| Lucrări de modernizare în gara Slatina | |
|
+8Nesebar IonutCFR2009 kristi kkk Adirmvl TVlad cont sters unguru22 MariusM 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8339 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Lucrări de modernizare în gara Slatina Mier 12 Sept 2012, 17:04 | |
| Și în gara Slatina se lucrează: Spre Milcov Hm: În dreptul axei stației: Spre Recea Hm: Nota bene: La ora actuală, pentru trenurile de călători se folosesc liniile 1, 5 și 6(ultimele două - de marfă, unde se circulă CRUNT DE ÎNCET!!). |
|
| |
MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8339 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Slatina Vin 04 Ian 2013, 21:52 | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Slatina Mar 08 Ian 2013, 19:02 | |
| http://testcfrsa.infofer.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=1682&Itemid=82 |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Slatina Joi 17 Ian 2013, 21:06 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=YlZh7ZsU1F4 ma demult in urma cu un an https://www.youtube.com/watch?v=wQZyzhfdBaQ |
|
| |
unguru22 User Dezactivat
Numarul mesajelor : 36 Reputatie : 4143 Data de inscriere : 01/09/2013
| Subiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Slatina Lun 02 Sept 2013, 17:37 | |
| in slatina singurele sine inctate mai sunt 5 si 6.eu sunt din zona si am avut treaba la gara si o izoleaza.linia 1 e rasa.au terminat copertina de pe peron. |
|
| |
MariusM V.I.P Member
| |
| |
cont sters
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 37 Reputatie : 4066 Data de inscriere : 30/10/2013
| Subiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Slatina Mier 06 Noi 2013, 16:06 | |
| |
|
| |
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8412 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Slatina Mier 06 Noi 2013, 23:34 | |
| Mi se pare mie sau se misca si astia cam ca melcul? Tot Gica SRL lucreaza acolo? Iar tanti crainica ar trebui sa stie ca se spune corect "lucrarile de modernizare a statiei..." nu " ale statiei..." pentru ca e vorba de modernizarea statiei nu de lucrarile statiei. Ma rog, amanunte... Eu as fi profitat de ocazie pentru a reda orasului un monument: Asa arata actuala gara in vremurile ei mai bune. Am mai discutat de asta pe undeva pe forum, sub scheletul de beton actual sunt zidurile acestei frumoase cladiri-monument. Nu cred ca s-ar fi suparat nimeni sa fie scoase la lumina, reparata batjocura comunista din anii '60. O sa zica unii ca modificarile din '60 au fost facute ca sa consolideze cladirea si ca ar costa prea mult sa refaci totul (de la zero). E posibil, dar frumusetea nu are pret. Eu cred ca Slatina merita sa isi recupereze o parte din istorie. Poate in vremuri mai bune, deocamdata am ratat ocazia. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13102 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Slatina Mier 06 Noi 2013, 23:45 | |
| Pai e in aceeasi oala cu R. Valcea si cu inca una. Pitesti, daca nu ma insel. Probabil ca facu cu randul muncitorii. Saptamana asta aduc piatra sparta la Valcea (si atat), saptamana viitoare descarca traversele ajunse in Slatina luna trecuta si tot asa. :roll: |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7653 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Slatina Mier 06 Noi 2013, 23:50 | |
| - TVlad a scris:
- Mi se pare mie sau se misca si astia cam ca melcul? Tot Gica SRL lucreaza acolo? Iar tanti crainica ar trebui sa stie ca se spune corect "lucrarile de modernizare a statiei..." nu "ale statiei..." pentru ca e vorba de modernizarea statiei nu de lucrarile statiei. Ma rog, amanunte...
Eu as fi profitat de ocazie pentru a reda orasului un monument:
Asa arata actuala gara in vremurile ei mai bune. Am mai discutat de asta pe undeva pe forum, sub scheletul de beton actual sunt zidurile acestei frumoase cladiri-monument. Nu cred ca s-ar fi suparat nimeni sa fie scoase la lumina, reparata batjocura comunista din anii '60. O sa zica unii ca modificarile din '60 au fost facute ca sa consolideze cladirea si ca ar costa prea mult sa refaci totul (de la zero). E posibil, dar frumusetea nu are pret. Eu cred ca Slatina merita sa isi recupereze o parte din istorie. Poate in vremuri mai bune, deocamdata am ratat ocazia. Iar incepi? Pai asta veche e cu veceu turcesc, nu are termopan, nici-un chiosc de PVC, aparat de cafea yok, samd! Modernistii vor plasme, bude noi, un loc un' sa mance o shaorma sau wireless! P.S. O fi fost in vreo gara o biblioteca? |
|
| |
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8412 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Slatina Mier 06 Noi 2013, 23:55 | |
| Pai aia veche e asta noua, asa ca toata lumea e multumita In gara nu a fost sigur biblioteca dar in mod sigur oamenii vremii aveau mai mult bun simt - in sensul americanesc de "common sense", nu de politete. Iar asta ii facea sa isi cunoasca locul in societate, sa nu conteste ceea ce nu intelegeau. |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7653 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Slatina Joi 07 Noi 2013, 00:34 | |
| Ma gandeam ca poate "generezi" idei, ceva ca la Pitesti unde nu poti sa te Ploiesti:P ! |
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6583 Reputatie : 12453 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Slatina Joi 07 Noi 2013, 17:14 | |
| - kristi kkk a scris:
- ...O fi fost in vreo gara o biblioteca?
Poate biblioteca cu carti de specialitate pentru personalul feroviar, asta da... |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22392 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Slatina Joi 08 Mai 2014, 22:53 | |
| |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15503 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Slatina Joi 08 Mai 2014, 23:01 | |
| Cate linii avea gara inainte de a se incepe lucrarile de modernizare, si cate linii are acum? Banuiesc ca vreo doua s-au scos daca nu ma insel. Vad peronul acela dintre linii facut prea lat! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucrări de modernizare în gara Slatina | |
| |
|
| |
| Lucrări de modernizare în gara Slatina | |
|