Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

MÁV-Ungaria

In jos 
+51
Norbi
ldh80
mtk
marius664
Luna
bubu
Semafor
Vale_ntin
cristi ar
Vitosa
Zsoe
ciprian71
ets2oltromânia
teoiasi
TonyCFR
neluadi
mielutu zburator
huiu_goe
delfinson
Katalyn
get.
gabrielcr
Rarau
cfr500
dan tm
Jürgen Habermas
Sabik
mureseanu_976
Nicolae
alex.alexus.tm
Silviu Sintea
lapsanszkitamas
Andrey_tm
NicuS
Jhonyla
nokia2010
TVlad
AlexD
alliens
baiazid
Adrian78
92Dragos
Warrior12
Nesebar
DUAL
razvan - trenuri
BL82
Re6/6
Dr2005
Adirmvl
rizelgeorgel2004
55 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Urmatorul
AutorMesaj
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MÁV-Ungaria - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeVin 21 Iul 2017, 19:38

Metropolul isi scoate banii circula tot plin mai ales Praga Budapesta
Nu stiu trenul de Hamburg ce capacitate are
Sus In jos
92Dragos
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeVin 21 Iul 2017, 21:17

Asa este. Sunt cele mai profitabile trenuri astea 3-4 le are, Hamburgul,Kalman Imre, Metropolul, Corona si railjeturile. Nu spun ca prin trenul de Hamburg nu bate vantul pe teritor MAV dar din Nove Zamky devine aproape plin. Pleaca la 5.25 oferind un mare avantaj poti vizita Bratislava intr-o o zi, te intorci cu cel de la ora 18.30. Varianta asta de-o zi functioneaza si cu Praga dar pana cand?
Sus In jos
cristi ar

Numarul mesajelor : 866
Varsta : 46
Localizare : Arad
Reputatie : 6554
Data de inscriere : 28/05/2009

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeVin 21 Iul 2017, 23:37

Cluj Napoca-Viena va mai fi?
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeVin 21 Iul 2017, 23:57

cristi ar a scris:
Cluj Napoca-Viena va mai fi?

Teoretic da, practic mai vedem. 😂😂

La cum merg lucrurile la CFR  ( sunt conștient ca nu depinde de doar de CFR ) eu nu vad un astfel de tren, nici măcar grupa de vagoane atașata la alte trenuri.

O sa circule de la noul mers cum a circulat RES 03 în anul 2017 adică Niciodată!!!!
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7105
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeSam 22 Iul 2017, 23:31

Adrian78 a scris:
Metropolul isi scoate banii circula tot plin mai ales Praga Budapesta

Clar Metropolul nu trebuie anulat. Jesus ...
E adevarat ca e trenul care face cel mai mult timp pe Budapesta-Berlin, dar de fapt sunt mai multe trenuri intr-unul singur:

Budapesta-Berlin, Budapesta-Krakow, Budapesta-Varsovia, Viena-Berlin si mai demult avea si vagoane Viena-Warsovia sau Krakow.

Am folost trenul asta de vreo 4 ori si este destul de solicitat, mai ales pe bucati gen Berlin-Praga, Praga-Breclav, Bratislava-Budapesta etc.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeLun 24 Iul 2017, 00:53

Si acum din Viena pleaca 3 grupe intr-un tren, Viena-Berlin cu grupa de Warszawa si Krakow, In Breclav se fac manevre, cel ce vine de la Budapest lasa grupa pentru Warszawa si Krakow si ia grupa pentru Berlin de la Viena

Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeLun 24 Iul 2017, 23:32

Kapпaтй a scris:
Si acum din Viena pleaca 3 grupe intr-un tren, Viena-Berlin cu grupa de Warszawa si Krakow, In Breclav se fac manevre, cel ce vine de la Budapest lasa grupa pentru Warszawa si Krakow si ia grupa pentru Berlin de la Viena

Era cam bătaie de joc staționarea aia de 1h30 min
Sus In jos
92Dragos
92Dragos

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeDum 13 Aug 2017, 15:50

Alte vesti proaste despre care am gandit ca niciodata nu se pot intempla. Uitati bine la poza de mai jos ca din 1.septembrie devine istorie. Se anuleaza serviciu de dormit, clasa 1 si restaurant pe Corona. Sa le fie rusine pentru ceea ce fac sper ca totii calatori sa fie indrumati catre autobuze in trafic international. MÁV este pe calea buna in privinta distrugerii trenurilor internationale. Trenul asta fiind singura cursa la care WR-ul avea incasari destul de bogate.
Si uite asa ajunge un tren cu parcurs de 700km la 3 vagoane totusi nu ma mir, avea mavul de unde sa-si ia exemplu (CFR si Ister) asa ca le urez un faliment placut si cat mai rapid. Despre harghita nu stiu sa discut dar nici la ala nu cred ca se mai pastreaza wr-ul ba chiar poti sa-l anulez dracului de tren ca tot gol umbla. Sa traiasca masina personala! De la noul mers va fi si mai grav nu sperati la nimic bun.

https://www.flickr.com/photos/92dragos/35034855850/in/photolist-VnUN3N-ot6fVG-ozc4hh-o3brSX-nZkgdA-o36sos-p8CriA-eYKuGS-Vzu57o-VLDLyD-VHoYR3-VnVVry-VUDFUA-VHoUUf-QLwtMs-Gue8yP-Aqd61R-AnQccc-AYwvNL-nFaa64
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeDum 13 Aug 2017, 16:33

Vagoanele erau oricum ale MAV, iar insistenţa MAV în a le menţine atâta amar de vreme nu cred că avea de-a face cu profitabilitatea sau cu călătorii, ci era o ambiţie de a deservi ,,Ungaria Mare".

Să vedem cum o să gestioneze CFR Călători treaba asta... probabil soluţia cea mai simplă e un tren Miercurea Ciuc - Braşov legătură la/de la Dacia sau Ister. Dar pentru Tg. Mureş şi Cluj nu ştiu ce să zic, ocolul până în Teiuş pentru a schimba cu Ister e cam măricel...

Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeDum 13 Aug 2017, 16:44

La clasa I nu știu de încasări are. L-am prins și cu 10-15%, și cu 60-70% grad de ocupare. Iar la vagonul restaurant au fost dăți în care m-am mirat că mai aveau bere de solicitat ce era.

Faza e că nu sînt în stare să vândă locuri la cușetă și dormitor pe intern. Sigur ar mai avea și la ăștia ceva clienți. Spre exemplu către Rockstadt m-au întrebat 3 oameni dacă nu are locuri la cușetă.

Ce să gestioneze CFR-ul, Doctore? Că spre Brașov au plecat trenurile pline peste limită din Cluj miercuri seară/noapte. Știu un grup de 30-40 de metalari care au venit cu Corona că nu mai erau bilete la cel de dinainte. Și nici vorbă de vreo suplimentare. Cel puțin nu pentru Corona.

Iar faza cu legătură din Ciuc nu știu de unde ai scos-o.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13006
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeDum 13 Aug 2017, 18:39

O sa dea MAV ul faliment ca nu mai are Corona vagon restaurant. lol!

Ce mare scofala cu Corona ca parca era trenul lui Trump atita reclama a avut aici pe forum.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeLun 14 Aug 2017, 10:28

Adirmvl a scris:
La clasa I nu știu de încasări are. L-am prins și cu 10-15%, și cu 60-70% grad de ocupare. Iar la vagonul restaurant au fost dăți în care m-am mirat că mai aveau bere de solicitat ce era.

Faza e că nu sînt în stare să vândă locuri la cușetă și dormitor pe intern. Sigur ar mai avea și la ăștia ceva clienți. Spre exemplu către Rockstadt m-au întrebat 3 oameni dacă nu are locuri la cușetă.

Ce să gestioneze CFR-ul, Doctore? Că spre Brașov au plecat trenurile pline peste limită din Cluj miercuri seară/noapte. Știu un grup de 30-40 de metalari care au venit cu Corona că nu mai erau bilete la cel de dinainte. Și nici vorbă de vreo suplimentare. Cel puțin nu pentru Corona.

Iar faza cu legătură din Ciuc nu știu de unde ai scos-o.

Acum 3 ani am venit de la Alesd la Cluj cu el la cls 1 nu siu daca avea 10 calatori
Sus In jos
ciprian71

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4749
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeLun 14 Aug 2017, 11:18

Probabil ca va avea vagoane CFR.Nu cred ca va fi un tren de npate fara vagoane cuseta si dormitoare.In jurul datei de 6 septembrie ma voi intoarce cu CORONA din Debretin.
Sus In jos
92Dragos
92Dragos

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeLun 14 Aug 2017, 13:38

ciprian71 a scris:
Probabil ca va avea vagoane  CFR.Nu cred ca  va fi un tren de npate fara vagoane cuseta si dormitoare.In jurul datei de 6 septembrie ma voi intoarce cu CORONA din Debretin.

Inseamna ca prinzi una dintre ultimele drumuri cu vagon de dormit. din 8.septembrie se scoate si ala. Am fost data trecuta si era PLIN atat cuseta cat si dormitorul. De la noul mers cred ca ne trezim cu saloane CFR pe acest tren. Degeaba avem unii revoltati si fustrati aici ca noi postam informatii cu acest tren poate se vor linisti cand din decembrie se anuleaza Dacia si EN Metropol si Kalman inseamna ca pa-pa Europa. Pe scurt firma care se ocupa de vagoane de dormit/cuseta/wr (redat mavului din 1.iun.2014) vrea sa dea oamenii afara asta inseamna ca nu ai pe cine sa pui ca insotitor/bucatar pe vagon, iar ei sustin ca aceste vagoane nu fac profit. Prosti cu doua clase ca trenul !
Sus In jos
ciprian71

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4749
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitimeLun 14 Aug 2017, 15:48

Daca viitorul ar fi acesta, suna rau dar totodata si real.Ma gandesc ca din CFR CALATORI sa se creeze o noua companie CFR NIGHT INTERNATIONAL si care sa gestineze strict doar trenurile de noapte internationale.Cei din aceasta noua companie sa gestineze direct cu companiile europene.As vede o noua strategie de dezvoltare in acest sens.Stiu, inseamna alti sefi, alti directori, alte costuri.Depinde de ei cat de inteligenti sunt in a gestiona cu adevarat o companie cu servicii internationale.Asta inseamna vagoane cuseta si dormitoare impecabile si servicii auxiliare(vagoane restaurant, bufet continental dimineata in tariful biletului s.a.).
Nu stiu, e o idee.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: MÁV-Ungaria   MÁV-Ungaria - Pagina 26 Icon_minitime

Sus In jos

MÁV-Ungaria
Sus 
Pagina 26 din 43Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Moldova-Ucraina-Ungaria
» UZ-Ucraina
» Sugestii calatorie Ungaria Bekescsaba
» Ungaria-Germania-Austria 2013
» Ungaria,Austria si Italia 2008

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: INTERNATIONAL-
Mergi direct la: