Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INTREBARI SI RASPUNSURI

In jos 
+100
EuroNight
andreiutzu
huiu_goe
Norbi
PrisecaruFlorin
Andrey_tm
Kriszti219
ANDU2100HP
Goanga
daniel_c
Rarau
discoid21
bybyutza
Nk11
mureseanu_976
costi_dumitru
bostanesku gigel
Volk
cortexedge
bogdan srl
Teodor
ionutz85
get.
Razvan
Karl
cfr500
kristi kkk
Adisoft1991s
Radu Tudor
raoul
cnusi
rich1974
KQQ
stefan_br
alinx3330
Raduku09
andrei florin
Stratan-Tttggvv
DAS 2011
buldozer2
membru inactiv
laur 133
riciu
Desiro256
Razvan Tudor
cardinal
Silver
060-EA078
bostanescu gigel
George33
The Legend
Cito
tuborgtnp
dany90
TVlad
didinul
Vale
Vlad
Costin.H
AMX 97-0548-4
R936
TonyGFR
vanchorusebulgaria
Hurricane
manuela
halmarius
razvan - trenuri
ionutz72
Amiralul
ldh80
redeme
popovici
Ionutz
IonutCFR2009
rizelgeorgel2004
Luna
ravers75
eu
traian
pannonia express
decward
Marius Iulian
Caravelle_Zg
AndiCFR
Nesebar
DPS
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Balto
nenuandrei
M.I.C.I.
Vitosa
DUAL
AlexD
Adrian78
cont dezactivat .
Cobra
cont inactiv
lovekomotive
ATM
104 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeDum 11 Dec 2011, 21:43

Si cu p**a in BALTA si sufletul in rai nu se poate dragii mei, si studenti/elevi si reducere de fidelitate iar maine/poimaine vreti sa va plateasca CFRul ca, calatoriti cu trenul...
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeDum 11 Dec 2011, 22:35

Nu e chiar asa, asta duce la o scumpire nu chiar mica practic a biletelor pentru studentii care circula cu 2 trenuri sau mai multe pana la destinatie. Asa cum am mai zis pe topicul cu lucruri negative, in cazul unei rute pe care calatoresc destul de des in in an si jumatate pretul s-a dublat.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeDum 11 Dec 2011, 22:48

Nu cred ca mai are rostul sa bocim atat, exista transport alternativ, ce e atata boceala ca e scump ca e asa ca e asa...fratilor, traim in capitalism, economie de piata, totul costa. Nu ne permitem, stam acasa, batem campii mai putin. Cine isi permite bine cine nu, pa. Asta e realitatea, din pacate.
Intr-un fel CFR are dreptate, de ce sa calatoresti cu 4 personale pe o distanta cand poti sa iei un IR direct din punctul meu de vedere scutind si timp si bani.
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeDum 11 Dec 2011, 23:48

Pai da, asa cu e Regio, doar ca ruta mea e cu InterRegio. Iar faptul ca transportul feroviar nu e accesibil afecteaza si pe operator. Azi am circulat cu un tren in care nu stiu daca erau 15 sau 20 de calatori, chiar daca e regio deci nu s-a scumpit. Si da, o sa bat campii ceva mai putin cu trenu, pana acum era mai rentabil sa merg de 2-3 ori cu trenu, acum a inceput sa devina rentabila cazarea la destinatie.
Sus In jos
ravers75

Numarul mesajelor : 427
Reputatie : 5520
Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 14:05

Deci, o escrocherie mai mare ca asta cu noile tarife si facilitati nu am mai vazut! cine d.racu a aprobat aceste tarife? Cum e posibil ca un calator care schimba 2 trenuri sa plateasca mai mult (cu zeci de lei) decat unul care merge cu tren direct? Sunt zeci de exemple de calcul, la schimbarea de tren calatorul platind mult mai mult decat la tren direct! La IR diferentele nu se simt f mult, la IC in schimb e jenant sa vezi ca platesti si cu 30% mai mult la schimbare! Iar procentul de fidelitate e ca o scuza ca ai scumpit biletele prin noul plan de tarifare! E problema de protectia consumatorului! Situatia asta pur si simplu nu trebuie acceptata!!
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 15:01

Haideti sa editam o reclamatie bine documentata catre ANPC! NEAPARAT!
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 15:02

ravers75 a scris:
Deci, o escrocherie mai mare ca asta cu noile tarife si facilitati nu am mai vazut! cine d.racu a aprobat aceste tarife? Cum e posibil ca un calator care schimba 2 trenuri sa plateasca mai mult (cu zeci de lei) decat unul care merge cu tren direct? Sunt zeci de exemple de calcul, la schimbarea de tren calatorul platind mult mai mult decat la tren direct! La IR diferentele nu se simt f mult, la IC in schimb e jenant sa vezi ca platesti si cu 30% mai mult la schimbare! Iar procentul de fidelitate e ca o scuza ca ai scumpit biletele prin noul plan de tarifare! E problema de protectia consumatorului! Situatia asta pur si simplu nu trebuie acceptata!!

Sunt curios daca OPC se va autosesiza... dar ei nu calatoresc cu trenul ca toti oamenii de rând, asa ca... la „alternativa” daca altfel nu se mai poate, iar CFR se va duce de râpa, poate asta e si scopul... sa vina pe urma „baietii destepti” sa-l cumpere pe 2 Lei si un sfert. Sad
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 16:05

OPC care tot la PDL e vrei sa se sesizeze? Cred ca glumesti.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 16:32

Pai decat sa iti iei 2 bilete consecutive mai bine iti iei 2 SEPARAT si iti bagi _))_ in reducerea lor.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 16:48

Cu 2 cupoane ba Very Happy
Sus In jos
pannonia express
V.I.P Member
V.I.P Member
pannonia express

Numarul mesajelor : 382
Varsta : 40
Localizare : Brasov
Reputatie : 5779
Data de inscriere : 25/02/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 20:51

O intrebare mai ciudata: as vrea sa cumpar un bilet online, pentru ca sa beneficiez de reducerea de 25%, DAR online nu am posibilitatea sa aleg locul. As putea sa merg cu biletul online la casa si sa cumpar alte locuri, "pe alese"?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 21:05

mitzaciobanu a scris:
O intrebare mai ciudata: as vrea sa cumpar un bilet online, pentru ca sa beneficiez de reducerea de 25%, DAR online nu am posibilitatea sa aleg locul. As putea sa merg cu biletul online la casa si sa cumpar alte locuri, "pe alese"?

Nu . Te asezi in tren unde vrei si unde e liber , nu e obligatoriu sa stai pe locul inscris pe bilet .

Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18747
Reputatie : 24323
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 23:26

O fi pe bune? Very Happy

http://www.ebay.de/itm/ORIGINAL-INTERCITY-E-LOK-103-197-0-DEUTSCHE-BUNDESBAHN-/290642362176?pt=Transportwesen&hash=item43aba27f40
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6390
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeLun 12 Dec 2011, 23:31

Nu prea cred ca e adevarata chestia de pe ebay
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

Numarul mesajelor : 1493
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 7936
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitimeMar 13 Dec 2011, 05:44

Vin si eu cu intrebare...daca imi cum[par bilet online..in formularul de acolo imi trebuie doar numele...cum ma identifica controlorul in tren? Ok, ii arat buletinul..dar el are asupra lui ceva hartiii cu cei ce si-au luat bilet in acea zi pe trenul respectiv, si localitatile unde circula? Care ma puteti lumina? Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

INTREBARI SI RASPUNSURI
Sus 
Pagina 5 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: