|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
|
+83lifetec ldh.ro Nicolae TonyCFR florin29sv johnsmoke impuls bobi NicuS cfr500 allred DPS LanceR AeroX marius664 DB Robert gvd Katalyn dexter23 spiderpc mielutu zburator enstendhal dan tm Amiralul TonyGFR bubu Nk11 IonutChircu snams Elful afrodita.popescu.7 gabrielle.niki IonutCFR2009 romaniaetc AlexD COSTACHE MIHAIL cristy79 CalinPiatraNeamt kuepall cristi_tgv Razvan Tudor Luna unguru22 Norbi kristi kkk Teodor cristi CFR @ndrey Balto alliens rich1974 halmarius adytm maris.constantin alex1987 Vitosa Katalin4653 Andrey_tm Sabik Adirmvl The Legend Spartan1948 George laur 133 cortexedge alex03bv alex.alexus.tm eu rizelgeorgel2004 manuela AndiCFR baiazid KQQ mureseanu_976 frank81 Jhonyla Dr2005 Rarau 92Dragos DUAL Nesebar Adrian78 Vlad 87 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Vin 16 Mai 2014, 13:51 | |
| Si ce daca sunt tonaje mici ?! Asa fac ani in tranzit M300 .. Puteau sa imparta trasele pe M900 , M900+202 , M200 +200A(unde nu e atat de rau cu circulatu) , si M400. Sunt atatea variante de ocolire,de e imaginabil... cum prefera sa se chinuie cu traficul de marfa cand se lucreaza... ca ce ? ca vrea GFR sa scuteasca 50 de km ?! Pai ce, vine X si Y sa dicteze pe infrastructura statului ? DA,ca suntem in ROMANIA.. Locomotive Diesel au gramada atat CFR,GFR,DB si privatii .. cel mai prost sta OBB'ul,dar daca nu au,pot inchiria,sau aduceau un Hercules.. Eu nu cred ca era atat de greu. Le dadeai fiecarui operator 3 trenuri de importanta mai mare/ saptamana prin zona lucrarilor si rezolvai problema.. Iti sporeai lucrul la santier,dar se vrea asta? |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18746 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24322 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Sam 17 Mai 2014, 17:42 | |
| Ce treaba are sporu la lucru cu circulatia trenurilor? Pe M200 noaptea nu se circula ca e circulatia suspendata plus sa faci cupluri la un tren de 2500t iti trebe trase deci cheltuiala in plasa asa mai bine pe m300 mai incet da mai sigur |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Sam 17 Mai 2014, 17:59 | |
| CFR Infrastructura sa te taxeze ca pentru un tren normal M300,chiar daca-l spargi in 2.Tu spargin in 2 un tren de 2500 de tone.. Avand in vedere ca se muta atat Isterul cat si Dacia pe M200,se asigura si schimbul IDM al haletor de miscare de pe drum.. Opririle ar fi fost aproximativ aceleasi cu cele ale lui 1621/1622.Era o mica problema personalul,dar banuiesc ca timp de 2 ani cat ar tine o lucrare de reabilitare ca la carte a tot segmentului Brasov-Coslariu,se justifica un transfer temporar si tinerea deschisa a Hm'urilor pe M200 noaptea |
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6179 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Sam 17 Mai 2014, 18:17 | |
| Fiind un aprig cercetator de imbecilitati ceferiste, am observat ca de cand cu tarifarea calatoriei pe fiecare tren in parte, va prezint anumite tarife pe relatii, clasa a doua: - Iasi - Severin, cu schimb in bucuresti (2 IR), pret 154 lei - Iasi - Brasov via Bucuresti cu 2 IR - 132 lei - Constanta - Craiova via Bucuresti, 2 IR, 113 lei - Constanta - Timisoara 151 lei - Galati - Oradea (via iasi - cluj), trasa fostului accelerat, pret 180 lei!! - Constanta - Arad (cu IR pana in Buc. si IC prin Brasov, e legatura scurta) - 200 lei, cu IR + IR 1821 162 lei. - Iasi - Sibiu via Buc, cu 2 IR, 154 lei... |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18746 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24322 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Sam 17 Mai 2014, 19:46 | |
| Rizel era bine sa pui si preturile vechi sa se vada si diferenta |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 18 Mai 2014, 00:34 | |
| R 5006 Buzau-Buc.Nord ieri ( sambata ) a oprit suplimentar in halta Scrovistea pentru a se urca 3 femei cu o bicicleta si un baiat. Asa e la CFR trenul opreste la comanda pentru amante, neveste verisoare la grei din CFR. Am avut si supracontrol de la Crivina au inceput cu controlul si au terminat aproape de Darza. Bine ca fraieri platesc abonamente si iarna li se scoate trenurile, nu baga IR 1553 Buc.Nord-Buzau cu oprire la Inotesti dar pentru cfr-isti se poate opri la PL.Est si Valea Calugareasca, iar ieri 5006 oprire suplimentara pentru 4 insi, cucoana cu bicicleta radea cu gura pana la urechi cand a venit supracontrolul. Traiasca CFR-ul si mafia din el ! Cucoana cu bicicleta care a coborat in Buftea, ce pana ei merge ea gratis, mai opreste si trenul unde vrea si cand vrea. free image hosting |
| | | Razvan Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 649 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5900 Data de inscriere : 10/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 18 Mai 2014, 16:55 | |
| Katalyn, eu vad pe net la Cfr Calatori si pe Infofer ca trenul 5006 are oprire si in halta Scrovistea. In carte intr-adevar 5006 nu oprea la Scrovistea, dar mai nou vad ca opreste. |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 18 Mai 2014, 17:23 | |
| trenul avea 3-4 min intarziere, apoi la Scroviştea era peronul gol, de coborât nu a coborăt nimeni şi nici altcineva în afară de cei 4 nu au urcat. Trenul a frânat brusc, a oprit foarte repede iar cei 4 ( deşi trenul era intarziat 3-4 min ) s-au urcat pe ultima sută de metri. Aceşti factori plus câ nu e trecută oprirea in MT m-a făcut să cred că a oprit la "comandâ". Cine ştie cine o fi dat ordin ca să oprească 5006-le şi la Scroviştea după tipărirea MT. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 18 Mai 2014, 18:02 | |
| E posibil să fie greşeli în carte. Deşi tabelele din carte (ca şi cele din gări şi livretele) sunt generate automat cu softul Routes, cartea se tipăreşte cu vreo 2 luni înainte de schimbarea mersului. Iar în intervalul ăla se mai pot face modificări de către operatori. _________________ :TTT:
|
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 18 Mai 2014, 21:22 | |
| De doua luni i s-a modificat mersul lui 5006. Anterior sosea in Buc Nord Gr A la 16.30 iar de cand i s-a adaugat si oprirea de la halta Scrovistea soseste la 16.36. Deci Katalyne trenul asta are oprire planificata la Scrovistea. |
| | | Razvan Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 649 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5900 Data de inscriere : 10/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 18 Mai 2014, 21:35 | |
| Bun asa. Deci pentru o oprire in linie curenta adaugam 6 minute. Bravos CFR. Asta e adevaratul - la CFR. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Dum 18 Mai 2014, 21:54 | |
| Inainte avea graficul
Ploiesti Sud pl 15.29 Brazi pl 15.39 Crivina pl 15.50 Peris pl 15.59 Buftea pl 16.11 Buc Nord Gr A sos 16.30
acum avem asa
Crivina pl 15.50 Scrovistea pl 15.56 Peris pl 16.03 Buftea pl 16.16 Buc Nord Gr A sos 16.36
De vina sunt restrictiile alea cu 30 si 70 si oprirea introdusa la Scrovistea. Si atentie e linie reabilitata in anul 2001. Sa nu va asteptati la mari minuni peste 10 ani la liniile reabilitate sau in curs de reabilitare pe M800 respectiv 200/300.
|
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Lun 19 Mai 2014, 13:27 | |
| Am inteles, insa eu am fost mirat din cauza trenului ca a oprit foarte brusc la Scrovistea ( mai era putin si credeam ca s-a tras semnalul, posibil ca mecanicul sa fi uitat de aceasta oprire de la Scrovistea ) iar pe peron nu era absolut nimeni, de coborat iar nu a coborat nimeni ( am stat la ultima usa a Acvilei ) aia 4 erau la bariera cand trenul a oprit in halta, au alergat tare s-au urcat in ultima secunda, radeau toti, apoi am deschis cartea iar in cartea MT nu apare oprirea de la Scrovistea, imediat ma dus cu gandul ca acea oprire a fost ne-itinerarica si cu "comanda". Supracontrolul a inceput dupa ce a plecat trenul din Crivina la mine la ultimul vagon ajunsese cand a trecut trenul prin Darza, deci pentru 4 mini-vagoane TE Acvila cu un grad de ocupare de 95% s-au miscat cu viteza regulamentara, avand in vedere ca de la "Paris" au taiat bilete la pret de casa, casa din Paris fiind inchisa la ora la care trecea 5006 pe acolo. Apropo de lucruri negative este ca afisajul de la ACVILA de sambata de pe R 5006, avea afisat R 5003 Buzau, vreo 10-12 calatori l-au "terorizat" pe nas la peron in Ploiesti Sud daca asta e trenul 5006 spre Bucuresti, il luase nervi pe nas. Mai am si alte cifre ale lui 5006 de sambata. Din Ploiesti Sud s-au urcat vreo 40 de insi, la Brazi au coborat 3 si au urcat 6, la Crivina au cobrat vreo 10 si au urcat vreo 20, la Paris la fel, la Buftea au cobrat 5-6 insi si au urcat tot cam atatia. Totusi 6 minute pentru o oprire in linie curenta este mult, pentru astfel de opriri in trecut erau maxim 4 minute. Mirosul de saboti incinsi nu se simte in tren ( cel putin unde am stat eu ) insa dupa ce opreste trenul si deschizi usile e prapad. Usa de la Wc-ul din capatul Acvilei partea cu clasa a 2-a era iesita din tatani, tot drumul a mers deschisa, noroc ca era curatenie acolo ca altfel...Un tanar s-a dus so inchida de vreo 2-3 ori apoi vazand ca se deschide non-stop s-a lasat pagubas. adult photo sharing |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Mar 20 Mai 2014, 13:34 | |
| Bilete folosite de socri lui fratemiu pe relatia PLoiesti Sud - Dornesti si Dornesti - Ploiesti Sud upload a gif Dornesti-Ploiesti Sud - cotet rosu cu maxim 5 calatori, cate 4 lei de fes. Oameni au vrut bilete au dat 200 lei si li s-au dat inapoi 192 lei. Nasul de pe cotetul Dornesti-Suceava au sunat la Suceava la colegi care urmau sa intre pe IR 1754 sa le zica de 2 potentiali clienti, i-au intrebat daca vor sa mearga pana la Ploiesti mai ieftin si au acceptat insa nu discutase nimic de pret. In gara la Suceava nasi au stat geana pe cei 2 calatori ca nu cumva sa se duca la casa de bilete sa cumpere bilete, ba chiar le-au spus asta. Pe IR 1754 surpriza, i-au dat 100 lei la care discutie : nas : doar 100 lei ? colegul di pi trienul de Dornesti o spus ca aveti 200 lei. calator : pai am 20 milioane la mine, e treaba ta cati bani am si ce fac eu cu ei ? iti dau tie raportul ? nas : nu e, dar e prea putin, mai trebuie calator : cat vrei sa-ti dau, zi odata un pret daca nu da-mi bilete si gata. nas : las ca e bine asa, deocamdata apoi dupa 30 minute vine si mai cere 26 lei, pe care i-a primit abia dupa Bacau. Deci pentru 2 persoane s-au platit 126 lei ( 63 lei/fes ) cand biletul era 82,50 lei, d-aia nu e bine sa negociezi in tren cu nasi, te intelegi cu ei la peron sau pa. Dupa Ramnicu Sarat au trezit oameni din somn si le-au dat 2 bilete Ramnicu Sarat-Mizil de 74 lei ( 37 lei/biletul taxare in tren IR zona km 61-90 km ) deci restul banilor ajung "sus'' la sefi aia mari, o mica parte la nasi de pe 1754 si 2-3 lei la nasul de pe Dornesti-Suceava, pentru anunt si pentru acele minute consumate. gif hosting Sa mai zica cineva ( in special cei 4 fantastici ) ca numai calatori sunt de vina pentru blat. Pestele de la cap se impute. Mentionez ca oameni au cerut bilete, dar nasul de pe Dornesti-Suceava i-au corupt, in mare parte e si vina oamenilor ca au acceptat, dar pentru ei era o premiera, tinand cont ca ei nu merg cu trenul decat de la Ploiesti la Mizil si retur, iar drumul asta la Dornesti il fac odata la 3-4 ani. Oricine ar merge mai ieftin ( cu nasul ) in conditile in care se poate, faza e ca tariful trebuie sa-l sti de pe peron, ca daca te-ai urcat in tren mai greu o dai la pace cu nasi, incep sa invoce tot felul de scuze/inventi de genul : "daca vine cineva o sa va dea bilete de 3-4 ori mai scumpe" sau "mai pune ceva acolo ca avem control" |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) Joi 29 Mai 2014, 18:05 | |
| Nu spun nimic nou, dar prietena a plecat acasa cu 3086. Mi-a dat mesaj special sa-mi spuna cat jeg e in 11/21-47-le in care e. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |