|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
|
+83lifetec ldh.ro Nicolae TonyCFR florin29sv johnsmoke impuls bobi NicuS cfr500 allred DPS LanceR AeroX marius664 DB Robert gvd Katalyn dexter23 spiderpc mielutu zburator enstendhal dan tm Amiralul TonyGFR bubu Nk11 IonutChircu snams Elful afrodita.popescu.7 gabrielle.niki IonutCFR2009 romaniaetc AlexD COSTACHE MIHAIL cristy79 CalinPiatraNeamt kuepall cristi_tgv Razvan Tudor Luna unguru22 Norbi kristi kkk Teodor cristi CFR @ndrey Balto alliens rich1974 halmarius adytm maris.constantin alex1987 Vitosa Katalin4653 Andrey_tm Sabik Adirmvl The Legend Spartan1948 George laur 133 cortexedge alex03bv alex.alexus.tm eu rizelgeorgel2004 manuela AndiCFR baiazid KQQ mureseanu_976 frank81 Jhonyla Dr2005 Rarau 92Dragos DUAL Nesebar Adrian78 Vlad 87 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Lun 07 Iul 2014, 23:24 | |
| Ai 7 minute la Craiova şi 7 la Târgu Jiu să fugi la chioşcul de pe peron să alimentezi cu bericioaică şi chipsuri. _________________ :TTT:
|
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mar 08 Iul 2014, 01:09 | |
| 1823(ultimele 2 vagoane)/1829(primele 4 vagoane) Trenul pleaca din Bucuresti ca 1823. garnitura 1: 6 x 20-83 poze garnitura 2: 5 x 20-83 + 1x20-76 .. Cum au spus colegii 2026 se formeaza din ultimele 2 vagoane = 1823.. Asadar 2026 are o zi 2x20-83,o zi 20-76+20-83. Trenul 1823 nu a avut in istoria lui din anul 2006 incoace niciodata vagon restaurant.. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mar 08 Iul 2014, 01:24 | |
| - dan tm a scris:
Mie un sef de tren mi-a spus ca, procedura este urmatoarea: ii arat lui biletul si el il arata supracontrolului, deoarece controlorul pe el il verifica.S-au asa ar trebui sa fie.
asta arata cat de "des" ai mers cu trenul in ultima perioada. Nici eu nu merg prea des dar cel putin am prins supracontrol de cateva ori. Nasul vine cu 2 metri inaintea supracontrolului si anunta calatori sa pregateasca biletele pentru control iar cei cu reduceri dovada reduceri ( carnet de elev, legitimatie de student etc ) iar supracontrolul verifica biletele. Sau mai pe romaneste sa-mi explice si mie cineva cum verifca supra pe nas intr-un IR sau R care pleaca din Buc.Nord spre Ploiesti ca la IR prima statie e PL.Sud. Deci supracontrolul nu verifica pe nas, verifica impreuna legitimatiile de calatorie ale calatorilor. Supracontrolul il poate verifica pe nas doar daca sa zicem nasul face control la R 3003 intre Peris si Crivina iar supra se urca din Crivina si incepe sa controleze trenul din nou cu nasi. |
| | | IonutChircu
Numarul mesajelor : 813 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6220 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mar 08 Iul 2014, 13:09 | |
| Nu e vreo stire "bomba", nimic nou, dar se pare ca noi si Croatii suntem singurii unde transportul de pasageri pe linia ferata scade de ani buni intr-un ritm alert... http://appsso.eurostat.ec.europa.eu/nui/submitViewTableAction.do In tari ca Germania, Austria, Suedia, UK traficul de pasageri creste de la an la an... (asta valabil pentru cei care sustin ca in toata UE traficul de pasageri pe calea ferata este in scadere, si astfel gasesc scuze CFR-ului ) |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mar 08 Iul 2014, 13:57 | |
| - Katalyn a scris:
- dan tm a scris:
Mie un sef de tren mi-a spus ca, procedura este urmatoarea: ii arat lui biletul si el il arata supracontrolului, deoarece controlorul pe el il verifica.S-au asa ar trebui sa fie.
asta arata cat de "des" ai mers cu trenul in ultima perioada. Nici eu nu merg prea des dar cel putin am prins supracontrol de cateva ori. Nasul vine cu 2 metri inaintea supracontrolului si anunta calatori sa pregateasca biletele pentru control iar cei cu reduceri dovada reduceri ( carnet de elev, legitimatie de student etc ) iar supracontrolul verifica biletele.
Sau mai pe romaneste sa-mi explice si mie cineva cum verifca supra pe nas intr-un IR sau R care pleaca din Buc.Nord spre Ploiesti ca la IR prima statie e PL.Sud. Deci supracontrolul nu verifica pe nas, verifica impreuna legitimatiile de calatorie ale calatorilor. Supracontrolul il poate verifica pe nas doar daca sa zicem nasul face control la R 3003 intre Peris si Crivina iar supra se urca din Crivina si incepe sa controleze trenul din nou cu nasi. [quote="Katalyn"] Asta arata ca intelegi destul de greu, unde ai dedus tu ca nu am mers cu trenul? stiu si eu ca nasul vine si spune:,,pregatiti legitimatiile de calatorie pentru control" si pasagerii le arata supracontrolului. Verificarea nasilor ar consta in aceea ca il asista in timp ce verifica biletele, de aceea am cerut de multe ori temeiul legal al verificarilor la urcarea in tren? aia de la usi nu raspund de tren ca sa iti ceara biletul. Incearca sa fi mai temperat si unde nu intelegi ceva nu te arunca inainte. Oi fi tu mai dur asa, de pe la Ploiesti dar asta nu inseamna ca esti chiar pe tema. |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Joi 10 Iul 2014, 09:01 | |
| mai baiatule tu chiar nu intelegi romaneste ?? te-am lasat in pace o zi, doua o saptamana doua dar tu chiar nu ai ce face ?? Vezi-ti de treaba ta si nu mai imi urmari mie fiecare postare si sa fi primul care raspunde. Stai in banca ta ca nu speri pe nimeni, ce ti-am facut eu de ma terorizezi in halul asta ?
Chiar atat de mult timp liber ai incat iti permiti la orice ora sa-mi urmaresti mie postarile ? Chiar n-ai inteles ca indiferent de ce zici sau ce faci nu ma intereseaza ?
pana la 07 noiembrie 2012 nu aveai nimic cu mine ce ti-am facut incepand cu aceasta data de iei foc mereu si iti permiti sa-mi raspunzi, sa ma contrazici la orice ora ?
Iti spun pentru ultima oara stai linistit in banca ta si vezi de Gara de Nord din orasul tau si nu mai ma teroriza atat ca nu ma speri si oricum nu vei castiga nimic.
Nu faci decat sa fi off-topic si sa ma provoci de cate ori ai sansa.
E ultimul mesaj la care iti mai raspund, de azi inainte dan tm pentru mine nu mai exista.
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Joi 10 Iul 2014, 09:39 | |
| Puteai sa ii raspunzi in privat |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Joi 10 Iul 2014, 10:01 | |
| M-am saturat sa vad mereu acelasi off-topic si aceleasi provocari. Nu mai e nimeni ca el, au mai fost vreo 2-3 dar s-au linistit dar vad ca el tot ma ia pe mine la 11 metri, am vreo datorie catre cineva, am deranjat pe cineva ? Sa-si vada fiecare de treaba lui ca imi bat capul destul pe internet cu copii prost crescuti care fura poze si le distribuie cu mesaje negative.
|
| | | snams
Numarul mesajelor : 6 Reputatie : 3797 Data de inscriere : 07/07/2014
| Subiect: Simeria - Petrosani June 2013 Sam 12 Iul 2014, 16:17 | |
| |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Sam 12 Iul 2014, 16:32 | |
| E universal cunoscut faptul ca CFR nu stie ca are si toalete in vagoane. Ce sa mai zic de vagoanele care le-ai pozat, alea-s asa de cand e lumea, infecte. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | snams
Numarul mesajelor : 6 Reputatie : 3797 Data de inscriere : 07/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Sam 12 Iul 2014, 17:21 | |
| Romania => Guvern => Ministerul Transporturilor => CFR Calatori => Turism. Care turism?
Cum ati putut citi intr-o postare facuta zilele trecute, am adus cu noi si o familie de irlandezi ca sa ne laudam cu tara noastra cea frumoasa.
Itinerariul a fost cam asa: pana la Dublin cu trenul - super, avion Dublin - Budapesta, trenul din Budapesta la Arad - acceptabil. In gara Arad plin de tigani, flegme, manele, tipete, toalete insalubre pe bani dar fara hartie igienica, cersetori, etc. Tren Arad - Deva vai si amar. Tren Deva - Simeria vai si amar. Tren Simeria - Petrosani; calvar, cosmar, oribil, rusinos, injositor.
Dupa cum se stie, prima impresie conteaza foarte mult si se pare ca prima impresie facuta de Romania asupra prietenei noastra si a copiilor ei a fost una de groaza. Nici nu vreau sa imi imaginez in ce fel a promovat ea Romania la intoarcerea acasa. |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Sam 12 Iul 2014, 17:30 | |
| Nu poti compara Irlanda cu Romania, nici daca irlandezii ar pune pauza 50 de ani. Din pacate asa e, si pe langa asta, mai avem si binecunoscuta reputatie cu tiganii din strainatate. In toamna am fost si eu in Irlanda cu avionul si m-am intors cu masina. A fost in regula drumul pana in Ungaria, la granita cu Romania. Irlandezii nu au multa autostrada, dar nici nu prea au nevoie. Francezii o duc bine, nemtii sunt extraterestii la capitolul transporturi rutiere, Austria la fel, Ungaria recupereaza, Romania ciuciu. Nici Ungaria nu e cine stie ce, dar parca e cu un pas minuscul inaintea noastra. Cum am dat de Romania, drumul din punctul de vama era plin de gropi, vamesii au cerut mita, iar de acolo dezastru pana dupa Oradea. Drumuri proaste, lipsa autostrazi, etc. Ce sa mai zic ca in Irlanda, au drum asfaltat prin muntii Wicklow, pustietate completa, fara o groapa in el, desi aia au climat oceanic cu precipitatii abundente. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5380 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Sam 12 Iul 2014, 21:53 | |
| - snams a scris:
- Romania => Guvern => Ministerul Transporturilor => CFR Calatori => Turism. Care turism?
am adus cu noi si o familie de irlandezi ca sa ne laudam cu tara. Pentru asta putea să alegi niște IR, totuși. Nu o zic cu răutate, dar ar fi fost altceva cu IR. |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Sam 12 Iul 2014, 23:06 | |
| - Katalyn a scris:
- mai baiatule tu chiar nu intelegi romaneste ?? te-am lasat in pace o zi, doua o saptamana doua dar tu chiar nu ai ce face ?? Vezi-ti de treaba ta si nu mai imi urmari mie fiecare postare si sa fi primul care raspunde. Stai in banca ta ca nu speri pe nimeni, ce ti-am facut eu de ma terorizezi in halul asta ?
Chiar atat de mult timp liber ai incat iti permiti la orice ora sa-mi urmaresti mie postarile ? Chiar n-ai inteles ca indiferent de ce zici sau ce faci nu ma intereseaza ?
pana la 07 noiembrie 2012 nu aveai nimic cu mine ce ti-am facut incepand cu aceasta data de iei foc mereu si iti permiti sa-mi raspunzi, sa ma contrazici la orice ora ?
Iti spun pentru ultima oara stai linistit in banca ta si vezi de Gara de Nord din orasul tau si nu mai ma teroriza atat ca nu ma speri si oricum nu vei castiga nimic.
Nu faci decat sa fi off-topic si sa ma provoci de cate ori ai sansa.
E ultimul mesaj la care iti mai raspund, de azi inainte dan tm pentru mine nu mai exista.
Pe linga ca esti agramat pari a fi si limitat in gindire si prost crescut. Nu intelegi un mesaj si spui ca fac off topic. Dovada ca dupa ce n-ai inteles ce am scris, incercarea mea de a iti explica ceva ai inteles-o ca pe o amennintare, tot din cauza ca stai rau cu logica. A mai intrebat cineva pe aici pe forum cum a reusit un derbedeu agramat ca tine sa ajunga moderator. N-am nimic cu tine, postarile tale le-am comentat. Dar probabil o sa iti urmez sfatul si o sa stau in gara mea. Pe linga forum. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 13 Iul 2014, 05:20 | |
| dan tm , daca ai ceva de impartit cu Katalyn o faci in privat, acolo puteti sa puneti la punct problemele care va deranjeaza, de ce trebuie sa vada toata lumea aceasta cearta si mai nou vad ca va jigniti, lucru care este contrar regulamentului iar pentru vorbele spuse mai sus ai un avertisment . Sa pastram limita de bun simt, macar in public si sa nu mai fim off topic, repet, aveti mesagerie privata ! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |