Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei (partea III)

In jos 
+93
dandel
Simply18
19jimmy84
NicuS
ORWO
get.
roseanu
adytm
AMX 97-0548-4
Semafor
Tomi13leu
costi_dumitru
IonutCFR2009
lapsanszkitamas
Alex Avram
alex.alexus.tm
George33
mtk
Re6/6
DAS 2011
membru exclus
cnusi
eu
cristi ar
The Legend
Adirmvl
debian_alex
redeme
Teodor
cfr500
andreiutzu
daniel_c
IonutChircu
Andrey_tm
mishu88
riciu
Vale
@ndrey
cont dezactivat .
cont inactiv
alex1987
EuroNight
bostanescu gigel
ionutz72
Ionutz
AndiCFR
Razvan Tudor
Razvan
Norbi
cardinal
membru inactiv
halmarius
cristi CFR
Nk11
manuela
alinx3330
rizelgeorgel2004
Radu Tudor
DPS
ravers75
Costin.H
sp59
kristi kkk
rich1974
didinul
cristyadaX
Amiralul
ionutz85
Goanga
bostanesku gigel
Kriszti219
Rarau
Gabry Gabriel
Codrut1985
Vlad
AlexD
Luna
Balto
Florin C
bogdan srl
Gaby005
COSTACHE MIHAIL
DUAL
raoul
nenuandrei
popovici
laur 133
Dr2005
cstefan
razvan - trenuri
Vitosa
Adrian78
Nesebar
97 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 38 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5701
Data de inscriere : 01/06/2010

Revista presei (partea III) - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeVin 18 Mai 2012, 23:05

Solutia va veni de la sine cand vor iesi la pensie cei care au prins ''epoca de aur'' si erau invatati sa nu plece cu mana goala acasa,acum nu prea mai sunt ''motivati'',pleaca tot mai des cu mana goala acasa,si nici salariile nu mai sunt cum erau. Pana nu se intinereste personalul nu facem nimic. Vedeti si voi,de ex nu stiu cati nasi stiu sa programeze displayul de pe vagon ce arata nr vag, ruta etc. Intr-un timp se folosea sistemul audio pt informare,acum nu se mai obosesc ,ca doar ia tot banii aia ,doar nu-i ia nimeni la rost.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeVin 18 Mai 2012, 23:07

Saptamana asta am auzit ca la privati subventia e numar de osii/km iar la cfr se deconteaza doar contravaloare biletelor
Probleme sunt multe si grave la CFR oamenii din sistem vorbesc ca si Calatorii au luat urma celor de la Marfa cei de la Regio se lauda ca vor lua toate trenurile cei din birouri fac compunerile de tren dupa numarul de bilete vandute pentru ca oamenii merg cu nasul unii dintre ei si ceilalti suporta calatoria in picioare banii se scurg aiurea in servicii de consultanta de paza de salubritate modernizari facute pentru banii de partid si asa mai departe
As vrea ca si la CFR sa fie sistemul celor de la OBB fiecare subdisiara plateste catre firma mama sau intre ele toate servicile asa se descopera mai repede care parte e nerentabila si se eleimina incompetenta
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeVin 18 Mai 2012, 23:10

adrian78 a scris:
la CFR oamenii din sistem vorbesc ca si Calatorii au luat urma celor de la Marfa

Poti sa detaliezi te rog ?
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeVin 18 Mai 2012, 23:20

Pai ce sa detaliez?Oameni foarte multi prestatile din ce in ce mai putine asa e si la marfa majoritatea traselor preluate de privatii activitate tot mai putina sunt multe similitudini

Ultima editare efectuata de catre adrian78 in Vin 18 Mai 2012, 23:23, editata de 1 ori
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6048
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeVin 18 Mai 2012, 23:22

adrian78 a scris:
Pai ce sa detaliez?Oamenii foarte multi prestatile din ce in ce mai putine asa e si la marfa majoritatea traselor preluate de privatii activitate tot mai putina sunt multe similitudini

Acum inteleg ce-ai vrut sa spui , ma gandeam ca sugerai privatizarea CFRCalatori Wink
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeLun 21 Mai 2012, 21:39

Ce usor este sa denigrezi.......

http://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-12313476-trenul-constanta-bucuresti-cat-evoluat-romania-ultimii-20-ani.htm
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeLun 21 Mai 2012, 22:01

http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/VIDEO_Nu_intrati_aici_daca_sunteti_in_Gara_Sinaia-_Puteti_pierde_trenul_0_704329788.html
Sus In jos
alinx3330

Numarul mesajelor : 342
Varsta : 39
Localizare : Iasi
Reputatie : 5492
Data de inscriere : 23/10/2010

MesajSubiect: sal   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeLun 21 Mai 2012, 22:01

o mizerie de articol si aia care a scris cred ca e o mare imbufnata care daca nu are ceva incepe sa pufaie si ea ca acele usi pe care ea insasi le descrie, cuvintele si frazele din acel articol mie greu sa cred ca apartin unui om care spune ca a terminat facultatea de jurnalistica cu siguranta e una care a dat bani pentru " a prinde randul din fata"
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeLun 21 Mai 2012, 22:02

Misto articolul, prezinta exact indiferenta CFRului in relatia cu fraierii(*rost*i) care inca mai circula cu trenul.
Un sincer faliment doresc CFRului.
Sus In jos
didinul

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6467
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeLun 21 Mai 2012, 22:12

AlexD a scris:
Misto articolul, prezinta exact indiferenta CFRului in relatia cu fraierii(*rost*i) care inca mai circula cu trenul.
Un sincer faliment doresc CFRului.

Ca unul afectat de un eventual faliment, îți spun: mersi la fel. Ce dorești tu altora să primești înzecit!
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeLun 21 Mai 2012, 22:49

Nu ai de ce sa fi afectat(poate daca ai fi fost putin mai temperat si nu atat de repezit ca sa-mi dai replica ai fi inteles mesajul meu) daca CFR va fi preluat de un privat. Fac pariu, daca s-ar intampla asta in ziua 2 de la preluare CFR va avea profit si implicit conditii decente(curatenie, liniste, toalete curate si nu in ultimul rand calatori platitori) de calatorie.
Seara buna.
Sus In jos
ravers75

Numarul mesajelor : 427
Reputatie : 5520
Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeLun 21 Mai 2012, 23:35

O tampenie articolul! Articole de genul asta se scriau in urma cu 10 ani cand trenurile erau cu adevarat jegoase! Noi, de regula ROMANII suntem IPOCRITI : vrem curatenie, civilizatie, vagoane moderne, gari frumoase si decente in schimb incurajam/toleram hotia, mersul cu nasul, aruncam gunoaie pe jos, dam mancare la caini si vagabonzi si apoi cand ne plictisim NE PLANGEM! O veste buna totusi in acest asa-zis articol: trenul a ajuns in Bucuresti fara intarziere!
Sus In jos
didinul

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6467
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeMar 22 Mai 2012, 00:12

AlexD a scris:
Nu ai de ce sa fi afectat(poate daca ai fi fost putin mai temperat si nu atat de repezit ca sa-mi dai replica ai fi inteles mesajul meu) daca CFR va fi preluat de un privat. Fac pariu, daca s-ar intampla asta in ziua 2 de la preluare CFR va avea profit si implicit conditii decente(curatenie, liniste, toalete curate si nu in ultimul rand calatori platitori) de calatorie.
Seara buna.

Păi nici tu nu trebuie să te superi pentru replica mea, întrucât ți-am lăsat spațiu destul pentru o direcție pozitivă a ceea ce poți dori altora. În SNTFC sunt și oameni care-și fac treaba cu multă dăruire, în ciuda declinului tot evident de la un an la altul. Și eu cred că un aport de capital privat ar face lucrurile să meargă mai bine, însă deocamdată situația e așa cum o știm mai mult sau mai puțin exact fiecare dintre noi, și trebuie să apărăm puținul pe care-l mai avem.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeMar 22 Mai 2012, 00:14

Eu niciodata nu ma supar Smile managementul privat e solutia .
Sus In jos
cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5048
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitimeMar 22 Mai 2012, 00:17

http://www.adevarul.ro/actualitate/Arad-_Omul_de_la_linia_a_doua_0_704329880.html filmul cu prosti omul dupa mine nu are nici o vina
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei (partea III)   Revista presei (partea III) - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei (partea III)
Sus 
Pagina 9 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 38 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei (partea II)
» Revista presei (partea IV)
» Revista presei (partea I)
» Revista presei
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: