Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative(-) la RegioCalatori

In jos 
+95
dan tm
Katalyn
ciprian71
Vale_ntin
LanceR
Jurnal Feroviar
cristy79
mielutu zburator
alliens
impuls
gvd
Cont.dezactivat
Katalin4653
cristi_tgv
rich1974
marcelbanu
maris.constantin
AndreiStefan
Teodor
Mcfrancezu
Andrey_tm
andreiutzu
Spartan1948
gardianlinux
Jhonyla
Radu Tudor
cfr500
baiazid
KOSTYK
kristi kkk
AndiCFR
Goanga
IR 1837
Warrior12
Rarau
Adirmvl
neobluenet
@ndrey
popovici
vrugby
Bogdan-Razvan
alex.alexus.tm
boldalexandru
dan_dinca
DUAL
didinul
bostanescu gigel
mirel2012
Adrian78
Luna
R936
iDorin
razvan - trenuri
Marius Iulian
alinx3330
mihaiuc
AlexD
bostanesku gigel
040EC100
halmarius
Dr2005
Razvan
DPS
mtk
Mihay
Vitosa
luciangeo77
al3xfilms
pannonia express
PrisecaruFlorin
nelu_cfr
Codrut1985
ceferistuldeserviciu
stegaru
TVlad
Nesebar
Norbi
AMX 97-0548-4
bogdan srl
mureseanu_976
clauadrian24
Gica_B
dan ciprian
COSTACHE MIHAIL
cristi CFR
Caravelle_Zg
Traveller
srazvi
Malaxa-77
cristi ar
orestte
cortexedge
Amiralul
lovekomotive
stakee
99 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeSam 6 Oct - 19:22

Nu tocmai. Ce ziceam, am prins si automotoare cu bai in stare buna...
Sus In jos
IR 1837

IR 1837

Numarul mesajelor : 60
Varsta : 39
Localizare : Pascani
Reputatie : 4593
Data de inscriere : 28/06/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeDum 7 Oct - 4:25

Respect pe cei care sustin ca daca nu veneau cei de la RT, multe sectii s-ar fi inchis, dar, sa fim seriosi, nu poti spune ca e confortabila o calatorie cu un astfel de automotor. Mi se pare ca strica "peisajul". N-au nici un farmec. Cel mai mult ma deranjeaza ca vad nenorocite d-astea pe sectia Pascani - Tg. Neamt. RUSINE!!!!!! Mai bine era un EC cu un vagon etajat.
Sus In jos
Warrior12

Numarul mesajelor : 157
Reputatie : 4707
Data de inscriere : 03/06/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeDum 7 Oct - 8:33

IR 1837 a scris:
Respect pe cei care sustin ca daca nu veneau cei de la RT, multe sectii s-ar fi inchis, dar, sa fim seriosi, nu poti spune ca e confortabila o calatorie cu un astfel de automotor. Mi se pare ca strica "peisajul". N-au nici un farmec. Cel mai mult ma deranjeaza ca vad nenorocite d-astea pe sectia Pascani - Tg. Neamt. RUSINE!!!!!! Mai bine era un EC cu un vagon etajat.

Tot de aceeasi ruta ma plang si eu ... Ruta este electrificata si ei folosesc automotoare, unde cheltuielile sunt mai mari si nici nu prea sunt calatori multi sau cel putin eu nu am vazut pana acum.
Sus In jos
Goanga
V.I.P Member
V.I.P Member
Goanga

Numarul mesajelor : 517
Varsta : 30
Localizare : Alba Iulia
Reputatie : 6297
Data de inscriere : 08/02/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeDum 7 Oct - 8:48

IR 1837 a scris:

Subscriu la cele spuse de tine. Smile
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/K0nami15
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeDum 7 Oct - 8:57

Cheltuielile sunt mai mici decât ale unui EC cu un vagon (sau cu 5...).
S-a mai discutat pe tema asta: trenurile care fac Paşcani - Tg. Neamţ şi Paşcani - Iaşi au turnusul făcut în aşa fel încât ajung şi pe Dolhasca - Fălticeni, unde nu e electrificat, iar la Fălticeni se află şi rezervorul de motorină.

Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeDum 7 Oct - 11:25

De ce nu e confortabila? Eu am mers cu RT-ul atat cu motoare cu banchete cat si cu scaune. Nu mi s-au parut in neregula. Nici mie, nici celor care au mers cu motoarele RT-ului. Deci nu vad de ce s-ar plange calatorii. Iar pentru firma e clar mai convenabil sa foloseasca motoare decat locomotiva si vagoane...
Sus In jos
@ndrey
V.I.P Member
V.I.P Member
@ndrey

Numarul mesajelor : 902
Varsta : 37
Localizare : Iasi
Reputatie : 6453
Data de inscriere : 26/09/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeDum 7 Oct - 16:27

Deocamdata din lipsa de disponibilitate a CFR Infastructura pentru alta trasa,a materialului rulant (rame si locomotive electrice) precum si faptul ca alimentarea cu motorina se face la Tg Neamt ,inca secircula cu automotoare... . :AA10:
Sus In jos
alinx3330

Numarul mesajelor : 342
Varsta : 39
Localizare : Iasi
Reputatie : 5493
Data de inscriere : 23/10/2010

MesajSubiect: se mai intampla si din astea   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeVin 12 Oct - 18:28

http://www.bzi.ro/clipe-de-groaza-locomotiva-trenului-dorohoi-iasi-a-luat-foc-pe-camp-foto-video-319851
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeVin 19 Oct - 11:39

Acum sunt in 14064 si desii mie deregula imi place bataiala, era sa scap si sa sparg laptopul din cauza ei. Acum am mai mare grije in rama asta.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeVin 19 Oct - 12:36

Luna a scris:
Acum sunt in 14064 si desii mie deregula imi place bataiala, era sa scap si sa sparg laptopul din cauza ei. Acum am mai mare grije in rama asta.
Stai sa vezi cand incepe sa trepideze Smile)) ...
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeVin 19 Oct - 12:42

Aia s-a si intamplat.
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8757
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeVin 19 Oct - 15:08

In locomotiva e mai rau Laughing
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeVin 19 Oct - 15:47

Acum o săptămână am mers cu RIO 09... nu mi s-a părut că se mişca mai tare faţă de un 20-49 sau orice altceva pe Minden-Deutz. Desigur, nu putem face comparaţie cu Y32.

Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeVin 19 Oct - 17:30

Calatorind frecvent cu RIO electric de la Regiotrans pot zice ca aceea bataiala nu e mereu prezenta, cel putin nu in toate ramele, iar uneori difera intensitatea de la un vagon la altul in cadrul aceleiasi rame.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitimeVin 19 Oct - 22:19

pe M300 intre Bucuresti si Predeal la fel de tare se simte bataiala ?? Intreb pentru ca linia e noua si fata de liniile vechi trebuie sa se simta altfel.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 16 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative(-) la RegioCalatori
Sus 
Pagina 16 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori
» Lucruri negative ( - )
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: REGIO CALATORI-
Mergi direct la: