|
| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
+100EuroNight andreiutzu huiu_goe Norbi PrisecaruFlorin Andrey_tm Kriszti219 ANDU2100HP Goanga daniel_c Rarau discoid21 bybyutza Nk11 mureseanu_976 costi_dumitru bostanesku gigel Volk cortexedge bogdan srl Teodor ionutz85 get. Razvan Karl cfr500 kristi kkk Adisoft1991s Radu Tudor raoul cnusi rich1974 KQQ stefan_br alinx3330 Raduku09 andrei florin Stratan-Tttggvv DAS 2011 buldozer2 membru inactiv laur 133 riciu Desiro256 Razvan Tudor cardinal Silver 060-EA078 bostanescu gigel George33 The Legend Cito tuborgtnp dany90 TVlad didinul Vale Vlad Costin.H AMX 97-0548-4 R936 TonyGFR vanchorusebulgaria Hurricane manuela halmarius razvan - trenuri ionutz72 Amiralul ldh80 redeme popovici Ionutz IonutCFR2009 rizelgeorgel2004 Luna ravers75 eu traian pannonia express decward Marius Iulian Caravelle_Zg AndiCFR Nesebar DPS Dr2005 COSTACHE MIHAIL Balto nenuandrei M.I.C.I. Vitosa DUAL AlexD Adrian78 cont dezactivat . Cobra cont inactiv lovekomotive ATM 104 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7011 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 29 Dec 2011, 11:56 | |
| IR-ul Bucuresti-Bicaz a fost suplimentat inainte de Craciun, chiar in ajun avea 6 vagoane si din ce am vazut intr-o poza pe forum erau 4 vagoane de Grivita daca nu ma insel, adica modernizate de atelierele Grivita si nu cum au fost pana acum de la Astra. Acum nu stiu daca au mentinut suplimentarea fiindca ma prinde noaptea plecat si ajung acasa cu mult dupa ce trece trenul. Asta cu nu se suplimenteaza e cam deplasata afirmatia, da, nu suplimenteaza trenul R5453/5454 care se stie ca mai multe bilete oricum nu va vinde, nu suplimenteaza trenul de oltenita, nu suplimenteaza nu mai stiu care tren regio care chiar nu are nevoie ca tot atatea bilete are ca si pana la sarbatori, nici 5471/5472 nu a fost suplimentat, dupa mine sunt suficiente fix 3 vagoane cate are, de la bacau la piatra nu-s pline, si nici inapoi spre bacau nu se umplu de la piatra... Sa fim seriosi, daca calatorul se obisnuia sa se duca la casa de bilete, sa ceara bilet, controlorul sa-i spuna ca lasa ca-ti dau eu in tren si calatorul cinstit cum e el sa-i zica, nu multumesc prefer bilet, si stim ca majoritatea se zgarcesc la 4-5 lei si prefera sa-i dea nasului, si in plus daca si cfr-ul nu mai marea pretul biletelor si dupa castigarea calatorilor l-ar mai fi scazut un pic incat preturile sa fie pentru toti accesibile, poate ar fi avut si cfr-ul parc de vagoane, si ar fi avut si de unde sa suplimenteze trenurile, asa noi tragem in sus si in jos insa nu vedem totul asa cum este....nu doar cfr-ul sa lase de la el, si noi trebuie sa dam de la noi, tot timpul trebuie sa fie reciproc totul... |
| | | manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5411 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 29 Dec 2011, 11:59 | |
| - edward_w92 a scris:
- IR-ul Bucuresti-Bicaz a fost suplimentat inainte de Craciun, chiar in ajun avea 6 vagoane si din ce am vazut intr-o poza pe forum erau 4 vagoane de Grivita daca nu ma insel, adica modernizate de atelierele Grivita si nu cum au fost pana acum de la Astra. Acum nu stiu daca au mentinut suplimentarea fiindca ma prinde noaptea plecat si ajung acasa cu mult dupa ce trece trenul.
Asta cu nu se suplimenteaza e cam deplasata afirmatia, da, nu suplimenteaza trenul R5453/5454 care se stie ca mai multe bilete oricum nu va vinde, nu suplimenteaza trenul de oltenita, nu suplimenteaza nu mai stiu care tren regio care chiar nu are nevoie ca tot atatea bilete are ca si pana la sarbatori, nici 5471/5472 nu a fost suplimentat, dupa mine sunt suficiente fix 3 vagoane cate are, de la bacau la piatra nu-s pline, si nici inapoi spre bacau nu se umplu de la piatra... Sa fim seriosi, daca calatorul se obisnuia sa se duca la casa de bilete, sa ceara bilet, controlorul sa-i spuna ca lasa ca-ti dau eu in tren si calatorul cinstit cum e el sa-i zica, nu multumesc prefer bilet, si stim ca majoritatea se zgarcesc la 4-5 lei si prefera sa-i dea nasului, si in plus daca si cfr-ul nu mai marea pretul biletelor si dupa castigarea calatorilor l-ar mai fi scazut un pic incat preturile sa fie pentru toti accesibile, poate ar fi avut si cfr-ul parc de vagoane, si ar fi avut si de unde sa suplimenteze trenurile, asa noi tragem in sus si in jos insa nu vedem totul asa cum este....nu doar cfr-ul sa lase de la el, si noi trebuie sa dam de la noi, tot timpul trebuie sa fie reciproc totul... draga,toate trenurile de rang superior si lung parcurs ar fi trebuit suplimentate cu vagoane dinainte de craciun si pana la sfantul ioan.nu ar fi trebuit sa fi existat trenuri, in perioada aceasta,fara 8-10 vagoane. nu le mai lua apararea la cei de la cfr ,sunt niste babatii si mosnegi care nu se mai desprind de pe scaune si SUNT RUPTI DE REALITATE. |
| | | cont inactiv
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 29 Dec 2011, 12:09 | |
| - manuela a scris:
draga,toate trenurile de rang superior si lung parcurs ar fi trebuit suplimentate cu vagoane dinainte de craciun si pana la sfantul ioan.nu ar fi trebuit sa fi existat trenuri, in perioada aceasta,fara 8-10 vagoane. nu le mai lua apararea la cei de la cfr ,sunt niste babatii si mosnegi care nu se mai desprind de pe scaune si SUNT RUPTI DE REALITATE. Tanti, nu te supara, la rang superior, ai bani, iei bilet, ai loc si cu asta basta, ce tot atata....nu cred ca daca ei stiu ca au mai multi calatori decat locuri nu baga vagoane in plus, insa ii inteleg ca acolo unde nu au nevoie de suplimentari sa nu le faca, si eu as face la fel, as pune vagoane doar acolo unde chiar e nevoie, pentru ce sa suplimenteze cu 4 vagoane un tren de 4 vagoane, sa fie mai mult aer sau sa ce mai exact? Nu iau apararea nimanui, pune-te tu in locul lor, cu parc de vagoane destul de restrans la ora actuala si suplimenteaza tu toate trenurile de rang superior, IR respectiv IC sa aiba 8 vagoane....vezi ca unele au 8 sau mai multe vagoane chiar de nu-s sarbatori, gen 1651/1652 care pana la bacau vine cu destule vagoane... In fine, fiecare zice cum vrea si crede ca doar cum zice el e bine, tare as vrea sa ii vad si eu in postura celor pe care tot ii critica cu atata ardoare, sa vad ei ce ar face. |
| | | manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5411 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 29 Dec 2011, 14:04 | |
| - edward_w92 a scris:
- manuela a scris:
draga,toate trenurile de rang superior si lung parcurs ar fi trebuit suplimentate cu vagoane dinainte de craciun si pana la sfantul ioan.nu ar fi trebuit sa fi existat trenuri, in perioada aceasta,fara 8-10 vagoane. nu le mai lua apararea la cei de la cfr ,sunt niste babatii si mosnegi care nu se mai desprind de pe scaune si SUNT RUPTI DE REALITATE. Tanti, nu te supara, la rang superior, ai bani, iei bilet, ai loc si cu asta basta, ce tot atata....nu cred ca daca ei stiu ca au mai multi calatori decat locuri nu baga vagoane in plus, insa ii inteleg ca acolo unde nu au nevoie de suplimentari sa nu le faca, si eu as face la fel, as pune vagoane doar acolo unde chiar e nevoie, pentru ce sa suplimenteze cu 4 vagoane un tren de 4 vagoane, sa fie mai mult aer sau sa ce mai exact? Nu iau apararea nimanui, pune-te tu in locul lor, cu parc de vagoane destul de restrans la ora actuala si suplimenteaza tu toate trenurile de rang superior, IR respectiv IC sa aiba 8 vagoane....vezi ca unele au 8 sau mai multe vagoane chiar de nu-s sarbatori, gen 1651/1652 care pana la bacau vine cu destule vagoane... In fine, fiecare zice cum vrea si crede ca doar cum zice el e bine, tare as vrea sa ii vad si eu in postura celor pe care tot ii critica cu atata ardoare, sa vad ei ce ar face. DRAGA,eu nu sunt ,,tanti,,pentru tine,te rog sa inveti sa vorbesti si apoi sa intri pe acest site. si inca ceva baietica,daca nu-ti plac garniturile lungi,nu ai decat sa ceri tu mereu cand iti cumperi bilet ,intr-un vagon ticsit. da,vreau sa am aer,esti multumit? fii convins ca as fi facut un mers mult mai aproape de nevoile calatorilor decat cum l-au facut plictisitii de acum. |
| | | ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6453 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 29 Dec 2011, 14:45 | |
| Da da, ca doar la cfr si la fotbal ne pricepem toti ! |
| | | cont inactiv
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 29 Dec 2011, 14:50 | |
| No, pardon nenea daca nu esti tanti :a27:, nu stiu cum ai vrea sa vorbesc, cu litera mica la inceputul propozitiei sau cum? Oricum nu dezbatem aici subiectul "Vezi cum vorbesti", deci in fond si la urma urmei, domnilor, fie cum zic unii, lasa sa mergem cu un calator/ vagon si sa fie multe multe multe vagoane, nu ma intereseaza cum e facut mersul cei ce-l fac il fac sa le mearga pe cat de bine posibil, daca il fac iubitor inseamna ca mai bine de atat nu se poate. La mine nu conteaza, imi place, merg cu trenul, nu-mi place pot sa ma urc frumos in masina si sa ma duc cu masina unde am treaba, cine nu stie sa ciripeasca: am loc rezervat deci stau jos, sa stea domnule in picioare, sau sa-i zica la aia de la casa sa nu-i faca rezervare daca tot se sta in picioare, nu cred ca se fac suplimentari de vagoane cu 15 minute inainte de plecarea trenului, nu vad ce locomotiva s-ar misca cu vagoanele in stilul asta de repede peste macaze, decuplare, cuplare si ce se mai face, oricum pe mine ma depaseste subiectul asta, am ramas masca la inteligenta unora. Daca ar fi sa gandim asa, la aeroport.....vreau bilet maine spre Berlin si cucoana de la ghiseu, nu se poate, locurile sunt rezervate toate pana lunea viitoare, ce faceti, ii dati in freza cucoanei de la ghiseu, pai ce, nu puteti pune alt avion, eventual o remorca cu 3 aripi? De asta unii sunt asa mai destepti si isi iau bilet cu 3-4 luni inainte.....si toate-s bune si frumoase, plus ca sunt reduceri frumusele. |
| | | M.I.C.I.
Numarul mesajelor : 541 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5319 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Joi 29 Dec 2011, 15:24 | |
| Daca stiam ce se intampla numai puneam acea intrebare pe forum ca uite unde s-a ajuns!!! |
| | | vanchorusebulgaria V.I.P Member
Numarul mesajelor : 323 Reputatie : 5415 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 30 Dec 2011, 11:43 | |
| Will there be Google translator again for foreign users because right now without English is hard to us to read the forum. Thanks in advance |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 30 Dec 2011, 12:38 | |
| Here is how you can do it without the translate button. Click here: http://translate.google.ro/#ro|bg| enter the webpage you want to translate, and press Translate. Bellow i've put one example : http://translate.google.ro/translate?sl=ro&tl=bg&js=n&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.forumtrenuri.com%2Ft1732p190-mersul-trenurilor-2011-2012 Have a great day |
| | | vanchorusebulgaria V.I.P Member
Numarul mesajelor : 323 Reputatie : 5415 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 30 Dec 2011, 14:29 | |
| I know about this. It was more convenient with the button ... And now if I press the button translate it signs me out and I should sing in again ... second, at all pages I click I should write their link in order to translate the page, afterwards to sign in again and so on and so on ...
I have another question : how to turn off the option for receiving e-mails for all topics their is a respose to ? Once it was explained to me but when i thought that I have turned it off the problem persisted ... |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 30 Dec 2011, 15:11 | |
| First thing first : the translate button has had unexpected issues here on the forum,like in some cases depending on the web browser the user was using , when the user hovered over that button a pop up showed up wich changed the page to other stuff,and that's why it was removed . And for your second answer go to Profile/Profil and click the Traced subjects/Subiecte Monitorizate ,or just click this link http://www.forumtrenuri.com/search?search_id=watchsearch ,then tick the X column , and click at the buttom of the page , Stop monitoring the selected subjects/Nu mai monitoriza subiectele selectate.Happy New Year |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 30 Dec 2011, 15:57 | |
| De ce doar depourile BV, BC si AR primesc electrice modernizate 477? N-ar avea nevoie si CJ in viitorul apropiat? (1742/531 e trenul lor pe sector modernizat 160 in...viitor ) |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Vin 30 Dec 2011, 16:01 | |
| Pentru ca probabil aici se fac internationalele si cei de la CFR "se gandesc" la interoperabilitate ) .. oricum la Bc sau Grivita merg toate mofturile mereu . |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 31 Dec 2011, 17:04 | |
| Mi-arunc un ochi pe infofer si ce vad? IR 01646 Siculeni 16.48 Buc Nord 21.20 primeste vag in st Siculeni de la trenul 1646
IR 1646 1871 Targu Mures 12.55 Siculeni 16.40-16.52 Adjud 20.06-20.15 Galati 22.57
IR 1850 Adjud 20.21 Iasi 23.19 primeste vag in st Adjud de la trenul 1646
din 2012 (inca nu a afisat data) IR 12871 aceeasi trasa cu 1646/1871 Tg Mures 12.55 Galati 22.57
perechea lui, IR 1870 Galati 5.40 Tg Mures 16.05
de ce asta 1870 isi mentine nr si pe M501/400/405 iar celalalt (1871) circula ca 1646 pe aceleasi M405/400/501? |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Sam 31 Dec 2011, 19:03 | |
| Multi calatorii nu inteleg. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI | |
| |
| | | | INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |