Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INTREBARI SI RASPUNSURI

In jos 
+100
EuroNight
andreiutzu
huiu_goe
Norbi
PrisecaruFlorin
Andrey_tm
Kriszti219
ANDU2100HP
Goanga
daniel_c
Rarau
discoid21
bybyutza
Nk11
mureseanu_976
costi_dumitru
bostanesku gigel
Volk
cortexedge
bogdan srl
Teodor
ionutz85
get.
Razvan
Karl
cfr500
kristi kkk
Adisoft1991s
Radu Tudor
raoul
cnusi
rich1974
KQQ
stefan_br
alinx3330
Raduku09
andrei florin
Stratan-Tttggvv
DAS 2011
buldozer2
membru inactiv
laur 133
riciu
Desiro256
Razvan Tudor
cardinal
Silver
060-EA078
bostanescu gigel
George33
The Legend
Cito
tuborgtnp
dany90
TVlad
didinul
Vale
Vlad
Costin.H
AMX 97-0548-4
R936
TonyGFR
vanchorusebulgaria
Hurricane
manuela
halmarius
razvan - trenuri
ionutz72
Amiralul
ldh80
redeme
popovici
Ionutz
IonutCFR2009
rizelgeorgel2004
Luna
ravers75
eu
traian
pannonia express
decward
Marius Iulian
Caravelle_Zg
AndiCFR
Nesebar
DPS
Dr2005
COSTACHE MIHAIL
Balto
nenuandrei
M.I.C.I.
Vitosa
DUAL
AlexD
Adrian78
cont dezactivat .
Cobra
cont inactiv
lovekomotive
ATM
104 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 52 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeVin 20 Apr 2012, 23:18

multumesc. oricum faza de azi m-a pus pe ganduri si in urmatoarele saptamanii o sa fac schitele cu locurile din fiecare tip de vagon.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeVin 20 Apr 2012, 23:35

Păi locurile x5 - x6 sunt la geam indiferent câte locuri sunt în compartiment / pe rând, iar x1 - x2 sunt la uşă (sau tot la geam dacă e vagon salon).
20-49.2 au câte trei compartimente la extremităţi şi 4 compartimente fictive la mijloc, adică compartimentele 1 (locuri 1x), 2, 3, 8, 9, 10 sunt compartimente şi 4, 5, 6, 7 sunt în salon.

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeVin 20 Apr 2012, 23:38

E destul de simplu 5,6 la geam indiferent de numarul de locuri ,1 si 2 la intrarea in comporatiment.In cazul 21-76 1,2 la geam ,5,6 la geam pe cealalta parte,restul fiind locurile din mijloc,ca intr-un compartiment de 8 locuri despartit 4 si 4 Very Happy,ceva asa.
1 7 3 5
2 8 4 6.
Sunt si exceptii de la regula in 21-87,care sunt asezate ca si in autocar ,si locurile sunt oarecum ca si cele fata in fata dar nu sunt fata in fata.
la 22-76/96
1 3 5
4 6
Tot la 22-96 compartimentele sunt 3 + 6 fictive + 3 , in cazul vag pentru biclete, 3+6+1

PS daca ne zici cu ce trenuri meri o sa ti dam compunerile Smile)
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeSam 21 Apr 2012, 07:13

De astazi sunt si eu "student" cu cupoane, cu doar 40 lei mi-am achizitionat o legitimatie student la zi si un set de cupoane, la trenurile Regio nu imi fac probleme insa la IR ma intereseaza daca atunci cand vine nasul iti cere si dovada reducerii sau numai cand e cu supracontrol ?? In orice caz duminica pe trenurile aglomerate care vin din toata tara spre capitala iarasi nu-mi fac probleme ptr ca ar dura extraordinar de mult sa ceri dovezile la peste 200-250 de studentii.

La un eventual control iti cere legitimatia de student si carnetul de cupoane sau si buletinul ??
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeSam 21 Apr 2012, 12:59

Si...cum putem si noi sa facem rost ? Very Happy
Sus In jos
ionutz85
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz85

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti/Suceava
Reputatie : 5901
Data de inscriere : 27/08/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeSam 21 Apr 2012, 13:51

paall a scris:
De astazi sunt si eu "student" cu cupoane, cu doar 40 lei mi-am achizitionat o legitimatie student la zi si un set de cupoane, la trenurile Regio nu imi fac probleme insa la IR ma intereseaza daca atunci cand vine nasul iti cere si dovada reducerii sau numai cand e cu supracontrol ?? In orice caz duminica pe trenurile aglomerate care vin din toata tara spre capitala iarasi nu-mi fac probleme ptr ca ar dura extraordinar de mult sa ceri dovezile la peste 200-250 de studentii.

La un eventual control iti cere legitimatia de student si carnetul de cupoane sau si buletinul ??

Ti le cere pe toate si se uita si la fatza ta. Sa vada daca corespund. Eu am incercat cu carnetu si legitimatia colegului,amandoi bruneti.ochi caprui, dar un singur amanunt mi a scapat nu am schimbat poza. Nasii sunt asa si asa. Unii controleaza pe banda rulanta, altii iti cer legitimatia si se uita la tine sa corespunzi in poza.
Am patit-o in ir1754 (fostul Rapid 752), si am incasat 150 lei bilet la suprapret.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeSam 21 Apr 2012, 17:59

La unele supracontroale îţi cer şi buletinul... bine, la mine se uitau ciudat, că pe buletin aveam poza de la 14 ani şi pe legitimaţie aveam poza de anul trecut, deci cu plete. Evident, nu seamănă cele două poze... Laughing
Dar, de obicei, se uită dacă seria de pe legitimaţie corespunde cu cea trecută pe cupon. Desigur, dacă tot poţi să ,,obţii" o legitimaţie poţi să îi dai celui care face rost şi o poză să ţi-o pună acolo şi să pună ştampila.

rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6179
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeSam 21 Apr 2012, 19:33

Problema e cum faci daca vrei legitimatie, cupoane, si mai ales stampila de universitate, identica pt amandoua documentele.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeSam 21 Apr 2012, 19:40

Ştampilele se schimbă în fiecare an... pe legitimaţia pe care am avut-o în anii 1 - 4 am 4 ştampile diferite, că în fiecare an s-a schimbat titulatura Ministerului Educaţiei Smile) Dar, de principiu, trebuie să fie aceeaşi universitate pe toate ştampilele.

eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 408
Reputatie : 5729
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: ????   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeSam 21 Apr 2012, 20:10

paall a scris:

Chiar nu te inteleg, de ce sa te risti sa ti se faca dosar penal pentru fals si uz de fals cand poti merge foarte bine cu 5 sau 3 lei de la Ploiesti la Bucuresti, cu 30 lei de la Bucuresti la Iasi , Timisoara, Cluj, sau in alte parti. Daca vine supra, le dai si lor si gata. Ca bilet nu are rost , la ce sa subventionezi marirea declaratiei de avere a Cintiei Chinte, a directorului Grampet, Sorin Chinde, (verifica asemanarea numelui si vezi de ce minuni dai) lui Maer si tuturor celor care muncesc din greu la sporirea averilor personale in timp ce trenurile spre Slanic sunt doar o amintire. Ai asa multi bani, sau inca mai crezi ca daca esti corect banii se vor investi in confort, viteza si preturi mici.....???
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeSam 21 Apr 2012, 21:23

Poate vrea să meargă cu Regiotrans sau TFC... acolo nu merge cu naşul Smile

riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6663
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeSam 21 Apr 2012, 22:05

Sa ma ierti dar si la Regiotrans merge cu nasul (e drept nu ca la CFR dar...)...am vazut cu ochii mei anul trecut in zona Timisoarei.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeSam 21 Apr 2012, 22:17

O intrebare : Cate tone cantareste un Sulzer / GM ?
Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6771
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeSam 21 Apr 2012, 22:59

Un Sulzer are 117 tone.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitimeSam 21 Apr 2012, 23:31

Legitimatia si cupoanele le-am luat de la un vecin din toamna l-am tot stresat sa mearga la secretariat sa-si ia drepturile legale si cand am vrut sa-i dau 70 de lei pe ele omul castigase 3.000 lei de la pacanele apoi a bagat la loc 5.000 lei asa ca acum m-a cautat el pe mine in foame mare de banii caci parintii nu-i mai da 50 banii. Poza i-o schimb zilele astea la fel cum am schimbat-o acum 2 ani si pe a lui varamiu dar atunci am mers numai cu personalul ca si ala tot un rusinos nu s-a dus la secretariat sa-si ia cupoanele. Faza e ca la Regio in prezent nu sunt probleme in schimb cu IR daca e gol nasul va face pe d***u in patru sa controleze ca stie ca multi merge cu asa ceva si in felul asta mai castiga si el ceva, in schimb daca prindeai duminica pe fostul Acc 1930 sa te rogi de nas sa se uite la legitimatie si nu te baga in seama la cat de aglomerat era trenul ala. Nu stiu cum e cu supra dar sa iei amenda 150 lei numai pe IR de SV/BT-Buc se putea intampla asta unde nasii sunt in stare sa te ia cu "nasul" cu aceasi banii pe care i-ai fi dat pe bilet, niste je**ri de nasi fac acele 2 trenuri cu grupe de Bt, imi ia Adjud-PL.Sud 30 lei cand era biletul 40 de lei si de la Buzau la PL.Sud 5 dealeri de telefoane au mers moka.

nici varianta userului "eu" nu e o varianta rea, iar la faza cu studentul uitati-va la pozele mele de la topicul poze cu noi sa vedeti ca arat a student la 27 ani si peste 3 ani tot a student o sa arat.

maine seara pun si poze cu legitimatia si cupoanele o sa acoper doar poza si ultimile 2 cifre la serii, acum is prea obosit dupa o zi la Brasov la zilele orasului si peste 400 poze si 50 min de filmari.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 38 Icon_minitime

Sus In jos

INTREBARI SI RASPUNSURI
Sus 
Pagina 38 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 52 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: