Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei (partea III)

In jos 
+93
dandel
Simply18
19jimmy84
NicuS
ORWO
get.
roseanu
adytm
AMX 97-0548-4
Semafor
Tomi13leu
costi_dumitru
IonutCFR2009
lapsanszkitamas
Alex Avram
alex.alexus.tm
George33
mtk
Re6/6
DAS 2011
membru exclus
cnusi
eu
cristi ar
The Legend
Adirmvl
debian_alex
redeme
Teodor
cfr500
andreiutzu
daniel_c
IonutChircu
Andrey_tm
mishu88
riciu
Vale
@ndrey
cont dezactivat .
cont inactiv
alex1987
EuroNight
bostanescu gigel
ionutz72
Ionutz
AndiCFR
Razvan Tudor
Razvan
Norbi
cardinal
membru inactiv
halmarius
cristi CFR
Nk11
manuela
alinx3330
rizelgeorgel2004
Radu Tudor
DPS
ravers75
Costin.H
sp59
kristi kkk
rich1974
didinul
cristyadaX
Amiralul
ionutz85
Goanga
bostanesku gigel
Kriszti219
Rarau
Gabry Gabriel
Codrut1985
Vlad
AlexD
Luna
Balto
Florin C
bogdan srl
Gaby005
COSTACHE MIHAIL
DUAL
raoul
nenuandrei
popovici
laur 133
Dr2005
cstefan
razvan - trenuri
Vitosa
Adrian78
Nesebar
97 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 52 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6771
Data de inscriere : 05/12/2010

Revista presei (partea III) - Pagina 37 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeJoi 26 Iul 2012, 19:25

Chiar acum 5 minute a fost la Observator, un mini reportaj despre mersul cu nasu', camera ascunsa, pierderile CFR, conditiile de calatorie si sectiile inchise din cauza mersului fraudulos, amenzi acordate 700 si ceva anul acesta valorand 60 mii euro, si milioanele de calatori care merg cu nasul, reprezentand cam 10% din totalul calatorilor. Asta e ce am retinut de acolo, probabil va aparea si pe site.

EDIT: uite ca a aparut si pe site: http://observator.a1.ro/social/Nasii-stapani-peste-trenurile-tarii_65384.html
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeJoi 26 Iul 2012, 22:07

Nu cred eu ca doar 10 la suta din calatori sunt fara bilete. Poate doar 10 la suta pe trenurile de rang superior, ca pe Regio sigur procentul e mult mai mare.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeJoi 26 Iul 2012, 22:15

Bullshituri jurnalistice, pe regio poate 10% sa aiba bilet, acolo e gaura cea mai mare. La IR cam 70% au bilet, posibil la IC sa fie 10% fara bilet dar nici acolo nu bag mana in foc.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeJoi 26 Iul 2012, 23:31

Dar ma gandesc si la urmatorul lucru, pentru blatistii de pe trenurile Regio. Tu ca si controlor, in momentul in care prinzi calatorul fara bilet ( tin sa mentionez, controlor cinstit ) intentia ta ar fi sa ii tai bilet, dar ce sa vezi ? Calatorul iti intinde 2 lei si bolboroseste o statie. Daca nu doreste sa ii fie taiat bilet, normal ar fi sa il dai jos, dar ce sa vezi ? Pe langa acel calator mai sunt inca vreo 60 ( si aici nu glumesc, urcati-va pe un tren de Pitesti - Piatra Olt, sa vedeti ca am dreptate ), 60 pe putin, ce poti sa faci ? Ii dai pe toti jos ? Sa spunem ca ceri interventia politiei la urmatoarea statie. ( daca nu ma insel asa s-a intamplat intr-o iarna cu trenul de Oltenita, calatorii fara bilet au fost dati jos de catre politisti, Oltenita era ? ) Bun, blatistii sunt dati jos, dar ei fac naveta aproape zilnic pe acea ruta, cand vei da data viitoare nas in nas cu ei, ce o sa mai faci ? Deci tot controlorul este cel ce-si pune viata in pericol. Ce poate sa faca contra 5, sau 6 insi ? Nu poate face nimic.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 03:36

Da, era un personal Oltenita-Bucuresti de dimineata. Dar atunci a fost supracontrol, nu a sunat nasu' la politie. Tren oprit in camp, jandarmi, supracontrol, d'astea. Dintr-o garnitura plina, parca vreo 5 sau 10 calatori ziceau reporterii ca aveau bilete sau abonamente. Smile Doar ca si controlul ala a fost clar actiune de imagine...
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 10:29

Da, atunci nu a sunat nasul, eu spuneam ca aceasta situatie s-ar putea repeta, numai ca de aceasta data, nasul sa ceara inteventia politiei. Eu unul cred ca a fost planuita acea interventie. Era clar ca 90 % din calatori ( sau chiar mai bine ) nu am bilet, s-a vorbit dinainte. Prea a mers totul ca la carte.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 10:36

Eu am mai spus, in situatii de genul asta se cere anularea trenurilor.
Daca doar 10% au bilet/abonament mai mult ca sigur acestia pot circula si cu autobuzul.
Nu vreau sa mai aud fraze de genul 'de ce sa sufere cei corecti' daca procentul de platitori/blatisti era de 50-50 mai discutam dar atata timp cat platitorii sunt in minoritate nu are rost sa discutam, inchiderea liniei sau inchirierea catre un privat, punct.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 14:07

Sint curios cum au stabilit astia de la CFR numarul de blatisti. Ca mi se pare ca ar fi mai mare, chiar si cel declarat de ei, decat numarul de amenzi... Sau... ii pun pe nasi sa raporteze cati calatori au mers pe naspa? Laughing
Daca are cineva informatii din interior: controlorii sunt obligati sa dea superiorilor o anumita suma din banii pe care ii aduna de la blatisti pentru a-si pastra locul de munca?
Sus In jos
Goanga
V.I.P Member
V.I.P Member
Goanga

Numarul mesajelor : 517
Varsta : 30
Localizare : Alba Iulia
Reputatie : 6296
Data de inscriere : 08/02/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 14:18

Citat :
Daca are cineva informatii din interior: controlorii sunt obligati sa dea superiorilor o anumita suma din banii pe care ii aduna de la blatisti pentru a-si pastra locul de munca?

Nu cred ca iti va raspunde cineva la aceasta afirmatie din mai multe motive...
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/K0nami15
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 14:21

Si daca dau amenzi cati credeti ca le vor si plati ? cunosc un caz in care persoana (l-am intalnit in tren si mi-a povestit tot) a declarat furat buletinul , a modificat datele din buletin si mergea cu trenul moca , a luat xx amenzi intr-un an pe care nu le-a platit niciodata si ca acea persoana sunt multi care nu au venit si daca nu au venit de unde sa plateasca si uite asa amenzile sunt date aiurea .

Numarul mesajelor : 427
Reputatie : 5520
Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 14:22

http://www.rtv.net/locomotiva-unui-tren-regio-care-se-deplasa-pe-directia-ramnicu-valcea-piatra-olt-a-luat-foc_37572.html
Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6771
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 14:31

Aceeasi gara Itcani, prezentata ieri de Antena 1, a aparut si in ziarul local Monitorul de Suceava, alaturi de un reportaj mult mai dragut si cu gust, si fara sa il bage pe Carol precum cei de la Antena.

Il puteti vedea aici: http://video.monitorulsv.ro/play/0C6E235177EF29976BF1

PS: Mi-a placut intro-ul si finalul, se pare ca ei au acordat mai mult interes si timp realizarii acestui reportaj, cei drept fiind de interes local. Smile
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6390
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 19:48

http://observator.a1.ro/social/Caile-Ferate-Romane-in-prag-de-faliment_65447.html
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
Norbi
V.I.P Member
V.I.P Member
Norbi

Numarul mesajelor : 2636
Varsta : 31
Localizare : Bistrita
Reputatie : 8669
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 20:27

http://observator.a1.ro/social/Nasii-stapani-peste-trenurile-tarii_65384.html#

Minutul 00:40, blat intr-un tren RegioTrans!
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Reputatie : 5452
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 21:24

Teodor a scris:
Dar ma gandesc si la urmatorul lucru, pentru blatistii de pe trenurile Regio. Tu ca si controlor, in momentul in care prinzi calatorul fara bilet ( tin sa mentionez, controlor cinstit ) intentia ta ar fi sa ii tai bilet, dar ce sa vezi ? Calatorul iti intinde 2 lei si bolboroseste o statie. Daca nu doreste sa ii fie taiat bilet, normal ar fi sa il dai jos, dar ce sa vezi ? Pe langa acel calator mai sunt inca vreo 60 ( si aici nu glumesc, urcati-va pe un tren de Pitesti - Piatra Olt, sa vedeti ca am dreptate ), 60 pe putin, ce poti sa faci ? Ii dai pe toti jos ? Sa spunem ca ceri interventia politiei la urmatoarea statie. ( daca nu ma insel asa s-a intamplat intr-o iarna cu trenul de Oltenita, calatorii fara bilet au fost dati jos de catre politisti, Oltenita era ? ) Bun, blatistii sunt dati jos, dar ei fac naveta aproape zilnic pe acea ruta, cand vei da data viitoare nas in nas cu ei, ce o sa mai faci ? Deci tot controlorul este cel ce-si pune viata in pericol. Ce poate sa faca contra 5, sau 6 insi ? Nu poate face nimic.

pai si la particulari (TFC) cum aia masii se poate sa nu se faca blatul ??

E o scuza jalnica. CFR-ul pur si simplu nu vrea.

Iar macar la IC + internationale ar putea frate sa bage 2-3 paznici ca si asa sunt 3-5 vagoane, macar aici sa nu se faca blatul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 37 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei (partea III)
Sus 
Pagina 37 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 52 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea II)
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei (partea I)
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: