|
| Lucruri negative(-) la RegioCalatori | |
|
+95dan tm Katalyn ciprian71 Vale_ntin LanceR Jurnal Feroviar cristy79 mielutu zburator alliens impuls gvd Cont.dezactivat Katalin4653 cristi_tgv rich1974 marcelbanu maris.constantin AndreiStefan Teodor Mcfrancezu Andrey_tm andreiutzu Spartan1948 gardianlinux Jhonyla Radu Tudor cfr500 baiazid KOSTYK kristi kkk AndiCFR Goanga IR 1837 Warrior12 Rarau Adirmvl neobluenet @ndrey popovici vrugby Bogdan-Razvan alex.alexus.tm boldalexandru dan_dinca DUAL didinul bostanescu gigel mirel2012 Adrian78 Luna R936 iDorin razvan - trenuri Marius Iulian alinx3330 mihaiuc AlexD bostanesku gigel 040EC100 halmarius Dr2005 Razvan DPS mtk Mihay Vitosa luciangeo77 al3xfilms pannonia express PrisecaruFlorin nelu_cfr Codrut1985 ceferistuldeserviciu stegaru TVlad Nesebar Norbi AMX 97-0548-4 bogdan srl mureseanu_976 clauadrian24 Gica_B dan ciprian COSTACHE MIHAIL cristi CFR Caravelle_Zg Traveller srazvi Malaxa-77 cristi ar orestte cortexedge Amiralul lovekomotive stakee 99 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
AMX 97-0548-4 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1300 Varsta : 29 Localizare : ARAD Reputatie : 6953 Data de inscriere : 20/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Sam 03 Aug 2013, 19:27 | |
| Corect! |
| | | Mcfrancezu
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 25 Localizare : Brasov Reputatie : 4153 Data de inscriere : 19/07/2013
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Sam 03 Aug 2013, 22:22 | |
| Daca voua va place sa calatoriti in conditii infecte, cu o companie pentru care siguranta si conditiile decente sunt un lux, treaba voastra! Apropo de acele linii preluate de regiotomberon, sunt intro stare jalnica, pentru ca ei nu investesc nimic in infrastructura! Nu le pasa de siguranta si comfortul pasagerilor! Le pasa doar de banii primiti de la stat! Vad ca forumul asta e plin de aparatori ai regiotomberon, si care le place sa calatoreasca cu cotoarbe care au vitezometrele masluite sau moarte. Cu cat vau platit sa ascundeti adevarul si sa îi aparati? |
| | | AMX 97-0548-4 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1300 Varsta : 29 Localizare : ARAD Reputatie : 6953 Data de inscriere : 20/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Sam 03 Aug 2013, 22:28 | |
| - Mcfrancezu a scris:
- Daca voua va place sa calatoriti in conditii infecte, cu o companie pentru care siguranta si conditiile decente sunt un lux, treaba voastra! Apropo de acele linii preluate de regiotomberon, sunt intro stare jalnica, pentru ca ei nu investesc nimic in infrastructura! Nu le pasa de siguranta si comfortul pasagerilor! Le pasa doar de banii primiti de la stat! Vad ca forumul asta e plin de aparatori ai regiotomberon, si care le place sa calatoreasca cu cotoarbe care au vitezometrele masluite sau moarte. Cu cat vau platit sa ascundeti adevarul si sa îi aparati?
- Mcfrancezu a scris:
- Mai bine venea TFC-ul care este o companie mult mai serioasa, care transporta calatorii in conditii mult mai bune, fata de regiotrans care îi transporta ca pe animale! In legatura cu automotorul "casat" la Marub, nu a patit nimic la acel accident,a avut doar cateva zgarieturi.
Mai prietene...in primul rand daca ti-ai folosi si ultimul neuron ramas, dar cred ca deja iti cer prea mult, ti-ai fi dat seama ca ai jicnit printr-o simpla fraza aproape 25% din membrii formului printre care si pe mine si ma vad nevoit sa-ti raspund la fel. Daca tu afirmi ca RGT transporta calatorii ca pe niste animale, tin sa-ti spun ca singurul animal de aici esti tu...si te numesti ( bXX) . In al 2 lea rand inainte sa faci afirmatii de genu: " Apropo de acele linii preluate de regiotomberon, sunt intro stare jalnica, pentru ca ei nu investesc nimic in infrastructura! Nu le pasa de siguranta si comfortul pasagerilor! " iti sugerez sa te mai documentezi....s-ar putea sa ai o surpriza. Iar daca tu tii mortis sa ma contrazici ( adica esti Gica contra) iti spun ca in prezent se efectueaza lucrarii de reabilitare a caii ferate Arad-Brad, mai precis portiunea Ineu-Gurahont unde existau 2 restrictii de 50 km/h care vor fi ridicate si se va circula pe intreaga distanta Sintana-Gurahont cu VS adica 80 km/h. Asa ca oricat de invidios ai fi tu pe RGT nu tine....nu cu mine cel putin.
Ultima editare efectuata de catre AMX 97-0548-4 in Sam 03 Aug 2013, 23:05, editata de 2 ori |
| | | Mcfrancezu
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 25 Localizare : Brasov Reputatie : 4153 Data de inscriere : 19/07/2013
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Sam 03 Aug 2013, 22:54 | |
| Eu vorbesc de ce este in brasov... Oricum, aici pe forum nu esti lasat sa iti expui parerea, pentru ca toti sar pe tine pentru ca le place sa calatoreasca in conditii infecte, la fel ca tiganii... |
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Sam 03 Aug 2013, 22:59 | |
| 1.In timp ce ti-ai postat mesajul de r***t..... eu mi-am editat mesajul anterior si ti-am raspuns acolo. 2.Prietene..vezi ca ne suparam " sa calatoreasca la fel ca tiganii" la a 3a jicnire s-ar putea sa te jicnesc si eu si nu o sa-ti placa. |
| | | Bogdan-Razvan
Numarul mesajelor : 213 Varsta : 29 Localizare : Ineu Reputatie : 5002 Data de inscriere : 15/10/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Sam 03 Aug 2013, 22:59 | |
| - Mcfrancezu a scris:
- Daca voua va place sa calatoriti in conditii infecte, cu o companie pentru care siguranta si conditiile decente sunt un lux, treaba voastra! Apropo de acele linii preluate de regiotomberon, sunt intro stare jalnica, pentru ca ei nu investesc nimic in infrastructura! Nu le pasa de siguranta si comfortul pasagerilor! Le pasa doar de banii primiti de la stat! Vad ca forumul asta e plin de aparatori ai regiotomberon, si care le place sa calatoreasca cu cotoarbe care au vitezometrele masluite sau moarte. Cu cat vau platit sa ascundeti adevarul si sa îi aparati?
Uite bai la asta . Asta abea poate sa mearga singur pe strada, nici nu i s-a uscat bine cerneala pe buletin si vine aici si ne zice 2 vorbe 3 minciuni ) . Bai asta micu tu esti aici critic ce e cu asta ? Te ai gasit sa vorbesti unele chesti care nu tin de tine . Tu sti prea mult pt varsta ta nu crezi ? Deci nu comenta aici ca nu merg vitezometrele sau alte chesti doar ca esti tu smecher si ajungi aici sa aberezi unele chesti . |
| | | Mcfrancezu
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Sam 03 Aug 2013, 23:24 | |
| Am observat ca va urmareste inteligenta, dar voi sunteti mai rapizi ca ea! Asa forum cenzurat nu am mai vazut, aici e mai mult o adunatura de pseudopasionati. Eu nu vam jignit pe voi, dar la ce comentarii am vazut,mai bine tac decat sa ma cobor la nivelul vostru de inteligenta artificiala. Toate forumurile ADEVARATE pentru PASIONATI ADEVARATI carora le pasa de starea cailor ferate si de siguranta calatorilor sunt anti regiotomberon, numai voi sunteti aparatorii lor. Si domnu razvan, mai bine dute aruncate in fata regiotomberonului decat sa vi aici cu replici de mahala. Mai documenteazate de pe alte forumuri seriosa, chiar eu am fost de mai multe ori in cabina cotoarbelor, si vitometrul ba arata cu 20 km/h mai mult, ba arata 0. Am si prieteni documentati cu surse in AFER care pot confirma asta. Ti-e ciuda cumva ca eu ma informez si ca stiu mai multe ca tine? Halal forum, halal pasionati. |
| | | Bogdan-Razvan
Numarul mesajelor : 213 Varsta : 29 Localizare : Ineu Reputatie : 5002 Data de inscriere : 15/10/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Sam 03 Aug 2013, 23:48 | |
| - Mcfrancezu a scris:
- Am observat ca va urmareste inteligenta, dar voi sunteti mai rapizi ca ea! Asa forum cenzurat nu am mai vazut, aici e mai mult o adunatura de pseudopasionati. Eu nu vam jignit pe voi, dar la ce comentarii am vazut,mai bine tac decat sa ma cobor la nivelul vostru de inteligenta artificiala. Toate forumurile ADEVARATE pentru PASIONATI ADEVARATI carora le pasa de starea cailor ferate si de siguranta calatorilor sunt anti regiotomberon, numai voi sunteti aparatorii lor. Si domnu razvan, mai bine dute aruncate in fata regiotomberonului decat sa vi aici cu replici de mahala. Halal forum, halal pasionati.
Tu esti un pustan care suna enervant sti ? Pai bai "acesta" daca REGIOTOMBERONUL nu era, nu stiu cate secti mai erau acuma functionale. Pustiule fi atent aici eu am dreptul la o parere cum ai si tu . Nu ai pus coada la pruna sa imi zici tu mie sau altora ca suntem aparatorul lor da ? Ti am zis si iti repet nu esti tu cu astea cu siguranta feroviara si a calatorilor da ? Chestile astea nu te privesc pe tine sunt oameni care stiu ce sa faca acolo .Eu n.am nimic cu tine sincer dar parerea ta si viziunea ta a ce inseamna cale ferata e praf 0 barat . Nu vad rostul sa port o conversatie cu tine pe tema asta . Si poti sa zici de mine ce vrei sa nu imi pasa ! Si da mersi ce imi doresti tu mie sa ti se intampla tie . |
| | | AndreiStefan User Dezactivat
Numarul mesajelor : 1799 Varsta : 106 Localizare : Constanta Reputatie : 6224 Data de inscriere : 22/12/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Dum 04 Aug 2013, 00:07 | |
| "Nenea" Francezu,inainte sa insulti ar fi frumos daca ai invata sa scrii corect.Daca nu esti in stare sa faci macar atat atunci ar fi bine sa revii pe acest forum peste cativa ani cand poate o sa gandesti si scrii altfel.O seara buna. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Dum 04 Aug 2013, 00:10 | |
| Userul respectiv e Mitica Pandaru... cont dublat, o să îl blochez pentru că utilizatorul e deja sancţionat şi are mai multe conturi.
Pe Zărneşti 2 automotoare au lovit nefericiţi care nu au oprit la trecerea la nivel. Pe Braşov - Timişoara azi au fost 3 automotoare, toate revizuite de *urând, o să le vedeţi prin Banat. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Dum 04 Aug 2013, 00:12 | |
| - Dr2005 a scris:
- Userul respectiv e Mitica Pandaru... cont dublat, o să îl blochez pentru că utilizatorul e deja sancţionat şi are mai multe conturi.
Pe Zărneşti 2 automotoare au lovit nefericiţi care nu au oprit la trecerea la nivel. Pe Braşov - Timişoara azi au fost 3 automotoare, toate revizuite de *urând, o să le vedeţi prin Banat. 97-0550-0 (verde cu bot tesit) 97-0557-5 ( rosu cu bot drept) 97-0584-9 ( rosu cu bot drept) corect? |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8443 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Dum 04 Aug 2013, 01:01 | |
| Chiar daca nu mai poate posta banuiesc ca poate urmari in continuare forumul, asa ca ii las un mesaj. Nu sunt un fan RT, nu sunt fan nici CFR, nu sunt microbist, din acest punct de vedere. Stare jalnica ? Atunci ia tu lopata si treci la treaba, arata-ne ca nu esti doar cu vorbe ci si cu fapte. Sectia 907 te asteapta, ridica-i viteza de la 20 la 50 km / h. ( ironie, bineinteles ca nu poti face treaba asta doar cu o lopata ) Daca acele linii nu ar fi fost in stare sa se circule pe ele, nu s-ar fi circulat, fi tu sigur. Pentru ca daca nu ar fi fost capabile, iar trenul deraia din aceasta cauza, cineva platea scump pentru chestia asta. RT chiar a ridicat viteza pe unele sectii. Din punctul meu de vedere esti liber sa iti exprimi orice opinie, atat ca este incadrata intr-un limbaj corespunzator. Pai tu, care te consideri pasionat feroviar, iubitor inrait de trenuri, ti se pare normal sa vi cu texte gen cotoarba, s.a.m.d ? Bun, nu toate sectiile sunt perfect, din pacate multe nu sunt perfecte, dar ce vrei acum ? Sa bage bani si dupa ? Sa le piarda ? Terminandu-se contractul de inchiriere ? Care mai e castigul ? Pai tu daca ai inchiria o masina, sper exemplu, ai baga bani grei in imbunatatiri, tuning, ca sa ce ? Sa o dai inapoi la proprietar ? Fac si ei ce pot, pana la urma. Din cate vezi, daca vezi, la RT nu se merge cu nasul, ceea ce e un lucru foarte bun, si sper ca nici la ceilalti sa nu se mearga, cu ei nu am calatorit inca. Daca doresti sa deschizi un subiect si sa-ti exprimi opinia, informeaza-te, adopta un limbaj civilizat, fara termeni ca " cotoarba ", astea-s o jignire la adresa pasionatilor, eu asa le consider. Vorba aceea, ori esti pasionat ori nu mai esti. |
| | | maris.constantin
Numarul mesajelor : 433 Localizare : Arad Reputatie : 4856 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Dum 04 Aug 2013, 07:18 | |
| Asa baietii mei(Alex si Bogdan:) ...Mcfrancezu ar trebui sa pui burta pe carte,ca esti in urma rau cu gramatica limbii romane |
| | | marcelbanu
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 61 Localizare : Deva Reputatie : 5397 Data de inscriere : 29/08/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Dum 04 Aug 2013, 08:53 | |
| - Teodor a scris:
- Bun, nu toate sectiile sunt perfect, din pacate multe nu sunt perfecte, dar ce vrei acum ? Sa bage bani si dupa ? Sa le piarda ? Terminandu-se contractul de inchiriere ? Care mai e castigul ? Pai tu daca ai inchiria o masina, sper exemplu, ai baga bani grei in imbunatatiri, tuning, ca sa ce ? Sa o dai inapoi la proprietar ? Fac si ei ce pot, pana la urma
Să înțeleg că CFR-ul trebuie să întrețină linia pe care circulă privații ? Adică, dacă tot e închiriată, și RT întreține linia din banii ei, nu ar fi corect ca CFR să reducă chiria corespunzător pe acea linie ? Eventual să o lase gratis o perioadă de timp echivalentă cu costurile de întreținere ? Intenționez să fac o mică excursie pe relația Brad - Arad cu Regiosă mă dumiresc de condițiile „ călătoriei ca animalele”, „ alături de țigani” și cu nașu' Pandelică, dacă se poate, așa cum am citit anterior. Dacă voi ajunge să fac asta, promit să aduc argumente foto ! Automotor Regiotrans în gara Brad... Poate dacă merg cu nașu' Pandelică, o să-mi rămînă și bani de bere la Arad... |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8443 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Lun 05 Aug 2013, 00:29 | |
| - marcelbanu a scris:
- Teodor a scris:
- Bun, nu toate sectiile sunt perfect, din pacate multe nu sunt perfecte, dar ce vrei acum ? Sa bage bani si dupa ? Sa le piarda ? Terminandu-se contractul de inchiriere ? Care mai e castigul ? Pai tu daca ai inchiria o masina, sper exemplu, ai baga bani grei in imbunatatiri, tuning, ca sa ce ? Sa o dai inapoi la proprietar ? Fac si ei ce pot, pana la urma
Să înțeleg că CFR-ul trebuie să întrețină linia pe care circulă privații ? Adică, dacă tot e închiriată, și RT întreține linia din banii ei, nu ar fi corect ca CFR să reducă chiria corespunzător pe acea linie ? Eventual să o lase gratis o perioadă de timp echivalentă cu costurile de întreținere ? Nu stiu daca se intampla acest lucru. Sa nu fie ceva de genul, ei repara, platesc chirie in paralel cu suma stabilita prin contract, se ajunge la termenul limita si pierd linia. Eventual o reinchiriaza, dar care e castigul ? Normal asa ar fi, sa le scada din chirie, insa nu stiu si nu cred ca se intampla acest lucru. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori | |
| |
| | | | Lucruri negative(-) la RegioCalatori | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |