Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)

In jos 
+111
catalinu'
stefan_br
mihaiuc
get.
Marius
razvan - trenuri
traian
Cosmin5
redeme
laur 133
cristyadaX
Nk11
jimmy
Teodor
ATM
nokia2010
Cobra
bostanescu gigel
Luna
DUAL
vilhelm
ravers75
IonutChircu
AlexD
romero69
riciu
Jhonyla
VeV
mstupariu
alinx3330
Vitosa
Razvan Tudor
decward
raoul
PrisecaruFlorin
ultras
nelu_cfr
spsdc7
RazvanCFR
iuli.hard
rares03
Adrian78
kaan
FeroFan97
SULZERUL 0733
cont dezactivat .
DooLs
Laur
jionutz
19jimmy84
The Legend
Shinkansen
sorinucu
Stefan
Mircea Hirjau
dan ciprian
pannonia express
rizelgeorgel2004
halmarius
knd
Cito
TVlad
Razvan
cont inactiv
AMX 97-0548-4
ionutz72
Traveller
Bobses
buldozer2
Costin.H
didi
Nesebar
Rosshhu
mi.tudor
Caravelle_Zg
membru inactiv
mtk
bogdan srl
marius_catalin84
vrabieionut
stegaru
IonutCFR2009
cortexedge
didinul
alex.alexus.tm
srazvi
Codrut1985
KQQ
tudor_vl
lovekomotive
zenox4500
stinky
Vlad
Ionutz
discoid21
Norbi
Hurricane
cristi ar
cristi CFR
orestte
Gongutza
robypedia
COSTACHE MIHAIL
MariusM
mureseanu_976
Lde 2100
mardaryroby
DonVILLy
tiberio
kristi kkk
myster2008
115 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 61 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13281
Data de inscriere : 05/01/2011

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 23 Mai 2011, 19:58

IonutCFR2009 a scris:
Nu stiu cat de negativ este... insa cel putin bizar este. Trenul R 473 Ister, nu are in compunere vagoane de dormit/cuseta. E destul de nasol, ca de la Arad si pana Bucuresti, 12 ore sa le petreci pe scaun. Pe fereastra ce sa vezi noaptea? Doar sa stai la vagonul restaurant si sa privesti la televizor, sa bei cafele dupa cafele numarand secundele si minutele cat mai ai pana la Bucuresti. Evil or Very Mad
cum sa nu Smile .. are un vagon de dormit care merge la Munchen si o cuseta care merge la Budapesta.Nu stiu daca poti lua pentru intern bilet pentru vag de dormit ... uite aici https://www.youtube.com/watch?v=68HWaj96v-M de la 3:15 compunerea trenului.Mai nou am vazut ca au bagat un 21-90 in loc de un salon 21-86.Ultimele 3 vagoane cand pleaca din Bucuresti circula doar pana la Brasov .. si in general sunt 21-76+10-90+21-76/86
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22398
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 23 Mai 2011, 20:06

DUAL a scris:
IonutCFR2009 a scris:
Nu stiu cat de negativ este... insa cel putin bizar este. Trenul R 473 Ister, nu are in compunere vagoane de dormit/cuseta. E destul de nasol, ca de la Arad si pana Bucuresti, 12 ore sa le petreci pe scaun. Pe fereastra ce sa vezi noaptea? Doar sa stai la vagonul restaurant si sa privesti la televizor, sa bei cafele dupa cafele numarand secundele si minutele cat mai ai pana la Bucuresti. Evil or Very Mad
cum sa nu Smile .. are un vagon de dormit care merge la Munchen si o cuseta care merge la Budapesta.Nu stiu daca poti lua pentru intern bilet pentru vag de dormit ... uite aici https://www.youtube.com/watch?v=68HWaj96v-M de la 3:15 compunerea trenului.Mai nou am vazut ca au bagat un 21-90 in loc de un salon 21-86.Ultimele 3 vagoane cand pleaca din Bucuresti circula doar pana la Brasov .. si in general sunt 21-76+10-90+21-76/86

La Munchen ? Very Happy nu mai exista legatura cu Munchen si acel dormitor de Munchen circula cu Pannonia niciodata cu Ister . Locurile din vagoanele cuseta si dormitor din compunerea lui Ister nu se comercializeaza in parcurs intern sunt exclusiv pentru international totusi e tren internationala nu intern nu ? Laughing

Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 23 Mai 2011, 20:21

karpaty a scris:
DUAL a scris:
IonutCFR2009 a scris:

La Munchen ? Very Happy nu mai exista legatura cu Munchen si acel dormitor de Munchen circula cu Pannonia niciodata cu Ister . Locurile din vagoanele cuseta si dormitor din compunerea lui Ister nu se comercializeaza in parcurs intern sunt exclusiv pentru international totusi e tren internationala nu intern nu ? Laughing

Pe infofer la servicii nu apar serviciul vagon de dormit si cuseta .. totusi cele 2 vagoane sunt deci probabil nu se dau locuri de la casa de bilete;oricum probabil ca daca mergi si vorbesti cu insotitorul se poate rezolva,si la cuseta si la vagonul de dormit.Pe acel vagon de la Ister scria Munchen .. acum sincer nu stiu unde circula,da inainte Panonia il avea.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18766
Reputatie : 24347
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 23 Mai 2011, 21:54

Un lucru negativ pentru ca incepe iara vara si se baga AC de la ora 5 dimineata pana la ora 22 non stop fara posibilitate de a micsora fluxu de aer sau de a-l opri..Erau bune niste termostate montate care sa decupleze automat ca daca se lasa pe baza controlorilor ei nu stiu sa faca asa ceva
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 23 Mai 2011, 22:16

adrian78hd a scris:
Un lucru negativ pentru ca incepe iara vara si se baga AC de la ora 5 dimineata pana la ora 22 non stop fara posibilitate de a micsora fluxu de aer sau de a-l opri..Erau bune niste termostate montate care sa decupleze automat ca daca se lasa pe baza controlorilor ei nu stiu sa faca asa ceva
Depinde ady.. vagoanele 21-76 au temperatura setata constant .. adica au termostat.Daca te uiti in panoul de control sa o sa vezi ceva de genul:
text=grade afara
tint = grade int
mentinere nush ce = temperatura setata .Am vazut nasi desptepti care stiau sa seteze temperaturile cum trebe Smile.Deci vagoanele sunt ok,personalul nu e calificat.Vagonul de tip 21-90 nu are asa ceva Smile .. la acestea merge AC ul blana incontinuu,pana il decupleaza sau atinge un maxim care e intr-un compartiment de pe capat.Daca usa acelui compartiment e deschisa si nu functioneaza AC ul cum trebe tu care stai sa zicem intr-un comp de pe mijloc ingheti pana la maduva oaselor.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6586
Reputatie : 12462
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 23 Mai 2011, 22:19

adrian78hd a scris:

Mie imi spui... congelator ieri pe 1575 la vagoanele 21-90. Nasul ne facea o demonstratie ieftina invartind in gol, termostatul. Pana la urma nu se mai putea asa ca l-a oprit din capatul vagonului, iar pe la Faurei era sauna in compartimente si pe culoar.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 23 Mai 2011, 22:21

IonutCFR2009 a scris:
adrian78hd a scris:

Mie imi spui... congelator ieri pe 1575 la vagoanele 21-90. Nasul ne facea o demonstratie ieftina invartind in gol, termostatul. Pana la urma nu se mai putea asa ca l-a oprit din capatul vagonului, iar pe la Faurei era sauna in compartimente si pe culoar.
Sincer eu cred ca e primul compartiment de langa capatul cu tabloul de control,acum nu stiu poate fi oricare,eu ma plimb cu DACIA si vara personal ma plimb pe hol si inchid usile compartimentelor goale.Nu am avut probleme de genul asta ,doar ca mai vine cate o batranica si-l "corupe" pe nas sa inchida AC ul ca ei ii este frig.
Sus In jos
pannonia express
V.I.P Member
V.I.P Member
pannonia express

Numarul mesajelor : 382
Varsta : 40
Localizare : Brasov
Reputatie : 5784
Data de inscriere : 25/02/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 23 Mai 2011, 23:52

IonutCFR2009 a scris:

Anul trecut intr-o vreme se puteau cumpara bilete la cuseta de 6 pe parcurs intren, dar dupa schimbarea mersului acest lucru nu a mai fost posibil. Inclin sa cred ca sunt destui pasageri pe parcursul international, care platesc de exemplu 42 euro pentru un supliment de pat "double", fata de 15 euro + diferenta de clasa cat ar costa pe parcursul intern. Iar situatia este aceeasi si pentru trenul Dacia: pe parcursul intern se poate calatori doar la cl. 1 sau a 2-a.

Totusi la Arad se poate merge peste noapte (la cuseta si la vagon de dormit) si cu A1821, insa doar din Bucuresti (nu si din Brasov de exemplu).

Pentru Ister si Dacia, cel mai corect fata de pasageri ar fi fost sa existe totusi posibilitatea de a cumpara bilete la cuseta sau la vagon de dormit, chiar daca trebuie platit pretul "international" pentru suplimente.

In fine, in cazul extrem, in care vreti neaparati sa dormiti, se poate cumpara un bilet pana la Lököshaza + suplimentele aferente. Dar astfel ajungem cam pe la 155 lei, fata de 136 cat ar fi trebuit sa coste un bilet Bucuresti - Arad la cuseta de 6, daca ar fi fost disponibile bilete la tarif "intern".
Sus In jos
srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6350
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeMar 24 Mai 2011, 19:27

Jhonyla a scris:
cum isi goneste CFR ul calatorii
cum spuneam la alt topic intro vineri P de la Petrosani la Timisoara a intarziat 110 minute
in loc sa fie bagata o garnitura de rezerva sau sa fie data o dispozitie ca Acc sa opreasca in aceste cazuri operatorul RC nu a dat nimic
majoritatea elevi (si erau destui) au plecat cu auto
si diferenta intre P de la Petrosani si cel de la Oradea a fost numai de 5 min
nu ar trebui in cazurile astea sa bage exact cum am spus mai sus tren rezerva sau dispozitie sa opreasca A R IC? (mai corect ar fi sa fie tren rezerva si ma refer la intarzierile de la 60 min in sus)
Ar putea sa bage rama Arad-Tm si sa lase P-ul Arad-Petrosani(Tg Jiu vineri si duminica), totusi e tren naveta Arad-Tm nu poti sa dai abonamente si navetistul sa mai dea bani pe auto sa ajunga la timp ca tu intarzii un P ba ca A de Cluj e intarziat si sta dupa el, ba sta dupa foamea in Simeria si aproape zilnic ajunge cel mai devreme la 8 in Tm Suspect
Sus In jos
cristyadaX

cristyadaX

Numarul mesajelor : 371
Varsta : 31
Reputatie : 5396
Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeMier 25 Mai 2011, 17:16

Intarzieri de genu nu sunt numai cu trenu P2028..deacum temperatura creste excesiv...intarzie mai toate trenurile care circula ziua in amiaza mare...ieri au fost inregistrate la Timisoara in sina temperaturi de 54 de grade C...
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8305
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeDum 29 Mai 2011, 01:46

adrian78hd a scris:
Depinde si de confortul termic al fiecarei persoane. Eu ma simt foarte ok cu aer conditionat puternic, urasc caldura. Chiar ma gandeam ce bine ar fi sa fie compartimente dedicate celor ca mine, unde mereu sa fie frig, fie vara fie iarna, dar si compartimente dedicate in special batranilor unde mereu sa fie cald.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 30 Mai 2011, 20:05

A aparut primul 20-49 2xx la rapidul DACIA .. Pe astia de la CFR nu i prea ajuta bibilica cred,acum sincer era greu sa scoata un vagon de pe Acc de Galati?

https://www.youtube.com/watch?v=ZQncujyFo54&feature=feedu
Sus In jos
sorinucu

sorinucu

Numarul mesajelor : 319
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 5822
Data de inscriere : 26/01/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 30 Mai 2011, 20:29

Defapt e un vagon 21-90, numai ca nu are dunga alba !!!
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/sorinucu
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeLun 30 Mai 2011, 20:30

Da acum am numarat geamurile .. dar din unghiul ala de filmare seamana foarte mult cu 20-49 epoca 2xx,iar pe pereche sunt 2 x 21-86.Dacia a mai circulat cu 2x21-86 in 2009,oricum eram foarte mirat ca baga un vagon cu frana pe saboti intre vagoane cu frana pe discuri.
Sus In jos
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5706
Data de inscriere : 01/06/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitimeMier 08 Iun 2011, 00:10

CFR parca in loc sa avanseze mai rau merge. Desi automoatoarele au sistem de informare vocala, angajatii CFR nu se mai obosesc sa le foloseasca. La inceput era folosit acest sistem, exista si muzica , acum nimic. Am vazut si la vagoanele clasice ca erau dotate cu difuzoare, deci nu ar fi vorba ca nu exista investii. Este vorba de lenea si nivelul de educatie al angajatilor CFR.
Am circulat cu trenuri in Europa si angajatii CF erau asa amabili, vorbeau frumos... Informarea calatorilor se facea in 3 limbi
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 56 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
Sus 
Pagina 56 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 61 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: