|
| Revista presei (partea III) | |
|
+93dandel Simply18 19jimmy84 NicuS ORWO get. roseanu adytm AMX 97-0548-4 Semafor Tomi13leu costi_dumitru IonutCFR2009 lapsanszkitamas Alex Avram alex.alexus.tm George33 mtk Re6/6 DAS 2011 membru exclus cnusi eu cristi ar The Legend Adirmvl debian_alex redeme Teodor cfr500 andreiutzu daniel_c IonutChircu Andrey_tm mishu88 riciu Vale @ndrey cont dezactivat . cont inactiv alex1987 EuroNight bostanescu gigel ionutz72 Ionutz AndiCFR Razvan Tudor Razvan Norbi cardinal membru inactiv halmarius cristi CFR Nk11 manuela alinx3330 rizelgeorgel2004 Radu Tudor DPS ravers75 Costin.H sp59 kristi kkk rich1974 didinul cristyadaX Amiralul ionutz85 Goanga bostanesku gigel Kriszti219 Rarau Gabry Gabriel Codrut1985 Vlad AlexD Luna Balto Florin C bogdan srl Gaby005 COSTACHE MIHAIL DUAL raoul nenuandrei popovici laur 133 Dr2005 cstefan razvan - trenuri Vitosa Adrian78 Nesebar 97 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6771 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Joi 26 Iul 2012, 19:25 | |
| Chiar acum 5 minute a fost la Observator, un mini reportaj despre mersul cu nasu', camera ascunsa, pierderile CFR, conditiile de calatorie si sectiile inchise din cauza mersului fraudulos, amenzi acordate 700 si ceva anul acesta valorand 60 mii euro, si milioanele de calatori care merg cu nasul, reprezentand cam 10% din totalul calatorilor. Asta e ce am retinut de acolo, probabil va aparea si pe site.
EDIT: uite ca a aparut si pe site: http://observator.a1.ro/social/Nasii-stapani-peste-trenurile-tarii_65384.html |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8300 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Joi 26 Iul 2012, 22:07 | |
| Nu cred eu ca doar 10 la suta din calatori sunt fara bilete. Poate doar 10 la suta pe trenurile de rang superior, ca pe Regio sigur procentul e mult mai mare. |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Joi 26 Iul 2012, 22:15 | |
| Bullshituri jurnalistice, pe regio poate 10% sa aiba bilet, acolo e gaura cea mai mare. La IR cam 70% au bilet, posibil la IC sa fie 10% fara bilet dar nici acolo nu bag mana in foc. |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Joi 26 Iul 2012, 23:31 | |
| Dar ma gandesc si la urmatorul lucru, pentru blatistii de pe trenurile Regio. Tu ca si controlor, in momentul in care prinzi calatorul fara bilet ( tin sa mentionez, controlor cinstit ) intentia ta ar fi sa ii tai bilet, dar ce sa vezi ? Calatorul iti intinde 2 lei si bolboroseste o statie. Daca nu doreste sa ii fie taiat bilet, normal ar fi sa il dai jos, dar ce sa vezi ? Pe langa acel calator mai sunt inca vreo 60 ( si aici nu glumesc, urcati-va pe un tren de Pitesti - Piatra Olt, sa vedeti ca am dreptate ), 60 pe putin, ce poti sa faci ? Ii dai pe toti jos ? Sa spunem ca ceri interventia politiei la urmatoarea statie. ( daca nu ma insel asa s-a intamplat intr-o iarna cu trenul de Oltenita, calatorii fara bilet au fost dati jos de catre politisti, Oltenita era ? ) Bun, blatistii sunt dati jos, dar ei fac naveta aproape zilnic pe acea ruta, cand vei da data viitoare nas in nas cu ei, ce o sa mai faci ? Deci tot controlorul este cel ce-si pune viata in pericol. Ce poate sa faca contra 5, sau 6 insi ? Nu poate face nimic. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 27 Iul 2012, 03:36 | |
| Da, era un personal Oltenita-Bucuresti de dimineata. Dar atunci a fost supracontrol, nu a sunat nasu' la politie. Tren oprit in camp, jandarmi, supracontrol, d'astea. Dintr-o garnitura plina, parca vreo 5 sau 10 calatori ziceau reporterii ca aveau bilete sau abonamente. Doar ca si controlul ala a fost clar actiune de imagine... |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 27 Iul 2012, 10:29 | |
| Da, atunci nu a sunat nasul, eu spuneam ca aceasta situatie s-ar putea repeta, numai ca de aceasta data, nasul sa ceara inteventia politiei. Eu unul cred ca a fost planuita acea interventie. Era clar ca 90 % din calatori ( sau chiar mai bine ) nu am bilet, s-a vorbit dinainte. Prea a mers totul ca la carte. |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 27 Iul 2012, 10:36 | |
| Eu am mai spus, in situatii de genul asta se cere anularea trenurilor. Daca doar 10% au bilet/abonament mai mult ca sigur acestia pot circula si cu autobuzul. Nu vreau sa mai aud fraze de genul 'de ce sa sufere cei corecti' daca procentul de platitori/blatisti era de 50-50 mai discutam dar atata timp cat platitorii sunt in minoritate nu are rost sa discutam, inchiderea liniei sau inchirierea catre un privat, punct. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 27 Iul 2012, 14:07 | |
| Sint curios cum au stabilit astia de la CFR numarul de blatisti. Ca mi se pare ca ar fi mai mare, chiar si cel declarat de ei, decat numarul de amenzi... Sau... ii pun pe nasi sa raporteze cati calatori au mers pe naspa? Daca are cineva informatii din interior: controlorii sunt obligati sa dea superiorilor o anumita suma din banii pe care ii aduna de la blatisti pentru a-si pastra locul de munca? |
| | | Goanga V.I.P Member
Numarul mesajelor : 517 Varsta : 30 Localizare : Alba Iulia Reputatie : 6296 Data de inscriere : 08/02/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 27 Iul 2012, 14:18 | |
| - Citat :
- Daca are cineva informatii din interior: controlorii sunt obligati sa dea superiorilor o anumita suma din banii pe care ii aduna de la blatisti pentru a-si pastra locul de munca?
Nu cred ca iti va raspunde cineva la aceasta afirmatie din mai multe motive... |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 27 Iul 2012, 14:21 | |
| Si daca dau amenzi cati credeti ca le vor si plati ? cunosc un caz in care persoana (l-am intalnit in tren si mi-a povestit tot) a declarat furat buletinul , a modificat datele din buletin si mergea cu trenul moca , a luat xx amenzi intr-un an pe care nu le-a platit niciodata si ca acea persoana sunt multi care nu au venit si daca nu au venit de unde sa plateasca si uite asa amenzile sunt date aiurea . |
| | | ravers75
Numarul mesajelor : 427 Reputatie : 5520 Data de inscriere : 15/12/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 27 Iul 2012, 14:22 | |
| http://www.rtv.net/locomotiva-unui-tren-regio-care-se-deplasa-pe-directia-ramnicu-valcea-piatra-olt-a-luat-foc_37572.html |
| | | Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6771 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 27 Iul 2012, 14:31 | |
| Aceeasi gara Itcani, prezentata ieri de Antena 1, a aparut si in ziarul local Monitorul de Suceava, alaturi de un reportaj mult mai dragut si cu gust, si fara sa il bage pe Carol precum cei de la Antena. Il puteti vedea aici: http://video.monitorulsv.ro/play/0C6E235177EF29976BF1 PS: Mi-a placut intro-ul si finalul, se pare ca ei au acordat mai mult interes si timp realizarii acestui reportaj, cei drept fiind de interes local. |
| | | nenuandrei V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1542 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Nord Reputatie : 6390 Data de inscriere : 16/09/2011
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 27 Iul 2012, 19:48 | |
| http://observator.a1.ro/social/Caile-Ferate-Romane-in-prag-de-faliment_65447.html |
| | | Norbi V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2636 Varsta : 31 Localizare : Bistrita Reputatie : 8669 Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 27 Iul 2012, 20:27 | |
| http://observator.a1.ro/social/Nasii-stapani-peste-trenurile-tarii_65384.html#
Minutul 00:40, blat intr-un tren RegioTrans! |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5452 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) Vin 27 Iul 2012, 21:24 | |
| - Teodor a scris:
- Dar ma gandesc si la urmatorul lucru, pentru blatistii de pe trenurile Regio. Tu ca si controlor, in momentul in care prinzi calatorul fara bilet ( tin sa mentionez, controlor cinstit ) intentia ta ar fi sa ii tai bilet, dar ce sa vezi ? Calatorul iti intinde 2 lei si bolboroseste o statie. Daca nu doreste sa ii fie taiat bilet, normal ar fi sa il dai jos, dar ce sa vezi ? Pe langa acel calator mai sunt inca vreo 60 ( si aici nu glumesc, urcati-va pe un tren de Pitesti - Piatra Olt, sa vedeti ca am dreptate ), 60 pe putin, ce poti sa faci ? Ii dai pe toti jos ? Sa spunem ca ceri interventia politiei la urmatoarea statie. ( daca nu ma insel asa s-a intamplat intr-o iarna cu trenul de Oltenita, calatorii fara bilet au fost dati jos de catre politisti, Oltenita era ? ) Bun, blatistii sunt dati jos, dar ei fac naveta aproape zilnic pe acea ruta, cand vei da data viitoare nas in nas cu ei, ce o sa mai faci ? Deci tot controlorul este cel ce-si pune viata in pericol. Ce poate sa faca contra 5, sau 6 insi ? Nu poate face nimic.
pai si la particulari (TFC) cum aia masii se poate sa nu se faca blatul ?? E o scuza jalnica. CFR-ul pur si simplu nu vrea. Iar macar la IC + internationale ar putea frate sa bage 2-3 paznici ca si asa sunt 3-5 vagoane, macar aici sa nu se faca blatul. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei (partea III) | |
| |
| | | | Revista presei (partea III) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |