Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucrări de modernizare gara Botoşani

In jos 
+31
cristi CFR
Katalin4653
arianul
Radu.B
daniel_c
DUAL
Petru Daniel
Vitosa
AndiCFR
AlexD
@ndrey
Vlad
Semafor
popovici
MariusM
Luna
nenuandrei
COSTACHE MIHAIL
ldh80
manuela
kristi kkk
acar
burlington
redeme
Dr2005
joanta
Adrian78
Nesebar
M.I.C.I.
TVlad
cfr500
35 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Urmatorul
AutorMesaj
cfr500

Numarul mesajelor : 2600
Varsta : 24
Reputatie : 7373
Data de inscriere : 18/11/2011

Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeMar 28 Aug 2012, 20:45

Astazi, primul peron era aproape gata , mai trebuie turnat beton doar in jurul gurii pasajului subteran, iar la al doilea peron s-a turnat zidul de sprin pentru linia 1. Oricum treaba merge cu viteza melcului. O intrebare : Cand va fi montata linia 1?
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13808
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeMar 28 Aug 2012, 20:51

Linia, cel mai probabil, va fi montata la sfarsit.
Sus In jos
cfr500

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeMar 28 Aug 2012, 20:59

Totusi linia 3 care va fi 2 trebuie sa fie modernizata si trebuie sa fie o linie ca locomotivele sa se intoarca.
Sus In jos
burlington

Numarul mesajelor : 19
Reputatie : 4834
Data de inscriere : 23/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeMier 29 Aug 2012, 21:07

Acum, cand partea de beton armat a pasajului subteran este gata, se poate lesne observa ca acesta este cu adevarat necesar, avand in vedere diferenta de nivel dintre peroane si calea de rulare. Carcotasii vor spune ca se putea traversa si pe la capetele peroanelor, la fel cum ar spune ca se poate merge foarte bine pe jos pana la Veresti.
A fost adusa sina noua (n-am remarcat tipul, o fi 54?).
Intoarcerea locomotivelor se poate face si fara a trece prin dreptul garii, cu manevra din mai multe miscari, astfel incat sa se poata lucra si la fosta linie 3, viitoarea linie 2.
Sus In jos
cfr500

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeMier 29 Aug 2012, 22:22

burlington a scris:
Acum, cand partea de beton armat a pasajului subteran este gata, se poate lesne observa ca acesta este cu adevarat necesar, avand in vedere diferenta de nivel dintre peroane si calea de rulare. Carcotasii vor spune ca se putea traversa si pe la capetele peroanelor, la fel cum ar spune ca se poate merge foarte bine pe jos pana la Veresti.
A fost adusa sina noua (n-am remarcat tipul, o fi 54?).
Intoarcerea locomotivelor se poate face si fara a trece prin dreptul garii, cu manevra din mai multe miscari, astfel incat sa se poata lucra si la fosta linie 3, viitoarea linie 2.
Eu cred ca ar trebuie montata linia 1 de unde vor pleca trenurile de calatori pentru a se apuca de viitoarea linie 2.
Sina noua unde e depozitata? Au fost aduse traverse si macazuri?
Aceasta sectie e una cu extreme, La Botosani peroane foarte inalte si la Veresti e electrificata.

Pana la urma care va fi linia directa?
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeMier 29 Aug 2012, 22:48

Nu cred ca vor baga trenuri pana nu se termina toata lucrarea. Iar montarea liniei, dupa cum am zis, sigur va fi facuta la urma.

In ceea ce priveste linia directa, e posibil ca gara Botosani sa ramana fara (avand in vedere ca se scoate linia 2 care acum e directa). Oricum nu e singura gara fara linie directa, sunt multe astfel de statii.
Sus In jos
cfr500

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeMier 29 Aug 2012, 23:22

Vlad a scris:
Nu cred ca vor baga trenuri pana nu se termina toata lucrarea. Iar montarea liniei, dupa cum am zis, sigur va fi facuta la urma.

In ceea ce priveste linia directa, e posibil ca gara Botosani sa ramana fara (avand in vedere ca se scoate linia 2 care acum e directa). Oricum nu e singura gara fara linie directa, sunt multe astfel de statii.
Dupa capul meu linia 1 ar putea redeveni directa asa cuma fost la inceput si ar disparea restrictia de 30 de la iesirea din Botosani.
offtopic Care sunt garile fara directa:D?
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeMier 29 Aug 2012, 23:54

ctln1991 a scris:
Care sunt garile fara directa:D?

Statii fara directa intr-unul din capete: Cluj cap X, Timisoara Nord cap X, Sibiu cap X, Galati cap X si Y, Oradea cap X (daca nu ma insel si in cap Y), astea mi-au venit acum in minte. Mai sunt si altele.
De asemenea mai sunt statii de genul Dornesti care au o linie directa in capatul X (linia 2) iar in Y alta linie directa (linia 4)
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8758
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 09:26

Mai e Predeal care e statie paralelogram [dupa cum a spus un impiegat de acolo] Smile

In Brasov liniile 3-4 sunt directe,care vin de la Bucuresti,dar spre Sighisoara linia 4 devine firul 2 spre Sighisoara iar linia 3 devine M200,se ia linia 4 ca directa?
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 15:33

Predeal e statie paralelogram deoarece nu are nici o linie care sa fie directa in ambele capete (nu stiu acolo care linie e directa in ce capat, desi mi se pare ca nu sunt linii directe). Alte statii paralelogram: Dornesti, Valea Alba, Simeria Triaj s.a.

La Brasov liniile 3 si 4 sunt directe.

Noi vorbeam de statii care nu au linie directa in unul din capete sau in amandoua, adica de la orice linie ai iesi, iesi in abatere.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14504
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 30 Aug 2012, 21:45

Alta statie in paralelogram Marasesti
Sus In jos
cfr500

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeSam 08 Sept 2012, 15:58

8 septembrie 2012
Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 20120908150129

Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 20120908150143

Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 20120908150206

Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 20120908150129

Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeSam 08 Sept 2012, 17:57

Vlad a scris:
Predeal e statie paralelogram deoarece nu are nici o linie care sa fie directa in ambele capete (nu stiu acolo care linie e directa in ce capat, desi mi se pare ca nu sunt linii directe). Alte statii paralelogram: Dornesti, Valea Alba, Simeria Triaj s.a.

La Brasov liniile 3 si 4 sunt directe.

Noi vorbeam de statii care nu au linie directa in unul din capete sau in amandoua, adica de la orice linie ai iesi, iesi in abatere.

Totusi daca e paralelogram trebuie sa aiba o linie directa.
Doar statiile foarte mari unde sint multe fascicule de linii si posibilitati de combinare a parcursurilor e posibil sa nu aiba linie directa.

Din schita statiei Marasesti care era pe aici pe forum, parca imi amintesc ca liniile directe din directia Adjud se continuau spre Tecuci, si atunci nu e chiar paralelogram.

Eram tentat sa spun ca linia 1 e directa pe X in Timisoara Nord

Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 P1131360 Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 P1131361

dar semnalul ma contrazice

Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 P2031478
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeSam 08 Sept 2012, 18:09

Da, am gasit schita statiei Marasesti

http://www.forumtrenuri.com/t487p50-schite-statii?highlight=schite
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitimeSam 08 Sept 2012, 20:01

dan tm a scris:

Totusi daca e paralelogram trebuie sa aiba o linie directa.
Doar statiile foarte mari unde sint multe fascicule de linii si posibilitati de combinare a parcursurilor e posibil sa nu aiba linie directa.

Are linie directa, insa nu aceeasi in ambele capete, asta era ideea.

dan tm a scris:

Din schita statiei Marasesti care era pe aici pe forum, parca imi amintesc ca liniile directe din directia Adjud se continuau spre Tecuci, si atunci nu e chiar paralelogram.

E paralelogram pentru M500.

Cat despre Timisoara N., aceasta nu are directa in capat X.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucrări de modernizare gara Botoşani   Lucrări de modernizare gara Botoşani - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Lucrări de modernizare gara Botoşani
Sus 
Pagina 6 din 19Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucrari de modernizare la gara Pitesti
» Lucrari de modernizare la gara Arad
» Lucrări de modernizare în gara Târgu Mures
» Lucrari de modernizare la gara Braila
» Lucrări de modernizare în gara Slatina

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFRASTRUCTURA FEROVIARA :: LUCRARI LA C.F. DIN ROMANIA-
Mergi direct la: