| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
+111catalinu' stefan_br mihaiuc get. Marius razvan - trenuri traian Cosmin5 redeme laur 133 cristyadaX Nk11 jimmy Teodor ATM nokia2010 Cobra bostanescu gigel Luna DUAL vilhelm ravers75 IonutChircu AlexD romero69 riciu Jhonyla VeV mstupariu alinx3330 Vitosa Razvan Tudor decward raoul PrisecaruFlorin ultras nelu_cfr spsdc7 RazvanCFR iuli.hard rares03 Adrian78 kaan FeroFan97 SULZERUL 0733 cont dezactivat . DooLs Laur jionutz 19jimmy84 The Legend Shinkansen sorinucu Stefan Mircea Hirjau dan ciprian pannonia express rizelgeorgel2004 halmarius knd Cito TVlad Razvan cont inactiv AMX 97-0548-4 ionutz72 Traveller Bobses buldozer2 Costin.H didi Nesebar Rosshhu mi.tudor Caravelle_Zg membru inactiv mtk bogdan srl marius_catalin84 vrabieionut stegaru IonutCFR2009 cortexedge didinul alex.alexus.tm srazvi Codrut1985 KQQ tudor_vl lovekomotive zenox4500 stinky Vlad Ionutz discoid21 Norbi Hurricane cristi ar cristi CFR orestte Gongutza robypedia COSTACHE MIHAIL MariusM mureseanu_976 Lde 2100 mardaryroby DonVILLy tiberio kristi kkk myster2008 115 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13281 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 23 Mai 2011, 19:58 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- Nu stiu cat de negativ este... insa cel putin bizar este. Trenul R 473 Ister, nu are in compunere vagoane de dormit/cuseta. E destul de nasol, ca de la Arad si pana Bucuresti, 12 ore sa le petreci pe scaun. Pe fereastra ce sa vezi noaptea? Doar sa stai la vagonul restaurant si sa privesti la televizor, sa bei cafele dupa cafele numarand secundele si minutele cat mai ai pana la Bucuresti.
cum sa nu .. are un vagon de dormit care merge la Munchen si o cuseta care merge la Budapesta.Nu stiu daca poti lua pentru intern bilet pentru vag de dormit ... uite aici https://www.youtube.com/watch?v=68HWaj96v-M de la 3:15 compunerea trenului.Mai nou am vazut ca au bagat un 21-90 in loc de un salon 21-86.Ultimele 3 vagoane cand pleaca din Bucuresti circula doar pana la Brasov .. si in general sunt 21-76+10-90+21-76/86 |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 23 Mai 2011, 20:06 | |
| |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13281 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 23 Mai 2011, 20:21 | |
| |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18766 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24347 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 23 Mai 2011, 21:54 | |
| Un lucru negativ pentru ca incepe iara vara si se baga AC de la ora 5 dimineata pana la ora 22 non stop fara posibilitate de a micsora fluxu de aer sau de a-l opri..Erau bune niste termostate montate care sa decupleze automat ca daca se lasa pe baza controlorilor ei nu stiu sa faca asa ceva |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 23 Mai 2011, 22:16 | |
| - adrian78hd a scris:
- Un lucru negativ pentru ca incepe iara vara si se baga AC de la ora 5 dimineata pana la ora 22 non stop fara posibilitate de a micsora fluxu de aer sau de a-l opri..Erau bune niste termostate montate care sa decupleze automat ca daca se lasa pe baza controlorilor ei nu stiu sa faca asa ceva
Depinde ady.. vagoanele 21-76 au temperatura setata constant .. adica au termostat.Daca te uiti in panoul de control sa o sa vezi ceva de genul: text=grade afara tint = grade int mentinere nush ce = temperatura setata .Am vazut nasi desptepti care stiau sa seteze temperaturile cum trebe .Deci vagoanele sunt ok,personalul nu e calificat.Vagonul de tip 21-90 nu are asa ceva .. la acestea merge AC ul blana incontinuu,pana il decupleaza sau atinge un maxim care e intr-un compartiment de pe capat.Daca usa acelui compartiment e deschisa si nu functioneaza AC ul cum trebe tu care stai sa zicem intr-un comp de pe mijloc ingheti pana la maduva oaselor. |
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6586 Reputatie : 12462 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 23 Mai 2011, 22:19 | |
| - adrian78hd a scris:
- Un lucru negativ pentru ca incepe iara vara si se baga AC de la ora 5 dimineata pana la ora 22 non stop fara posibilitate de a micsora fluxu de aer sau de a-l opri..Erau bune niste termostate montate care sa decupleze automat ca daca se lasa pe baza controlorilor ei nu stiu sa faca asa ceva
Mie imi spui... congelator ieri pe 1575 la vagoanele 21-90. Nasul ne facea o demonstratie ieftina invartind in gol, termostatul. Pana la urma nu se mai putea asa ca l-a oprit din capatul vagonului, iar pe la Faurei era sauna in compartimente si pe culoar. |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 23 Mai 2011, 22:21 | |
- adrian78hd a scris:
Mie imi spui... congelator ieri pe 1575 la vagoanele 21-90. Nasul ne facea o demonstratie ieftina invartind in gol, termostatul. Pana la urma nu se mai putea asa ca l-a oprit din capatul vagonului, iar pe la Faurei era sauna in compartimente si pe culoar. Sincer eu cred ca e primul compartiment de langa capatul cu tabloul de control,acum nu stiu poate fi oricare,eu ma plimb cu DACIA si vara personal ma plimb pe hol si inchid usile compartimentelor goale.Nu am avut probleme de genul asta ,doar ca mai vine cate o batranica si-l "corupe" pe nas sa inchida AC ul ca ei ii este frig. |
|
| |
pannonia express V.I.P Member
Numarul mesajelor : 382 Varsta : 40 Localizare : Brasov Reputatie : 5784 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 23 Mai 2011, 23:52 | |
- Nu stiu cat de negativ este... insa cel putin bizar este. Trenul R 473 Ister, nu are in compunere vagoane de dormit/cuseta. E destul de nasol, ca de la Arad si pana Bucuresti, 12 ore sa le petreci pe scaun. Pe fereastra ce sa vezi noaptea? Doar sa stai la vagonul restaurant si sa privesti la televizor, sa bei cafele dupa cafele numarand secundele si minutele cat mai ai pana la Bucuresti.
Anul trecut intr-o vreme se puteau cumpara bilete la cuseta de 6 pe parcurs intren, dar dupa schimbarea mersului acest lucru nu a mai fost posibil. Inclin sa cred ca sunt destui pasageri pe parcursul international, care platesc de exemplu 42 euro pentru un supliment de pat "double", fata de 15 euro + diferenta de clasa cat ar costa pe parcursul intern. Iar situatia este aceeasi si pentru trenul Dacia: pe parcursul intern se poate calatori doar la cl. 1 sau a 2-a. Totusi la Arad se poate merge peste noapte (la cuseta si la vagon de dormit) si cu A1821, insa doar din Bucuresti (nu si din Brasov de exemplu). Pentru Ister si Dacia, cel mai corect fata de pasageri ar fi fost sa existe totusi posibilitatea de a cumpara bilete la cuseta sau la vagon de dormit, chiar daca trebuie platit pretul "international" pentru suplimente. In fine, in cazul extrem, in care vreti neaparati sa dormiti, se poate cumpara un bilet pana la Lököshaza + suplimentele aferente. Dar astfel ajungem cam pe la 155 lei, fata de 136 cat ar fi trebuit sa coste un bilet Bucuresti - Arad la cuseta de 6, daca ar fi fost disponibile bilete la tarif "intern". |
|
| |
srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6350 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mar 24 Mai 2011, 19:27 | |
| - Jhonyla a scris:
- cum isi goneste CFR ul calatorii
cum spuneam la alt topic intro vineri P de la Petrosani la Timisoara a intarziat 110 minute in loc sa fie bagata o garnitura de rezerva sau sa fie data o dispozitie ca Acc sa opreasca in aceste cazuri operatorul RC nu a dat nimic majoritatea elevi (si erau destui) au plecat cu auto si diferenta intre P de la Petrosani si cel de la Oradea a fost numai de 5 min nu ar trebui in cazurile astea sa bage exact cum am spus mai sus tren rezerva sau dispozitie sa opreasca A R IC? (mai corect ar fi sa fie tren rezerva si ma refer la intarzierile de la 60 min in sus) Ar putea sa bage rama Arad-Tm si sa lase P-ul Arad-Petrosani(Tg Jiu vineri si duminica), totusi e tren naveta Arad-Tm nu poti sa dai abonamente si navetistul sa mai dea bani pe auto sa ajunga la timp ca tu intarzii un P ba ca A de Cluj e intarziat si sta dupa el, ba sta dupa foamea in Simeria si aproape zilnic ajunge cel mai devreme la 8 in Tm |
|
| |
cristyadaX
Numarul mesajelor : 371 Varsta : 31 Reputatie : 5396 Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mier 25 Mai 2011, 17:16 | |
| Intarzieri de genu nu sunt numai cu trenu P2028..deacum temperatura creste excesiv...intarzie mai toate trenurile care circula ziua in amiaza mare...ieri au fost inregistrate la Timisoara in sina temperaturi de 54 de grade C... |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8305 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 29 Mai 2011, 01:46 | |
| - adrian78hd a scris:
Depinde si de confortul termic al fiecarei persoane. Eu ma simt foarte ok cu aer conditionat puternic, urasc caldura. Chiar ma gandeam ce bine ar fi sa fie compartimente dedicate celor ca mine, unde mereu sa fie frig, fie vara fie iarna, dar si compartimente dedicate in special batranilor unde mereu sa fie cald. |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 30 Mai 2011, 20:05 | |
| A aparut primul 20-49 2xx la rapidul DACIA .. Pe astia de la CFR nu i prea ajuta bibilica cred,acum sincer era greu sa scoata un vagon de pe Acc de Galati?
https://www.youtube.com/watch?v=ZQncujyFo54&feature=feedu |
|
| |
sorinucu
Numarul mesajelor : 319 Localizare : Baia Mare Reputatie : 5822 Data de inscriere : 26/01/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 30 Mai 2011, 20:29 | |
| Defapt e un vagon 21-90, numai ca nu are dunga alba !!! |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 30 Mai 2011, 20:30 | |
| Da acum am numarat geamurile .. dar din unghiul ala de filmare seamana foarte mult cu 20-49 epoca 2xx,iar pe pereche sunt 2 x 21-86.Dacia a mai circulat cu 2x21-86 in 2009,oricum eram foarte mirat ca baga un vagon cu frana pe saboti intre vagoane cu frana pe discuri. |
|
| |
laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5706 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mier 08 Iun 2011, 00:10 | |
| CFR parca in loc sa avanseze mai rau merge. Desi automoatoarele au sistem de informare vocala, angajatii CFR nu se mai obosesc sa le foloseasca. La inceput era folosit acest sistem, exista si muzica , acum nimic. Am vazut si la vagoanele clasice ca erau dotate cu difuzoare, deci nu ar fi vorba ca nu exista investii. Este vorba de lenea si nivelul de educatie al angajatilor CFR. Am circulat cu trenuri in Europa si angajatii CF erau asa amabili, vorbeau frumos... Informarea calatorilor se facea in 3 limbi |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
| |
|
| |
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|