|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
|
+83lifetec ldh.ro Nicolae TonyCFR florin29sv johnsmoke impuls bobi NicuS cfr500 allred DPS LanceR AeroX marius664 DB Robert gvd Katalyn dexter23 spiderpc mielutu zburator enstendhal dan tm Amiralul TonyGFR bubu Nk11 IonutChircu snams Elful afrodita.popescu.7 gabrielle.niki IonutCFR2009 romaniaetc AlexD COSTACHE MIHAIL cristy79 CalinPiatraNeamt kuepall cristi_tgv Razvan Tudor Luna unguru22 Norbi kristi kkk Teodor cristi CFR @ndrey Balto alliens rich1974 halmarius adytm maris.constantin alex1987 Vitosa Katalin4653 Andrey_tm Sabik Adirmvl The Legend Spartan1948 George laur 133 cortexedge alex03bv alex.alexus.tm eu rizelgeorgel2004 manuela AndiCFR baiazid KQQ mureseanu_976 frank81 Jhonyla Dr2005 Rarau 92Dragos DUAL Nesebar Adrian78 Vlad 87 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Sam 05 Iul 2014, 14:47 | |
| Asta clar. Sa te fereasca Dumnezeu sa ai o problema ca nimeni nu te ajuta, esti lasat de izbeliste, ba daca ai putin noroc esti tot tu scos vinovat de cele intamplate. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 06 Iul 2014, 13:53 | |
| Asta se intampla la noi cand romanul e fricos, nu intervine macar cu vorbe daca nu cu forta si mai grav este ca sistemul e atat de idiot iar militieni de la TF vin la munca sa se odihneasca ca la salariile lor au afaceri acasa si la munca trebuie sa vina sa-si incarce bateriile, daca pica vreo constatare bine daca nu iar bine.
Daca erau in tren 2-3 agenti de securitate ( agenti de paza ) care mergeau prin tara dupa trenuri de marfa si vedeau acest incident cu siguranta ar fi intervenit fara prea multa zarva ca in ziua de azi toata lumea e grabita n-are timp sa treaca pe militie pentru declarati cand vrea sistemul asta infect al militiei. Dar cel putin limitau pagubele.
5 ani de zile (2005-2010) am lucrat la paza si stiu prea bine cum isi fac miltieni datoria mai ales cei de la ordine publica care iau salari degeaba, de pomana comparativ cu munca pe care o executa.
|
| | | Elful
Numarul mesajelor : 110 Localizare : Bucuresti Reputatie : 3944 Data de inscriere : 07/06/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 06 Iul 2014, 17:47 | |
| Si de ce ar interveni vreunul sa-si riste viata in fata a trei spurcati? Cati nu au intervenit si au sfarsit ei la spital sau mai grav, morti? Stiu eu ce debil mintal e ala care tipa si il ia la bataie pe vreunul? Stiu eu ce cutit sau pistol ascunde in haina sau mai stiu pe unde? Aici e vina TF-ului ca o freaca la rece in gheretele lor in loc sa-si faca treaba pe astfel de trenuri. Eu, unul, nu ma bag in astfel de situatii daca sunt depasit numeric, nu vreau sa sfarsesc eu cine stie pe unde din cauza unor debili mintali. |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 06 Iul 2014, 20:01 | |
| daca intervenea unul in cazul cu nasul mai intervenea si al doilea si al treilea si se limitau pagubele dar asa aia 3 si-au vazut de treaba si d-aia a iesit ce a iesit. Doamne ce n-as fi dat sa fi fost eu in trenul ala dar cu fratemiu nu singur. Pana la Videle trageau aia semnalul sa coboare din tren sa nu mai ajunga la Videle.
Poate cu ocazia asta se mai trezesc oficialitatile si vor lua masuri cu agenti sub acoperire sau angajati CFR care sa verifice biletele la urcarea in trenuri in GDN. La o sageata iti trebuie 1 angajat CFR ca la usa cealalta e nasul dar stiti bine ca nu se vrea asta pentru ca bani luati de nasi de la blatisti ajung acolo sus in buzunarele unor smecheri.
Pui 6-7 insi in GDN la usile trenurilor cu 3-4 vagoane sau cu sageata si sti sigur ca nu-ti mai pleaca picior de blatist din GDN. Sa ia din birouri prin rotatie din personalul TESA. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 06 Iul 2014, 20:06 | |
| Acum vreo doua vineri, cand am plecat cu trenul asta din Bucuresti, era un nas la fiecare din cele doua sageti. Eu mi-am pus bagajul in tren si am mai iesit. Cand sa urc inainte de plecare m-a mai intrebat odata de bilet. Poate daca ar faca asa toti nasii la Desiro, macar... |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Lun 07 Iul 2014, 01:15 | |
| - Katalyn a scris:
- Pui 6-7 insi in GDN la usile trenurilor cu 3-4 vagoane sau cu sageata si sti sigur ca nu-ti mai pleaca picior de blatist din GDN. Sa ia din birouri prin rotatie din personalul TESA.
Nu mai are de un' să îi ia, au rămas direcţii întregi cu 2-3 oameni, din care unul director/şef serviciu. Mai e şi perioada concediilor... _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Lun 07 Iul 2014, 08:37 | |
| Cum nu au de unde? doctore, vorbesti fara sa stii cum sta treaba.
Aici in Timisoara Nord, cind le vine, scot 3-4 sau chiar 5 femei, le dau un ecuson si le pun la usile trenurilor. Habar n-au ce tren e , mai e una care maninca seminte si vorbeste la telefon, plictisita, o doare in *ur, abia asteapta toate sa plece trenul. Sa vezi ce plistisite sint cind trebuie sa mearga la alt tren. Si mai sint si o gramada de barbati care devin cerberi. Dar, asa cum se intimpla la noi mai poti sa urci si pe usile de pe partea cealalta.
Plus ca nu stiu cint de legal este sa se faca acest control, ce spun instructiile? in statie trenul este la dispoozitia ? cui? in mers trenul este ?
Mie un sef de tren mi-a spus ca, procedura este urmatoarea: ii arat lui biletul si el il arata supracontrolului, deoarece controlorul pe el il verifica.S-au asa ar trebui sa fie.
Acuma ca nu sint oameni in MT nu este egal cu nu sint oameni in CFR Calatori.
Pe de alta parte aia de l-au batut pe seful de tren, normal ar fi trecut si de aceste controale pentru ca sint derbedei certati cu legea.
Toata zona aceea pe o raza in jurul Bucurestiului, pina pe la Tirgoviste, Videle(chiar Rosiori) e plina de derbedei si infractori, nu ii mai cunosti daca sint romani sau tigani. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Lun 07 Iul 2014, 10:20 | |
| Intr-adevar dan tm , e spurcata rau zona aia .. Sa vezi ce e in 1823 la plecarea din Bucuresti .. Cum merg tiganii din BV in Augustin de ex.. |
| | | snams
Numarul mesajelor : 6 Reputatie : 3797 Data de inscriere : 07/07/2014
| Subiect: Nasii Lun 07 Iul 2014, 16:07 | |
| Buna tuturor! Povestea expusa mai in jos este de anul trecut, cand, am venit impreuna cu familia in Romania pentru o mica vacanta. Si nu am venit singuri ci am adus cu noi si o familie de irlandezi sa le aratam ce frumoasa e tara.
"Domnule Prim Ministru Victor Ponta,
Voi incerca sa fiu cat mai succint cu problema care ma framanta.
Ma numesc X X, casatorit, tata a patru copii si sunt cetatean roman cu rezidenta in Irlanda. Am parasit Romania in martie 1999 si am revenit in tara intr-o imprejurare neplacuta familiei mele in noiembrie 2011, deci dupa aproape 12 ani. Anul urmator am petrecut impreuna cu familia 4 saptamani de vacanta in judetul meu natal Hunedoara si am fost foarte fericit ca in sfarsit am putut sa le arat copiiilor mei locurile pe unde am crescut si m-am format ca om.
Inainte de a parasi tara am terminat cursurile Universitatii Petrosani de inginerie iar acum la 37 ani sunt din nou student si studiez Engineering Manufacturing Management la IT X si sunt in ultimul an, anul 5. Anul trecut, pe langa anul 4, am frecventat si cursurile scolii de politie irlandeza (Garda College) de unde am graduat anul acesta pe 15 iulie cu gradul de Reserve Garda. Pe langa acestea sunt si arbitru de fotbal din 2007 iar din 2011, dupa doi ani de cursuri intense am fost cooptat in lotul national de arbitrii (Elite Referee Panel), de unde am ocazia sa oficiez in meciurile din ligile nationale (Premier si First). Deasemenea, am avut ocazia sa oficiez si in trei meciuri internationale pana la aceasta data.
Si sa trec la problema care ma framanta: anul acesta am petrecut iarasi 2 saptamani de vacanta in Romania si de aceasta data am invitat o familie de irlandezi sa vina cu noi (mama + 3 copii). Toate bune si frumoase as putea sa zic pana la drumul de intoarcere spre Irlanda cand am luat trenul din Petrosani (05 iulie) care trebuia schimbat in Simeria si in Alba Iulia ca sa prindem o legatura spre Targu Mures (trenul Simeria - Alba Iulia ICN473). Am avut locurile rezervate in ultimul vagon si cand ne-am apropiat de Alba Iulia am luat toate cele 12 bagaje la usa vagonului si am asteptat. Trenul a oprit intr-o zona neluminata si am crezut ca suntem la un semnal la intrarea in gara. Dupa cateva minute am avut surpriza sa vedem cum trecem pe langa gara Alba Iulia care era luminata ca ziua in amiaza mare. Am plecat in cautarea unui controlor de bilete sa aflu de ce nu am oprit in gara si spre surprinderea mea controlorul mi-a spus ca trenul a stationat in gara cateva minute bune. I-am explicat ca nu am vazut gara si ca locul unde vagonul nostru a fost oprit a fost neluminat si fara peron si ca ar fi trebuit sa coboram neaparat acolo sa prindem trenul nostru de legatura. Cei doi controlori au parut foarte omenosi si m-au ajutat sa gasesc alt traseu de a ajunge la Targu Mures, calatorind cu acelasi tren pentru alte 3 ore, pana la Sighisoara. In apropiere de Sighisoara cei doi controlori m-au chemat la capatul vagonului si m-au intrebat ce facem. Ca ar trebui sa imi taie chitanta de 45 lei pentru fiecare persoana "sau...". Am fost foarte nedumerit pentru ca nu am crezut ca am facut ceva ilegal sau a fost vina noastra ca am ramas in tren dar cei doi cereau ceva de la mine. Si eu care credeam ca sunt omenosi. Nu am dorit sa creez disconfort pentru nimeni din acel vagon si am intins 50 lei la cel cu care vorbeam. Am vazut ca nu era prea fericit si colegul dansului, care se afla in spatele meu a spus ceva pe linia aceasta: "Dar stii ca si eu pot sa-ti tai o chitanta?!". Am mai dat 50 lei dar erau in continuare nefericiti si cand au vazut ca nu mai primesc nimic au plecat vociferand.
Aceasta este problema care ma framanta de o luna incoace si in sfarsit mi-am facut timp sa va trimit acest email.
Ajungi la o varsta cand iti doresti altceva de la viata, realizezi ca unule lucruri nu mai pot sa mearga asa la nesfarsit, unele situatii nu mai pot continua ca un sablon. La inceput am zis, las' ca e in regula, nu e mare paguba dar din ce stau mai mult si gandesc la faptul in care am fost tratat in tara mea, de conationalii mei in fata prietenilor irlandezi, cu atat ma infurii si mai tare.
Domnule Prim Ministru, ca cetatean roman care isi reprezinta tara cu cinste va rog un singur lucru: "Va rog puneti capat acestor anomalii!"
Deasemenea va rog ca d-voastra, reprezentantul Guvernului, patronul CFR Calatori, sa imi inapoiati cei 100 lei (50 lei pentru mine si 50 lei pentru familia irlandeza) pe care am fost nevoit sa ii dau ca sa nu fiu hartuit si mai mult in fata familie si prietenilor.
Va multumesc, X X"
Am primit si raspunsul de la cabinetul primului ministru; un raspuns cam in zeflemea de care sunt inca foarte dezamagit. Ideea e ca in 2 saptamani vin iarasi in Romania si iarasi voi calatori cu trenul dar sper sa nu mai am de a face cu astfel de caractere umane. Cum e sa circuli cu IR 1823 Bucuresti Nord - Petrosani (plecare 16:45)? |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Lun 07 Iul 2014, 16:24 | |
| Are, de obicei, două vagoane 20-83, salon, climatizate şi cu prize. Interesant e că, la întoarcere (Cluj-Bucureşti) este considerat tren Regio şi tarifat ca atare. _________________ :TTT:
|
| | | Elful
Numarul mesajelor : 110 Localizare : Bucuresti Reputatie : 3944 Data de inscriere : 07/06/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Lun 07 Iul 2014, 20:55 | |
| IR1823 are cel putin 4-5 vagoane. Grupa lu' 1824 si grupa lu' 2026. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18746 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24322 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Lun 07 Iul 2014, 21:24 | |
| Are chiar 6 vagoane 4 raman la Deva-Simeria si formeaza 1824 si 2 merg mai departe la Cluj |
| | | snams
Numarul mesajelor : 6 Reputatie : 3797 Data de inscriere : 07/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Lun 07 Iul 2014, 22:53 | |
| M-ar mai interesa daca IR 1823 are vagon restaurant |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Lun 07 Iul 2014, 22:58 | |
| Nici poveste, romanul cand pleaca cu trenu inca mananca din sacosa ce ia la el de acasa, inca nu suntem asa civilizati ca in vest plus ca nu avem atatea vagoane restaurant si chiar daca am avea vagoane restaurant cate ar fi normal sa avem, romanul nu are bani si de restaurant, de abea daca are bani sa plateasca amaratul ala de bilet la clasa 2 . |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Lun 07 Iul 2014, 23:12 | |
| Nu cred ca toti vesticii merg in vagonul restaurant sa manance. Nu sint nici aia nobili cu totii. Am vazut cateva documentare (imi scapa acum numele) cu ceva excursii cu trenul. Bagau nemtii pe sub mustati lebar cu castraveti murati si bere de nu era adevarat. In IC sau ICE. Si desteptul de narator a zis ca e ok sa incerce niste hering crud in alt tren. PArca chiar in TGV. E doar vorba de bani. Si cum am mancat in restaurantul din Corona si m-am prins ca ce poate fi din conserva chiar e din conserva, de ce sa dau mai multi bani in vagonul restaurant, mai ales ca ala din vagonul CFR iti cere cati bani are chef? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |