Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)

In jos 
+83
lifetec
ldh.ro
Nicolae
TonyCFR
florin29sv
johnsmoke
impuls
bobi
NicuS
cfr500
allred
DPS
LanceR
AeroX
marius664
DB Robert
gvd
Katalyn
dexter23
spiderpc
mielutu zburator
enstendhal
dan tm
Amiralul
TonyGFR
bubu
Nk11
IonutChircu
snams
Elful
afrodita.popescu.7
gabrielle.niki
IonutCFR2009
romaniaetc
AlexD
COSTACHE MIHAIL
cristy79
CalinPiatraNeamt
kuepall
cristi_tgv
Razvan Tudor
Luna
unguru22
Norbi
kristi kkk
Teodor
cristi CFR
@ndrey
Balto
alliens
rich1974
halmarius
adytm
maris.constantin
alex1987
Vitosa
Katalin4653
Andrey_tm
Sabik
Adirmvl
The Legend
Spartan1948
George
laur 133
cortexedge
alex03bv
alex.alexus.tm
eu
rizelgeorgel2004
manuela
AndiCFR
baiazid
KQQ
mureseanu_976
frank81
Jhonyla
Dr2005
Rarau
92Dragos
DUAL
Nesebar
Adrian78
Vlad
87 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 46 ... 65  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20630
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25574
Data de inscriere : 17/08/2011

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeSam 05 Apr 2014, 16:48

De ce nu faci scandalul ăsta şi la TFC? Că şi ei taxează locul la regio expres...

În altă ordine de idei, puteai lua biletul de la automat (că de pe net nu poţi lua fără loc) şi scăpai de discuţia cu duduile (mai mult sau mai puţin competente... de obicei mai puţin) de la ghişeu.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22397
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeSam 05 Apr 2014, 17:14

Si la automat e la fel , iti baga locul obligatoriu , am incercat sa iau anul trecut la alt RE de la automat si e cu tot cu loc , nu poti renunta la loc .

La TFC nu ai ce sa faci acolo locul e obligatoriu , la CFR pentru RE NU este obligatoriu .

Biletul pentru care am facut scandalul .

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 DSC02196_zpsedf25402

Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13280
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeSam 05 Apr 2014, 17:30

Clar automat.Insa sa speram ca are 13 vagoane Karpaty,ca altfel o sa ai o problema Razz
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20630
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25574
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeSam 05 Apr 2014, 18:02

În Raportul de activitate pe anul 2013 al CFR Călători (nu e încă pe site-ul lor, probabil va fi în *urând) scrie că s-a introdus posibilitatea achiziţiei de la automat a biletelor fără loc, ,,cu avizarea şi acceptul prealabil al cumpărătorului".  Laughing 

Ordinul ăla cu rezervările spune că rezervarea la trenuri R sau RE e facultativă. Părerile sunt împărţite chiar şi printre cei care au emis ordinul... proiectul cred că e venit de la CFR S.A. sau de la Călători. Cei de la călători l-au interpretat prin ,,rezervarea e facultativă", pe când cei de la TFC l-au interpretat ca ,,decizia de a impune rezervare obligatorie e facultativă". Cum nu am bani să mă judec cu TFCul, am ales soluţia cea mai simplă, adică să-mi bag picioru' în trenurile lor (la figurat... la propriu doar dacă nu am nicio alternativă) şi să merg cu Regiotransul, cu CFR-ul sau cu alte mijloace de transport (bicicletă pe cât posibil), mai ales că şi atitudinea personalului faţă de fotografi a devenit, în general, cam ca cea a ceferiştilor de acum câţiva ani... aşa că nici la fotografiatul acestor trenuri nu mă mai bag, decât dacă peisajul o impune sau dacă n-am poză cu vehiculul respectiv şi nu mai e altceva prin gară şi mai bate şi lumina bine.

Am efectuat şi o călătorie cu TFCul de când cu rezervarea obligatorie... de la Buzău ne-au dat biletele cu loc. De la Mizil toţi care au urcat au primit bilete de mână, pe care era scris doar vagonul (deci nu şi locul), dar tot au fost taxaţi. Asta înseamnă că ei nu au niciun mijloc să determine ocuparea locurilor... cel mult ar putea avea o diagramă de locuri care nu sunt băgate în sistemul xSell şi pe care le dă naşul (să zicem 20 - 30 locuri), dar tare îmi e că, pentru câţiva lei în plus, sunt în stare să zică ,,avem locuri doar între Mizil şi Ploieşti, da' trebuie să plătiţi 1,5 lei chiar dacă mergeţi la Bucureşti". Genul ăsta de jecmănire NU îmi place.

cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5872
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeSam 05 Apr 2014, 19:08

Ma mir de ce vad aici, cred ca ati dat voi peste cineva greu de cap sau incompetent...

Eu am fost anul trecut de mai multe ori cu RE 2801/2802: odata la Sibiu unde nu aveam in niciun caz nevoie de rezervare, trenul de noapte nu era asa plin, si alta data am luat din gara Mangalia bilet la 2802 spre Bucuresti: in ambele situatii am specificat ca vreau bilet la RE fara rezervare si ASA MI S-A DAT fara niciun comentariu... Probabil ca au primit dispozitii sa dea obligatoriu cu loc rezervat ca sa mai bage 4 lei pe gatul omului care nu stie, vorba lui Karpaty se duce la casa de bilete si acolo este "rezolvat" in stil CFR...  Very Happy 

E adevarat ca in varf de sezon nu prea e indicat sa iti iei fara loc rezervat la acest tren  Very Happy 
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13107
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeSam 05 Apr 2014, 19:30

Daca o sa se iveasca ocazia sa merg in vara la mare sau in delta o sa incerc sa-mi iau bilet la clasa I. Mergi ca omul acolo, nu ca sacul de cartofi, nu mai ai parte de "sa moara familia mea, care n-avem loc!", etc. Adevarat, costa (mult) mai mult decat la clasa a II-a, dar macar mergi linistit, nu te doare spatele la final de drum si alte porcarii de genul asta.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeSam 05 Apr 2014, 20:01

În perioada sezonului nu se merită să iei loc la 2801, decât pe sensul Buc-Ct-Mangalia după 15 iulie şi doar în zilele aglomerate : J/V şi V/S în rest se poate merge şi fără loc.

Cei mai câştigaţi ca deobicei vor fi cei cu reduceri 50%, aia sigur vor lua mereu cu loc la acest tren.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13280
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeSam 05 Apr 2014, 20:22

Asa mai bine adi iti iei loc la IR clasa a 2'a si faci mai putin ca timp Razz
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeSam 05 Apr 2014, 20:35

Din Valcea nu am IR pana la mare. Smile) Oricum, daca mai ai si noroc de nasi de treaba, care sa stinga becurile daca le ceri mergi ca bossu' intr-un salon de clasa I de 36-16. Mai prinzi si loc pe un scaun singur, pus ca la autocar si esti faraon. Very Happy
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeMier 23 Apr 2014, 15:17

Tocmai am luat de pe net doua bilete la Dacos. E drept, pentru vineri dimineata (nu conteaza ora), nu pentru duminica dupa pranz, cand se intorc studentii. Dar comanda a fost de 60 de lei, pentru doua persoane!!! La CFR e 69 de lei una bucata bilet. E motivul pentru care eu si colegul mergem cu Dacosul, nu cu trenul, desi omului ii plac trenurile cam la fel de mult cat imi plac mie. Dar cand a fost vorba de 69 de lei versus 50 (apoi am gasit reducerea) la Dacos, a zis pas CFR-ului. Nu e vorba, ca la banii astia si eu as fi zis la fel. Smile
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeVin 25 Apr 2014, 16:46

R. Valcea-Cluj, 297 de km - 69 de lei. Craiova-Bucuresti, 209 km - 62 de lei. Traiasca sistemul de tarifare al CFR-ului!
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8096
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeSam 26 Apr 2014, 00:19

DISCRIMINARE CFR CALATORI !!! Vagoane Alstom 20-76 aruncate fara mila pe locale Tirgu Mures - Razboieni si retur (2 perechi), iar seara salubrizate (sau nu) si trantite la Bucuresti, tot ca mers de Regio pana la Deda !!!

Pana la final de an scolar, vagoanele vor fi vandalizate. Si cand iasa bitangii de sub vina, vor urma adultii beti / drogati / iresponsabili. Va asigur eu...

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 D%20350%20TITO%20Broz
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9709
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeSam 26 Apr 2014, 00:21

Vom face o petitie sa va introduca la Targu Mures automotoare seria 900 si poate cu indulgenta LVT-uri pana se vor civiliza.

Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeSam 26 Apr 2014, 00:29

Nu se vor civiliza. Solutia e sa nu ii lasi sa mearga fara bilet sau sa-i dai jos daca deranjeaza. N-o sa inveti un coinac de 16 ani sa nu mai fie salbatic, dupa ce toata viata asta a invatat acasa. Cu atat mai putin pe ta'su de 40-50, care a fost la fel toata viata.
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8096
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitimeSam 26 Apr 2014, 00:31

MAI SIMPLU ! ANULEZI OPRIRILE de unde nu se inregistreaza incasari, gen sate cu efectiv mare de tigani :Vidrasau, Sinpaul, Ogra  :roll: 

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 D%20350%20TITO%20Broz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 28 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
Sus 
Pagina 28 din 65Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 46 ... 65  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: