau între 8 şi 11 RON în funcţie de cheful şoferului, iar rechinii iau şi ei 7 - 8 RON).

Apropo de supracontroale, în ultimele week-end-uri am tot văzut prin trenuri... şi se tăia câte un bilet de taxare în tren la 3 - 4 oameni, adică ăia dădeau fiecare câte 1 sau 2 RON şi când se făcea de 9 RON sau cât e cel mai ieftin bilet la suprapreţ, se tăia un bilet.

Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14505
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeSam 15 Feb 2014, 20:01

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Proiect+pilot+Agenti+de+paza+in+trenuri+in+lupta+cu+blatistii
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18757
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24336
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeSam 15 Feb 2014, 22:34

Niste agenti de paza mi-au zis ca pe buc obor-fetesti colegii lor vor insoti si trenurile de calatori dar m-am gandit ca nu au inteles bine chiar am vorbit cu dual
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13279
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeSam 15 Feb 2014, 22:59

Se pare ca era adevarat zvonul .. Eu ma bucur enorm Very Happy.. dar sper sa nu angajeze mosi pe la 50 de ani gata de pensionare,la pazit Smile..
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13106
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeDum 16 Feb 2014, 20:00

Sper ca or sa-si faca treaba, si mai ales ca CFR-ul va proceda la fel cu multe trenuri.
Sus In jos
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Reputatie : 6666
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeDum 16 Feb 2014, 20:18

E buna ideea, dar nu si pentru iubitorii de filmari si de pozat... Eu unul am patit-o cand am vrut sa filmez pe Titan - Oltenita si a iesit mare scandal cu cei de la paza... Ca hau-bau, ca n-ai voie etc etc. Nota: nu pozam si nu filmam in tren, ci inafara...

Din practica stiu ca paznicii sunt foarte "spirt" la capitolul asta...
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeDum 16 Feb 2014, 20:30

Am fost prin Arad.

Informaţii generale - Pagina 12 DSCF0026_zps29a1a7c9

Informaţii generale - Pagina 12 DSCF0027_zps9670f7dd
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeLun 17 Feb 2014, 09:26

Atata timp cat esti linistit, nu deranjezi pe ceilalti calatori si ce e mai important ai bilet nu vad sa zica paza ceva ca filmezi din tren in afara, acum depinde si de nasi, ca daca e unul care e obisnuit cu pasionati nu o sa fie probleme, in plus de asta nu o sa fie paza pe toate trenurile ci doar pe cele rau-famate. Daca ai un minialbum la tine cum avea Dr2005 acum cativa ani si il arati o sa inteleaga omul si o sa fie ok, dar daca esti unu copil alintat sub 17 ani si incepi si pozezi agenti din tren si pe nas, atunci meriti sa-ti sparga aparatul.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeLun 17 Feb 2014, 09:40

Cum adica sa iti sparga aparatul? tu constientizezi ce spui?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitimeLun 17 Feb 2014, 09:45

Foarte constientizez si chiar dupa tura de noapte si 2 beri sunt destul de treaz, hai sa o lasam asa sa nu ne certam iar ca nu ajungem nicaieri. Nu stiu daca e legal sa pozezi in tren, mai ales paza sau pe nas, dar chiar si asa riscul e mare, nu va bazati pe lege, martori sau pe militie ca veti ramane doar cu paguba. Nu uitati ca traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor si unde se intampla cele mai multe rele si momente negative.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale - Pagina 12 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 12 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 39 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Informaţii generale
» INFORMATII GENERALE
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: