|
| 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|
+81ciprian71 George CFR Peter Fodor ldh80 aris86 marius664 Katalyn cfr500 dan tm Andrey_tm MRBFCRB NIKU24 apmatei TVlad phnegativ Vale KOSTYK Vlad baiazid vatmanul rizelgeorgel2004 roseanu M.I.C.I. Boracik NicuS Czirjak Arpad dexter23 Gabry Gabriel Adirmvl dan_tfg alex.alexus.tm boldalexandru mureseanu_976 AndiCFR Norbi MariusM Katalin4653 DUAL mishu88 kido bogdan.perejuc nokia2010 Costin.H dan_dinca popovici pety cstefan halmarius Kriszti219 riciu srazvi dave 060-EA078 Teodor Balto Stere Serban Costin.B Radu Tudor Nk11 alliens email2bav bostanescu gigel Vitosa Adrian78 Luna cristi ar IonutCFR2009 ravers75 kristi kkk AlexD Rarau COSTACHE MIHAIL ATM cristi CFR Nesebar Ciprian eu Dr2005 Radu nenuandrei razvan - trenuri 85 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8302 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mier 07 Mar 2012, 17:38 | |
| Trist, se vede cum rugineste. Eu poate reusesti ceva. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Mier 07 Mar 2012, 21:17 | |
| A trecut o luna si cateva zile de cand trenurile de calatori au fost anulate , cum traficul de marfa nu exista linia a ruginit si in unele locuri e sub zapada trist dar adevarat , astea sunt vremurile ce le traim . Tot sper ca va avea noroc si se va inchiria , vorba aia speranta moare ultima |
| | | dave
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4977 Data de inscriere : 24/04/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 08 Mar 2012, 12:42 | |
| Bun, am citit de mai multe ori ultimile pagini de aici, am mai sapat si pe net, si tot nu m-am lamurit: Anul trecut s-a refacut podul, s-au cheltuit niste bani, s-a redeschis linia, iar acum e iarasi inchisa? Care este motivul? |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 08 Mar 2012, 13:00 | |
| Material rulant 'energofag' consum mare de carburant, nasi spagari care nu taie bilete la toata lumea din tren, mers facut la betie, legaturi lipsa cu Bucurestiul si asa mai departe. Cand la Iasi intepenesc la gard 10 rame Desiro cu bandajele uzate. Puteau macar 2 la rame sa le schimbe 'roatele' si sa le trimita pe M306. E pacat, linia e buna si se poate circula cu viteze decente. |
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 08 Mar 2012, 13:02 | |
| - dave a scris:
- Bun, am citit de mai multe ori ultimile pagini de aici, am mai sapat si pe net, si tot nu m-am lamurit:
Anul trecut s-a refacut podul, s-au cheltuit niste bani, s-a redeschis linia, iar acum e iarasi inchisa? Care este motivul? CFR renunta la secundare ca in secundare este paguba lor asa zic ei iar daca vine un privat sa opereze pe secundare bine daca nu ramane abandonata asta chiar nu intereseaza pe nimeni ca nu mai circula trenuri pe multe sectii inchise anul acesta , fiecare sa circule cu ce poate si ce gaseste pe ei chiar nu i intereseaza . |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 08 Mar 2012, 13:46 | |
| Nu CFR Călători a renunţat de plăcere, ci CFR SA (Infrastructura) şi-a retras personalul, ceea ce a făcut ca circulaţia să fie imposibilă. Apropo de Desiro, la Bucureşti s-au anulat trenurile de aeroport, deci au rămas la gard Desiro-urile ,,de inter-city" cu 72 de fotolii, pentru că ele nu pot circula acum pe IR şi IC pentru că nu au clasa întâi. Se puteau folosi pe liniile secundare. Dar dacă CFR SA închide linii, degeaba rea CFR Călători să circule. _________________ :TTT:
|
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8691 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 08 Mar 2012, 14:07 | |
| - Dr2005 a scris:
- pentru că ele nu pot circula acum pe IR şi IC pentru că nu au clasa întâi
Pai Duminica l-am filmat pe IR 1663 numai cu vagoane de clasa a2a sau la astea(trenuri clasice) nu se pune regula ca nu au voie fara clasa 1? |
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 08 Mar 2012, 16:19 | |
| Exemplu pe 302 , aici trenurile de calatori au fost anulate dar trenurile de marfa inca circula , deci nu CFR SA s-a retras ci CFR-Calatori s-a retras , la fel si pe 908 circulatia trenurilor de calatori este asigurata de 2 firme private care platesc TUI la CFR SA , practic CFR Calatori s-a retras pentru ca la ei sunt pierderile ca opereaza trenuri care nu aduc profit si din aceasta cauza au recurs la anularea trenurilor pe mai multe sectii . Cum pe 306 nu exista transport de marfa este normal ca linia e ruginita , daca circulau marfare linia nu mai era in zapada si ruginita chiar daca trenurile de calatori au fost anulate . FNI a sugerat companiilor CFR Marfa si Calatori sa reduca cheltuielile de aici si anularea mai multor trenuri pe sectiile secundare . |
| | | ravers75
Numarul mesajelor : 427 Reputatie : 5522 Data de inscriere : 15/12/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 08 Mar 2012, 16:38 | |
| - AlexD a scris:
- Dr2005 a scris:
- pentru că ele nu pot circula acum pe IR şi IC pentru că nu au clasa întâi
Pai Duminica l-am filmat pe IR 1663 numai cu vagoane de clasa a2a sau la astea(trenuri clasice) nu se pune regula ca nu au voie fara clasa 1? Se pare ca regulile nu se respecta la CFR; oricum nu au ce cauta Desiro de 120 locuri de piatra si inghesuite pe IC, chiar daca au clasa I. Totusi nu cred ca CFR Calatori a retras vagoanele de CL I de pe unele trenuri din cauza ca nu au calatori sau pe motivul ca ofera un confort mult mai slab decat la clasa a II a; sa nu uitam ca zeci, poate chiar sute de vagoane stau la gard fara revizie iar IR Iasi - Timisoara are in compunere un vagon 19-47!!! Scuzati off topic |
| | | eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5731 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 08 Mar 2012, 19:36 | |
| - Dr2005 a scris:
- Nu CFR Călători a renunţat de plăcere, ci CFR SA (Infrastructura) şi-a retras personalul, ceea ce a făcut ca circulaţia să fie imposibilă.
Apropo de Desiro, la Bucureşti s-au anulat trenurile de aeroport, deci au rămas la gard Desiro-urile ,,de inter-city" cu 72 de fotolii, pentru că ele nu pot circula acum pe IR şi IC pentru că nu au clasa întâi. Se puteau folosi pe liniile secundare. Dar dacă CFR SA închide linii, degeaba rea CFR Călători să circule. Cfr Calatori a solicitat MT inchiderea celor 23 de sectii neinteroperabile, lucru cerut de FMI pentru reducerea pierderilor.Numai ca FMI-ul nu stie de nasii hoti, legaturile aiurea si eadaptarea materialului rulant. Cfr Calatori a aruncat in fata FMI aceste sectii, motivand cauza pierderilor. Si acestia au zis sa se taie. Numai ca FMI-ul nu stie ca de fapt se urmareste privatizarea CFR Calatori prin faliment. Maier este principalul vinovat de aceasta situatie. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18753 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24331 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 08 Mar 2012, 19:51 | |
| E un cerc vicios la mijloc si ma mira pasivitatea autoritatilor locale cat ca si a deputatilor care reprezinta oamenii in sistemul politic se duc miliarde pe panselute piscine terenuri in panta peticiri de drumuri iar de calea ferata se bate joc pentru unii reprezinta doar fier vechi atat la propiu cat si la figurat!! Acesti politicieni ar trebui scuipati in fata la viitoare campanie |
| | | Radu Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 28 Localizare : Targoviste Reputatie : 5798 Data de inscriere : 06/02/2012
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 08 Mar 2012, 19:56 | |
| - Dr2005 a scris:
Apropo de Desiro, la Bucureşti s-au anulat trenurile de aeroport, deci au rămas la gard Desiro-urile ,,de inter-city" cu 72 de fotolii, pentru că ele nu pot circula acum pe IR şi IC pentru că nu au clasa întâi. Se puteau folosi pe liniile secundare. Dar dacă CFR SA închide linii, degeaba rea CFR Călători să circule. Pai sa mai bage un automotor pe R9101 ca e o aglomeratie infernala. |
| | | eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5731 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: 306 Ploiesti Sud-Slanic Joi 08 Mar 2012, 20:07 | |
| - adrian78 a scris:
- E un cerc vicios la mijloc si ma mira pasivitatea autoritatilor locale cat ca si a deputatilor care reprezinta oamenii in sistemul politic se duc miliarde pe panselute piscine terenuri in panta peticiri de drumuri iar de calea ferata se bate joc pentru unii reprezinta doar fier vechi atat la propiu cat si la figurat!! Acesti politicieni ar trebui scuipati in fata la viitoare campanie
Autoritatile locale nu prea au ce sa faca in situatia asta, pentru ca nu au bani sa sustina sectia si pe deasupra desi Cfr Calatori spune ca a solicitat acordarea de subventii de catre aceste autoritati, primariile nu pot prelua aceste linii de la cfr in patrimoniu.Trebuie modificata legea. Parlamentarii nu sunt bagati in seama de nimeni. Latra degeaba, desi latra rau pentru redeschidere. Se pare ca nici macar lor nu nu li se raspunde la petitii Cfr este stat in stat, si daca intrebi ceva, stiu doar: nu luam noi decizii, sunt companii separate, nu stim, nu ne intrebati pe noi. Arunca pisica de colo-colo si fac ce vor. Din surse sigure, tot ce se poate face este la presiunea calaorilor.Atat. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 08 Mar 2012, 20:51 | |
| OFF : Pe R 9101 daca ar baga 2 Desiro de 120 de locuri se rezolva treaba, dar pe acest tren sunt 2 Desiro cu 72 locuri. |
| | | Costin.B
Numarul mesajelor : 233 Reputatie : 4980 Data de inscriere : 04/12/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 08 Mar 2012, 22:19 | |
| Ce fel de presiuni pot face calatorii in afara de a trimite petitii si eventual de a protesta?Exista politicieni care au cerut redeschiderea sectiei carora li s-a incalcat un drept constitutional fundamental-dreptul de petitionare?Cine sunt acesti politicieni si cum au reactionat la un astfel de abuz?Eu cred ca politicienii pot face mai mult.Dreptul de initiativa legislativa al politicienilor alesi este mult mai usor de materializat decat cel al cetatenilor simpli.E suficient sa luam in calcul numai acest aspect ca sa ne dam seama ca politicienii pot face mai mult.Ei,politicienii, pot da legi astfel incat sa se evite distrugerea patrimoniului feroviar national. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
| |
| | | | 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |