| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
+111catalinu' stefan_br mihaiuc get. Marius razvan - trenuri traian Cosmin5 redeme laur 133 cristyadaX Nk11 jimmy Teodor ATM nokia2010 Cobra bostanescu gigel Luna DUAL vilhelm ravers75 IonutChircu AlexD romero69 riciu Jhonyla VeV mstupariu alinx3330 Vitosa Razvan Tudor decward raoul PrisecaruFlorin ultras nelu_cfr spsdc7 RazvanCFR iuli.hard rares03 Adrian78 kaan FeroFan97 SULZERUL 0733 cont dezactivat . DooLs Laur jionutz 19jimmy84 The Legend Shinkansen sorinucu Stefan Mircea Hirjau dan ciprian pannonia express rizelgeorgel2004 halmarius knd Cito TVlad Razvan cont inactiv AMX 97-0548-4 ionutz72 Traveller Bobses buldozer2 Costin.H didi Nesebar Rosshhu mi.tudor Caravelle_Zg membru inactiv mtk bogdan srl marius_catalin84 vrabieionut stegaru IonutCFR2009 cortexedge didinul alex.alexus.tm srazvi Codrut1985 KQQ tudor_vl lovekomotive zenox4500 stinky Vlad Ionutz discoid21 Norbi Hurricane cristi ar cristi CFR orestte Gongutza robypedia COSTACHE MIHAIL MariusM mureseanu_976 Lde 2100 mardaryroby DonVILLy tiberio kristi kkk myster2008 115 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
SULZERUL 0733
Numarul mesajelor : 318 Varsta : 37 Localizare : Hm. Frunzanesti, linia 801 Reputatie : 5657 Data de inscriere : 02/07/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 15 Mai 2011, 07:45 | |
| - DonVILLy a scris:
- ionutz72 a scris:
- Si nen`tu mecanic unde sa isi faca treburile?
Crezi ca are buda pe masina? Nu dar daca te afli intr-o gara mai mare unde coboara si urca oameni totusi te duci in stanga unde vezi marfaru nu asa sa te vada toata lumea. Ce sa faci cu asa oameni ne mandrim tara. Asta,plus "pasionati feroviari" care-si arata dosurile calatorilor cu trenul dupa care posteaza pe youtube clipuri cu ei goi in timp ce filmeaza trenul. Cat de ipocrit si i_d_i_o_t sa fii sa te iei de un amarat de mecanic care nu are in cabina conditiile pe care le au calatorii in tren? Am vazut si eu faze cu mecanici usurandu-se langa masina, dar n-am considerat ca trebuie pozat omul respectiv. In fond sunt niste nevoi absolut firesti, nu e ceva anormal. Totusi ipocrizia omului care arunca cu noroi in altii fara sa se uite la el e mare.
Ultima editare efectuata de catre SULZERUL 0733 in Dum 15 Mai 2011, 07:54, editata de 2 ori (Motiv : .........|.........) |
|
| |
DonVILLy
Numarul mesajelor : 121 Varsta : 37 Localizare : Tirgu-Mures Reputatie : 5920 Data de inscriere : 24/01/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 15 Mai 2011, 08:05 | |
| O fi nu o fi mare nu cred ca esti tu in stare sa judeci pe cineva dupa ce face,cat despre mecanic da ai dreptate cand te ia nevoia te duci ce sa mai dar cand ai ajuns deja la destinatie totusi iti ti putin nevoia sau macar te feresti sa nu te vada toti calatorii cine esti. Si daca tot vorbesti tu de mine da mi-am aratat dosul si care e problema ti-a placut atat de mult incat trebuie sa il mentionezi? Nimeni nu e perfect si sincer nu ma iau eu de tine si incep sa arunc cu noroi caci nu te cunosc si nu am dreptul de a imi da cu parerea asa ca te rog fa la fel prima data cunoaste omul inainte de a arunca cu vorbe in vant. |
|
| |
SULZERUL 0733
Numarul mesajelor : 318 Varsta : 37 Localizare : Hm. Frunzanesti, linia 801 Reputatie : 5657 Data de inscriere : 02/07/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 15 Mai 2011, 13:49 | |
| Nu am nimic cu tine personal, doar am aratat ca nu esti TU in masura sa judeci gestul omului ala. Fiind pasionat ar trebui sa stii faptul ca mecanicul nu si-a terminat serviciul imediat dupa ce a ajuns la destinatie si cred(ar trebui) sa stii si ce conditii de munca au oamenii astia din locomotive in general, dar la dieseluri in special. Cat despre partea cu clipul ala al tau, nici nu judec, nici nu ma atrage ceea ce am vazut in clip, ci doar am atras atentia ca nu esti in masura sa judeci gestul mecanicului acelui sulzer. Plus ca, forumul fiind urmarit de multa lume, inclusiv de factorii decizionali din CFR, e posibil ca prin poza asta sa-i fi facut rau acelui om, care pur si simplu nu are nici o vina. Poate doar aceea ca nu s-a uitat sa nu fie vreun individ dotat cu camera foto sa-l pozeze. P.S. Invata sa te exprimi coerent in scris, ca vad ca nu esti in stare sa legi o fraza in asa fel incat sa devina inteligibila. E un sfat prietenesc sa stii |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: RE: Lucruri negative (-) la CFR Dum 15 Mai 2011, 13:57 | |
| Domnilor : era mai simplu din partea lui daca se urca in vagon si-si facea nevoile fara sa fie observat de calatori sau de cine l-a pozat. pun punct discutiei. |
|
| |
ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6453 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 15 Mai 2011, 14:22 | |
| Nu era mai simplu. Teoretic nici nu poate cobara de pe masina,mai ales daca e simplificat... |
|
| |
Vitosa
| Subiect: RE: Lucruri negative (-) la CFR Dum 15 Mai 2011, 14:31 | |
| si atunci ce face mecanicul, face pe el nu-i asa? sau sa vina cu pampers pe el de acasa, asta cunosc si eu ca nu are voie sa coboare de pe masina daca e in regim simplificat, dar e om |
|
| |
ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6453 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 15 Mai 2011, 14:35 | |
| Asa ca offtopic, eu am vazut rapid oprit pe camp, s-a dat mecanicul jos, si la fel ca im poza si-a facut treburile(toate ) in fata plugului. |
|
| |
Vitosa
| Subiect: RE: Lucruri negative (-) la CFR Dum 15 Mai 2011, 15:25 | |
| si eu tot ca oftopic iti raspund : ce face mecanicul cand il trec nevoile? doar e om, face pe el? ce sa faca daca locomotivele nu sunt prevazute cu wc, sa umble cu galeata pe locomotiva, sa o tina in sala masinilor ca in anii 70-80, tu ce ai face daca ajungi la un stadiu cand nu mai poti sa tii? pune-te in locul lor. |
|
| |
ionutz72 V.I.P Member
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 15 Mai 2011, 15:27 | |
| Citeste cateva posturi mai in urma si ai sa vezi ca nu blamam acest lucru. Din contra...am reactionat la acea poza pro mecanic. Btw, gata cu offtopic-ul |
|
| |
SULZERUL 0733
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 15 Mai 2011, 16:28 | |
| Si ne mai intrebam de ce unii mecanici ne insulta si ne gonesc cand vad aparate. Uite asta e motivul. Se gaseste cate un tembel care pozeaza anumite lucruri ce nu trebuie dupa care se apuca sa puna poza pe net sa vada lumea ca e si el "jmecher" si ca pozeaza ceva ce nu s-a mai vazut. Eu ma intreb asa: mecanicul stie ca a fost pozat? Si-a dat acordul ca imaginea lui sa fie publicata? Deoarece, in cazul nostru, poza postata poate avea urmari asupra mecanicului, iar cazuri au fost. Eu unul am vazut un caz in care, mecanicul unui tren de calatori ce avea stationare mai mare intr-o gara a coborat, a tras usa si s-a dus sa stea de vorba cu IDM in biroul acestuia, dupa care a facut o vizita si la compartimentul controlorilor unde a petrecut si acolo ceva timp. Eu acum ce trebuia sa fac? Sa pozez si sa pun pe net? De ce? Omul nu m-a deranjat cu nimic, e de treaba cu toata lumea, dar mai ales cu pasionatii iar eu sa-i fac rau? Imi pare rau, dar eu nu fac asa ceva. Imi cer scuze de off-topic. Asta-i ultimul mesaj. |
|
| |
Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6556 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 15 Mai 2011, 20:47 | |
| cum isi goneste CFR ul calatorii cum spuneam la alt topic intro vineri P de la Petrosani la Timisoara a intarziat 110 minute in loc sa fie bagata o garnitura de rezerva sau sa fie data o dispozitie ca Acc sa opreasca in aceste cazuri operatorul RC nu a dat nimic majoritatea elevi (si erau destui) au plecat cu auto si diferenta intre P de la Petrosani si cel de la Oradea a fost numai de 5 min nu ar trebui in cazurile astea sa bage exact cum am spus mai sus tren rezerva sau dispozitie sa opreasca A R IC? (mai corect ar fi sa fie tren rezerva si ma refer la intarzierile de la 60 min in sus) |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 15 Mai 2011, 21:03 | |
| - Jhonyla a scris:
- cum isi goneste CFR ul calatorii
cum spuneam la alt topic intro vineri P de la Petrosani la Timisoara a intarziat 110 minute in loc sa fie bagata o garnitura de rezerva sau sa fie data o dispozitie ca Acc sa opreasca in aceste cazuri operatorul RC nu a dat nimic majoritatea elevi (si erau destui) au plecat cu auto si diferenta intre P de la Petrosani si cel de la Oradea a fost numai de 5 min nu ar trebui in cazurile astea sa bage exact cum am spus mai sus tren rezerva sau dispozitie sa opreasca A R IC? (mai corect ar fi sa fie tren rezerva si ma refer la intarzierile de la 60 min in sus) Operatorul nu poate sa opreasca el acceleratul in locul personalului..puteau sa bage o sageata dar dura si aia mult pana gasea mecanic pana se completau hartoage..Gandestete la calatorii din Petrosani Tirgu-Jiu cand 1824 a intarziat 3 ore si majoritatea mergeau la Bucuresti au plecat la normandica |
|
| |
Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6556 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 15 Mai 2011, 21:16 | |
| nu stiu ce sa mai zic ... asta e am muscato de 2 ori la rand cu acest tren (au fost exceptii eu de regula plec cu 2602 dimineata) nu mai fac nicio exceptie un alt aspect obervat pe 310 anul acesta mai exact intre Baile Calacea si Ortisoara este timpul de mers in livret este trecut 10 min in realitate face 5 si asa ajungem sa stam aiurea 5 min in Bai... |
|
| |
ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6639 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 15 Mai 2011, 22:35 | |
| Poate ca o fi fost vreo restrictie care a fost saltata...asta e un lucru bun pe viitor, poate ca in MT nou se va indica o trasa de 5...6 min.
Un alt lucru nu neaparat neplacut, dar dificil de gestionat, la CFR, este calitatea parcului rulant pe personale. Toti stim din mosi-stramosi ca pe personale ajung ciurucurile de vagoane si automotoare. Insa usor -usor lucrurile se schimba si aici, cu 26-16, 20-31, Acvila, 21-80, 20-55. Ei, dar pe de alta parte avem in continuare Malaxa 77, 78, TE si porcusori. Calitatea calatoriei difera deja substantial intre acestea, si ma intreb daca poate nu ar fi potrivita o diferentiere clara in acest aspect, poate reinfiintarea rangului de C (cursa) pentru trenurile cu un parc rulant de calitate scazuta (si implicit cu un tarif mai scazut)? eeeh, dar deja vom trece in curand la clasificarea internationala...oricum ar fi, nu este fair-play pentru un calator CIVILIZAT si CINSTIT (nu ma refer la babuini care mananca seminte si taie tapiteria) sa mearga pe un scaun de plastic, cand pe linia cealalta un alt calator merge cu acelasi fel de tren, la aceiasi bani, dar cu AC, usi electrice si stofa... |
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 23 Mai 2011, 19:48 | |
| Nu stiu cat de negativ este... insa cel putin bizar este. Trenul R 473 Ister, nu are in compunere vagoane de dormit/cuseta. E destul de nasol, ca de la Arad si pana Bucuresti, 12 ore sa le petreci pe scaun. Pe fereastra ce sa vezi noaptea? Doar sa stai la vagonul restaurant si sa privesti la televizor, sa bei cafele dupa cafele numarand secundele si minutele cat mai ai pana la Bucuresti. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
| |
|
| |
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|