Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)

In jos 
+83
lifetec
ldh.ro
Nicolae
TonyCFR
florin29sv
johnsmoke
impuls
bobi
NicuS
cfr500
allred
DPS
LanceR
AeroX
marius664
DB Robert
gvd
Katalyn
dexter23
spiderpc
mielutu zburator
enstendhal
dan tm
Amiralul
TonyGFR
bubu
Nk11
IonutChircu
snams
Elful
afrodita.popescu.7
gabrielle.niki
IonutCFR2009
romaniaetc
AlexD
COSTACHE MIHAIL
cristy79
CalinPiatraNeamt
kuepall
cristi_tgv
Razvan Tudor
Luna
unguru22
Norbi
kristi kkk
Teodor
cristi CFR
@ndrey
Balto
alliens
rich1974
halmarius
adytm
maris.constantin
alex1987
Vitosa
Katalin4653
Andrey_tm
Sabik
Adirmvl
The Legend
Spartan1948
George
laur 133
cortexedge
alex03bv
alex.alexus.tm
eu
rizelgeorgel2004
manuela
AndiCFR
baiazid
KQQ
mureseanu_976
frank81
Jhonyla
Dr2005
Rarau
92Dragos
DUAL
Nesebar
Adrian78
Vlad
87 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 48 ... 65  Urmatorul
AutorMesaj
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeVin 16 Mai 2014, 13:51

Si ce daca sunt tonaje mici ?! Asa fac ani in tranzit M300 .. Puteau sa imparta trasele pe M900 , M900+202 , M200 +200A(unde nu e atat de rau cu circulatu) , si M400. Sunt atatea variante de ocolire,de e imaginabil... cum prefera sa se chinuie cu traficul de marfa cand se lucreaza... ca ce ? ca vrea GFR sa scuteasca 50 de km ?! Pai ce, vine X si Y sa dicteze pe infrastructura statului ? DA,ca suntem in ROMANIA..
Locomotive Diesel au gramada atat CFR,GFR,DB si privatii .. cel mai prost sta OBB'ul,dar daca nu au,pot inchiria,sau aduceau un Hercules.. Eu nu cred ca era atat de greu. Le dadeai fiecarui operator 3 trenuri de importanta mai mare/ saptamana prin zona lucrarilor si rezolvai problema..
Iti sporeai lucrul la santier,dar se vrea asta?  Neutral 
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18746
Reputatie : 24322
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeSam 17 Mai 2014, 17:42

Ce treaba are sporu la lucru cu circulatia trenurilor?
Pe M200 noaptea nu se circula ca e circulatia suspendata plus sa faci cupluri la un tren de 2500t iti trebe trase deci cheltuiala in plasa asa mai bine pe m300 mai incet da mai sigur
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeSam 17 Mai 2014, 17:59

CFR Infrastructura sa te taxeze ca pentru un tren normal M300,chiar daca-l spargi in 2.Tu spargin in 2 un tren de 2500 de tone..
Avand in vedere ca se muta atat Isterul cat si Dacia pe M200,se asigura si schimbul IDM al haletor de miscare de pe drum.. Opririle ar fi fost aproximativ aceleasi cu cele ale lui 1621/1622.Era o mica problema personalul,dar banuiesc ca timp de 2 ani cat ar tine o lucrare de reabilitare ca la carte a tot segmentului Brasov-Coslariu,se justifica un transfer temporar si tinerea deschisa a Hm'urilor pe M200 noaptea
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeSam 17 Mai 2014, 18:17

Fiind un aprig cercetator de imbecilitati ceferiste, am observat ca de cand cu tarifarea calatoriei pe fiecare tren in parte, va prezint anumite tarife pe relatii, clasa a doua:
- Iasi - Severin, cu schimb in bucuresti (2 IR), pret 154 lei
- Iasi - Brasov via Bucuresti cu 2 IR - 132 lei
- Constanta - Craiova via Bucuresti, 2 IR, 113 lei
- Constanta - Timisoara 151 lei
- Galati - Oradea (via iasi - cluj), trasa fostului accelerat, pret 180 lei!!
- Constanta - Arad (cu IR pana in Buc. si IC prin Brasov, e legatura scurta) - 200 lei, cu IR + IR 1821 162 lei.
- Iasi - Sibiu via Buc, cu 2 IR, 154 lei...
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18746
Reputatie : 24322
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeSam 17 Mai 2014, 19:46

Rizel era bine sa pui si preturile vechi sa se vada si diferenta
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeDum 18 Mai 2014, 00:34

R 5006 Buzau-Buc.Nord ieri ( sambata ) a oprit suplimentar in halta Scrovistea pentru a se urca 3 femei cu o bicicleta si un baiat. Asa e la CFR trenul opreste la comanda pentru amante, neveste verisoare la grei din CFR. Am avut si supracontrol de la Crivina au inceput cu controlul si au terminat aproape de Darza. Bine ca fraieri platesc abonamente si iarna li se scoate trenurile, nu baga IR 1553 Buc.Nord-Buzau cu oprire la Inotesti dar pentru cfr-isti se poate opri la PL.Est si Valea Calugareasca, iar ieri 5006 oprire suplimentara pentru 4 insi, cucoana cu bicicleta radea cu gura pana la urechi cand a venit supracontrolul. Traiasca CFR-ul si mafia din el !

Cucoana cu bicicleta care a coborat in Buftea, ce pana ei merge ea gratis, mai opreste si trenul unde vrea si cand vrea.

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 P5171255
free image hosting
Sus In jos
Razvan Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Razvan Tudor

Numarul mesajelor : 649
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5900
Data de inscriere : 10/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeDum 18 Mai 2014, 16:55

Katalyn, eu vad pe net la Cfr Calatori si pe Infofer ca trenul 5006 are oprire si in halta Scrovistea. In carte intr-adevar 5006 nu oprea la Scrovistea, dar mai nou vad ca opreste.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeDum 18 Mai 2014, 17:23

trenul avea 3-4 min intarziere, apoi la Scroviştea era peronul gol, de coborât nu a coborăt nimeni şi nici altcineva în afară de cei 4 nu au urcat. Trenul a frânat brusc, a oprit foarte repede iar cei 4 ( deşi trenul era intarziat 3-4 min ) s-au urcat pe ultima sută de metri. Aceşti factori plus câ nu e trecută oprirea in MT m-a făcut să cred că a oprit la "comandâ". Cine ştie cine o fi dat ordin ca să oprească 5006-le şi la Scroviştea după tipărirea MT.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeDum 18 Mai 2014, 18:02

E posibil să fie greşeli în carte. Deşi tabelele din carte (ca şi cele din gări şi livretele) sunt generate automat cu softul Routes, cartea se tipăreşte cu vreo 2 luni înainte de schimbarea mersului. Iar în intervalul ăla se mai pot face modificări de către operatori.

Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeDum 18 Mai 2014, 21:22

De doua luni i s-a modificat mersul lui 5006. Anterior sosea in Buc Nord Gr A la 16.30 iar de cand i s-a adaugat si oprirea de la halta Scrovistea soseste la 16.36. Deci Katalyne trenul asta are oprire planificata la Scrovistea.
Sus In jos
Razvan Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Razvan Tudor

Numarul mesajelor : 649
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5900
Data de inscriere : 10/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeDum 18 Mai 2014, 21:35

Bun asa. Deci pentru o oprire in linie curenta adaugam 6 minute. Bravos CFR. Asta e adevaratul - la CFR.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeDum 18 Mai 2014, 21:54

Inainte avea graficul

Ploiesti Sud pl 15.29
Brazi pl 15.39
Crivina pl 15.50
Peris pl 15.59
Buftea pl 16.11
Buc Nord Gr A sos 16.30

acum avem asa

Crivina pl 15.50
Scrovistea pl 15.56
Peris pl 16.03
Buftea pl 16.16
Buc Nord Gr A sos 16.36

De vina sunt restrictiile alea cu 30 si 70 si oprirea introdusa la Scrovistea. Si atentie e linie reabilitata in anul 2001. Sa nu va asteptati la mari minuni peste 10 ani la liniile reabilitate sau in curs de reabilitare pe M800 respectiv 200/300.

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeLun 19 Mai 2014, 13:27

Am inteles, insa eu am fost mirat din cauza trenului ca a oprit foarte brusc la Scrovistea ( mai era putin si credeam ca s-a tras semnalul, posibil ca mecanicul sa fi uitat de aceasta oprire de la Scrovistea ) iar pe peron nu era absolut nimeni, de coborat iar nu a coborat nimeni ( am stat la ultima usa a Acvilei ) aia 4 erau la bariera cand trenul a oprit in halta, au alergat tare s-au urcat in ultima secunda, radeau toti, apoi am deschis cartea iar in cartea MT nu apare oprirea de la Scrovistea, imediat ma dus cu gandul ca acea oprire a fost ne-itinerarica si cu "comanda".

Supracontrolul a inceput dupa ce a plecat trenul din Crivina la mine la ultimul vagon ajunsese cand a trecut trenul prin Darza, deci pentru 4 mini-vagoane TE Acvila cu un grad de ocupare de 95% s-au miscat cu viteza regulamentara, avand in vedere ca de la "Paris" au taiat bilete la pret de casa, casa din Paris fiind inchisa la ora la care trecea 5006 pe acolo.

Apropo de lucruri negative este ca afisajul de la ACVILA de sambata de pe R 5006, avea afisat R 5003 Buzau, vreo 10-12 calatori l-au "terorizat" pe nas la peron in Ploiesti Sud daca asta e trenul 5006 spre Bucuresti, il luase nervi pe nas.

Mai am si alte cifre ale lui 5006 de sambata. Din Ploiesti Sud s-au urcat vreo 40 de insi, la Brazi au coborat 3 si au urcat 6, la Crivina au cobrat vreo 10 si au urcat vreo 20, la Paris la fel, la Buftea au cobrat 5-6 insi si au urcat tot cam atatia.

Totusi 6 minute pentru o oprire in linie curenta este mult, pentru astfel de opriri in trecut erau maxim 4 minute.

Mirosul de saboti incinsi nu se simte in tren ( cel putin unde am stat eu ) insa dupa ce opreste trenul si deschizi usile e prapad.

Usa de la Wc-ul din capatul Acvilei partea cu clasa a 2-a era iesita din tatani, tot drumul a mers deschisa, noroc ca era curatenie acolo ca altfel...Un tanar s-a dus so inchida de vreo 2-3 ori apoi vazand ca se deschide non-stop s-a lasat pagubas.

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 P5171259
adult photo sharing
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeMar 20 Mai 2014, 13:34

Bilete folosite de socri lui fratemiu pe relatia PLoiesti Sud - Dornesti si Dornesti - Ploiesti Sud

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 P5171201
upload a gif

Dornesti-Ploiesti Sud - cotet rosu cu maxim 5 calatori, cate 4 lei de fes. Oameni au vrut bilete au dat 200 lei si li s-au dat inapoi 192 lei. Nasul de pe cotetul Dornesti-Suceava au sunat la Suceava la colegi care urmau sa intre pe IR 1754 sa le zica de 2 potentiali clienti, i-au intrebat daca vor sa mearga pana la Ploiesti mai ieftin si au acceptat insa nu discutase nimic de pret.

In gara la Suceava nasi au stat geana pe cei 2 calatori ca nu cumva sa se duca la casa de bilete sa cumpere bilete, ba chiar le-au spus asta.

Pe IR 1754 surpriza, i-au dat 100 lei la care discutie :

nas : doar 100 lei ? colegul di pi trienul de Dornesti o spus ca aveti 200 lei.
calator : pai am 20 milioane la mine, e treaba ta cati bani am si ce fac eu cu ei ? iti dau tie raportul ?
nas : nu e, dar e prea putin, mai trebuie
calator : cat vrei sa-ti dau, zi odata un pret daca nu da-mi bilete si gata.
nas : las ca e bine asa, deocamdata

apoi dupa 30 minute vine si mai cere 26 lei, pe care i-a primit abia dupa Bacau.

Deci pentru 2 persoane s-au platit 126 lei ( 63 lei/fes ) cand biletul era 82,50 lei, d-aia nu e bine sa negociezi in tren cu nasi, te intelegi cu ei la peron sau pa.

Dupa Ramnicu Sarat au trezit oameni din somn si le-au dat 2 bilete Ramnicu Sarat-Mizil de 74 lei ( 37 lei/biletul taxare in tren IR zona km 61-90 km ) deci restul banilor ajung "sus'' la sefi aia mari, o mica parte la nasi de pe 1754 si 2-3 lei la nasul de pe Dornesti-Suceava, pentru anunt si pentru acele minute consumate.

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 123
gif hosting

Sa mai zica cineva ( in special cei 4 fantastici ) ca numai calatori sunt de vina pentru blat. Pestele de la cap se impute.

Mentionez ca oameni au cerut bilete, dar nasul de pe Dornesti-Suceava i-au corupt, in mare parte e si vina oamenilor ca au acceptat, dar pentru ei era o premiera, tinand cont ca ei nu merg cu trenul decat de la Ploiesti la Mizil si retur, iar drumul asta la Dornesti il fac odata la 3-4 ani. Oricine ar merge mai ieftin ( cu nasul ) in conditile in care se poate, faza e ca tariful trebuie sa-l sti de pe peron, ca daca te-ai urcat in tren mai greu o dai la pace cu nasi, incep sa invoce tot felul de scuze/inventi de genul : "daca vine cineva o sa va dea bilete de 3-4 ori mai scumpe" sau "mai pune ceva acolo ca avem control"
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 29 Mai 2014, 18:05

Nu spun nimic nou, dar prietena a plecat acasa cu 3086. Mi-a dat mesaj special sa-mi spuna cat jeg e in 11/21-47-le in care e.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 31 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
Sus 
Pagina 31 din 65Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 48 ... 65  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: