Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)

In jos 
+83
lifetec
ldh.ro
Nicolae
TonyCFR
florin29sv
johnsmoke
impuls
bobi
NicuS
cfr500
allred
DPS
LanceR
AeroX
marius664
DB Robert
gvd
Katalyn
dexter23
spiderpc
mielutu zburator
enstendhal
dan tm
Amiralul
TonyGFR
bubu
Nk11
IonutChircu
snams
Elful
afrodita.popescu.7
gabrielle.niki
IonutCFR2009
romaniaetc
AlexD
COSTACHE MIHAIL
cristy79
CalinPiatraNeamt
kuepall
cristi_tgv
Razvan Tudor
Luna
unguru22
Norbi
kristi kkk
Teodor
cristi CFR
@ndrey
Balto
alliens
rich1974
halmarius
adytm
maris.constantin
alex1987
Vitosa
Katalin4653
Andrey_tm
Sabik
Adirmvl
The Legend
Spartan1948
George
laur 133
cortexedge
alex03bv
alex.alexus.tm
eu
rizelgeorgel2004
manuela
AndiCFR
baiazid
KQQ
mureseanu_976
frank81
Jhonyla
Dr2005
Rarau
92Dragos
DUAL
Nesebar
Adrian78
Vlad
87 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 45 ... 65  Urmatorul
AutorMesaj
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18746
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24322
Data de inscriere : 05/10/2010

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeMar 25 Mar 2014, 12:53

Eu nu stiu ce is cu atatea procese ne furam singuri caciula pentru banii din procese pentru restituirea sporurilor si salariilor taiate adica vrei 2 mld de euro vom plati cu totii prin taxe si impozite noi
Eu as vrea sa se judece pe responsabilitatea fiecaruia sa fie proces pe persoana fizica adica x si y care au avut functii de conducere si nu au respectat legea

Si liderii aia de sindicat de ce nu sarit in sus dupa a doua luna de cand nu s-au mai platit drepturile au dormit pe ei si acuma brusc s-au trezit din ameteala
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeMar 25 Mar 2014, 14:27

La noi au fost alte masuri , nu s-a atins nimeni de sporurile angajatilor sau de procent din salariu , au vrut sa faca cat mai legal posibil si noi am primit 2 ZLN-uri pe luna , zile libere fara plata , fiecare angajat avea dreptul la 2 zile libere in fiecare luna si toata povestea a durat 18 luni , evident ca fiecare vroia zilele libere legate de weekend dar nu aveam voie sa le luam pe ambele legate , adica luai saptamana asta o zi si in alta saptamana cealalta zi , asa ca de regula in zilele de vineri prin birouri gaseai 1-2 angajati ca restul erau in liber .  Laughing 
Ce au facut ilegal este faptul ca de 3 ani nu am mai primit primele de sarbatori , primele sunt prevazute in CCM (contractul colectiv de munca) sunt drepturile angajtilor si nu au fost respectate de angajator , de ce s-a intarziat ? pai am inteles un an ca nu au bani , apoi si al doilea an dar si al treilea deja anu asta ar fi al patrulea an in care sa nu primim nimic de sarbatori ceea ce nu este normal atata timp cat in CCM scrie clar ca angajatorul acorda angajatilor prime de Paste si de Craciun , acum ne cerem drepturile , deja e prea mult timp de cand nu am primit nimic si ar fi cazul sa se reia acordarea de prime .
O alta sucursala din cadrul companiei a actionat compania in judecata inca de anul trecut si au castigat iar compania a fost nevoita sa acorde din urma drepturile banesti angajatilor .
Aceste drepturi banesti se acorda din bugetul companiei , compania la care lucrez este o companie cu capital majoritar de stat dar cu autofinantare deci stati linistiti ca nu ne da de la visteria statului nimic ci din bugetul companiei asa ca nu va afecteaza cu nimic ca noi o sa primim ceva bani din urma .

Numarul mesajelor : 430
Varsta : 50
Localizare : jud Arges
Reputatie : 5274
Data de inscriere : 20/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeMar 25 Mar 2014, 14:51

cum adica "companie de stat" nu da banii de la stat? e un nonsens. o companie de stat este in stransa relatie cu bugetul. si cu autofinantarea este alta gogoasa, pai de unde te autofinantezi? probabil ca percepi niste tarife sau ceva...deci tot o taxa pe spinarea populatiei.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeMar 25 Mar 2014, 14:58

Se numeste Compania Nationala xxxxxxxx S.A. , capital majoritar de stat , oferim servicii populatiei , normal ca sunt contra cost , cert este ca noi nu suntem bugetari , cand la bugetari se da liber de la guvern noi nu beneficiem , din tarifele serviciilor oferite ne intretinem .  Wink

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeMar 25 Mar 2014, 15:07

da draga, inteleg ce zici tu, dar ai monopol probabil. asa se finanteaza si agentia de mediu, dai bani catre agentie pentru orice autorizare. dar agentia asta e una singura, daca ei imi cer 1000 E pentru o autorizare, nu am cum sa ma duc la altii fiindca nu am mai multe agentii de mediu, nu este ca la magazine sa am 10 magazine pe langa mine si sa aleg. faza asta cu autofinantarea agentiilor si companiilor de stat este doar o gogoasa.
uite la CFR calatori....se autofinanteaza? bineinteles ca nu, odata ce primesc o gramada de ajutoare de la stat.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18746
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24322
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeMar 25 Mar 2014, 15:14

Bun Karpaty dar ce au facut liderii de sindicat din 2008 incoace la toate contractele paguboase si ca s-au perindat zeci de directori care au produs pagube de sute de milioane de euro
Eu sunt de acord sa se dea prime la angajati dar cu mentiunea ca societatea sa mearga pe profit daca merge pe pierdere sa zica mersi angajatii ca isi mai primesc salariu
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeMar 25 Mar 2014, 15:26

Ady e mult de vorbit , ca si la CFR si la noi au fost si sunt contracte paguboase incheiate doar ca sa iasa comisionul gros lui x si y de nu iti imaginezi , eu care lucrez in aceasta companie si ma mai ocup si cu inventarul nu ai idee cat a platit compania pe un scaun de birou de exemplu , un amarat de scaun care il iei din magazin cu maxim 100 de lei compania a dat mult , foarte mult , nu doar dublat sau triplat , ca ar fi prea putin , dar nu mai intru in amanunte ca suntem off topic daca vrei iti pot spune la telefon multe si marunte pe care omul de rand nu le stie dar asta se intampla nu doar la compania la care lucrez ci la toate companiile din tara asta , noi suntem prea mici , jocurile se fac sus la nivelul directorilor .

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeMar 25 Mar 2014, 15:29

Eu stiu o alta treaba: s-a facut o incalcare a contractului deci trebuie sa plateasca pentru asta. Daca in contract ar scrie ca salariul e 1000 de euro/zi, atat trebuie sa plateasca si sanctionat factorul decizional care a decis sa fie 1000 euro/zi fara sa ii poata sustine, dar pe perioada cat ai lucrat trebuie sa primesti salariul promis anterior. Fie ca e privat die ca e la stat.
Sus In jos
rich1974

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeMar 25 Mar 2014, 15:44

dupa logica asta, si ceusescu era legal la putere in romania. o lege nu poate incalca bunul simt sau realitatea economica.
si daca ne gandim logic, si contractele colective sunt un abuz. daca se inteleg niste producatori de bere la pret, sunt amendati pentru ca s-au inteles sa nu scada pretul.
dar daca se inteleg mai multi muncitori sa nu scada nici unul din pretentii, acolo nu mai este intelegre de piata.
vezi ce relativa este moralitatea asta economica?
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeMar 25 Mar 2014, 16:18

Gresit. Contractele colective nu sint un abuz pentru ca prevad anumite lucruri, valabile pentru toti angajatii. Vorbeam acum ceva ani cu tata despre asta si (nu mai stiu precis) parca asigurarile de sanatate, concediile de odihna, zilele libere sint platite dublu daca esti chemat la lucru, etc. Astpecte de genul asta sint incluse, parca, in contractul colectiv de munca.  Sint chestii de bun simt, nu confunda cu intelegerile dintre companiile din acelasi domeniu (vezi aici banci, benzinarii, telefonie mobila, etc).

Daca tot s-a ajuns aici cu discutia, cica porcii de sindicalisti de la CFR au inceput sa faca gat ca au aceleasi salarii de 6 ani ceferistii. Intreb: care e diferenta intre astia si politicieni?
Sus In jos
rich1974

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeMar 25 Mar 2014, 22:13

pai eu cand ti-am zis ca sindicatele sunt organizatii de tip mafiot nu m-ai crezut.

sa ceara salarii mai mari cand o sa creasca si numarul ce calatori/incasarile.
Sus In jos
romaniaetc

Numarul mesajelor : 36
Reputatie : 5210
Data de inscriere : 24/09/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeSam 29 Mar 2014, 17:58

In aceasta dimineata, pe la 9:30, nu se puteau cumpara bilete de la niciunul din automatele din Gara de Nord (Bucuresti). Se obtinea o eroare de conexiune dupa ce se introducea pinul la ultimul pas. Nu mi s-a intamplat doar mie, cat timp am stat in gara, am vazut ca toti calatorii s-au lovit de aceeasi problema.  

De asemenea, inainte de plecarea lui 1521, pe afisajul de la linia 5, desi ora si nr trenului erau corecte,  ca destinatie era trecut Galatiul, iar pe tren scria Ramnicu Valcea, cand in realitate mergea pana la Pausa  Laughing
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5868
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeSam 29 Mar 2014, 18:29

De asemenea, inainte de plecarea lui 1521, pe afisajul de la linia 5, desi ora si nr trenului erau corecte,  ca destinatie era trecut Galatiul, iar pe tren scria Ramnicu Valcea, cand in realitate mergea pana la Pausa  Laughing[/quote]

Nu prea conteaza ce scrie pe trenul ala, nu stiu cine merge cu asa ceva...  Twisted Evil 
Sus In jos
romaniaetc

Numarul mesajelor : 36
Reputatie : 5210
Data de inscriere : 24/09/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeSam 29 Mar 2014, 18:40

cristy79 a scris:

Nu prea conteaza ce scrie pe trenul ala, nu stiu cine merge cu asa ceva...  Twisted Evil 

Ca nu merg prea multi pana la ultima statie e partea a doua, in schimb, cam in toate sambetele, la plecare sunt ocupate 80-90% din locuri Wink
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitimeLun 31 Mar 2014, 11:27

Ma suna un prieten acum la 10 , trebuie sa plece urgent la Cluj , pai avem tren este IC face aproape 10 ore si costa 125 de lei  a27  si avem autocar la 13:00 costa 65 de lei si face 8 ore  :shock:  pai clar tata pleci cu autocaru , nici nu se pune problema , ma duc sa il duc la autogara la militari ca nu stie unde este . Asta ne ofera statul si CFR , trenuri scumpe care dorm pe drum .  Mad 

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)   Lucruri negative (-) la CFR !!! (3) - Pagina 26 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
Sus 
Pagina 26 din 65Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 45 ... 65  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: