|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
+111catalinu' stefan_br mihaiuc get. Marius razvan - trenuri traian Cosmin5 redeme laur 133 cristyadaX Nk11 jimmy Teodor ATM nokia2010 Cobra bostanescu gigel Luna DUAL vilhelm ravers75 IonutChircu AlexD romero69 riciu Jhonyla VeV mstupariu alinx3330 Vitosa Razvan Tudor decward raoul PrisecaruFlorin ultras nelu_cfr spsdc7 RazvanCFR iuli.hard rares03 Adrian78 kaan FeroFan97 SULZERUL 0733 cont dezactivat . DooLs Laur jionutz 19jimmy84 The Legend Shinkansen sorinucu Stefan Mircea Hirjau dan ciprian pannonia express rizelgeorgel2004 halmarius knd Cito TVlad Razvan cont inactiv AMX 97-0548-4 ionutz72 Traveller Bobses buldozer2 Costin.H didi Nesebar Rosshhu mi.tudor Caravelle_Zg membru inactiv mtk bogdan srl marius_catalin84 vrabieionut stegaru IonutCFR2009 cortexedge didinul alex.alexus.tm srazvi Codrut1985 KQQ tudor_vl lovekomotive zenox4500 stinky Vlad Ionutz discoid21 Norbi Hurricane cristi ar cristi CFR orestte Gongutza robypedia COSTACHE MIHAIL MariusM mureseanu_976 Lde 2100 mardaryroby DonVILLy tiberio kristi kkk myster2008 115 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6639 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 23 Apr 2011, 22:57 | |
| Mhm, pentru calatori da, ar fi fost bun un astfel de tren dar e o bataie destul de mare de cap pentru CFR. O trasa noua care incurca traficul, si asa destul de jalnic, de pe Valea Prahovei, basca deranjamente cu facutul rost de locomotive si vagoane, retragere de vagoane goale catre statiile de domiciliu (desi as fi zis ca 20-31-le de la Brasov erau bune pentru asa ceva), ehe... CFR-ul vad ca anul asta a preferat doar sa suplimenteze si sa activeze trase de tren deja prestabilite, nu sa creeze ceva nou in adevaratul sens al cuvantului. |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8443 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 24 Apr 2011, 16:22 | |
| A fost aseara un reportaj foarte frumos despre un traseu al RegioTrans, undeva in judetul Timis cred ... Penibil ! In unele statii opreau, seful de tren se dadea jos, pune bariera, facea semn trenurlui sa treaca, o ridica si asa mai departe ... Cat de penibil ar suna ca un TGV sa opreasca, controlorul sa se dea jos sa puna bariera, sa treaca, si asa mai departe. =)) Tara de tot rahatul ! |
| | | SULZERUL 0733
Numarul mesajelor : 318 Varsta : 37 Localizare : Hm. Frunzanesti, linia 801 Reputatie : 5657 Data de inscriere : 02/07/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 24 Apr 2011, 18:06 | |
| Asta nu se intampla numai la Reg******s, asta se intampla si pe la CFR. Daca la astia e vorba e un automotor indreptatit, inchipuie-ti cum e cand ai un tren clasic format din locomotiva si ''n'' vagoane, ''n'' asta insemnand de la vreo 6 in sus. Asta s-a intamplat de multe ori pe Oltenita si nimeni n-a mai dat la ziar sau TV. Tot pe sectia mentionata, exista o trecere la nivel, undeva in apropiere de Oltenita, unde trenul este nevoit sa opreasca inaintea pasajului si sa se asigure ca nu trece nici o masina. O fi oare normal? Eu cred ca nu
Ultima editare efectuata de catre SULZERUL 0733 in Dum 24 Apr 2011, 18:10, editata de 1 ori (Motiv : Cenzura loveste din nou :) In loc de ''indreptatit'' a se citi ''j e g o s'' . Oricum, automotorul poate fi indreptatit sa deraieze uneori :a21: :)) |
| | | nokia2010
Numarul mesajelor : 369 Varsta : 41 Localizare : Bucureşti, Republica Hoţitoare România Reputatie : 5544 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 24 Apr 2011, 20:33 | |
| Mai ţine minte cineva nebunia din anii '90... când uneori nu te puteai sui în tren? Într-o zi a trebuit să plec cu mama şi sora de la Sinaia (pe la începutul aniilor '90). Am vrut să ne suim în haltă (asta era mai apropae de gazdă), dar urcăte dacă poţi. Am luat otobelul spre gară (era un ungro (maghiar) - sârbesc "Ikarus" Zemun IK4) şi acolo atlă nebunie (a venit şi ploaia, s-a rupt o toartă de la geantă). Deabea în al 2-lea sau al 3-lea tren ne-am putut sui (şi îl ăla într-un hal fără de hal). Îi durea undeva de călători, mama lor de javre. Prin 2000 am fost la munte împreună cu câţiva profesori şi colegi (eram clasa a 11-a sau a 12-a). Ne-am dus cu un personal cu etajate până la Predeal. Am nimerit cu un grup de copii care a mers până la Buşteni sau Poiana Ţapului... deci condiţile de călătorie au fost "super". La întoarcere am nimerit cu acelaşi grup de copii |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8443 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 25 Apr 2011, 09:47 | |
| - SULZERUL 0733 a scris:
- Asta nu se intampla numai la Reg******s, asta se intampla si pe la CFR. Daca la astia e vorba e un automotor indreptatit, inchipuie-ti cum e cand ai un tren clasic format din locomotiva si ''n'' vagoane, ''n'' asta insemnand de la vreo 6 in sus. Asta s-a intamplat de multe ori pe Oltenita si nimeni n-a mai dat la ziar sau TV.
Tot pe sectia mentionata, exista o trecere la nivel, undeva in apropiere de Oltenita, unde trenul este nevoit sa opreasca inaintea pasajului si sa se asigure ca nu trece nici o masina. O fi oare normal? Eu cred ca nu Da, uite ca au avut noroc si au reusit sa ne arate ceva in acel material. Nimanui nu i s`ar parea normal, este de`a dreptul rusinos. Oricum, daca [ doamne ajuta ] sa se aleaga un presedinte capabil si nu cu atatea interese proprii, care sa formeze un guvern decent, poate, poate in vreo` 10 ani sa mai construim si noi maxim 3 cai ferate ... |
| | | jimmy
Numarul mesajelor : 34 Reputatie : 5029 Data de inscriere : 09/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 25 Apr 2011, 12:12 | |
|
Daca va dati seama veti vedea 3 romi care iam vazut la gara ce se jucau cu usa!Idee principala:TRENURILE IS PLIDE DE ROMI SI DE BIATI!
|
| | | SULZERUL 0733
Numarul mesajelor : 318 Varsta : 37 Localizare : Hm. Frunzanesti, linia 801 Reputatie : 5657 Data de inscriere : 02/07/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 25 Apr 2011, 12:24 | |
| - jimmy a scris:
Daca va dati seama veti vedea 3 romi care iam vazut la gara ce se jucau cu usa!Idee principala:TRENURILE IS PLIDE DE ROMI SI DE BIATI!
Frate, daca ai pune putin mana pe o carte de romana, ar fi perfect. Asa am intelege si noi ce vrei sa scrii. Eu unul nu-mi dau seama ce inseamna ''BIATI''. "Plide" presupun ca ar fi de fapt "pline", dar celalalt cuvant habar n-am ce e. Poate ai placerea sa ma lamuresti si pe mine, pentru ca in dictionare n-am gasit cuvantul asta care presupun ca ar fi un substantiv. Plus ca nu stiu de unde sa-mi dau seama ce ai vazut tu. Inca un mic amanunt: "Romii PE care i-am vazut" e varianta corecta.
Ultima editare efectuata de catre SULZERUL 0733 in Lun 25 Apr 2011, 12:31, editata de 1 ori (Motiv : WMJPA+jmw) |
| | | Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5381 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 25 Apr 2011, 13:20 | |
| Daca ar fi pazite garile nu s-ar ajunge aici! In gari umbla tot felul de betivi, de tigani si alte specimene de oameni care mai tarziu se urca in trenuri.
Acum 2 saptamani in gara Poaiana Slanic (judetul Prahova) era un betiv infect. Avea un singur lucru asupra lui: o sticla de vin. Vine controloarea... il vede.. si-i spune: -Iar ai aparut? Hai urca in tren si du-te la Ploiesti! Stai intr-un singur loc! Nu deranja calatorii! Intr-un final, dupa ce ii explica controloarea cum se deschid usile de la rama TE, se urca in personal. Dupa, controloarea se intoarce pe mine, (eu asistand la toata faza) si spune: -Pai ce sa-i fac?! Dezgustator
Ultima editare efectuata de catre Leo in Lun 25 Apr 2011, 13:59, editata de 2 ori |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6552 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 25 Apr 2011, 13:44 | |
| Sulzerul, e greu cu limba romana si cu scoala. Cred ca stii cine este personajul care se semneaza cu pseudonimul ,,jimmy"! Nimeni altcineva decat userul ,,Alinutz23" care este vedeta la capitolul ,,copiii spun lucruri traznite" si agramat! Pe filmulet apare numele carui personaj?? Se poate observa lesne!! |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7655 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mar 26 Apr 2011, 09:32 | |
| Varianta corecta e TIGANII! |
| | | ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6639 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 29 Apr 2011, 08:18 | |
| Alt lucru rau, dupa opinia mea, este intercalarea (ca sa nu zic ametirea) turnusului garniturilor de personal cu cele de accelerat. S-a dat un exemplu concludent pe forum cu trasa personalelor si acceleratelor de Campina si Buzau spre Bucuresti, ce trenuri formeaza si cand. Pleaca drept personal, se intoarce ca accelerat samd. Nu e normal, ce-i personal sa fie personal, ce-i accelerat sa fie accelerat. Pentru ca diferenta de tarif intre personal si accelerat e taxata drept "supliment". Ori: -supliment de confort nu-i, dat fiind ca vagoanele tot alea sunt -supliment de viteza nici ala nu prea e, intrucat acceleratele Campina-Bucureti ar trebui sa fie taxate drept personale, comportandu-se dealtfel in aceasta directie. Asta fiind al doilea lucru negativ pe care doresc sa-l aduc in atentia coforumistilor. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 29 Apr 2011, 08:28 | |
| Tot aici pe forum un user banat,a banat a postat alta "minune" 21-86 la personal.. acum sincer ala da Personal! .La noi pe M207 ne rugam de CFR sa bage garnituri de Accelerat pe linie insa tot ceea ce primim(mai nou) sunt 20-55'uri foarte bine puse la punct.Exemplu concret ieri P 2148 avea 46-006 +20-55+20-55+19-55(spre surprinderea mea)+20-57/47... asa ca .. "no comment". |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 29 Apr 2011, 10:24 | |
| - ATM a scris:
- Alt lucru rau, dupa opinia mea, este intercalarea (ca sa nu zic ametirea) turnusului garniturilor de personal cu cele de accelerat. S-a dat un exemplu concludent pe forum cu trasa personalelor si acceleratelor de Campina si Buzau spre Bucuresti, ce trenuri formeaza si cand. Pleaca drept personal, se intoarce ca accelerat samd. Nu e normal, ce-i personal sa fie personal, ce-i accelerat sa fie accelerat. Pentru ca diferenta de tarif intre personal si accelerat e taxata drept "supliment". Ori:
-supliment de confort nu-i, dat fiind ca vagoanele tot alea sunt -supliment de viteza nici ala nu prea e, intrucat acceleratele Campina-Bucureti ar trebui sa fie taxate drept personale, comportandu-se dealtfel in aceasta directie. Asta fiind al doilea lucru negativ pe care doresc sa-l aduc in atentia coforumistilor. A 1735 Buc.Nord-Campina tren cu 7 etajate si 0 calatori !! Trenul asta dupa ce ajunge la Campina ultimile 4 etajate se intorc imediat la Bucuresti ca A 1738. Celelalte 3 etajate se intorc mai tarziu ca P 3002. A 1737 Buc.Nord-Campina are si el tot 3 etajate dar nu stiu cat de plin pleaca din Bucuresti , intre Ploiesti.Vest-Campina nu-s mai mult de 15-20 de calatori. Trenul se intoarce ca P 3004. Pararea mea este ca trebuia sa fi fost personal Bucuresti-Campina fiind mai ieftin ar fi avut si calatori mai multi. A 11739 Buc.Nord-PL.Sud-Campina tren de navetisti compus din 3 vag : 21-76 , 30-76 si 21-86 care ajunge destul de plin la PL.Sud si pleaca cu maxim 30 calatori mai departe spre PL.Vest-Campina. Isi merita gradul de Accelerat insa la 21:45 pleaca din Campina spre Buzau ca A 11736 dar cu 0 calatori. Aici ar fi trebuit sa plece ca Personal Campina-Buzau la ora 20:45 in locul lui P 3014, astfel ar fi preluat sa zicem calatori care vin cu A 1746 Satu.Mare-Buc.Nord cu bilete pentru Buzau sau A 1653 Buc.Nord-Vatra.Dornei, iar de la PL.Sud pentru cei de Mizil si Buzau ar fi fost nemaipomenit decat sa se mai urce in 1653 tren si asa ticsit de lume in anumite zile. Iar 3014 sa plece la 21:45 din Campina. A 11558 Buzau-Buc.Nord garnitura lui 11739 si 11736 din PL.Sud pleaca plina ochii si cu cativa calatori in picioare. Pe vremea cand era cu rama Z ( 200 locuri ) era la fel , insa acum nr locurilor este de 222 de locuri si tot in picioare merg vreo 20 de calatori. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR Sam 30 Apr 2011, 01:07 | |
| Pe infofer au aparut trasele trenurilor de 1 Mai si punctez aici in relatia Constanta-Mangalia si retur, remarc o greseala de afisare pe internet cum ca incrucisarea trenurilor 13685 si 1821-2 in statia Eforie Sud este imposibila la ora publicata pe site, de ce spun asta: de la Agigea Ecluza la Mangalia este linie simpla ori 13685 soseste in Eforie Sud la 17.55 si asteapta tr 1821-2 pana la 18.04, pe cand tr 1821-2 sos la 18.09 si pl la 18.12, este imposibila plecarea lui 13685, asta inseamna plecarea lui intarziata dupa sos in st a lui 1821-2 O alta anomalie la CFR (de ce ma mai mira oare?) asteptarea unui tr de rang rapid a unuia de rang accelerat (stiu ca sunt multe cazuri la ora actuala) |
| | | SULZERUL 0733
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 30 Apr 2011, 06:09 | |
| Macar cele doua sunt trenuri de rang superior, nu ca pe M700 unde trenul IC asteapta in Balotesti trecerea unui personal care, culmea idioteniei, in gara Mogosoaia este garat pe abatuta, stationeaza maxim 1 min dupa care isi continua nestingherit mersul. Pana acum asta mi se pare cea mai mare aberatie: sa tii minute bune(de obicei peste 15) un tren IC intr-o statie unde in mod normal nu are oprire ca sa treaca un personal rapciugos. Dupa asta urmeaza ca marfarele sa aiba prioritate in fata calatorilor... Urat asa |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |