Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)

In jos 
+83
lifetec
ldh.ro
Nicolae
TonyCFR
florin29sv
johnsmoke
impuls
bobi
NicuS
cfr500
allred
DPS
LanceR
AeroX
marius664
DB Robert
gvd
Katalyn
dexter23
spiderpc
mielutu zburator
enstendhal
dan tm
Amiralul
TonyGFR
bubu
Nk11
IonutChircu
snams
Elful
afrodita.popescu.7
gabrielle.niki
IonutCFR2009
romaniaetc
AlexD
COSTACHE MIHAIL
cristy79
CalinPiatraNeamt
kuepall
cristi_tgv
Razvan Tudor
Luna
unguru22
Norbi
kristi kkk
Teodor
cristi CFR
@ndrey
Balto
alliens
rich1974
halmarius
adytm
maris.constantin
alex1987
Vitosa
Katalin4653
Andrey_tm
Sabik
Adirmvl
The Legend
Spartan1948
George
laur 133
cortexedge
alex03bv
alex.alexus.tm
eu
rizelgeorgel2004
manuela
AndiCFR
baiazid
KQQ
mureseanu_976
frank81
Jhonyla
Dr2005
Rarau
92Dragos
DUAL
Nesebar
Adrian78
Vlad
87 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 53 ... 65  Urmatorul
AutorMesaj
Nk11

Nk11

Numarul mesajelor : 290
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5380
Data de inscriere : 28/12/2010

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeLun 15 Sept 2014, 15:01

Bicicleta nu are ce căuta în Desiro la IR în opinia CFR Călători, deoarece crează un disconfort printre pasageri.

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 N5ki1j

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Okbya9

Poza este făcută din IR Pitești - București. Joi, 11 septembrie cu plecare din Pitești la 14:20. Total: 4 călători, o bicicletă, un mecanic și un controlor. Clima nu funcționa. Smile
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeLun 15 Sept 2014, 15:35

Katalyn a scris:
Nu stiu ce vagoane ai vazut tu la Basarab dar te asigur ca etajatele nu aveau sigili ( am vazut si eu cum arata un vagon sigilat ) iar cele 2 vagoane 20-55 erau legate cu sarma subtire.

Cat despre 3001 vad ca uni dintre noi aplica mereu stilul ala prost, adica stilul lui M.A cum îi zic eu, am fost cu 3001 in ziua x si ce am vazut in ziua x asa e mereu pe trenul respectiv. Data viitoare fac zeci de poze nu 2-3 poate asa mai renuntati la stilul lui M.A.

Etajatul avea, pe partea cu peronul, benzi de hârtie peste uşile de acces, cu ştampile.

Merg destul de des cu 3001... ultimele drumuri au fost pe 6.09 (Bucureşti - Azuga) şi 30.08 (Bucureşti - Ploieşti). La niciunul dintre drumuri nu a fost situaţia ca cea din pozele lui George de mai sus. Cel mult între Crivina şi Ploieşti mai stăteau navetiştii pe lângă uşi, dar în rest nu s-a ajuns la situaţia în care să nu încapă oamenii în tren... nu erau mai mult de 2 - 3 oameni în picioare la fiecare rând de uşi.

AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeLun 15 Sept 2014, 15:51

Dr2005 a scris:
mai stăteau navetiştii pe lângă uşi...nu erau mai mult de 2 - 3 oameni în picioare la fiecare rând de uşi.

Si e normal nu?
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeLun 15 Sept 2014, 18:11

Daca nu aveau de mers mult e decent. E R, nu IR. Eu am mers in picioare sau stand pe jos, la unul din capete o noapte intreaga. Sau vreo 6 ore de la Cluj la Suceava. In al doilea caz ca era mai placut. Very Happy

Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Reputatie : 5868
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeLun 15 Sept 2014, 18:15

Poza este făcută din IR Pitești - București. Joi, 11 septembrie cu plecare din Pitești la 14:20. Total: 4 călători, o bicicletă, un mecanic și un controlor. Clima nu funcționa. Smile[/quote]

4 calatori e perfect, asta inseamna eficienta maxima la CFR in ziua de azi Very Happy

Si eu am vazut IR 1634 cu 3 vagoane, 3 calatori si 2 nasi - tot eficienta maxima .

In schimb un R de noapte spre Valcea-Sibiu gen 2802 in extrasezon e ingrozitor de ineficient, am fost anuntati aici, si orice propunere de RE de asemenea este ineficienta.

Ce sa spun decat ca doresc cat mai multe trenuri eficiente gen acel IR la CFR, cine stie poate de la noul mers poate le fac IC Very Happy
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeLun 15 Sept 2014, 20:54

Dr2005 a scris:

Etajatul avea, pe partea cu peronul, benzi de hârtie peste uşile de acces, cu ştampile.

Merg destul de des cu 3001... ultimele drumuri au fost pe 6.09 (Bucureşti - Azuga) şi 30.08 (Bucureşti - Ploieşti). La niciunul dintre drumuri nu a fost situaţia ca cea din pozele lui George de mai sus. .

Etajate nu "etajatul" caci trenul a avut 8 vagoane. Primele 2 vagoane 20-55 si ultimile 6 etajate. Din cele 8 primele 4 au fost incuiate si ultimile 4 pentru calatori.

Tocmai asta vreau sa spun, faptul ca tu ai mers in 30.08 si in 06.09 si a fost lejer asta nu inseamna ca asa e in fiecare zi de sambata sau duminica, cred ca cele 2 poze sunt arhi-suficiente. Discuti despre aglomeratia din week-end-uri de la trenul 3001 nu sunt de azi de ieri, sunt de ani de zile aici pe forum, poate si pe altele plus blogurile celor care au calatorit si au prins macelul numit calatori de 7 vagoane inghesuiti in 4 vagoane ca CFR-ul nu e in stare sa tina cont de statistici, de numarul de bilete vandute, de sesizari sau reclamati de ceea ce spun nasi care prind 3001 in week-end de ceea ce spune  supra controlul. Imi aduc aminte figura care a facuto doamna IDM de la Campina cand a vazut cum stateau calatori pe culoarele etajatelor si la usi.

Lasam partea cu pasionati care se pricep la trenuri etc..dar ce parere si-au facut acei calatori cand au vazut ditamai serpalaul cu 8 vagoane, s-au bucurat insa cand au vazut macelul din ultimile 4 vagoane stiti si voi cate zeci si sute au umplut frigiderul CFR-ului. Ce parere si-au facut oameni aia ?

Oare cand vor intra lucrurile in normal si la CFR ? Se pare ca prima cauza pentru ce s-a intamplat in aceasta sambata dar si in multe alte zile din acest an la trenul 3001 e problema nr 1 la CFR, vagoane insuficiente pentru trenurile existente.
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Reputatie : 5868
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeLun 15 Sept 2014, 21:56

Vagoane sunt, dar sunt trantite pe IR fatzaite aiurea cu 3-4 calatori in loc sa fie puse pe trenurile unde se inghesuie fraierii ca sardelele si le mai platesc bilet la nesimtiti pt asta. Mai bine caram cu acele vagoane blatisti decat sa le punem pe trenuri unde e nevoie. 3001 este asa de ani de zile (eu am mers mai des cu el sa zic intre 2010 si 2013 si aproape fiecare calatorie era un cosmar - trebuia sa ma duc la gara cu jumate de ora inainte cand tragea trenul ca sa fiu sigur ca prind loc). Numai CFR nu a aflat asta pana acum, dupa cat se vede.

De cand a aparut Regiotransul am rasuflat usurat ca am scapat de aceasta mostra de nesimtire tipica CFR. Apropo - 3001 este tren de navetisti sau de turisti spre munte? Ca mi-am blestemat zilele cu opririle in fiecare halta si satuc (cred ca a fost un an cand se faceau 5 ore pana la Brasov - jalnic...).

Acum cu Softransul chiar imi doresc sa afle cat mai multi oameni ce inseamna calatoria pe calea ferata in conditii civilizate si sa faca comparatia cu nesimtirea si bataia de joc de la CFR. Se vaita mereu ca nu au vagoane, dar alea putine pe care le au le pun pe IR plimbate goale cu 3 calatori si 3 nasi, nu le e rusine sa mai vorbeasca de eficienta chiar cred ca suntem toti batuti in cap si nu mai vedem si noi cum stau lucrurile... Mad

Chestia relatata aici cu vagoanele sigilate incuiate etc chiar mi se pare revoltatoare - numai ei sunt capabili de atata nesimtire.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeLun 15 Sept 2014, 22:15

Care navetisti aia 20 de cfr-isti care iasa din tura de noapte sau aia care merg de pe la Crivina la Ploiesti ? Nu e tren de navetisti e tren pentru toate categoriile de calatori in week-end clar e tren pentru turisti indiferent de anotimp.

Ce navetisti sa fie aia care au umplut trenul pana la refuz sambata si duminica ? Navetisti gasiti la 11031 unde ajunge in Ploiesti Vest cu vreo 120-150 de calatori din care mai bine de 100 coboara la PL.Vest. Aia is navetisti.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeMar 16 Sept 2014, 09:47

Citat :
Tocmai asta vreau sa spun, faptul ca tu ai mers in 30.08 si in 06.09 si a fost lejer asta nu inseamna ca asa e in fiecare zi de sambata
Da, dar la fel de bine nu înseamnă că în fiecare sâmbătă trenul e ca în pozele tale.

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 18 Sept 2014, 16:32

Astazi 2107 este efectiv plin la refuz dupa anularea grupei de Craiova!
A fost efectiv toata lumea cu bilet astazi in tren! si pe teren prezent si un reprezentat de pe la CFR R Brasov.. Ma gandeam sa-i imput faptul ca au anulat trenul direct pentru a favoriza Softransul probabil .. Dar asta e, in Romania compania de stat e pentru a face "bine" unora.
De mentionat ca toti au bilet, eu stau la cls 1-a in sobolan, avand in vedere ca stiam ca trenul e doar cls a 2-a si nasul si supracontrolul au ajuns la mine ca ultimul calator,asadar vorbeau de fata cu mine..

Ps Raspunsul supacontrolului la afirmatia ca nu sunt locuri, de la calatori pe buna dreptate a fost ca nu au material rulant .. ceea ce m-a amuzat asa un pic ..
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 18 Sept 2014, 17:18

Pe de alta parte, aseara, 1725 Sibiu-Craiova a plecat aseara din Valcea cu 15 calatori. Desi nu cred ca erau nici atatia. Si cu ai mult de 30 de calatori nu stiu sa-l fi vazut in ultimii ani. Eventual ar trebui sa mai bage un Desiro in plus de la Sibiu pentru Brasov, dar nu sa il care gol de la Craiova.

Chiar acum ajunge in Valcea 1721 Craiova-Sibiu. Cu doua AM-uri. Sint curios care e schema, daca e compunere permanenta.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 18 Sept 2014, 17:21

Ce imi pare rau este faptul ca la CFR ruta Craiova-Brasov era pe valea Oltului dar ca si pret clar este mai bine cu RT sau Softrans .
Sa vedem ce va fi cu noul mers .
Uite asa ramane Valcea fara o legatura directa cu tara (Brasov)

Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8092
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 18 Sept 2014, 23:17

"Doamne ocroteste-i pe romani" ...

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 IMG_6845_zps0f2cd801

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 IMG_6847_zpsc567444d

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 D%20350%20TITO%20Broz
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 18 Sept 2014, 23:23

Eu cand va spuneam ca viitorul pentru 20-76 este in trenurile Regio voi nu si nu Batman Batman, s-a ajuns la vorba mea . Faptul ca nu au clima si prize le face inferioare si nu se incadreaza pentru trenurile IR desi pentru trenurile de noapte ar fi eprfecte dar daca fisa rangului IR cere vagon climatizat asta e .

Eu le puneam pe trenurile RE sau pe IR de noapte dar nu pe Regio, la CFR nu sunt oameni capabili sa imparta vagoanele asa cum ar fi normal, pe trenurile de noapte ceva vagoane cu compartimente, pe cele de zi saloane etc etc, nu , ei baga saloane noaptea si compartimente ziua ............... plus vagoane de lux pe Regio ................... asta e CFR Mad

Ultima editare efectuata de catre Karpaty in Joi 18 Sept 2014, 23:26, editata de 1 ori
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8092
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 18 Sept 2014, 23:26

Recomandarile (M)UE privind dotarile trenurilor IR SUNT RECOMANDARI, NU OBLIGATII.

Au si polonezii in anul 2014 trenuri "accelerate" care circula de la Zamosc (4:24) la Poznan (20:08) fara clima si prize si n-a murit nimeni. Si polonezii vorba vine au PIB mai mare si multe alte treburi in plus fata de romani. Pur si simplu sunt mai educati, dimpotriva snobi / ciobani ca romanii care cer multe pentru putin.

http://www.vagonweb.cz/razeni/vlak.php?zeme=PKPIC&cislo=27100&rok=2014

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 D%20350%20TITO%20Broz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 42 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
Sus 
Pagina 42 din 65Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 53 ... 65  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: