Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri

In jos 
+61
ets2oltromânia
AeroX
Katalyn
ciprian71
Cris_Cr
Razvan Tudor
dan tm
Shinkasen
mielutu zburator
allred
TonyGFR
Andrey_tm
alex.alexus.tm
gabrielle.niki
Radu Tudor
gtavicecity
rangopol
NicuS
Adirmvl
KQQ
kristi kkk
Teodor
rich1974
Dr2005
cortexedge
Alex Avram
cristyadaX
laur 133
razvan - trenuri
DUAL
traian
billy752-istu
mihaiuc
redeme
ATM
alinx3330
Luna
Adrian78
marius_catalin84
Nk11
PrisecaruFlorin
jionutz
membru inactiv
cont inactiv
Cobra
raoul
RazvanCFR
didi
cristi ar
Nesebar
srazvi
cristi CFR
AMX 97-0548-4
Vlad
MariusM
IonutCFR2009
lovekomotive
mardaryroby
Ionutz
Lde 2100
COSTACHE MIHAIL
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Urmatorul
AutorMesaj
srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6346
Data de inscriere : 20/07/2009

Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeMier 10 Mar 2010, 00:59

Tin minte pe linia de Intorsura, din toata garnitura de etajate plina unul sau doi ce aveau bilet, in rest leul atotputernic. scratch
Ma gandeam la o petitie in care sa intrebam ce se intampla cu automotoarele Desiro, daca au gasit o solutie pentru bandajarea osilor sau in curand toate vor ajunge "la gard"

COSTACHE MIHAIL a scris:
Intre Oradea si Baile Felix, nu mai circulati cu microbuzele!!!
Acolo nu au fost niciodata microbuse ci autobuse (unii zic si mai comvenabile ca te duc la intrarea in oras , nu la capatul lui nordic ca trenul iar ca pret 2,7 lei trenul sau 3 lei autobusul e tot acolo, unde mai pui ca autobuzul opreste in 6 locuri in Felix) Wink . Deci mai lasa dubele alea ca nu toti au dube, aici in vest nu au prins decat cele C&I pe distante mari, care acum nu au concurenta ca timp din pacate la CFR Sad
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeMier 10 Mar 2010, 01:23

srazvi a scris:
Tin minte pe linia de Intorsura, din toata garnitura de etajate plina unul sau doi ce aveau bilet, in rest leul atotputernic. scratch
Ma gandeam la o petitie in care sa intrebam ce se intampla cu automotoarele Desiro, daca au gasit o solutie pentru bandajarea osilor sau in curand toate vor ajunge "la gard"

COSTACHE MIHAIL a scris:
Acolo nu au fost niciodata microbuse ci autobuse (unii zic si mai comvenabile ca te duc la intrarea in oras , nu la capatul lui nordic ca trenul iar ca pret 2,7 lei trenul sau 3 lei autobusul e tot acolo, unde mai pui ca autobuzul opreste in 6 locuri in Felix) Wink . Deci mai lasa dubele alea ca nu toti au dube, aici in vest nu au prins decat cele C&I pe distante mari, care acum nu au concurenta ca timp din pacate la CFR Sad

Da , dar acel autobuz din Oradea spre Felix se ia de la capatul orasului mai precis la iesirea din oras spre Felix ceea ce face ca de la gara pana la autobuz sa mai iei un tramvai deci automat iesi mai scump si trambalarea din gara la tramvai apoi la autobuz . Eu unu daca vin de la Buc cu trenu pana in Oradea si sa merg in Felix nu stau sa ma tot mut in 7 mijloace de transport cand din acelasi loc adica din gara am tren pana in Felix cheers
Sus In jos
srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6346
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeMier 10 Mar 2010, 01:24

Eu am spus strict pentru Oradeni care sunt 99% din cei ce merg incolo, normal pentru cei din alta parte, care ajung la gara, acum au tren, doar ca aceia sunt foarte putini, mai ales acum. In sezon poate vor fi mai multi, dar in anii '95-'98 automotorul hidraulic pe ruta Oradea-Felix era cam gol, deci nu ma astept ca brusc lumea sa ia "tramvaiul" spre Felix.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15505
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeMier 10 Mar 2010, 11:59

srazvi a scris:

COSTACHE MIHAIL a scris:
Am sa modific cuvantul microbuze in cuvantul autobuze.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeLun 31 Mai 2010, 17:12

O petitie trimisa astazi la Palatul C.F.R. la rugamintea unei persoane in varsta. Cum nu este membru Trenuletz, petitia am postat-o aici, la acest topic.

Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Peronhusi
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeMar 13 Iul 2010, 17:27

COSTACHE MIHAIL a scris:
O petitie trimisa astazi la Palatul C.F.R. la rugamintea unei persoane in varsta. Cum nu este membru Trenuletz, petitia am postat-o aici, la acest topic.

Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Peronhusi

Iata si raspunsul primit de acea persoana in varsta:

Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Scan0001

Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9706
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeMar 13 Iul 2010, 17:48

Vai da e foarte greu sa ridice mai sus un pic peronul...

IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeMar 13 Iul 2010, 20:49

cristi CFR a scris:
Vai da e foarte greu sa ridice mai sus un pic peronul...

Acesta e si motivul pentru care CFR a pierdut multi calatori. Este o problema generala cu peroanele din halte chiar statii. Va invit in gara Buzau la peronul liniei 5 de unde pleaca trenurile de Galati si Constanta sa observati cum peronul este mai jos decat ciuperca liniei plus ca arata ca dupa bombardamentul aerian din 1940.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeLun 04 Oct 2010, 19:05

Va mai amintiti? Formular care se completa inainte de a depune bagaje la vagonul de mesagerie!

Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 10-4-201065307PM-1
Sus In jos
RazvanCFR

Numarul mesajelor : 165
Reputatie : 5328
Data de inscriere : 30/10/2010

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 04 Noi 2010, 15:31

Salut. Sper sa postez unde trebui.
As dorii sa fotografiez si eu luminoschema la o gara pentru un proiect in Trainz. Stiu ca acest lucru este interzis prin reglementarile CFR, o prostie insa pentru noi pasionatii care nu avem nici cel mai mic gand rau pentru CFR, dimpotriva. Neutral
Nu prea stiu ce sa ii spun IDM-ului, adica, nu pot sa ii spun ca vreau schema garii pentru un simulator feroviar. Poate ca nu intelege despre ce e vorba.
Credeti ca daca ii spun ca invat in domeniu si sunt interesat de controlul trenurilor v-a avea efect? Cam ce as putea sa ii spun?
Poate ati trecut si voi sau poate chiar ati vrut si voi sa faceti acest lucru. As avea nevoie de sugestii. Stiu ca socoteala de acasa nu este aceiasi cu cea din targ, dar totusi...
Multumesc,
Wink
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13807
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 04 Noi 2010, 17:34

Pai daca iti trebuie schita statiei intreaba pe forum, spune ce statie iti trebuie si poate are unul din useri schita statiei.
O schita ar fi mai usor de folosit fiind mai aproape de realitate decat o luminoschema
Sus In jos
raoul

raoul

Numarul mesajelor : 96
Reputatie : 5317
Data de inscriere : 10/08/2010

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeLun 29 Noi 2010, 12:31

Un lucru negativ este acest asa zis organ denumit Politia T.F.
Eu locuiesc la vreo 100 m de calea ferata unde se afla niste foste linii de marfa abandonate candva se descarcau inclusiv containere asta prin anii 90.
Zilele trecute m-am gandit sa ma duc sa ma uit la trenuri si m-am pozitionat pe o rampa abandonata asteptand sa treaca.Repet eu doar priveam nu pozam,uneori cand am timp mai am obicei sa ma duc sa privesc trenurile asta e ca un fel de relaxare pentru mine.
Stand acolo la un moment dat sunt abordat de un politist T.F. care curios nu mi-a cerut buletinu si ma intreaba ca ce caut in zona respectiva ca acolo se descarca vagoane(in zona ne mai fiind descarcat un vagon de 10 ani cel putin.Ii spun ca locuiesc in apropiere ii dau numele strazii si ii spun ca am venit sa ma uit la trenuri cum mai faceam si pana acum din cand in cand in ultimii ani.Imediat m-a luat la intrebari ca ce intentii am i-am spus ca nici o intentie criminala la care imi zice ca datoria lui este sa stie ce caut eu acolo in fine ma lasa sa plec si imi spune ca pe viitor daca nu merg undeva cu trenu sa nu mai dau pe la gara si si atunci cand calatoresc sa vin numai la peroane sa ma urc in tren de parca as putea sa ma urc in tren de pe rampa de marfa,ba mai mult mi-a atras atentia ca nici pe pasarela pietonala care traverseaza calea ferata nu am voie sa stau sa ma uit.
In fine m-am intors si am plecat cu un gust....
Pentru ce e bun acest organ Politie T.F. din moment ce in gara colcaie de boschetari si nimeni nu le face nimic,trenurile sunt vandalizate de diversi si nimeni nu le face nimic,taman eu is problema cea mare ca stau intr-o zona in care nici macar nu este amplasata celebra placuta feroviara si ma uit la trenuri.
As fi inteles daca din vagoane s-ar fi descarcat/incarcat echipament militar sau uraniu.Din moment ce zona e abandonata.Si dc nu ma legitimat ca asa puteam sa ii dau un nume fals.
Asa ceva sa fie interzis sa [b]privesti[/b ]nu zic de poza sau filmat.
Sus In jos
Cobra

Numarul mesajelor : 267
Reputatie : 5442
Data de inscriere : 28/09/2010

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeLun 29 Noi 2010, 14:05

Ceva asemanator am patit eu la Satu Mare, prin aprilie. Am ajuns acolo cu 1745, am fost putin prin oras si apoi m-am intors in gara, asteptand sa se faca dimineata si sa ma intorc inapoi spre Bucuresti cu 1746. In timp ce stateam pe peronul primei linii, chiar langa cladirea garii si fara sa fac poze sau sa filmez, sunt abordat de doi militieni de la TF care ma intreaba ce fac in gara la o ora asa tarzie. Foarte calm, le-am raspuns ca am venit de la Bucuresti cu trenul 1745, am fost putin prin oras si apoi am revenit la gara, de unde urma sa plec spre Bucuresti cu trenul 1746. Nu prea le-a venit sa creada si mi-au cerut sa le arat biletul. Prin urmare le-am aratat biletul meu, care era dus-intors. Tot li s-a parut lor ceva dubios si m-au invitat la post, pentru a-mi lua datele. N-am nimic de ascuns, prin urmare am mers cu ei la post. Acolo mi-au luat datele din buletin si au verificat ca nu cumva sa am cazier. Evident, n-aveam nimic. Insa nici macar asta nu i-a linistit, ma tot intrebau ce caut eu la Satu Mare. Stiam ca nu va avea niciun efect, insa le-am spuns ca sunt pasionat de trenuri, imi place foarte mult sa calatoresc pe calea ferata si ca am mai fost la Satu Mare cu doi ani in urma si n-am avut probleme. Aproape ca i-a umflat rasul cand le-am zis asta si mi-au reprosat ca de ce n-am venit cu alt tren, sa ajung dimineata la Satu Mare...de parca era problema lor cu ce tren imi place mie sa merg. Apoi m-au pus sa le arat pozele de pe camera. Cum n-aveam nimic de ascuns, le-am aratat...nu erau decat cateva poze de prin oras si altele din tren. Degeaba, au ramas la fel de suspiciosi. In fine...vazand ca n-au ce sa-mi faca, m-au lasat in pace. Insa au stat mai tot timpul cu ochii pe mine, le era frica sa nu le arunc gara in aer. In cele din urma a garat si 1746 si m-am urcat in el, insa am ramas cu un gust amar dupa intamplarea asta, gandindu-ma ca si alti pasionati patesc la fel. Asta in timp ce altii fura cu gramada si nu le zice nimeni nimic. Dar asta e eterna si fascinanta Romanie...
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6376
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeLun 29 Noi 2010, 14:12

Exact asta e problema tarii, ca Garcea se sesizeaza unde nu trebuie, de un simplu om care mai are si o pasiune pe deasupra (pt Garcea, pasiune conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane = afecțiune puternică și de durată pentru cineva sau ceva; patimă; manifestare a unui astfel de sentiment) se leaga asa si-i cere si datele, mai are un pic si te dezbraca in pielea goala ca nu cumva sa ai la tine niste C4. Daca toti idiotii ajung in functiile importante ce sa ne mai mire ca tara asta merge in directia gresita. Si eu am avut de cateva ori altercatii prin diverse gari cu diversi angajati, si am ramas si eu cu un gust amar.
Sus In jos
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7011
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitimeLun 29 Noi 2010, 15:27

Fel de fel de probleme, si eu am patit la fel cu un asa-zis Sef de gara, era intr-o sambata, ba mai precis pe 18 iulie....poposisem si eu in comuna respectiva,mai mult sa fac si eu poze pe la trenurile de manevra.....si ajungem in gara, eu, un tovaras si consoarta lui dupa ce parcursesem cativa kilometri buni de drum prin camp.......si mergem,facem poze pe la niste Fals-uri CFR Marfa si hai mai spre gara, 'om sta si noi pe peron pe acolo, Doamne ajuta, luam si niste apa si mai asteptam vreun tren sa treaca, ajungem si vine vestita 69-0075-7, noi am ramas affraid ca nu o mai zarisem in infatisarea asta,scoate colegu' telefonul,hop sa-i faca o instantanee printre vagoane, se invarte si trage un cadru cu gara si imprejurimile,eu cu telefonul vanam si eu locomotiva la care il aud pe seful de gara tipand ca turbatul: " baaaaa ce faci,nu fa poze", la care eu ma intorc spre el si cum eram la 2 linii distanta pe peroane diferite ii spun:" nu va suparati, sunteti amabil sa-mi prezentati documentul care atesta faptul ca n-am dreptul sa fac poze?", auzind asta mai mai sa sara liniile sa vina la mine, si imi spune, mai era insotit de 2 persoane, " ca daca el spune ca n-am voie n-am voie" , uneori mai imi sar din pepeni si ii spun,:"dom'le, uite cum sta povestea, cand imi prezinti documentele care explica faptul ca e interzis sa se faca poze, atunci bag telefonul in buzunar si nu mai fac poze, pana atunci continui sa fac poze la ce vreau, si in plus nu vad nicaieri presemnalizat cu vreun afis sau placuta de informare cum ca eu n-am voie sa fac poze", la care ma ameninta ca el cheama politia, "cheama tata politia ca poate asa imi prezinti si mie niste acte care ti le-am cerut", am plecat de pe peron,am scos telefonul,locomotiva se intorcea sa cupleze vagoanele si ii fac un cadru si cam asta e.......apoi a doua zi vin iar,cei ce ma insotisera si cu o zi inainte au ramas undeva pe drum,langa calea ferata iar eu m-am dus la gara, Logisticul era pe abatuta, vorbesc cu mecanicul, intreb daca imi permite sa fac poze, imi spune ca nu e nici o problema, fac pozele si iese seful de gara, sosise si colegul cu un Submarin,tot logistic, coboara,il intreb si pe dansul daca pot sa fac cateva cadre,imi spune ca nu se poate sa intru in locomotiva dar ca la exterior pot sa fac poze, fac poze, multumesc si il vad pe seful de gara care ramane masca la faza asta, plec si pe calea ferata ma ajung cei de la logistic care plecau spre adjud, fac cadru,mecanicul saluta si din mers ma intreaba daca am reusit s-o fotografiez....
Intr-o alta zi, tot pe atunci,chiar a doua zi dupa ce am fotografiat masinile de la logistic, prind masina 647 a GTF, si intreb mecanicul,pot sa fac poze, la care imi spune,fa cate vrei tu, fac vreo 4 cadre si ii spun ca cu 2 zile inainte s-a legat seful de gara ca faceam poze la care a spus ca atata timp cat nu-i fac poze in gradina n-are de ce sa faca gat.
Acum 2 saptamani eram la gara in Piatra Neamt si intamplator....intamplator, iesind din gara,un angajat al garii de la mine din comuna ma ia la rost, "da n-ai scos tabla aia din traversa care o ai stalp la poarta, si ti-am spus s-o scoti,( ce-i drept cand schimba unele traverse mai proaste cei care se ocupa cu asa ceva mai scot cate una,2 traverse la "licitatie", bon si cum respectivul om il cunoaste pe tata,fiindu-i verisor mamei mele, l-o fi intrebat,ori pe el,ori pe bunicu......ca nah.....si astia or fi avut bani si or fi luat niste traverse) acum va intreb, care e vinovatul, ala care o vandut sau ala care o cumparat, acum mama masii de treaba, si treaba asta cand m-o atentionat s-o petrecut mai demult si atunci eu m-am apucat sa trag tabla aia din capat ca nah, ca asa zice el, dar n-am scos-o toata, si in plus....in ziua respectiva inainte de a veni la mine sa-mi spuna ei trecusera pe calea ferata si mersesera vreo 50 de metri de la mine din dreptul casei, dupa care miraculos s-au intors chipurile sa-mi spuna ca vezi doamne sa scot tabla, cum au vazut ei de la 50 de metri tabla aia,daca nu e mai bine de 50 de metri, daca din fata casei de pe linie nu se vede? nici din locomotiva nu se observa......dar infine,... totusi cum o avansa cfr-ul daca oamenii lor in loc sa schimbe anumite traverse, le dau pe niste parale acolo ca sa-si scoata portia de "combustibil cu grade".
Saptamana trecuta a sosit 1637 la noi la gara si se ia un anume angajat CFR, nu stiu ce functie poarta, schimba semnalele, si fac poze lu' tanti 1637 si vine respectivul ca cum,fac poze? da dom'le fac poze,dar observa cu ce fac poze, un amarat de telefon si le folosesc in albumul meu pana la urma toata, dar ce conteaza la ce fac eu poze, si imi zice....aaa, vrei sa te faci mecanic? da,ii raspund la care ma lasa sa pozez in continuare.......asta-i treaba.....am ramas cam cu gust un pic amarui dupa diferitele altercatii cu cei din slujba CFR, nu spun ca mai era sa ma iau la bataie cu un "non-angajat" CFR, un ipocrit care s-a gasit sa se dea jos din tractorul lui cu dinti si a venit cu pieptul ridicat la 1 metru jumate ca sa vezi ca nu trebuie sa se stie ce cauta locomotiva la care faceam poze in zona aia si saracul a fost dezamagit cand a auzit ca tata o fost ala la care a venit de atatea ori sa-si faca masina si i-a cazut pieptul in noroi si m-a luat cu frumosul......ce treaba avea el ca eu ii faceam poze la locomotiva respectiva.....doar nu era a lui sau a firmei la care el "ifroneste".
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri
Sus 
Pagina 5 din 15Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» DISCUTII SI PROPUNERI PETITII
» Discutii libere pe seama liniei 511
» 201 : Piatra Olt - Ramnicu Valcea - Podu Olt
» Exista discutii libere pe forum?
» Discutii libere pe seama liniei M800

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: