|
| Exista discutii libere pe forum? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Exista discutii libere pe forum? Vin 12 Iul 2013, 22:01 | |
| Intii Teodor apoi Paul CFR se iau de mine si topicul se inchide?
Nu stiu daca injuri dar asta era legatura intre limba romana, intre a rationa si topicul CENAFER, ca trebuie sa fi capabil sa porti o discutie,asta era legatura cu ratiunea, sa judeci.
nu stiu daca ai condus locomotiva dar daca ai atitia fluturi in cap si celalalt iti tine isonul e foarte posibil.Sau o fi aberatie daca tie nu iti convine.
Sint paranoic pentru ca am indraznit sa fiu de acord cu alti useri si nu ti-am adus osanale dupa anuntul tau ca ai hotarit sa te faci mecanic de locomotiva?
Imi pare rau ca nu te m ai uiti la desene animate poate invatai ceva de la Thomas the tank engine. Asa ai fi aflat despre Cocosila. Un personaj din Morometii.
Morometii e numele unui roman de Marin Preda nu al formatiei de muzica.
dar nu ma mir doar eu ti-am anuntat printr-un mesaj privat ca ai avut o greseala in semnatura.
Cocosila nu-i saluta pe cei ca tine, nu asa cum s-a exprimat kristi kkk
,,p-astilalati nu-i salut, e prosti!" era vorba lui. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Exista discutii libere pe forum? Vin 12 Iul 2013, 22:13 | |
| La inceput era vrba de simplu=prost, dupa degradarea sensului, prost inseamna altceva in zilele noastre. Cuvintele capata innobilare sau degradare in sens de-a lungul timpului. |
| | | Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6555 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Exista discutii libere pe forum? Vin 12 Iul 2013, 22:50 | |
| de ce stim doar sa ne certam?
|
| | | AndreiStefan User Dezactivat
Numarul mesajelor : 1799 Varsta : 106 Localizare : Constanta Reputatie : 6223 Data de inscriere : 22/12/2012
| Subiect: Re: Exista discutii libere pe forum? Vin 12 Iul 2013, 22:56 | |
| Discutii libere aici ai sa vezi numai daca adminii sunt drogati sau beti incat sa nu fie atenti.In rest,mai rau ca la puscarie. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Exista discutii libere pe forum? Vin 12 Iul 2013, 22:58 | |
| Cica ne certam ca nu citim ce ne dorim. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| | | | Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8374 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: Exista discutii libere pe forum? Sam 13 Iul 2013, 13:53 | |
| - dan tm a scris:
- Intii Teodor apoi Paul CFR se iau de mine si topicul se inchide?
Nu stiu daca injuri dar asta era legatura intre limba romana, intre a rationa si topicul CENAFER, ca trebuie sa fi capabil sa porti o discutie,asta era legatura cu ratiunea, sa judeci.
nu stiu daca ai condus locomotiva dar daca ai atitia fluturi in cap si celalalt iti tine isonul e foarte posibil.Sau o fi aberatie daca tie nu iti convine.
Sint paranoic pentru ca am indraznit sa fiu de acord cu alti useri si nu ti-am adus osanale dupa anuntul tau ca ai hotarit sa te faci mecanic de locomotiva?
Imi pare rau ca nu te m ai uiti la desene animate poate invatai ceva de la Thomas the tank engine. Asa ai fi aflat despre Cocosila. Un personaj din Morometii.
Morometii e numele unui roman de Marin Preda nu al formatiei de muzica.
dar nu ma mir doar eu ti-am anuntat printr-un mesaj privat ca ai avut o greseala in semnatura.
Cocosila nu-i saluta pe cei ca tine, nu asa cum s-a exprimat kristi kkk
,,p-astilalati nu-i salut, e prosti!" era vorba lui. Cel mai bine e sa nu ii bagi in seama...cu cat ii bagi mai mult in seama cu atat se face cearta mai mare....si plus de de asta iei si o suspendare...sau un advertisment.. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Exista discutii libere pe forum? | |
| |
| | | | Exista discutii libere pe forum? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |