| Lucruri negative(-) la RegioCalatori | |
|
+95dan tm Katalyn ciprian71 Vale_ntin LanceR Jurnal Feroviar cristy79 mielutu zburator alliens impuls gvd Cont.dezactivat Katalin4653 cristi_tgv rich1974 marcelbanu maris.constantin AndreiStefan Teodor Mcfrancezu Andrey_tm andreiutzu Spartan1948 gardianlinux Jhonyla Radu Tudor cfr500 baiazid KOSTYK kristi kkk AndiCFR Goanga IR 1837 Warrior12 Rarau Adirmvl neobluenet @ndrey popovici vrugby Bogdan-Razvan alex.alexus.tm boldalexandru dan_dinca DUAL didinul bostanescu gigel mirel2012 Adrian78 Luna R936 iDorin razvan - trenuri Marius Iulian alinx3330 mihaiuc AlexD bostanesku gigel 040EC100 halmarius Dr2005 Razvan DPS mtk Mihay Vitosa luciangeo77 al3xfilms pannonia express PrisecaruFlorin nelu_cfr Codrut1985 ceferistuldeserviciu stegaru TVlad Nesebar Norbi AMX 97-0548-4 bogdan srl mureseanu_976 clauadrian24 Gica_B dan ciprian COSTACHE MIHAIL cristi CFR Caravelle_Zg Traveller srazvi Malaxa-77 cristi ar orestte cortexedge Amiralul lovekomotive stakee 99 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8305 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Mier 24 Oct 2012, 08:52 | |
| Aglomeratia la casa de bilete din Bucuresti nord dimineata inainte de plecarea trenului catre Craiova. Din pacate au calatori cam multi Bleahh |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Mier 24 Oct 2012, 09:01 | |
| Ca au calatori multi nu este un lucru negativ ci din potriva un lucru pozitiv , astfel este posibil sa se introduca mai multe trenuri din partea lor daca au asa mari cerinte . |
|
| |
Luna
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Mier 24 Oct 2012, 09:38 | |
| Dar e un lucru negativ pentru ca scade confortul, nu mai e un om la 3-4 locuri sa stai comod/sa te plimbi prin tot vagonu. Iar cum eu nu sunt actionar la ei ci calator, putin imi pasa de incasari, ma intereseaza sa calatoresc eu in conditii cat mai bune si la un pret cat mai mic. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Mier 24 Oct 2012, 10:22 | |
| Trebuie sa te bucuri daca sunt multi calatori , asta face ca trenul sa ramana in circulatie , daca ar fi putini calatori atunci trenul s-ar anula vezi cazul Brasov-Constanta cel de dupamasa care nu a rezistat mai mult de o luna si a fost limitat la Bucuresti . Deci calatori multi=mentinerea trenului in circulatie . |
|
| |
bogdan srl
Numarul mesajelor : 629 Varsta : 36 Localizare : Brasov Reputatie : 6206 Data de inscriere : 16/11/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Mier 24 Oct 2012, 10:40 | |
| - karpaty a scris:
- Deci calatori multi=mentinerea trenului in circulatie .
LIKE this... Desi are ceva timp de cand circula acest tren, oamenii nu prea stiu de el. La gara cand suni esti informat de trenurile celor de CFR si implicit pe infofer.ro nu apare.Chiar zilele trecute ma intreba o vecina daca nu stiu ceva spre Craiova care sa plece dimineata si mai ieftin decat IR-ul care circula prin Fagaras-Rm.Valcea. Daca nu informezi publicul nu are cum sa stie ca exista aceste trenuri.Deci reclama e mama comertului. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13281 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Mier 28 Noi 2012, 12:56 | |
| In 26.11.2012 R Timisoara-Brasov de la Regiotrans a ramas in Campul Libertatii ,dupa o avarie la locomotiva.Garnitura avea in compunere RIO 002.Eu in intervalul 18:15~22:20 am circulat pe BV-Campul Liberbatii,unde nu am vazut nici un automotor Regiotrans,circuland in sens invers,doar o locomotiva izolata Regiotrans in Micasasa sau Lunca venita sa tracteze trenul spre BV.Oare cu ce or fi transbordat calatorii??Daca le-a trebuit 5,6 ore sa care locomotiva de la BV la Campul Libertatii? |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13281 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Dum 09 Dec 2012, 23:04 | |
| La RT nu merge situl de aproximativ 2 ore ... oare sa fie de la ninsoare )? |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25580 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Lun 10 Dec 2012, 01:19 | |
| - DUAL a scris:
- La RT nu merge situl de aproximativ 2 ore
Nu a mers toată ziua. Cel puţin de la ora 16 nu merge. _________________ :TTT:
|
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Lun 10 Dec 2012, 01:30 | |
| Nu pot eu sa zic asta doctore ca eu l-am verificat de 2 ore ... si-asa sunt unii p'aici care au impresia ca am ceva cu Regiotrans .. defapt am cu toti,doar ca astia sunt laudati si sunt boschetzi rau .. TFC sta mult mai bine si nu-i lauda nimeni.. OK nu-i lauda scopul exercitiului,dar totusi... aprecierile sunt mereu bine venite.
Am sa o zic in premiera ... Daca astia ar avea atata parc ca si CFR , iti garantez ca ar fi la fel ca CFR sau mai rau .. si cel mai bun exemplu e RDS .. la inceput acum multi ani in HD mergea struna , pe masura ce-a crescut,a scazut calitatea serviciului , pentru ca au adus tot mai multe persoane in sistem,iar probabil sistemul nu-i poate verifica pe toti. |
|
| |
Luna
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Lun 10 Dec 2012, 12:07 | |
| Voi va tineti de glume cred cu site-ul cazut ca lucru negativ, aia e nimic pe langa asta:
Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile SE ANULEAZA circulatia trenurilor Regiotrans pe urmatoarele relatii de circulatie :
ARAD---NADLAC
ARAD-SÂNNICOLAU MARE-VALCANI HM.
TIMISOARA NORD-LOVRIN-NERAU HCV.
TIMISOARA NORD-SÂNNICOLAU MARE-CENAD HM.
LOVRIN---JIMBOLIA
TIMISOARA NORD-CARPINIS-IONEL HCV.
TIMISOARA NORD---CRUCENI HCV.
Asta un mareee lucru negativ. Jos RregioTrans (RegioTomberon Dual, ok). |
|
| |
orestte V.I.P Member
Numarul mesajelor : 364 Varsta : 50 Localizare : Timisoara Reputatie : 6270 Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Lun 10 Dec 2012, 12:28 | |
| Luna cred ca esti dus cu capu` sau nu ai vazut conditiile meteo Vorbesc din proprie experinta cand ieri am avut dune de zapada pe linie din cauza viscolului pana la geamurile automotorului. Si dupa 5 ore de chinuri am reusit sa misc trenul din zona respectiva, datorita solidaritatii calatorilor si a localnicilor care au venit cu lopeti si ne-au ajutat sa dezapezim tronsonul de linie.
Jos palaria localnicilor din Cenei care au venit si au dat o mana de ajutor, chiar daca era duminica si poate ar fi preferat sa stea in casa la caldura. Si trenurile CFR de Jimbolia au fost anulate ieri din cauza vremii, asta e tot lucru negativ??? Trenurile dinspre si de la Caransabes au avut intarzieri de sute de minute. De altfel si soseaua Timisoara - Lovrin _- Sannicolau Mare. Timisoara - Jimbolia si autostrada Arad - Timisoara au fost inchise din cauza viscolului. E usor sa faci afirmatii in fata unui calculator si sa stai la caldurica. |
|
| |
@ndrey V.I.P Member
Numarul mesajelor : 902 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 6457 Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Lun 10 Dec 2012, 12:35 | |
| - orestte a scris:
- Luna cred ca esti dus cu capu` sau nu ai vazut conditiile meteo
Vorbesc din proprie experinta cand ieri am avut dune de zapada pe linie din cauza viscolului pana la geamurile automotorului. Si dupa 5 ore de chinuri am reusit sa misc trenul din zona respectiva, datorita solidaritatii calatorilor si a localnicilor care au venit cu lopeti si ne-au ajutat sa dezapezim tronsonul de linie.
Jos palaria localnicilor din Cenei care au venit si au dat o mana de ajutor, chiar daca era duminica si poate ar fi preferat sa stea in casa la caldura. Si trenurile CFR de Jimbolia au fost anulate ieri din cauza vremii, asta e tot lucru negativ??? Trenurile dinspre si de la Caransabes au avut intarzieri de sute de minute. De altfel si soseaua Timisoara - Lovrin _- Sannicolau Mare. Timisoara - Jimbolia si autostrada Arad - Timisoara au fost inchise din cauza viscolului. E usor sa faci afirmatii in fata unui calculator si sa stai la caldurica. Adevarat ca n-are de unde sa stie, eu anul trecut am facut de la Podu Iloaiei la Harlau ( 40km) aproape 4 ore din cauza zapezii si a sulurilor,dar de vorbit e usor si de facut e mai greu. PS pe acolo nu prea aveti motoare cu plug...? |
|
| |
orestte V.I.P Member
Numarul mesajelor : 364 Varsta : 50 Localizare : Timisoara Reputatie : 6270 Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Lun 10 Dec 2012, 12:39 | |
| Avem si automotoare cu plug, dar sa nu uitam ca sunt totusi 16 sectii de circulatie pe zona Arad si Timisoara. E greu sa sa le acoperi pe toate cu automotoare cu plug, mai ales la cum a fost ieri vremea de capricioasa si cand se potolea vantul intr-o parte , era mai aprig in alta. Acum ca sa domolit vremea lucrurile vor intra in normal. |
|
| |
Luna
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Lun 10 Dec 2012, 13:03 | |
| Si de ce ziceti ca nu ar fi lucru negativ anularea trenurilor ? Aproape indiferent de motiv. Nu stau in casa la caldura, am fost pe partie mai toata ziua si ieri si alaltaieri, si la mine zapada e intre 50 si 100 cm, dar nu cred ca nu pot fi dezapezite liniile. Exista pluguri, freze, lopeti, etc.
Tot la categoria lucru negativ ar fi si faptul ca au ramas doar 4 perechi de trenuri + 1 in week-end pe M214. |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8694 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Lun 10 Dec 2012, 13:28 | |
| Intotdeauna 'autoritatile' au fost si vor fi luate prin surprindere, sa vedeti voi iarna asta, autostrazi si drumuri europene inchise datorita a 3-5cm de zapata, se pare ca incet incet se molipsesc si feroviarii cu 'boala' asta, prima ninsoare hai cu liniile inchise.
Asta inseamna lipsa de responsabilitate, indiferenta sau comoditate, este inadmisibil ca in RO anului 2012 asa numita deszapezire sa se faca cu tractoare sau camioane carora li s-a montat un banal plug in fata. Din pacate nu exista masini specializate pentru deszapezire nici pe rutier si nici pe feroviar sau exista dar foarte putine pe rutier, cateva freze Made in URSS anul 1937 sau o mana de pluguri de la CFR.
Este inadmisibil ca un operator privat fie el RT sau TFC sa nu aiba personal/masini specializate pentru deszapezire, ce a fost iarna trecuta cu zapada de 7 metri nu se poate compara cu prima ninsoare de acum si totusi, sa vina satenii din sat sa deszapezeasca trenul mi se pare cam penibil pentru o firma ca RT dar pentru sateni nu am decat tot respectul posibil.
Nu stiu daca in contractul de inchiriere este specificat sa faca RT/TFC deszapezirea liniilor sau cei de la CFR dar asa ceva e inadmisibil, au ajuns trenurile sa stea pe dreapta si sa circule autocarele...jenant. In conditiile in care parlitii de la meteo/vremea au spus cu o saptamana inainte ca va ninge mult de prima oara. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori | |
| |
|
| |
| Lucruri negative(-) la RegioCalatori | |
|