Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INTREBARI SI RASPUNSURI

In jos 
+100
EuroNight
andreiutzu
huiu_goe
Norbi
PrisecaruFlorin
Andrey_tm
Kriszti219
ANDU2100HP
Goanga
daniel_c
Rarau
discoid21
bybyutza
Nk11
mureseanu_976
costi_dumitru
bostanesku gigel
Volk
cortexedge
bogdan srl
Teodor
ionutz85
get.
Razvan
Karl
cfr500
kristi kkk
Adisoft1991s
Radu Tudor
raoul
cnusi
rich1974
KQQ
stefan_br
alinx3330
Raduku09
andrei florin
Stratan-Tttggvv
DAS 2011
buldozer2
membru inactiv
laur 133
riciu
Desiro256
Razvan Tudor
cardinal
Silver
060-EA078
bostanescu gigel
George33
The Legend
Cito
tuborgtnp
dany90
TVlad
didinul
Vale
Vlad
Costin.H
AMX 97-0548-4
R936
TonyGFR
vanchorusebulgaria
Hurricane
manuela
halmarius
razvan - trenuri
ionutz72
Amiralul
ldh80
redeme
popovici
Ionutz
IonutCFR2009
rizelgeorgel2004
Luna
ravers75
eu
traian
pannonia express
decward
Marius Iulian
Caravelle_Zg
AndiCFR
Nesebar
DPS
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Balto
nenuandrei
M.I.C.I.
Vitosa
DUAL
AlexD
Adrian78
cont dezactivat .
Cobra
cont inactiv
lovekomotive
ATM
104 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 38 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeMar 27 Dec 2011, 20:11

IR 1621 si 1622 mai au aceste trenuri grupa de vagoane Brasov-Timisoara-Brasov? Parca asa am citit pe undeva pe forum.
Sus In jos
Vitosa

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeMar 27 Dec 2011, 20:34

adrian78 a scris:
Marius cand a avut aceasta grupa?Acuma 1622 ataseaza la Sibiu garnitura lui 1533 in zilele de 5 6 7
Cu ani in urma Very Happy , dar daca nu ma insel asa am citit parca prin topicul mersul tr 2011/2012, asa completa un user.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeMar 27 Dec 2011, 21:27

maryus74 a scris:
adrian78 a scris:
Marius cand a avut aceasta grupa?Acuma 1622 ataseaza la Sibiu garnitura lui 1533 in zilele de 5 6 7
Cu ani in urma Very Happy , dar daca nu ma insel asa am citit parca prin topicul mersul tr 2011/2012, asa completa un user.

Brasov-Timisoara-Brasov nu a avut niciodata , acum are grupa Bucuresti-Brasov-Bucuresti .

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeMar 27 Dec 2011, 21:35

karpaty a scris:
maryus74 a scris:
adrian78 a scris:

Brasov-Timisoara-Brasov nu a avut niciodata , acum are grupa Bucuresti-Brasov-Bucuresti .
Te contrazic in anii 80 si 90, cineva posesor de livret de atunci o poate confirma (poate MariusM ne ajuta), avea compunerea asa Locom, B, A, B (BV-TM), WR/B-BAR, B, B, A, B, B (BUC-TM), B, A, B (BUC-SB).

Acum intrebasem deoarece cineva pe forum pomenise de grupa BV-TM si ma intrebam poate aparuse in ultim moment.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeMar 27 Dec 2011, 22:15

maryus74 a scris:
karpaty a scris:
maryus74 a scris:
adrian78 a scris:

Te contrazic in anii 80 si 90, cineva posesor de livret de atunci o poate confirma (poate MariusM ne ajuta), avea compunerea asa Locom, B, A, B (BV-TM), WR/B-BAR, B, B, A, B, B (BUC-TM), B, A, B (BUC-SB).

Acum intrebasem deoarece cineva pe forum pomenise de grupa BV-TM si ma intrebam poate aparuse in ultim moment.

Eu stiu ca din 90 incoace nu a avut grupa Bv-Tm si nici nu are in prezent asa ceva , ce a fost acum 30 de ani nu am deunde sa stiu .

Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeMier 28 Dec 2011, 00:34

maryus74 a scris:
IR 1621 si 1622 mai au aceste trenuri grupa de vagoane Brasov-Timisoara-Brasov? Parca asa am citit pe undeva pe forum.
Sa fiti sanatos Smile) .. deabia ce invatasesem eu ce e ala 1621 si doar ma pregateam pentru facultate si o scosesera de ceva luni Smile) .. de atunci nu a mai circulat in schimb avea multe vagoane .. gasiti la mine pe canal un film vechi din 2009 .. apoi s-a rupt podul si noapte trenul Smile ,a curculat limitat la Sibiu .. apoi a fost introdus 1623 .. apoi reparatii apoi reintrodus traseul vechi Smile.. a fost si cred ca va ramane tren studentesc .. si compunerea asta cu 22-96 e perfecta.
Sus In jos
pannonia express
V.I.P Member
V.I.P Member
pannonia express

Numarul mesajelor : 382
Varsta : 40
Localizare : Brasov
Reputatie : 5780
Data de inscriere : 25/02/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeMier 28 Dec 2011, 13:53

Pana la urma se pare ca vagonul bar-bistro din acelasi 1621/1622 ramane un mister: desi pe www.cfrcalatori.ro este trecut in fiecare zi, aparent o garnitura are acest vagon in compunere si una nu. Deci intr-un anume sens, vagonul circula practic o zi din doua.
Sus In jos
M.I.C.I.

M.I.C.I.

Numarul mesajelor : 541
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5319
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 29 Dec 2011, 10:17

Pentru ca maine sunt liber as fi vrut sa dau o fuga pana la Predeal cu familia.
Dar ma gandesc ca vor fi trenurile supraaglomerate. Ce ziceti, am vreo sansa maine sa mai gasesc bilete pentru trenurile Bucuresti-Predeal si retur?? Ma refer la IR.
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6391
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 29 Dec 2011, 10:27

Daca suni la cfr si sa intrebi sarputea sa mai gasesti bilete sau sa dai o fuga pana la Gara de Nord
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 29 Dec 2011, 10:34

Dar de ce trebuie neaparat sa sun sau sa-mi iau bilet cu nush cate zile inainte? Vreau si eu sa ma duc la gara sa-mi iau bilet la trenul care am nevoie si sa plec linistit unde am treaba, nu conteaza ca e Pastele, Craciunul, sau mijlocul lui Ianuarie.
Ce ne tot strofocam atat nu stiu, nici 5% din bilete nu se iau pe net nici 10% nu se platesc cu cardul si asa mai departe, dai in pisici ca d'aia sunt 30 de case de bilete in Gara de Nord. Ca CFR prin definitie ar trebui asociat cu puturosenia, nesimtirea, si indiferenta asta e cu totul altceva.

Ultima editare efectuata de catre AlexD in Joi 29 Dec 2011, 10:55, editata de 1 ori
Sus In jos
manuela

Numarul mesajelor : 603
Reputatie : 5411
Data de inscriere : 03/11/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 29 Dec 2011, 10:42

AlexD a scris:
Dar de ce trebuie neaparat sa sun sau sa-mi iau bilet cu nush cate zile inainte? Vreau si eu sa ma duc la gara sa-mi iau bilet la trenul care am nevoie si sa plec linistit unde am treaba, nu conteaza ca e Pastele, Craciunul, sau mijlocul lui Ianuarie.
Ce ne tot strofocam atat nu stiu, nici 5% din bilete nu se iau pe net nici 10% nu se platesc cu cardul si asa mai departe, dai in pisici ca d'aia sunt 30 de case de bilete in Gara de Nord. Ca CFR prin definitie ar trebui asociat cu puturosenia, nesimtirea, prostia, si indiferenta asta e cu totul altceva.

daaaa,mare dreptate ai!plus ca nu pun nici vagoane suplimentare de sarbatori.
Sus In jos
M.I.C.I.

M.I.C.I.

Numarul mesajelor : 541
Reputatie : 5319
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 29 Dec 2011, 11:03

Pai si pana la urma ce sa fac? Sa ma duc sau sa stau acasa?

Decat sa ma umplu de nervi....ca sunt aglomerate trenurile...
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 29 Dec 2011, 11:04

Se vor suplimenta vagoanele incepand din data de 30 de decembrie singurul lucru negativ este blocarea vanzarii biletelor pana se stie cu cate vagoane se suplimenteaza trenul poate unii calatori isi schimba optiunea de transport si aleg altceva!!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 29 Dec 2011, 11:22

Cum este posibil sa nu se stie cum se suplimenteaza vagoanele?

Nu exista nimeni care sa gindeasca in perspectiva?
de fapt vagoanele trebuiau atasate suplimentar inca din 28-29 decembrie, ca sa preia fluxul de calatori. Nu conteaza ca trenul are normal 4 vagoane i se puteau atasa la prima strigare 2 urmind ca sa suplimenteze la cerere, sau chiar sa circule cu mai multe vagoane dar cu un grad mai mic de umplere. SAu ce zic ei, ba daca e aglomerat inseamna rentabil.
Din incercarile de rezervare on line nu isi dau sema ca trebuiau sa puna vagoane?

Nu opreau vinzarile on line si nici la case si isi dadeau seama, mai am vindut 15 on line si 42 la casa pentru data de XX 12-2011, prin urmare la tren atasam un vagon sau doua.

Aaaa nu stiu cum sa faca pentru ca nu stiu ce vagon sa puna ca au un milion de tipuri cu 2 milioane de combinatii de locuri, dar din toate doar citeva bucati.

Vai si amar, sa ai clienti si sa-i impingi la transport auto.
Sus In jos
Hurricane
V.I.P Member
V.I.P Member
Hurricane

Numarul mesajelor : 509
Localizare : Iasi
Reputatie : 6260
Data de inscriere : 27/04/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 29 Dec 2011, 11:47

Aseara la ora 22.00 am luat bilet online la 1661 pentru 30 decembrie, din pacate la prima incercare pentru vagonul nr 4(biciclete) imi dadea eroare, am mai incercat odata si am reusit sa cumpar biletul in alt vagon.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

INTREBARI SI RASPUNSURI
Sus 
Pagina 9 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 38 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: