Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucrări de modernizare gara Botoşani

In jos 
+31
cristi CFR
Katalin4653
arianul
Radu.B
daniel_c
DUAL
Petru Daniel
Vitosa
AndiCFR
AlexD
@ndrey
Vlad
Semafor
popovici
MariusM
Luna
nenuandrei
COSTACHE MIHAIL
ldh80
manuela
kristi kkk
acar
burlington
redeme
Dr2005
joanta
Adrian78
Nesebar
M.I.C.I.
TVlad
cfr500
35 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeSam Sept 08, 2012 11:23 pm

Cam greu se misca lucrarile in Botosani .

Numarul mesajelor : 2600
Varsta : 24
Reputatie : 7373
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeDum Sept 09, 2012 12:30 pm

Dupa cum se observa in prima poza , linia 1 va fi mutata cativa centimetri spre remiza.
Cineva spunea aici pe forum ca a fost adusa sina, dar n-am vazut-o nicaieri...
Sus In jos
joanta

Numarul mesajelor : 111
Varsta : 35
Localizare : 511 - capătul tramvaiului 102
Reputatie : 5301
Data de inscriere : 11/09/2010

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeLun Sept 10, 2012 5:26 pm

ctln1991 a scris:
Cineva spunea aici pe forum ca a fost adusa sina, dar n-am vazut-o nicaieri...

M-am inselat. Privind de la distanta si ramarcand ordinea in care erau asezate cupoanele, mi-am zis c-au inceput s-aduca sina noua. Apropiindu-ma ulterior si remarcand petele de la capete, m-am lamurit: era sina rezultata din dezafectarea liniilor 1 si 2.
Sus In jos
cfr500

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeMar Sept 11, 2012 11:13 pm

Pana la urma nu inteleg de ce gara din Botosani ramane cu doar 2 linii?! Din cauza remizei de locomotive ?
Sus In jos
Petru Daniel

Numarul mesajelor : 23
Reputatie : 4478
Data de inscriere : 13/09/2012

MesajSubiect: Sina noua BT   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Sept 13, 2012 1:34 pm

Este adusa sina noua,este tip 49 la 25 metri lungime ,personal m-am ocupat de descarcare.Ramane cu doua linii deoarece peronul intermediar are 6 metri latime si nu mai incape o a treia linie...linia 1 va fi linie directa iar linia actuala 3 viitoare linie 2 va fi abatuta.
Sus In jos
cfr500

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Sept 13, 2012 5:50 pm

Petru Daniel a scris:
Este adusa sina noua,este tip 49 la 25 metri lungime ,personal m-am ocupat de descarcare.Ramane cu doua linii deoarece peronul intermediar are 6 metri latime si nu mai incape o a treia linie...linia 1 va fi linie directa iar linia actuala 3 viitoare linie 2 va fi abatuta.
Multumesc pentru informatii.
Semnalizarea va ramane tot asa ca acum cu semnale mecanice si macazuri manuale (instalatie SBW) sau se va pune instalatie CED - centralizare electro-dinamica?
Sus In jos
joanta

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Sept 13, 2012 5:57 pm

Petru Daniel a scris:

OK. E loc de cateva intrebari:
- va fi cale de rulare noua doar in perimentrul garii sau mai mult decat atat?
- sunt avute in vedere si ceva modificari la copertina peronului 1? nu de alta, dar tabla aia in plan vertical arata groaznic, nu cred ca proiectul original era asa;
- in materie de instalatii specifice este prevazut ceva prin proiect?
- asa-i ca dispare cosmelia in care sunt actualmente toaletele? spatiul din capatul dinspre Veresti al garii pare compartimentat exact in acest scop.
Sus In jos
Petru Daniel

MesajSubiect: raspunsuri   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Sept 13, 2012 7:01 pm

Din ce stiu eu Semnalizarea va ramane tot asa ca acum cu semnale mecanice si macazuri manuale.
Calea de rulare va fi noua doar pe portiunea garii...mai exact 204 m la linia 1 si 239 m la linia 3...mai introduc si cateva panouri in locul unor schimbatori,la copertina de care intrebi nu se va face nimic,cand zici de instalatii specifice...nu stiu ce as putea sa iti zic...grup electrogen,rezervor de incendiu,fantana arteziana,astea se vor face...altceva nu stiu,intradevar toaleta va disparea(sper ca nu si nea Costica paznicul,ca e tare simpatic) si se va amenaja toaleta moderna in acel spatiu de care vorbesti

va astept cu alte nelamuriri
Sus In jos
cfr500

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Sept 13, 2012 7:05 pm

Petru Daniel a scris:
Din ce stiu eu Semnalizarea va ramane tot asa ca acum cu semnale mecanice si macazuri manuale.
Calea de rulare va fi noua doar pe portiunea garii...mai exact 204 m la linia 1 si 239 m la linia 3...mai introduc si cateva panouri in locul unor schimbatori,la copertina de care intrebi nu se va face nimic,cand zici de instalatii specifice...nu stiu ce as putea sa iti zic...grup electrogen,rezervor de incendiu,fantana arteziana,astea se vor face...altceva nu stiu,intradevar toaleta va disparea(sper ca nu si nea Costica paznicul,ca e tare simpatic) si se va amenaja toaleta moderna in acel spatiu de care vorbesti

La ce e de folos grupul electrogen ca CED nu va fi?
Legat de linia directa: linia directa va fi pe unde stau acuma vagoanele din revizie multe 19/20-57 sau directa va fi serpuita?
Despre ce panouri in locul unor schimbatori este vorba?
Sus In jos
Petru Daniel

MesajSubiect: ...   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Sept 13, 2012 8:24 pm

serpuita va fi,iar referitor la grupul electrogen nu iti pot da mai multe detalii pentru ca nu ma ocup eu de el:D panori vor fi in locul unui schimbator din cap y....cred ca e vb de 4C dar nu sunt sigur,maine ma uit in plansa si in cap x un alt schimbator...54..dar din nou nu sunt 100% sigur
Sus In jos
cfr500

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Sept 13, 2012 8:30 pm

Ce lungime vor avea peroanele?
Peroanele vor avea copertina?
Cand va fi montata linia 1, astazi se tasa terenul...ca si linia actuala 3 trebuie modernizata?
Sus In jos
Petru Daniel

MesajSubiect: ...   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Sept 13, 2012 8:37 pm

peronul principal va avea aprox 190 metri iar cel intermediar 174 metri.Cel principal are deja copertina existenta in dreptul cladirii de calatori si atat va ramane...de la tunel spre cap y nu va mai fi copertina,cel intermediar va avea copertina pe aproximativ 85% din lungime...linia 1 am in plan sa o montez pana la sfarsitul lunii sept...inceputul lui octombrie cel tarziu...si linia 3...pana la iarna cred
Sus In jos
joanta

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Sept 13, 2012 8:39 pm

Petru Daniel a scris:

Interesant. Trebuie spus totusi ca, in ce priveste noul spatiu pentru toalete, prin golul ferestrei care da spre piata garii se vede cel putin un perete despartitor (facut de cei care au lucrat acolo inainte de proiectul actual) care numai vertical nu e. Poate o fi vreo chestie de arhitectura futurista, mai stii? Laughing
Cat despre pasajul subteran care i-a starnit pe atatia carcotasi Twisted Evil , trebuie sa spun ca pare ceva facut cat se poate de temeinic: betoanele turnate nu prezinta "burti", nu s-au omis foliile hidroizolante si nici captuselile exterioare din caramida etc. Daca, prin proiect, s-ar fi prevazut si un buiandrug zdravan care, intr-o etapa ulterioara, sa permita (fara lucrari de spargere grosolane) prelungirea tunelului spre un viitor peron 3, ar fi fost cu adevarat minunat. Spun asta pentru ca, la cat spatiu ofera platforma fostului terminal de transcontainere, nu vad remiza rezistand pe locul actual mai mult de 10-15 ani. Iar orasul creste...
Sus In jos
cfr500

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeJoi Sept 13, 2012 8:52 pm

http://www.forumtrenuri.com/t2105-vaslui-600
Pana si la gara din Vaslui (un oras mic fata de Botosani) se pune copertina la primul peron iar lungimea acestuia este mult mai mare fata celui din Botosani.
Pacat ca nu s-a dorit ca aceasta gara sa fie mai mare deoarece cea mai mare finantare e din fonduri europene cam 70%.
Sus In jos
acar

Numarul mesajelor : 50
Localizare : din oraşul în care s-au născut Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, Octav Băncilă, Grigore Antipa, Elie Radu şi multe alte personalităţi de prim rang
Reputatie : 5987
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitimeSam Sept 15, 2012 8:27 am

Fie vorba intre noi, cu trei macazuri in plus si ceva sina, traverse etc. se putea realiza si noua linie 3 - care ar fi fost de fapt linia care deserveste remiza de locomotive, aceasta putand ramane astfel pe loc bine mersi - asigurand strict lungimea necesara gararii automotoarelor, fie ele cu unul, doua (sau chiar mai multe) vagoane.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

Lucrări de modernizare gara Botoşani
Sus 
Pagina 7 din 19Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucrari de modernizare la gara Pitesti
» Lucrari de modernizare la gara Arad
» Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures
» Lucrari de modernizare la gara Braila
» Lucrări de modernizare în gara Slatina

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFRASTRUCTURA FEROVIARA :: LUCRARI LA C.F. DIN ROMANIA-
Mergi direct la: