|
| Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri | |
|
+61ets2oltromânia AeroX Katalyn ciprian71 Cris_Cr Razvan Tudor dan tm Shinkasen mielutu zburator allred TonyGFR Andrey_tm alex.alexus.tm gabrielle.niki Radu Tudor gtavicecity rangopol NicuS Adirmvl KQQ kristi kkk Teodor rich1974 Dr2005 cortexedge Alex Avram cristyadaX laur 133 razvan - trenuri DUAL traian billy752-istu mihaiuc redeme ATM alinx3330 Luna Adrian78 marius_catalin84 Nk11 PrisecaruFlorin jionutz membru inactiv cont inactiv Cobra raoul RazvanCFR didi cristi ar Nesebar srazvi cristi CFR AMX 97-0548-4 Vlad MariusM IonutCFR2009 lovekomotive mardaryroby Ionutz Lde 2100 COSTACHE MIHAIL 65 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6552 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Lun 29 Noi 2010, 16:35 | |
| ...Si cand ma gandesc ca ieri, se retrageau tancurile si tot arsenalul militar ce au avut aplicatie in Poligonul de la Smardan, se incarcau in vagoane de marfa la rampa din Statia CFR-Filesti, iar eu filmam si fotografiam intre linii. E drept, politistul TF si cativa angajati ai CFR plus un ofiter de la armata ma intrebau daca sunt de la ziar sau care e motivul de fotografiez. Le-am raspuns ca sunt pasionat de transport feroviar, le-am aratat legitimatia de servici ( Arcelor-Mittal), am dovedit ca locuiesc -de asemenea- in zona iar dansii parca au rasuflat usurati cand au aflat ca nu sunt ziarist. S-au aratat foarte amabili dar au precizat ca ar fi bine sa nu postez pe net echipamentul militar. Ceea ce nici nu voi face! La un moment dat un subofiter spunea altui militar....frate, pana la urma suntem in vazul tuturor, in camp deschis, in plina zi...nu avem ce sa ascundem. Bombe daca e,...nu le caram oricand si...orisicum! In schimb am de furca cu ,,CERBERII" de la firmele private de paza. Aia sunt ,,Dumnezeu pe Pamant" , aia sunt mai zelosi decat orice organ al legii mai ceva decat politia nord-coreeana!!
Ultima editare efectuata de catre Onofrei Sergiu-Gabriel_33 in Lun 29 Noi 2010, 19:20, editata de 1 ori |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Lun 29 Noi 2010, 17:24 | |
| Cobra si tu esti figura... Trebuia sa ii spui ca ai fost la o verisoara si o venit prietenu la ea si na vroia sa faca si ea ce fac fetele cu baietii si ai plecat mai repede _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | Cobra
Numarul mesajelor : 267 Reputatie : 5442 Data de inscriere : 28/09/2010
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Lun 29 Noi 2010, 19:18 | |
| La cat de incuiati erau, nici macar asta n-ar fi crezut. Acei oameni aveau pur si simplu ochelari de cal, puteai sa le aduci o gramada de argumente, ei tot pe-a lor o tineau. |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Lun 29 Noi 2010, 21:37 | |
| Toti vor sa para niste sefi si fac pe grozavii! Daca tot nu au ce face, uneori se distreaza pe pielea unora nevinovati care le ies in cale zicandu-le ca ei isi fac datoria si nu cumva noi sa fim poate teroristi trimisi de Bin Laden. Ei pot sa faca din tantar armasar , vor sa faca din ... bici, si culmea, vrea sa mai si pocneasca, si eu am avut de multe ori nesansa sa fiu legitimat noaptea in gari pentru ca nu aveam unde sa stau pana dimineata ca sa ma intorc! |
| | | jionutz
Numarul mesajelor : 614 Varsta : 42 Localizare : Sat Calacea judetul Timis Reputatie : 5993 Data de inscriere : 28/04/2010
| Subiect: DISCUTII LIBERE, IMPRESII,SESIZARI,PETITII,PROPUNERI Lun 29 Noi 2010, 21:52 | |
| asa sunt astia de la tf (nu toti) zic nu toti pt ca la noi numa 2 de la tf mai trec pe la noi la control si sunt cu nasu pe sus un coleg o luat deja 2 amenzi de la ei in valoare de 1400 lei in total problema e alta banii sau dus la ei in buzunar in proces au scris numa ca lau prins dormind dar nu au specificat ca iau dat si amenda pt asta restul sunt foarte cuminti nu au treaba cu noi nu prea vin in controale iar cand au mai venit si ne prindeau dormind ne ziceau "sa dormiti mai iepureste" cu paza de la gara am patito intro noapte stateam in sala de asteptare iar dupa 30 de min apar patrulele si ne spune ca trebuie sa parasim sala raman cei ce au bilet de tren bun din ei au plecat am ramas eu cu altii si ne cer biletele eu le spun si le arat ca am abonament CFR ma dau afara ca iei au spus clar ca raman numa cei cu bilete .... (eu nu mam dus la sefi lor sa fac reclamatie pt ca nu vreau sa caut scandal asa cum o cauta lumea in ziua de azi ) |
| | | PrisecaruFlorin
Numarul mesajelor : 365 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 5978 Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Lun 29 Noi 2010, 22:10 | |
| La ce chestii se intampla noaptea prin unele gari nu e de mirare de ce politistii te iau la intrebari, nu stiu cine esti sau daca urmeaza sa-i dai in gat! Unii dintre ei chiar au grija de oamenii strazii.. dar si acestia au grija de prietenii lor politisti. Asa se face ca politistii vad ceva dar se fac ca n-au vazut nimik... |
| | | jionutz
Numarul mesajelor : 614 Varsta : 42 Localizare : Sat Calacea judetul Timis Reputatie : 5993 Data de inscriere : 28/04/2010
| Subiect: DISCUTII LIBERE, IMPRESII,SESIZARI,PETITII,PROPUNERI Lun 29 Noi 2010, 22:14 | |
| intradevar lumea e foarte rea in aceste vremuri urate .... |
| | | Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5381 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 29 Dec 2010, 14:59 | |
| Parerea mea ca TRENURILE INTERCITY ar trebui sa aibe opriri decat in statiile FOARTE importante (ex: Intercity Bucuresti - Constanta sa opreasca decat in Constanta si ATAT! ) si sa circule decat in zonele unde LINIA PERMITE viteze RIDICATE si ATAT!!! (ex: Bucuresti - Brasov dupa ce va fi gata)
|
| | | lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6376 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 29 Dec 2010, 15:09 | |
| Subscriu @ Leo. Intr-adevar cum noi nu avem linii si trenuri de mare viteza, trenurile IC ar trebuie sa fie reperul pt cele mai rapide si confortabile garnituri care pot circula pe infrastructura noastra, de aceea intr-adevar nu se justifica opririle lor in statii gen: Ramnicu Sarat, Marasesti, Adjud, Pascani astea fiind date ca exemplu de pe M 500 sau Ciulnita, Fetesti, Cernavoda de pe M 800 si lista poate continua. |
| | | Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5381 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 29 Dec 2010, 15:49 | |
| |
| | | marius_catalin84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 579 Reputatie : 6194 Data de inscriere : 23/08/2009
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 29 Dec 2010, 19:08 | |
| - Leo a scris:
- Parerea mea ca TRENURILE INTERCITY ar trebui sa aibe opriri decat in statiile FOARTE importante (ex: Intercity Bucuresti - Constanta sa opreasca decat in Constanta si ATAT! ) si sa circule decat in zonele unde LINIA PERMITE viteze RIDICATE si ATAT!!! (ex: Bucuresti - Brasov dupa ce va fi gata)
imi pare rau pentru tine LEO,dar pe magistrala 800 nu mai exista trenuri intercity; si oare de ce nu ar mai trebui sa opreasca in asa zise statii mai mici? oare ai vazut cat de cunoscator este conceput noul mers de tren;cat de rare sunt trenurile mai bine s-ar gandi cei din CFR sa cumpere niste rame de mare viteza pentru eurocity fiindca asa ar trebui denumite acele trenuri care sa opreasca in marile orase |
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6376 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 29 Dec 2010, 19:30 | |
| Pai pt statiile mai mici ai alternative, accelerate, personale, poate chiar rapide. Asa ce rost are sa schimbam sau sa adaugam denumirea de eurocity, e apa de ploaie. Pe M 800 intr-adevar nu mai sunt IC-uri, dar posibil sa revina dupa terminarea lucrarilor de modernizare. Uita-te pe un mers de tren vechi si ai sa observi ca IC-urile opreau in foarte putine statii. Pacat ca nu avem si vagoane demne pt ele, poate niste vagoane business putin modificate ar trebui introduse. Deja la intercity trebuie sa avem scaune din piele la clasa 1, televizoare incastrate in tetiere, internet wireless. Asa vad eu un tren care se denumeste IC. La capitolul rame sunt de acord cu tine...niste Stadler Kiss sunt excelente, nu sunt in sistem push & pull, au motoare proprii de tractiune, putere mare, confort. Skoda mai ofera o rama electrica care se prezinta destul de bine si ar mai fi oferte dar nu cred ca avem bani pt asa ceva. |
| | | Nk11
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 29 Dec 2010, 19:41 | |
| - marius_catalin84 a scris:
- Leo a scris:
- Parerea mea ca TRENURILE INTERCITY ar trebui sa aibe opriri decat in statiile FOARTE importante (ex: Intercity Bucuresti - Constanta sa opreasca decat in Constanta si ATAT! ) si sa circule decat in zonele unde LINIA PERMITE viteze RIDICATE si ATAT!!! (ex: Bucuresti - Brasov dupa ce va fi gata)
imi pare rau pentru tine LEO,dar pe magistrala 800 nu mai exista trenuri intercity; si oare de ce nu ar mai trebui sa opreasca in asa zise statii mai mici? oare ai vazut cat de cunoscator este conceput noul mers de tren;cat de rare sunt trenurile mai bine s-ar gandi cei din CFR sa cumpere niste rame de mare viteza pentru eurocity fiindca asa ar trebui denumite acele trenuri care sa opreasca in marile orase Era un exemplu cel cu Bucuresti - Constanta. Probabil o sa revina trenurile IC cand incepe sezonul estival; iar cand linia va fi gata mai mult ca sigur o sa fie ... Iar daca ne luam dupa gandirea ta, care mai e diferenta intre RAPID si INTERCITY (inafara de pret)? Spun asta deoarece vagoanele sunt aceleasi in mare parte (exceptand faptul ca la IC pe unele trenuri exista si clasa Business) iar IC opreste in aceleasi statii in care opreste si Rapidul (si de multe ori si Acceleratul)! Iar partea cu Eurocity ) totusi ... rame de mare viteza ) ? Pai vagoanele reconditionate merg cu pana la 200 km / h! Si ce folos? Infrastructura abea e de maxim 140 .... Oricum zicea Boc ca vrea linie de mare viteza Budapesta - Bucuresti - Constanta ))) . Pana atunci materialul rulant e bun de pe R si IC e bun... |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Mier 29 Dec 2010, 22:56 | |
| - lovekomotive a scris:
- Pai pt statiile mai mici ai alternative, accelerate, personale, poate chiar rapide. Asa ce rost are sa schimbam sau sa adaugam denumirea de eurocity, e apa de ploaie. Pe M 800 intr-adevar nu mai sunt IC-uri, dar posibil sa revina dupa terminarea lucrarilor de modernizare. Uita-te pe un mers de tren vechi si ai sa observi ca IC-urile opreau in foarte putine statii. Pacat ca nu avem si vagoane demne pt ele, poate niste vagoane business putin modificate ar trebui introduse. Deja la intercity trebuie sa avem scaune din piele la clasa 1, televizoare incastrate in tetiere, internet wireless. Asa vad eu un tren care se denumeste IC. La capitolul rame sunt de acord cu tine...niste Stadler Kiss sunt excelente, nu sunt in sistem push & pull, au motoare proprii de tractiune, putere mare, confort. Skoda mai ofera o rama electrica care se prezinta destul de bine si ar mai fi oferte dar nu cred ca avem bani pt asa ceva.
Ramele electrice de la Skoda Ciy Elefant ies destul de scumpe 9 mil de euro...M-am uitat asa si prin Franta la Z26500 doubledeck produse de Alstom/Bombardier iesea undeva la 4 mil E bucata poate le dau prin gand la cei de la Remarul sa le construiasca la Cluj sau sa modernizeze ramele TE sa le faca automotoare electrice toate trenurile personale le-as face din automotoare diesel sau electrice mult mai eficiente sa ruleze in mers cadentat din 2 in 2 ore..Avem nevoie de de un constructor serios m-am saturat de peticirea pe care o fac cei de la noi.. Sa nu mai vorbim de vagoane si locomotive avem nevoie de infrastructura Magistralele de 160-200km/h iar restul macar 120-140lm/h |
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri Joi 30 Dec 2010, 11:36 | |
| Trebuie sa ne uitam si la pretul legat de intretinerea lor, a consumabilelor. Uneori ce e ieftin la achizitie e scump la intretinere. Stiu acele rame frantuzesti de care vorbesti din Franta, posibil sa fie fiabile, nu m-am documentat in privinta lor. Variante ar mai tot fi: Desiro electric format din 4 unitati, Bombardier Talent 2, Pendolino sub diversele sale forme. Bani sa avem ca oferta este. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri | |
| |
| | | | Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |