|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
+111catalinu' stefan_br mihaiuc get. Marius razvan - trenuri traian Cosmin5 redeme laur 133 cristyadaX Nk11 jimmy Teodor ATM nokia2010 Cobra bostanescu gigel Luna DUAL vilhelm ravers75 IonutChircu AlexD romero69 riciu Jhonyla VeV mstupariu alinx3330 Vitosa Razvan Tudor decward raoul PrisecaruFlorin ultras nelu_cfr spsdc7 RazvanCFR iuli.hard rares03 Adrian78 kaan FeroFan97 SULZERUL 0733 cont dezactivat . DooLs Laur jionutz 19jimmy84 The Legend Shinkansen sorinucu Stefan Mircea Hirjau dan ciprian pannonia express rizelgeorgel2004 halmarius knd Cito TVlad Razvan cont inactiv AMX 97-0548-4 ionutz72 Traveller Bobses buldozer2 Costin.H didi Nesebar Rosshhu mi.tudor Caravelle_Zg membru inactiv mtk bogdan srl marius_catalin84 vrabieionut stegaru IonutCFR2009 cortexedge didinul alex.alexus.tm srazvi Codrut1985 KQQ tudor_vl lovekomotive zenox4500 stinky Vlad Ionutz discoid21 Norbi Hurricane cristi ar cristi CFR orestte Gongutza robypedia COSTACHE MIHAIL MariusM mureseanu_976 Lde 2100 mardaryroby DonVILLy tiberio kristi kkk myster2008 115 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
stegaru
Numarul mesajelor : 225 Varsta : 38 Localizare : Brasov Reputatie : 5832 Data de inscriere : 20/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Iun 2010, 17:01 | |
| Un ochi aruncat intimplator pe tabela cu mersul trenurilor din Gara de Nord pe la ora 10:15. Desigur, imaginea e valabila pentru orice moment al zilei. Mai multe trenuri cu intirzieri decit fara, astfel incit anormalul a devenit normal. |
| | | Hurricane V.I.P Member
Numarul mesajelor : 509 Localizare : Iasi Reputatie : 6259 Data de inscriere : 27/04/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Iun 2010, 17:52 | |
| R661 are vreo 2 saptamani de cand vine regulat cu 30-45 min intarziere. Oare intarzierile astea o sa fie incluse in noul mers al trenului 2010-2011 ? |
| | | Bobses
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 52 Localizare : Iasi Reputatie : 5429 Data de inscriere : 08/03/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Iun 2010, 23:14 | |
| - Hurricane a scris:
- R661 are vreo 2 saptamani de cand vine regulat cu 30-45 min intarziere.
În mod sigur va mai veni cu întîrziere (și nu numai 661, ci mai toate trenurile) atît timp cît se vor introduce limitări de viteză datorită temperaturilor ridicate în șină. Din păcate, oamenii nu vor să înțeleagă că aceste limitări sînt impuse de starea infrastructurii pentru siguranța călătorilor. Vina nu e a simplilor salariați CFR (asupra cărora majoritatea aruncă cu lături), ci a celor care nu au investit în infrastructura feroviară sau au deturnat banii alocați investițiilor în alte scopuri. |
| | | ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6452 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Iun 2010, 23:16 | |
| - Bobses a scris:
- Hurricane a scris:
- R661 are vreo 2 saptamani de cand vine regulat cu 30-45 min intarziere.
În mod sigur va mai veni cu întîrziere (și nu numai 661, ci mai toate trenurile) atît timp cît se vor introduce limitări de viteză datorită temperaturilor ridicate în șină. Din păcate, oamenii nu vor să înțeleagă că aceste limitări sînt impuse de starea infrastructurii pentru siguranța călătorilor. Vina nu e a simplilor salariați CFR (asupra cărora majoritatea aruncă cu lături), ci a celor care nu au investit în infrastructura feroviară sau au deturnat banii alocați investițiilor în alte scopuri. Corect! |
| | | stegaru
Numarul mesajelor : 225 Varsta : 38 Localizare : Brasov Reputatie : 5832 Data de inscriere : 20/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Iun 2010, 23:41 | |
| Pai inteleg introducerea restrictiilor de viteza pe temperaturi de peste 35 de grade, insa in ultimele zile nu s-au mai atins nici macar 32-33. Deci de ce au ramas restrictiile in vigoare? Totusi, nu cred ca asta e motivul principal pentru intirzieri, ci mai degraba nesimtirea celor ce conduc CFR-ul. |
| | | Bobses
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 52 Localizare : Iasi Reputatie : 5429 Data de inscriere : 08/03/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Iun 2010, 23:54 | |
| - stegaru a scris:
- Pai inteleg introducerea restrictiilor de viteza pe temperaturi de peste 35 de grade, insa in ultimele zile nu s-au mai atins nici macar 32-33. Deci de ce au ramas restrictiile in vigoare? Totusi, nu cred ca asta e motivul principal pentru intirzieri, ci mai degraba nesimtirea celor ce conduc CFR-ul.
1. Faci confuzie între limitare de viteză și restricție de viteză; sînt noțiuni diferite, care se introduc în circulație în momente diferite. 2. Să luăm exemplul rapidului 661, dat de colegul nostru de forum: să presupunem că pe Regionala București și Galați e caniculă (cum au anunțat ăștia că va fi în următoarele zile), iar pe Regionala Iași sînt 23-24 grade Celsius; Bucureștiul și Galațiul vor introduce limitare de viteză, iar Iașiul nu. După cum ai postat tu, cineva care așteaptă trenul respectiv în gara Iași, va fi extraordinar de mirat că R661 are întîrziere din cazua temperaturii, din moment ce în Iași sînt numai 24 de grade. ) E corect? Acum, să stăm strîmb și să încercăm să judecăm drept: crezi că afectează cu ceva că ministrul sau secretarul de stat de la MTI sînt nesimțiți? Trenul vine pe șine, indiferent de obrazul ministrului sau acoliților lui... |
| | | ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6452 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Iun 2010, 23:57 | |
| Chiar daca temperatura in aer e ceea ce zici tu,nu conteaza, se masoara temperatura in sina. Orice district L are un cupon de sina de juma` de metru cu gaura in ciuperca sinei unde are un termometru,care e tinut direct in soare. Chiar daca adie vantul,dar daca temperatura in sina depaseste 40° C,impune limitari de viteza. Sina fiind de metal se dilata,iar peste aceasta temperatura este pericol sa dilate in asa masura incat "sa dea pe din`afara" si sa se serpuiasca calea. De asta se baga limitari de viteza din cauza caldurii. |
| | | stegaru
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 19 Iun 2010, 00:03 | |
| Aveti dreptate.Greseala mea... |
| | | didi
Numarul mesajelor : 635 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6567 Data de inscriere : 28/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 19 Iun 2010, 00:07 | |
| E mic copil asta.Acum o saptamana cand ma intorceam de la ploiesti vest 1622 avea peste 120 minute intirziere. |
| | | Bobses
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 19 Iun 2010, 00:13 | |
| Repet: nu vă mirați cînd un tren are întîrziere în condiții de temperaturi extreme (caniculă sau ger) - e normal să fie așa, pentru siguranța circulației. Uimiți-vă cînd un tren vine regulat, cînd ar trebui să fie întîrziat - înseamnă că ceva nu merge bine (dar situații de genul ăstora sînt extrem de rare - personal n-am auzit). |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 19 Iun 2010, 01:18 | |
| Foarte pertinenta si logica deductia lui Bobses. Deunazi, discutam cu un CFR-ist cum ca lumea,..mai toata lumea arunca cu ,,bolovani" in salariatii CFR, acuzandu-i pe ei in mod direct de intarzierile pe calea ferata si ca dansii sunt VINOVATI de acest lucru. Dar,...o parte a calatorilor care acuza pe nedrept salariatii, uita ca in 20 ani de la Revolutie NIMENI nu a facut nimic in mentinerea viabila si fiabila a caii ferate!! Toti au furat si au distrus pana in temelii si uneori chiar mai jos!! Nu este corect! Eu vad periodic bietii oameni care strabat kilometri pe jos prin canicula cu soarele incingandu-i, verificand linia,...timp in care ,,gloata" care acuza pe CFR-isti de intarzieri, merg in vagoane confortabile, cu aer-conditionat...Periodic vad revizori de cale, iarna,...pe ger, inghetati, controland fiecare metru de cale, pentru ca ,,gloata" care arunca cu ,,laturi" sa ajunga in siguranta acasa stand confortabil in vagoanele incalzite, si demne de a se numi civilizate in mare parte din ele. Scuzati-ma daca am folosit termenul ,,gloata" dar se observa lesne ca nu includ aici TOT PUBLICUL CALATOR!! Ci acei carcotasi, carcotiti, bagatori de seama si snobi care habar au pe ce lume traiesc. Si azi am auzit o ,,cocoana" ce benganea din gura ca a mers asta iarna cu ,,Interchisi" ( Dumnezeuleee-Mareee, am citat exact poceala denumirii celui mai inalt rang de tren din Romania!!!) de la ,,Bucuresh", si am mers cu zapada in vagoane si am inghetat de frig! I-am zis cucoanei ca daca vrea sa zica ,,Povesti Nemuritoare" sau ,,Amintiri din Epoca de Piatra",...sa se duca la cea mai apropiata cresa de copii sau gradinita .Deci inca mai exista niste redusi mintal care BLAMEAZA voit CFR-ul. Unde Doamne iarta-ma mai exista azi tren cu tractiune electrica, Intercity, in care sa flusture zapada prin vagoane si mori de frig, cand si cele mai amarate personale in marea majoritate au vagoane incalzite corespunzator...cat de cretin poate fi un neuron dintr-un creier uman incat sa afecteze alti zeci de milioane???? Inca mai exista asemenea creiere carora nu li s-a reinstalat Windows-ul de la ,,fabricatie" mergand inca pe ,,Win-95". |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 19 Iun 2010, 06:10 | |
| @Onofrei Sergiu-Gabriel_33 Asta cu zapada in tren Intercity, ar putea fi adevarat. In 2008, un tren A de Vatra Dornei ducea cu el multi calatori dar si multa zapada: https://www.youtube.com/watch?v=Rydo8FU3kOQ Deci e posibil ca doamna care a calatorit cu „ interchisi ” sa fi avut dreptate, sa nu uitam ce iarna grea am avut. |
| | | Bobses
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 19 Iun 2010, 09:01 | |
| - Onofrei Sergiu-Gabriel_33 a scris:
- Periodic vad revizori de cale, iarna,...pe ger, inghetati, controland fiecare metru de cale
După părerea mea, revizorii de cale au cea mai ingrată meserie de la calea ferată: fie ger, fie caniculă, ei verifică linia (și nu se plimbă aiurea, cum cred 99,99% din cei care privesc situația din exterior). Să-i vezi, săracii, cum ajung leșinați de căldură vara sau înghețați iarna... |
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7010 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 19 Iun 2010, 10:06 | |
| in vagonul 20-47 586 -4 usile de la toalete erau incuiate.am trecut de 2 ori pe la ele la intervale scurte de timp.vi se pare normal? |
| | | didi
Numarul mesajelor : 635 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6567 Data de inscriere : 28/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 19 Iun 2010, 12:10 | |
| Sincer cam de 2 saptamani tot e asa .In fiecare zi a devenit o rutina.Internationalu DAcia avea saptamana trecuta 475 minute intirziere.Intrebare.Exista si tari cu conditii climatice , activitati seismice mai nefavorabile ca noi , Germania sau Japonia(cutremure mari) dar la ei de ce nu se intampla asta?In Japonia totalul intirzierilor pe un an era de 1 minut.La ei daca se intampla ceva isi cer scuze in mod public.Daca la ei se poate de ce nu si la noi.Pe mine nu ma intereseaza canicula lor si asa(hai sa fim seriosi pe valea Prahovei nu e asa canicula)dar sunt acele lucrari.Atuncea in spate la 1622 erau toate trenurile la sector in spatele lui cu intirzieri mari.Tara lui papura Voda si nu mai incercati sa negati realitatea mizera.Ma refer la voi ce lucrati in CFr in orice post sunteti.Pentru ca oricine vede .Si eu am mers odata cu 140 la ora cu un tren pe un viscol napraznic.Deci? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |