Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)

In jos 
+83
lifetec
ldh.ro
Nicolae
TonyCFR
florin29sv
johnsmoke
impuls
bobi
NicuS
cfr500
allred
DPS
LanceR
AeroX
marius664
DB Robert
gvd
Katalyn
dexter23
spiderpc
mielutu zburator
enstendhal
dan tm
Amiralul
TonyGFR
bubu
Nk11
IonutChircu
snams
Elful
afrodita.popescu.7
gabrielle.niki
IonutCFR2009
romaniaetc
AlexD
COSTACHE MIHAIL
cristy79
CalinPiatraNeamt
kuepall
cristi_tgv
Razvan Tudor
Luna
unguru22
Norbi
kristi kkk
Teodor
cristi CFR
@ndrey
Balto
alliens
rich1974
halmarius
adytm
maris.constantin
alex1987
Vitosa
Katalin4653
Andrey_tm
Sabik
Adirmvl
The Legend
Spartan1948
George
laur 133
cortexedge
alex03bv
alex.alexus.tm
eu
rizelgeorgel2004
manuela
AndiCFR
baiazid
KQQ
mureseanu_976
frank81
Jhonyla
Dr2005
Rarau
92Dragos
DUAL
Nesebar
Adrian78
Vlad
87 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 60 ... 65  Urmatorul
AutorMesaj
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9099
Reputatie : 13004
Data de inscriere : 16/07/2014

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeSam 18 Apr 2015, 14:10

Dr2005 a scris:
Şi ce ai vrea, să cumpere nişte vagoane special pentru un tren? E mai economic să rulezi vagoanele mai mult. Eşti tu sigur că ăia merg cu naşul? Că la noi chiar şi pe Videle au început să ia bilete, umblă supracontrolul aproape zilnic.

Supracontrol pe dracu, nu am zis ca sint mina in mina?

am mers zilele trecute cu 1766 si din Cluj Napoca a venit supracontrol( de fapt se poate sa fi urcat din Apahida ca la dus din Cluj Napoca are oprire acolo probabil pentru legatura de la Rimnicu Vilcea)

Toata lumea biletul, unul nu avea, jap imediat supracontrolul ii zice la conductor sa vada citi kilometri sint, asta sa scoata mersul , intre timp ala ii sopteste ceva la supracontrolor si gata zice asta, lasa lasa ca ii dau eu unu de 22 de lei.
Pac ii scrie supracontrolul un bilet de 22 de lei Cluj Napoca

Dilema mea este daca biletele alea date de supracontrol sint adevarate, ca e mult de scris la ele si asta in 10 secunde l-a eliberat, nu a scris tren, nu a bifat nimic acolo, am mari dubii, a luat banii, a mizgalit ceva si gata.Vorba e ca eu am coborit la Suceava nu stiu unde a mers ala cu 22 de lei dar oricum Cluj Napoca-Suceava e ieftin 22 de lei. daca a mers chiar la Iasi?

Pe cind din Botosani la Leorda cu 5587 seful nu a luat 1 leu de la un amarastean care se intorcea de la lucru si i-a strigat sa pregateasca 8 lei.(biletul e 4 lei dar probabil din cauza mea ca aveam aparatul la git) Ala mi-a zis, baaa ce o fi ca doar de multa vreme navetez cu trenul asta cu 1 leu.

A venit conductoarea, a scris, a bifat, a verificat pe fila a II-a daca s-a imprimat hehee timp nu ca ala la Cluj.

Mi-a spus o conductoare pe Hirlau dupa ce avusese probleme cu niste tigani si de abia s-au calmat si s-au scotocit de un bilet la pret de casa, ca au controale fpoarte mari pe chestia asta a completarii exacte a biletului, apai va dati seama ca nu reusesc sa ajunga la toti calatorii, pe cind la RGT electronic pina mi-am cautat banii el astepta doar enterul pentru bilet.

Si ajungem iar la discutia ca CFR are proceduri si hirtii.

Sus In jos
florin29sv

Numarul mesajelor : 102
Reputatie : 4428
Data de inscriere : 28/01/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 19 Apr 2015, 08:59

Pe 509, Bacau-Piatra Neamţ am constatat vineri, 17 aprilie, că se merge mult cu naşul. Nu mă gândeam să mai fie probleme în aşa hal... practic din statiile secundare dintre Bacau si Piatra Neamt cam toţi au mers cu naşul.... mai erau unii care ziceau că au abonamente dar puţini..... pe de altă parte foarte multă mizerie în aceste trenuri Regio dintre Bacau şi Piara neamţ (vagoane vechi albastre în stare deplorabilă).

Într-un Regio dintre Adjud şi Suceava am văzut cum un nene a întins un bilet mai vechi naşului, într-un carnet, Naşul a compostat biletul care era deja compostat o dată şi a luat 1 leu, care era pregătit în respectivul carnet. Cumva a luat şpaga mai camuflat să nu bată la ochi faţă de alţi călători.

Cam asta e situaţia, mai e mult de lucru.

Poate se sesizează cineva mai ales la cum se merge pe 509....
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 19 Apr 2015, 12:53

In toata tara se merge cu nasu, inclusiv pe IR Wink

Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18747
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24323
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 19 Apr 2015, 13:59

Nu generaliza pe trenurile internaționale de la Curtici-Simeria nu am vazut blatisti iar nasul a tăiat bilete chiar acum o luna un băiat care mergea la Sibiu a avut bilet Budapesta-Arad din Curtici nasul a zis ca îi taie bilet Arad Sibiu 115 lei el avea la el 25 de euro i-am schimbat eu în lei și am intervenit la nas sa îi dea bilet Curtici-Sibiu la tarif de casa 76 de lei
Marți seara pe 1822 nasul a coborât un moș la Savarsin cred ca avea 10 lei la el i-a zis de acolo sa se descurce cu personalul sa nu mai zic de trenurile regio unde nici un nas nu se mai risca de un și ceva de când în 2013 au fo stați afară 11 nași de la Simeria
Sus In jos
spiderpc

spiderpc

Numarul mesajelor : 421
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4860
Data de inscriere : 12/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 19 Apr 2015, 17:14

IR1664 a plecat din Tecuci Nord inainte ca toti calatorii sa urce In ultimul vagon.
Cum se poate intampla asa ceva? Nu exista sef de statie si in nord? Mecanicul pleaca de capul lui? Nici nu avea cum sa vada ultimele vagoane, statia fiind in curba.
Sus In jos
http://2wireless.blogspot.ro
DPS

DPS

Numarul mesajelor : 2206
Reputatie : 7572
Data de inscriere : 27/04/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 19 Apr 2015, 18:44

E corecta incadrarea acestei fotografii la acest topic ?
Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 11154673_1598647247050029_6290096463843471219_o
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/DPSRomania/videos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 19 Apr 2015, 19:29

IDM trebuie să dea plecarea trenului doar după ce fluieră şeful de tren. După aceia trebuie să defileze trenul şi să anunţe eventualele nereguli. Dacă oamenii au rămas pe peron... s-ar putea ca şi şeful de tren şi IDM-ul să se aleagă cu ceva penalizări.

Mi s-a întâmplat aşa la Ploieşti Sud, fiind la ultimul vagon. Până la urmă m-a văzut IDM şi a solicitat mecanicului să oprească, dar naşul nici atunci nu m-a observat... dar în tren începuse să facă exces de zel, că dacă am bilet, că am venit târziu la tren, că sunt 4 naşi în tren şi e vina ălora, nu a lui... un mârlan deosebit respectivul (dar s-a potolit după aia).

LanceR
V.I.P Member
V.I.P Member
LanceR

Numarul mesajelor : 6378
Varsta : 57
Localizare : NordulBucurestiului
Reputatie : 11399
Data de inscriere : 17/02/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 19 Apr 2015, 19:48

DPS a scris:
E corecta incadrarea acestei fotografii la acest topic ?

Nu mi s-a intamplat niciodata,in general sunt salutat.Oricum,e o badaranie ce a facut omul.A stricat o poza frumoasa
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6907
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 19 Apr 2015, 21:24

Chiar nu pricep de ce ai injura/insulta un om care pur si simplu fotografiaza trenul pe care il conduci tu, ca mecanic.
De ce *racu' ai face asa ceva?...
Sus In jos
alex1987

Numarul mesajelor : 283
Reputatie : 4850
Data de inscriere : 28/05/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 19 Apr 2015, 22:27

Adrian78 a scris:
Nu generaliza pe trenurile internaționale de la Curtici-Simeria nu am vazut blatisti iar nasul a tăiat bilete chiar acum o luna un băiat care mergea la Sibiu a avut bilet Budapesta-Arad din Curtici nasul a zis ca îi taie bilet Arad Sibiu 115 lei el avea la el 25 de euro i-am schimbat eu în lei și am intervenit la nas sa îi dea bilet Curtici-Sibiu la tarif de casa 76 de lei
Marți seara pe 1822 nasul a coborât un moș la Savarsin cred ca avea 10 lei la el i-a zis de acolo sa se descurce cu personalul sa nu mai zic de trenurile regio unde nici un nas nu se mai risca de un și ceva de când în 2013 au fo stați afară 11 nași de la Simeria

Glumesti?
Cei mai mari spagari sunt nasii de la vagoanele de dormit si cuseta de pe internationale
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 19 Apr 2015, 22:58

Sa nu vorbim de insotitorii de pe vagoanele de dormit, Very Happy am avut la servici o colega care barbasu era insotitor pe aceste vagoane, au vila pe langa Bucuresti, 3 masini, sotul, sotia si copilul, copilul a facut facultatea in alte tari, ia cumparat apartament in Bucuresti si lista continua, astea din salariile lor ca au lucrat la stat nu ? Very Happy
El in prezent se apropie de pensie dar a prins vremuri bune la CFR cand mergea cu vagoanele de dormit la Munchen, Praha, Thessaloniki, Istanbul, Beograd, am impresia ca a prins si Warszawa sau Berlin, de Viena si Budapesta nu mai vorbim. Wink

Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 19 Apr 2015, 23:39

Probabil pe vremea ,,cealaltă" putea aduce diverse obiecte care nu se găseau la noi. Iar după '89, când s-au dat paşapoarte la toată lumea, banii veneau din mersul cu naşul (am avut şi eu un coleg de facultate care lucra ca însoţitor de vagon... acum câţiva ani şi-a terminat de construit casa).

Dar s-au cam dus vremurile bune pentru naşi.

rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 20 Apr 2015, 00:46

Ce caracter infect...face breasla de ras. Eu am prins mecanici numai unu si unu. Ia postati pe facebook-ul CFR, sa vedem, il trage la raspundere?
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 20 Apr 2015, 17:20

Am postat pe pagina facebook a linkul cu poza asta, si iata si raspunsul:

Bună ziua,
Considerăm gestul din imagine ca fiind regretabil şi nu tolerăm un asemenea comportament.

Precizări:
Conform prevederilor legale, petiţiile trebuie formulate în nume propriu. Acestea se vor transmite la relaţii cu publicul, precizând explicit cazul în speţă, datele necesare efectuării unei cercetări (trenul, data, locaţia etc).
Aşa cum cunoaşteţi, pentru fotografierea materialului rulant al CFR Călători, pasionaţii feroviari trebuie să plătească tariful aferent, fapt nerealizat în cazul prezentat. În toate situaţiile în care există o acţiune aprobată, personalul propriu implicat este avizat, prelucrat şi nu pot exista astfel de reacţii.

Toate cele bune!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 20 Apr 2015, 17:41

rizelgeorgel2004 a scris:
[...]
Aşa cum cunoaşteţi, pentru fotografierea materialului rulant al CFR Călători, pasionaţii feroviari trebuie să plătească tariful aferent, fapt nerealizat în cazul prezentat. În toate situaţiile în care există o acţiune aprobată, personalul propriu implicat este avizat, prelucrat şi nu pot exista astfel de reacţii.

Cine semnează aberaţia asta?! Acţiune oficială pentru stat pe peronul infrastructurii publice?! Asta e o aberaţie. Sunt curios dacă se va face reclamaţie scrisă şi îşi va asuma cineva tâmpenia asta.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 56 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
Sus 
Pagina 56 din 65Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 60 ... 65  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: