Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative(-) la RegioCalatori

In jos 
+95
dan tm
Katalyn
ciprian71
Vale_ntin
LanceR
Jurnal Feroviar
cristy79
mielutu zburator
alliens
impuls
gvd
Cont.dezactivat
Katalin4653
cristi_tgv
rich1974
marcelbanu
maris.constantin
AndreiStefan
Teodor
Mcfrancezu
Andrey_tm
andreiutzu
Spartan1948
gardianlinux
Jhonyla
Radu Tudor
cfr500
baiazid
KOSTYK
kristi kkk
AndiCFR
Goanga
IR 1837
Warrior12
Rarau
Adirmvl
neobluenet
@ndrey
popovici
vrugby
Bogdan-Razvan
alex.alexus.tm
boldalexandru
dan_dinca
DUAL
didinul
bostanescu gigel
mirel2012
Adrian78
Luna
R936
iDorin
razvan - trenuri
Marius Iulian
alinx3330
mihaiuc
AlexD
bostanesku gigel
040EC100
halmarius
Dr2005
Razvan
DPS
mtk
Mihay
Vitosa
luciangeo77
al3xfilms
pannonia express
PrisecaruFlorin
nelu_cfr
Codrut1985
ceferistuldeserviciu
stegaru
TVlad
Nesebar
Norbi
AMX 97-0548-4
bogdan srl
mureseanu_976
clauadrian24
Gica_B
dan ciprian
COSTACHE MIHAIL
cristi CFR
Caravelle_Zg
Traveller
srazvi
Malaxa-77
cristi ar
orestte
cortexedge
Amiralul
lovekomotive
stakee
99 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8305
Data de inscriere : 18/03/2011

Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeMier 24 Oct 2012, 08:52

Aglomeratia la casa de bilete din Bucuresti nord dimineata inainte de plecarea trenului catre Craiova. Din pacate au calatori Sad cam multi Sad Bleahh
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22398
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeMier 24 Oct 2012, 09:01

Ca au calatori multi nu este un lucru negativ ci din potriva un lucru pozitiv , astfel este posibil sa se introduca mai multe trenuri din partea lor daca au asa mari cerinte .

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeMier 24 Oct 2012, 09:38

Dar e un lucru negativ pentru ca scade confortul, nu mai e un om la 3-4 locuri sa stai comod/sa te plimbi prin tot vagonu. Iar cum eu nu sunt actionar la ei ci calator, putin imi pasa de incasari, ma intereseaza sa calatoresc eu in conditii cat mai bune si la un pret cat mai mic.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22398
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeMier 24 Oct 2012, 10:22

Trebuie sa te bucuri daca sunt multi calatori , asta face ca trenul sa ramana in circulatie , daca ar fi putini calatori atunci trenul s-ar anula vezi cazul Brasov-Constanta cel de dupamasa care nu a rezistat mai mult de o luna si a fost limitat la Bucuresti . Deci calatori multi=mentinerea trenului in circulatie .

bogdan srl

Numarul mesajelor : 629
Varsta : 36
Localizare : Brasov
Reputatie : 6206
Data de inscriere : 16/11/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeMier 24 Oct 2012, 10:40

karpaty a scris:
Deci calatori multi=mentinerea trenului in circulatie .

LIKE this...

Desi are ceva timp de cand circula acest tren, oamenii nu prea stiu de el. Sad
La gara cand suni esti informat de trenurile celor de CFR si implicit pe infofer.ro nu apare.Chiar zilele trecute ma intreba o vecina daca nu stiu ceva spre Craiova care sa plece dimineata si mai ieftin decat IR-ul care circula prin Fagaras-Rm.Valcea. Daca nu informezi publicul nu are cum sa stie ca exista aceste trenuri.Deci reclama e mama comertului. Wink
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13281
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeMier 28 Noi 2012, 12:56

In 26.11.2012 R Timisoara-Brasov de la Regiotrans a ramas in Campul Libertatii ,dupa o avarie la locomotiva.Garnitura avea in compunere RIO 002.Eu in intervalul 18:15~22:20 am circulat pe BV-Campul Liberbatii,unde nu am vazut nici un automotor Regiotrans,circuland in sens invers,doar o locomotiva izolata Regiotrans in Micasasa sau Lunca venita sa tracteze trenul spre BV.Oare cu ce or fi transbordat calatorii??Daca le-a trebuit 5,6 ore sa care locomotiva de la BV la Campul Libertatii?
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeDum 09 Dec 2012, 23:04

La RT nu merge situl de aproximativ 2 ore Neutral ... oare sa fie de la ninsoare Smile)?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20635
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25580
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 01:19

DUAL a scris:
La RT nu merge situl de aproximativ 2 ore Neutral

Nu a mers toată ziua. Cel puţin de la ora 16 nu merge.

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 01:30

Nu pot eu sa zic asta doctore ca eu l-am verificat de 2 ore ... si-asa sunt unii p'aici care au impresia ca am ceva cu Regiotrans .. defapt am cu toti,doar ca astia sunt laudati si sunt boschetzi rau .. TFC sta mult mai bine si nu-i lauda nimeni.. OK nu-i lauda scopul exercitiului,dar totusi... aprecierile sunt mereu bine venite.

Am sa o zic in premiera ... Daca astia ar avea atata parc ca si CFR , iti garantez ca ar fi la fel ca CFR sau mai rau .. si cel mai bun exemplu e RDS .. la inceput acum multi ani in HD mergea struna , pe masura ce-a crescut,a scazut calitatea serviciului , pentru ca au adus tot mai multe persoane in sistem,iar probabil sistemul nu-i poate verifica pe toti.
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 12:07

Voi va tineti de glume cred cu site-ul cazut ca lucru negativ, aia e nimic pe langa asta:

Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile SE ANULEAZA circulatia trenurilor Regiotrans pe urmatoarele relatii de circulatie :

ARAD---NADLAC

ARAD-SÂNNICOLAU MARE-VALCANI HM.

TIMISOARA NORD-LOVRIN-NERAU HCV.

TIMISOARA NORD-SÂNNICOLAU MARE-CENAD HM.

LOVRIN---JIMBOLIA

TIMISOARA NORD-CARPINIS-IONEL HCV.

TIMISOARA NORD---CRUCENI HCV.

Asta un mareee lucru negativ. Jos RregioTrans (RegioTomberon Dual, ok).
Sus In jos
orestte
V.I.P Member
V.I.P Member
orestte

Numarul mesajelor : 364
Varsta : 50
Localizare : Timisoara
Reputatie : 6270
Data de inscriere : 28/10/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 12:28

Luna cred ca esti dus cu capu` sau nu ai vazut conditiile meteo
Vorbesc din proprie experinta cand ieri am avut dune de zapada pe linie din cauza viscolului pana la geamurile automotorului.
Si dupa 5 ore de chinuri am reusit sa misc trenul din zona respectiva, datorita solidaritatii calatorilor si a localnicilor care au venit cu lopeti si ne-au ajutat sa dezapezim tronsonul de linie.

Jos palaria localnicilor din Cenei care au venit si au dat o mana de ajutor, chiar daca era duminica si poate ar fi preferat sa stea in casa la caldura.
Si trenurile CFR de Jimbolia au fost anulate ieri din cauza vremii, asta e tot lucru negativ???
Trenurile dinspre si de la Caransabes au avut intarzieri de sute de minute.
De altfel si soseaua Timisoara - Lovrin _- Sannicolau Mare. Timisoara - Jimbolia si autostrada Arad - Timisoara au fost inchise din cauza viscolului.
E usor sa faci afirmatii in fata unui calculator si sa stai la caldurica.
Sus In jos
@ndrey
V.I.P Member
V.I.P Member
@ndrey

Numarul mesajelor : 902
Varsta : 37
Localizare : Iasi
Reputatie : 6457
Data de inscriere : 26/09/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 12:35

orestte a scris:
Luna cred ca esti dus cu capu` sau nu ai vazut conditiile meteo
Vorbesc din proprie experinta cand ieri am avut dune de zapada pe linie din cauza viscolului pana la geamurile automotorului.
Si dupa 5 ore de chinuri am reusit sa misc trenul din zona respectiva, datorita solidaritatii calatorilor si a localnicilor care au venit cu lopeti si ne-au ajutat sa dezapezim tronsonul de linie.

Jos palaria localnicilor din Cenei care au venit si au dat o mana de ajutor, chiar daca era duminica si poate ar fi preferat sa stea in casa la caldura.
Si trenurile CFR de Jimbolia au fost anulate ieri din cauza vremii, asta e tot lucru negativ???
Trenurile dinspre si de la Caransabes au avut intarzieri de sute de minute.
De altfel si soseaua Timisoara - Lovrin _- Sannicolau Mare. Timisoara - Jimbolia si autostrada Arad - Timisoara au fost inchise din cauza viscolului.
E usor sa faci afirmatii in fata unui calculator si sa stai la caldurica.
Adevarat ca n-are de unde sa stie, eu anul trecut am facut de la Podu Iloaiei la Harlau ( 40km) aproape 4 ore din cauza zapezii si a sulurilor,dar de vorbit e usor si de facut e mai greu.
PS pe acolo nu prea aveti motoare cu plug...? pale
Sus In jos
orestte
V.I.P Member
V.I.P Member
orestte

Numarul mesajelor : 364
Varsta : 50
Localizare : Timisoara
Reputatie : 6270
Data de inscriere : 28/10/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 12:39

Avem si automotoare cu plug, dar sa nu uitam ca sunt totusi 16 sectii de circulatie pe zona Arad si Timisoara. E greu sa sa le acoperi pe toate cu automotoare cu plug, mai ales la cum a fost ieri vremea de capricioasa si cand se potolea vantul intr-o parte , era mai aprig in alta.
Acum ca sa domolit vremea lucrurile vor intra in normal.
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 13:03

Si de ce ziceti ca nu ar fi lucru negativ anularea trenurilor ? Aproape indiferent de motiv. Nu stau in casa la caldura, am fost pe partie mai toata ziua si ieri si alaltaieri, si la mine zapada e intre 50 si 100 cm, dar nu cred ca nu pot fi dezapezite liniile. Exista pluguri, freze, lopeti, etc.

Tot la categoria lucru negativ ar fi si faptul ca au ramas doar 4 perechi de trenuri + 1 in week-end pe M214.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8694
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitimeLun 10 Dec 2012, 13:28

Intotdeauna 'autoritatile' au fost si vor fi luate prin surprindere, sa vedeti voi iarna asta, autostrazi si drumuri europene inchise datorita a 3-5cm de zapata, se pare ca incet incet se molipsesc si feroviarii cu 'boala' asta, prima ninsoare hai cu liniile inchise.

Asta inseamna lipsa de responsabilitate, indiferenta sau comoditate, este inadmisibil ca in RO anului 2012 asa numita deszapezire sa se faca cu tractoare sau camioane carora li s-a montat un banal plug in fata. Din pacate nu exista masini specializate pentru deszapezire nici pe rutier si nici pe feroviar sau exista dar foarte putine pe rutier, cateva freze Made in URSS anul 1937 sau o mana de pluguri de la CFR.

Este inadmisibil ca un operator privat fie el RT sau TFC sa nu aiba personal/masini specializate pentru deszapezire, ce a fost iarna trecuta cu zapada de 7 metri nu se poate compara cu prima ninsoare de acum si totusi, sa vina satenii din sat sa deszapezeasca trenul mi se pare cam penibil pentru o firma ca RT dar pentru sateni nu am decat tot respectul posibil.

Nu stiu daca in contractul de inchiriere este specificat sa faca RT/TFC deszapezirea liniilor sau cei de la CFR dar asa ceva e inadmisibil, au ajuns trenurile sa stea pe dreapta si sa circule autocarele...jenant. In conditiile in care parlitii de la meteo/vremea au spus cu o saptamana inainte ca va ninge mult de prima oara.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 17 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative(-) la RegioCalatori
Sus 
Pagina 17 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative ( - )

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: REGIO CALATORI-
Mergi direct la: