|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
|
+83lifetec ldh.ro Nicolae TonyCFR florin29sv johnsmoke impuls bobi NicuS cfr500 allred DPS LanceR AeroX marius664 DB Robert gvd Katalyn dexter23 spiderpc mielutu zburator enstendhal dan tm Amiralul TonyGFR bubu Nk11 IonutChircu snams Elful afrodita.popescu.7 gabrielle.niki IonutCFR2009 romaniaetc AlexD COSTACHE MIHAIL cristy79 CalinPiatraNeamt kuepall cristi_tgv Razvan Tudor Luna unguru22 Norbi kristi kkk Teodor cristi CFR @ndrey Balto alliens rich1974 halmarius adytm maris.constantin alex1987 Vitosa Katalin4653 Andrey_tm Sabik Adirmvl The Legend Spartan1948 George laur 133 cortexedge alex03bv alex.alexus.tm eu rizelgeorgel2004 manuela AndiCFR baiazid KQQ mureseanu_976 frank81 Jhonyla Dr2005 Rarau 92Dragos DUAL Nesebar Adrian78 Vlad 87 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9099 Reputatie : 13004 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Sam 18 Apr 2015, 14:10 | |
| - Dr2005 a scris:
- Şi ce ai vrea, să cumpere nişte vagoane special pentru un tren? E mai economic să rulezi vagoanele mai mult. Eşti tu sigur că ăia merg cu naşul? Că la noi chiar şi pe Videle au început să ia bilete, umblă supracontrolul aproape zilnic.
Supracontrol pe dracu, nu am zis ca sint mina in mina? am mers zilele trecute cu 1766 si din Cluj Napoca a venit supracontrol( de fapt se poate sa fi urcat din Apahida ca la dus din Cluj Napoca are oprire acolo probabil pentru legatura de la Rimnicu Vilcea) Toata lumea biletul, unul nu avea, jap imediat supracontrolul ii zice la conductor sa vada citi kilometri sint, asta sa scoata mersul , intre timp ala ii sopteste ceva la supracontrolor si gata zice asta, lasa lasa ca ii dau eu unu de 22 de lei. Pac ii scrie supracontrolul un bilet de 22 de lei Cluj Napoca Dilema mea este daca biletele alea date de supracontrol sint adevarate, ca e mult de scris la ele si asta in 10 secunde l-a eliberat, nu a scris tren, nu a bifat nimic acolo, am mari dubii, a luat banii, a mizgalit ceva si gata.Vorba e ca eu am coborit la Suceava nu stiu unde a mers ala cu 22 de lei dar oricum Cluj Napoca-Suceava e ieftin 22 de lei. daca a mers chiar la Iasi? Pe cind din Botosani la Leorda cu 5587 seful nu a luat 1 leu de la un amarastean care se intorcea de la lucru si i-a strigat sa pregateasca 8 lei.(biletul e 4 lei dar probabil din cauza mea ca aveam aparatul la git) Ala mi-a zis, baaa ce o fi ca doar de multa vreme navetez cu trenul asta cu 1 leu. A venit conductoarea, a scris, a bifat, a verificat pe fila a II-a daca s-a imprimat hehee timp nu ca ala la Cluj. Mi-a spus o conductoare pe Hirlau dupa ce avusese probleme cu niste tigani si de abia s-au calmat si s-au scotocit de un bilet la pret de casa, ca au controale fpoarte mari pe chestia asta a completarii exacte a biletului, apai va dati seama ca nu reusesc sa ajunga la toti calatorii, pe cind la RGT electronic pina mi-am cautat banii el astepta doar enterul pentru bilet. Si ajungem iar la discutia ca CFR are proceduri si hirtii. |
| | | florin29sv
Numarul mesajelor : 102 Reputatie : 4428 Data de inscriere : 28/01/2013
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 19 Apr 2015, 08:59 | |
| Pe 509, Bacau-Piatra Neamţ am constatat vineri, 17 aprilie, că se merge mult cu naşul. Nu mă gândeam să mai fie probleme în aşa hal... practic din statiile secundare dintre Bacau si Piatra Neamt cam toţi au mers cu naşul.... mai erau unii care ziceau că au abonamente dar puţini..... pe de altă parte foarte multă mizerie în aceste trenuri Regio dintre Bacau şi Piara neamţ (vagoane vechi albastre în stare deplorabilă).
Într-un Regio dintre Adjud şi Suceava am văzut cum un nene a întins un bilet mai vechi naşului, într-un carnet, Naşul a compostat biletul care era deja compostat o dată şi a luat 1 leu, care era pregătit în respectivul carnet. Cumva a luat şpaga mai camuflat să nu bată la ochi faţă de alţi călători.
Cam asta e situaţia, mai e mult de lucru.
Poate se sesizează cineva mai ales la cum se merge pe 509.... |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 19 Apr 2015, 12:53 | |
| In toata tara se merge cu nasu, inclusiv pe IR |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 19 Apr 2015, 13:59 | |
| Nu generaliza pe trenurile internaționale de la Curtici-Simeria nu am vazut blatisti iar nasul a tăiat bilete chiar acum o luna un băiat care mergea la Sibiu a avut bilet Budapesta-Arad din Curtici nasul a zis ca îi taie bilet Arad Sibiu 115 lei el avea la el 25 de euro i-am schimbat eu în lei și am intervenit la nas sa îi dea bilet Curtici-Sibiu la tarif de casa 76 de lei Marți seara pe 1822 nasul a coborât un moș la Savarsin cred ca avea 10 lei la el i-a zis de acolo sa se descurce cu personalul sa nu mai zic de trenurile regio unde nici un nas nu se mai risca de un și ceva de când în 2013 au fo stați afară 11 nași de la Simeria |
| | | spiderpc
Numarul mesajelor : 421 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4860 Data de inscriere : 12/10/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 19 Apr 2015, 17:14 | |
| IR1664 a plecat din Tecuci Nord inainte ca toti calatorii sa urce In ultimul vagon. Cum se poate intampla asa ceva? Nu exista sef de statie si in nord? Mecanicul pleaca de capul lui? Nici nu avea cum sa vada ultimele vagoane, statia fiind in curba. |
| | | DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7572 Data de inscriere : 27/04/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 19 Apr 2015, 18:44 | |
| E corecta incadrarea acestei fotografii la acest topic ? |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 19 Apr 2015, 19:29 | |
| IDM trebuie să dea plecarea trenului doar după ce fluieră şeful de tren. După aceia trebuie să defileze trenul şi să anunţe eventualele nereguli. Dacă oamenii au rămas pe peron... s-ar putea ca şi şeful de tren şi IDM-ul să se aleagă cu ceva penalizări.
Mi s-a întâmplat aşa la Ploieşti Sud, fiind la ultimul vagon. Până la urmă m-a văzut IDM şi a solicitat mecanicului să oprească, dar naşul nici atunci nu m-a observat... dar în tren începuse să facă exces de zel, că dacă am bilet, că am venit târziu la tren, că sunt 4 naşi în tren şi e vina ălora, nu a lui... un mârlan deosebit respectivul (dar s-a potolit după aia). _________________ :TTT:
|
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11399 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 19 Apr 2015, 19:48 | |
| - DPS a scris:
- E corecta incadrarea acestei fotografii la acest topic ?
Nu mi s-a intamplat niciodata,in general sunt salutat.Oricum,e o badaranie ce a facut omul.A stricat o poza frumoasa |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 19 Apr 2015, 21:24 | |
| Chiar nu pricep de ce ai injura/insulta un om care pur si simplu fotografiaza trenul pe care il conduci tu, ca mecanic. De ce *racu' ai face asa ceva?... |
| | | alex1987
Numarul mesajelor : 283 Reputatie : 4850 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 19 Apr 2015, 22:27 | |
| - Adrian78 a scris:
- Nu generaliza pe trenurile internaționale de la Curtici-Simeria nu am vazut blatisti iar nasul a tăiat bilete chiar acum o luna un băiat care mergea la Sibiu a avut bilet Budapesta-Arad din Curtici nasul a zis ca îi taie bilet Arad Sibiu 115 lei el avea la el 25 de euro i-am schimbat eu în lei și am intervenit la nas sa îi dea bilet Curtici-Sibiu la tarif de casa 76 de lei
Marți seara pe 1822 nasul a coborât un moș la Savarsin cred ca avea 10 lei la el i-a zis de acolo sa se descurce cu personalul sa nu mai zic de trenurile regio unde nici un nas nu se mai risca de un și ceva de când în 2013 au fo stați afară 11 nași de la Simeria Glumesti? Cei mai mari spagari sunt nasii de la vagoanele de dormit si cuseta de pe internationale |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 19 Apr 2015, 22:58 | |
| Sa nu vorbim de insotitorii de pe vagoanele de dormit, am avut la servici o colega care barbasu era insotitor pe aceste vagoane, au vila pe langa Bucuresti, 3 masini, sotul, sotia si copilul, copilul a facut facultatea in alte tari, ia cumparat apartament in Bucuresti si lista continua, astea din salariile lor ca au lucrat la stat nu ? El in prezent se apropie de pensie dar a prins vremuri bune la CFR cand mergea cu vagoanele de dormit la Munchen, Praha, Thessaloniki, Istanbul, Beograd, am impresia ca a prins si Warszawa sau Berlin, de Viena si Budapesta nu mai vorbim. |
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 19 Apr 2015, 23:39 | |
| Probabil pe vremea ,,cealaltă" putea aduce diverse obiecte care nu se găseau la noi. Iar după '89, când s-au dat paşapoarte la toată lumea, banii veneau din mersul cu naşul (am avut şi eu un coleg de facultate care lucra ca însoţitor de vagon... acum câţiva ani şi-a terminat de construit casa).
Dar s-au cam dus vremurile bune pentru naşi. _________________ :TTT:
|
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6179 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Lun 20 Apr 2015, 00:46 | |
| Ce caracter infect...face breasla de ras. Eu am prins mecanici numai unu si unu. Ia postati pe facebook-ul CFR, sa vedem, il trage la raspundere? |
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6179 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Lun 20 Apr 2015, 17:20 | |
| Am postat pe pagina facebook a linkul cu poza asta, si iata si raspunsul:
Bună ziua, Considerăm gestul din imagine ca fiind regretabil şi nu tolerăm un asemenea comportament.
Precizări: Conform prevederilor legale, petiţiile trebuie formulate în nume propriu. Acestea se vor transmite la relaţii cu publicul, precizând explicit cazul în speţă, datele necesare efectuării unei cercetări (trenul, data, locaţia etc). Aşa cum cunoaşteţi, pentru fotografierea materialului rulant al CFR Călători, pasionaţii feroviari trebuie să plătească tariful aferent, fapt nerealizat în cazul prezentat. În toate situaţiile în care există o acţiune aprobată, personalul propriu implicat este avizat, prelucrat şi nu pot exista astfel de reacţii.
Toate cele bune! |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Lun 20 Apr 2015, 17:41 | |
| - rizelgeorgel2004 a scris:
- [...]
Aşa cum cunoaşteţi, pentru fotografierea materialului rulant al CFR Călători, pasionaţii feroviari trebuie să plătească tariful aferent, fapt nerealizat în cazul prezentat. În toate situaţiile în care există o acţiune aprobată, personalul propriu implicat este avizat, prelucrat şi nu pot exista astfel de reacţii.
Cine semnează aberaţia asta?! Acţiune oficială pentru stat pe peronul infrastructurii publice?! Asta e o aberaţie. Sunt curios dacă se va face reclamaţie scrisă şi îşi va asuma cineva tâmpenia asta. _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |