|
| Semnale luminoase | |
|
+65Cipri Andrei Neculai c o r v i n laurentzu gheorghita alinx3330 alex.barac.5 CristyanC ets2oltromânia johnsmoke TonyGFR lokomo69 cristi ar AleXxX daniel_c mielutu zburator Dionis IonutChircu Petre_IFTE dan tm tcm TVlad Dutzu Vitosa yeu1 alex_trs Lafont AndiCFR Simply18 Cont.dezactivat DPS Adirmvl cfr500 Bobby_TM Katalin4653 @ndrey marcelbanu cont dezactivat . redeme Czirjak Arpad cristi CFR NicuS Cont dezactivat George Sergiu rmn electrica912 Adrian78 Nesebar AndreiStefan Razvan Tudor 19jimmy84 ANDU2100HP Raduku09 Dr2005 Jhonyla DUAL ionutz72 ldh80 puscasflaviu Andrey_tm Balto Teodor Vlad Semafor Costin.H COSTACHE MIHAIL 69 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Semnale luminoase Lun Mai 18, 2015 9:53 pm | |
| Da ... si mai observam dunele liniei ... |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Semnale luminoase Mar Mai 19, 2015 2:47 pm | |
| - Dionis a scris:
- Semnale de iesire cu indicatie de chemare, in capatul Y al statiei Suncuius (M300). Semnalul de pe directa are indicatia de chemare inclusa in panoul B.
Nu e pentru indicaţia de chemare pentru că e linie cu BLA şi nu avem chemare la ieşire. Acea unitate luminoasă este pentru indicaţia de ieşire pe firul din stânga. Aproape toate instalaţiile staţiilor din acea zonă au fost pregătite pentru linie dublă, însă au rămas aşa în aşteptarea dublării. Unitatea luminoasă de la semnalul de pe linia directă lipseşte. Probabil a fost luat şi folosit în altă parte. |
| | | tcm
Numarul mesajelor : 623 Varsta : 29 Localizare : Oradea ; Leeds (UK) Reputatie : 4461 Data de inscriere : 27/06/2014
| Subiect: Re: Semnale luminoase Mar Mai 19, 2015 8:49 pm | |
| Semanul de avarie al trecerii la nivel din Rontau , vedere spre Baile Felix. |
| | | Dionis
Numarul mesajelor : 211 Varsta : 41 Localizare : Paris Reputatie : 3703 Data de inscriere : 12/05/2015
| Subiect: Re: Semnale luminoase Lun Iun 01, 2015 4:38 pm | |
| Salutari!
Vreau sa va intreb, daca o sectie este inzestrata cu BLA, cam la ce distante unul de altul se amplaseaza semnalele de trecere, in realitate ? |
| | | NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5563 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: Semnale luminoase Lun Iun 01, 2015 4:56 pm | |
| 1200m. Găsești aici niște filmări integrale pe unele secții de circulație cu BLA și poți vedea distanța dintre semnale (știind că cea dintre stâlpi e de 50 de metri). |
| | | tcm
Numarul mesajelor : 623 Varsta : 29 Localizare : Oradea ; Leeds (UK) Reputatie : 4461 Data de inscriere : 27/06/2014
| Subiect: Re: Semnale luminoase Mier Iun 10, 2015 1:00 pm | |
| Un semnal inainte de podul peste Crisul Repede , M300. Nu stiu cum se numeste , indica Г. |
| | | NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5563 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: Semnale luminoase Mier Iun 10, 2015 5:59 pm | |
| Este semnal repetitor: repeta indicația dată de următorul semnal. Gamma ăla pe care îl indica (nu știu ce combinație de taste dă simbolul) înseamnă că următorul semnal ordonă oprirea. |
| | | tcm
| Subiect: Re: Semnale luminoase Mier Iun 10, 2015 10:12 pm | |
| Multumesc pentru info.Simbolul l-am luat din microsoft word. |
| | | Dionis
Numarul mesajelor : 211 Varsta : 41 Localizare : Paris Reputatie : 3703 Data de inscriere : 12/05/2015
| Subiect: Re: Semnale luminoase Joi Iul 02, 2015 6:09 pm | |
| Salutare,
Am o intrebare legata de semnalul luminos prevestitor. Este adevarata urmatoarea afirmatie ?:
"Pe o sectie neinzestrata cu BLA, dupa semnalul de iesire din statie, urmeaza, dupa o anumita distanta, semnalul prevestitor cu un inductor de 1000Hz (nepermanent), dupa care la 1200m urmeaza semnalul de intrare in urmatoarea statie."
Aici ma refer strict la semnale luminoase, nu la cele mecanice. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18746 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24322 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Semnale luminoase Joi Iul 02, 2015 6:18 pm | |
| - Dionis a scris:
- Salutare,
Am o intrebare legata de semnalul luminos prevestitor. Este adevarata urmatoarea afirmatie ?:
"Pe o sectie neinzestrata cu BLA, dupa semnalul de iesire din statie, urmeaza, dupa o anumita distanta, semnalul prevestitor cu un inductor de 1000Hz (nepermanent), dupa care la 1200m urmeaza semnalul de intrare in urmatoarea statie."
Aici ma refer strict la semnale luminoase, nu la cele mecanice. Da la urmatoarea statie exista prevestitor cu 2 indicatii verde sau galban/galben clipitor cu inductor de 1000hz |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Semnale luminoase Sam Iul 04, 2015 2:56 pm | |
| Dacă este neînzestrată cu BLA, atunci semnalul prevestitor va fi amplasat la 1000 de metri, nu la 1200. La 1200 se amplaseaza pe secțiile înzestrate cu BLA.
Nu este musai să fie semnal prevestitor ( adica să aibă reperul specific ), poate să fie și semnal de ramificație ( de exemplu ), care să facă și funcție de semnal prevestitor al semnalului de intrare.
|
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Semnale luminoase Lun Iul 06, 2015 11:16 pm | |
| Semnal pitic la intrarea în Galați. |
| | | @ndrey V.I.P Member
Numarul mesajelor : 902 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 6452 Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: Semnale luminoase Mar Iul 07, 2015 9:21 am | |
| - Teodor a scris:
- Dacă este neînzestrată cu BLA, atunci semnalul prevestitor va fi amplasat la 1000 de metri, nu la 1200. La 1200 se amplaseaza pe secțiile înzestrate cu BLA.
Nu este musai să fie semnal prevestitor ( adica să aibă reperul specific ), poate să fie și semnal de ramificație ( de exemplu ), care să facă și funcție de semnal prevestitor al semnalului de intrare. Mai gandeste-te, orice semnal principal este precedat de un semnal prevestitor, deci va avea un prevestitor si cu reperul specific. |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Semnale luminoase Mar Iul 07, 2015 11:58 am | |
| Nu am vorbit la modul general, ci în contextul acesta. - Dionis a scris:
- Pe o sectie neinzestrata cu BLA, dupa semnalul de iesire din statie, urmeaza, dupa o anumita distanta, semnalul prevestitor cu un inductor de 1000Hz (nepermanent), dupa care la 1200m urmeaza semnalul de intrare in urmatoarea statie.
Iar eu am afirmat că nu e musai ca după semnalul de ieșire, automat să urmeze prevestitorul semnalului de intrare al stației vecine. Poate urma un semnal de ramificație, care să facă funcție de semnal prevestitor al stației vecine. Iar funcția de prevestitor al semnalul de ramificație o asigură semnalul de ieșire din stație. Dacă nu mă crezi, te invit la Vâlcea. |
| | | @ndrey V.I.P Member
Numarul mesajelor : 902 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 6452 Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: Semnale luminoase Mier Iul 08, 2015 8:21 pm | |
| - Teodor a scris:
- Poate urma un semnal de ramificație, care să facă funcție de semnal prevestitor al stației vecine. Iar funcția de prevestitor al semnalul de ramificație o asigură semnalul de ieșire din stație.
Dacă nu mă crezi, te invit la Vâlcea. E fals, si probabil ce vrei sa zici se cheama dependenta directa intre statii, dar e altceva, mai sunt si altele, Socola-Nicolina-Iasi, Socola ram. Ciurea, Iasi - Nicolina - ram. Ciurea ( racordare din Socola in LC Nicolina - Ciurea, pe BLA ). Pana acum 2 ani de la Vaslui la hm Munteni, linie simpla, fara BLA, era S iesire din Vaslui, semnal ramificatie ( care nu stiu sa fi existat vreodata ) si S intrare in hm Munteni, pe cale fara bloc, erau cu dependenta directa, ulterior au facut BLA , montandu-se in teren un semnal BLA ( care e si prevestitor pentru ambele semnale de intrare ,Vaslui dinspre Munteni si Munteni dinspre Vaslui ). Inca odata, pe cale libera, orice semnal principal este precedat de un semnal prevestitor. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Semnale luminoase | |
| |
| | | | Semnale luminoase | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |