Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)

In jos 
+111
catalinu'
stefan_br
mihaiuc
get.
Marius
razvan - trenuri
traian
Cosmin5
redeme
laur 133
cristyadaX
Nk11
jimmy
Teodor
ATM
nokia2010
Cobra
bostanescu gigel
Luna
DUAL
vilhelm
ravers75
IonutChircu
AlexD
romero69
riciu
Jhonyla
VeV
mstupariu
alinx3330
Vitosa
Razvan Tudor
decward
raoul
PrisecaruFlorin
ultras
nelu_cfr
spsdc7
RazvanCFR
iuli.hard
rares03
Adrian78
kaan
FeroFan97
SULZERUL 0733
cont dezactivat .
DooLs
Laur
jionutz
19jimmy84
The Legend
Shinkansen
sorinucu
Stefan
Mircea Hirjau
dan ciprian
pannonia express
rizelgeorgel2004
halmarius
knd
Cito
TVlad
Razvan
cont inactiv
AMX 97-0548-4
ionutz72
Traveller
Bobses
buldozer2
Costin.H
didi
Nesebar
Rosshhu
mi.tudor
Caravelle_Zg
membru inactiv
mtk
bogdan srl
marius_catalin84
vrabieionut
stegaru
IonutCFR2009
cortexedge
didinul
alex.alexus.tm
srazvi
Codrut1985
KQQ
tudor_vl
lovekomotive
zenox4500
stinky
Vlad
Ionutz
discoid21
Norbi
Hurricane
cristi ar
cristi CFR
orestte
Gongutza
robypedia
COSTACHE MIHAIL
MariusM
mureseanu_976
Lde 2100
mardaryroby
DonVILLy
tiberio
kristi kkk
myster2008
115 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 55 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Norbi
V.I.P Member
V.I.P Member
Norbi

Numarul mesajelor : 2636
Varsta : 31
Localizare : Bistrita
Reputatie : 8669
Data de inscriere : 19/04/2009

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeSam 29 Ian 2011, 05:47

Mi se pare un lucru negativ ca P 3073 Cluj Napoca - Oradea are numai trei vagoane din care unul de clasa 1.Acest tren este supraaglomerat cand trece pe langa noi.
Sus In jos
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8386
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeSam 29 Ian 2011, 07:38

si trenul de elevi de pe ruta Simeria- Baru Mare (2724)?
are 2 vagoane clasa a 2-a si e plin de elevi
in cazul meu nu mai poate sa mai bage un vagon
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6551
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeSam 29 Ian 2011, 19:04

Norbi a scris:
Mi se pare un lucru negativ ca P 3073 Cluj Napoca - Oradea are numai trei vagoane din care unul de clasa 1.Acest tren este supraaglomerat cand trece pe langa noi.

Sunt in asentimentul tau.Asa era si pe Galati--- Tg.-Bujor--- Barlad pana sa preia TFG-ul aceasta ruta. Cand te gandesti ca nenorocitii aia de la CFR ( ma refer la ,,ilustrii" sefi de ,,sus") voiau sa INCHIDA complet aceasta sectie pe motiv ca e...nerentabila. Azi ce avem??? 14 trenuri, ( 7 dus si 7 intors) garnituri/rame renovate, moderne, fata de 6 amarate de curse ( 3 dus si 3 intors), ce se realizau in ultimul timp cu garnituri compuse din Sulzer+ 2 sau 3 IVA vechi de cand haul.Plus ca timpii de parcurs au scazut fata de cei pe cand era CFR-ul! Ceea ce nenorocitul asta de stat roman distruge, anumiti privati reinvie! Iar pe Galati---Barlad si retur calatorii se inmultesc pe zi ce trece.Da, merita si elevii sa aibe confort la transport caci dupa un drum stand in picioare, inghesuiti ca sardelele si in mirosuri care mai de care mai pestilentiale, le pune la grea incercare puterea de concentrare si activitatea scolara! Asa ca in concluzie, daca statul asta roman cititor nu este in stare sa mentina o linie, sa lase loc altora competenti care demonstreaza ca se poate!!! Noi suntem condusi de prea multi babuini si prea multe maimute antropoide incat sa se faca ceva cu CFR-ul de 20 ani incoace!!!
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeSam 29 Ian 2011, 21:44

Apropo de discutia asta cu vagoanele.

Am auzit o teorie halucinanta , CFR Calatori baga vagoane putine ca sa arate ca are trenul ocupat 100%...

A doua varianta care este cea mai aproape de realitate este ca CFR Calatori in ultimi 6 ani a vandut vagoane de calatori in disperare din care cele mai multe de cl 2...
Cum expirau erau devastate si duse la gard, apoi scoase la licitatie si castigate de firme care colecteaza fierul vechi.

Faptul ca vedem vagoane de CL 1 tot mai mult la trenuri personale care nu au asa ceva prevazut in compunere se datoreaza acestui fapt.

Este problema mare, vagoane putine, locomotive functionale putine automotoare functionale putine...

Sunt curios cum se va descurca CFR Calatori daca ar trebuii sa preia inapoi traficul pe mai multe sectii neinteroperabile.

Sa nu uitam ca dupa 5 ani cu prelungire pana la 10 sectiile se reliciteaza, daca castiga alta firma atunci are 6 luni pana la preluare

PS: TUI-ul se calculeaza in functie de tonaj, deci tonaj mai mic TUI mai mic.

srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6345
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeDum 30 Ian 2011, 03:00

Pai s-o luam asa:
P 2207 era rama, acum e EC+vagon cl1 si plin de navetisti, traisca dubele, in curand pe Arad-Curtici cum timpul a crescut, viteza de la 100 a ajuns la 50 km/h vor circula doar CFR-istii ca au gratis Laughing
P 2711 de distanta mare Lupeni-Arad 2 vagoane(aici am inteles ca lasa doua la Simeria, n-am verificat iar la intors de la Savarsin iar e combinat, mai ia 2 vagoane, dar rezulta ca si 2343 are 2 vagoane, si ala de navetisti Teius-Simeria)
P 2606 celebrul mai nou EA cu 2 vagoane Laughing in loc de rama de Resita, nu stiu Tm-Resita ce e, poate continua ca rama si-l face A1671(are si un bouvagon)
P 2043/2044 e rama, daca cineva zi8cea ca nu mai circula din cauza frigului sau zapezii, probabil s-au stricat sau le-au inlocuit pe altele
P 2046 cel mai gol pe relatia Arad-Simeria e garnitura de etajate Laughing asta ca are P 2024 in fata
Concluzia e ca n-au gandit cei de la CFR o strategie, ce sa vorbim de costuri, ca-i doare-n pix, e societate din banii nostrii, de aia nu e grija, sa curga fara numar, e doar prostie, cum se nimeresc, baga ce au la dispozitie fara sa le pese de calatori pale
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeDum 30 Ian 2011, 11:31

Am auzit ca nu mai sunt dube pe Arad - Curtici.

cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7010
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeDum 30 Ian 2011, 13:10

Ce le-ar mai merge la astia de la CFR daca ar baga 2 sobolani pe 509 intre piatra neamt si bicaz....da' n-au minte.....ca daca ar avea...ce e drept le-ar mai trebui cateva statii intre piatra neamt si bicaz ca elevii sa poata circula.....si trenurile care vin de la bacau sa opreasca la statiile actuale....si sobolanii sa opreasca si la statiile actuale dar si alte cateva in plus la care cred ca nu e necesar decat un peron lung cat un sobolan.... de exemplu....la pingarati, km 74+4 la 800 de metri de cealalta statie sa instaleze un peron, e linie dubla si acolo se poate atasa un peron din dale de beton.....cine sa pe fure ca-s grele.... oameni....30 la prima ora la 7.....apoi dupa amiaza sunt suficienti care sa circule si inapoi, pt oprirea asta.... apoi, intre halta Stejaru si gara Tarcau, este o trecere la nivel cu calea ferata....acolo e teren suficient unde se poate inalta un pic si atasa un peron....stejaru, suficient acolo incat sa se stranga iar vreo 30 de persoane....la tarcau, e buna statia...intre tarcau si bicaz, imediat la intrarea spre brates de la artera principala, e primaria si politia, pe acolo trece calea ferata paralel cu strada....statia de bus= statia de tren....pus un peron si acolo si iata inca o statie.....si de acolo pana la bicaz nu mai e nici o localitate, si la bicaz....statia de capat..... ar mai fi la piata din Piatra nevoie de inca un peron care la fel va fi chiar in aceeasi zona cu statia de bus....bus-ul de acolo se incarca..... daca e mic....sunt sigur 15 persoane acolo, daca e mare, oricum se incarca si ala de 29 de persoane.....ca trenul sa colecteze toti elevii ar mai fi nevoie de un alt peron imediat la iesirea din oras, unii dintre voi poate stiti... candva cum mergi spre bacau pe dreapta era o imensa intreprindere de prelucrare a lemnului.... fix acolo e un pasaj si pe sub terasament pentru trecerea masinilor mici....deci ar fi beton sa se mai asambleze un peron acolo....fiindca elevii nu au decat 300 de metri de mers intre punctul ala si statia de bus din maratei.... si astfel....ia sa vedem.....se iau elevii care urca la maratei....multi ca-s la liceul din zona o gramada.... se iau de la piata, iar sunt destui, se mai iau de la gara, care iar sunt multi....la Strand eu as pune si n-as pune peron.....sunt 2 licee acolo, multi elevi dar multi merg la gara....se lasa elevi la Bistrita, la vaduri, la pingarati, la stejaru, la tarcau, la intrare spre brates si la bicaz..... avand in vedere ca un AM face in jur de 30 de minute distanta aia, trebuie sa ma uit un pic pe mersul de anul asta sa vedem cat face un tren personal intre si intre. punand in medie 8 minute total al opririlor, alte 2 minute cat ii ia la mecanic sa schimbe postul in cele 2 capete de linie, si mai scoate 18-20 de minute pe drum.....face 30 de minute...30 de minute inseamna 2 automotoare pe ora....macar in intervalul 7-9 si 12-16 ce e drept e cam asa....ai multi calatori dimineata dinspre bicaz si la amiaza ai multi calatori de la piatra spre bicaz.....
Ce s-ar reduce numarul de microbuze pe relatia bicaz-piatra neamt, avand in vedere ca sunt din sfert in sfert de ora si in anumite intervale unele microbuze nici nu opresc la toate statiile de pline ce sunt, pai se umplu alea de 29 de locuri si daca nu-s 50 de persoane la tot bus-ul pai nu stiu ce sa zic.... eu daca nu prind bus-ul de la 6:40 de la mine din statie din sat de sus....pai pot iesi eu in strada si sa astept mult si bine ca abia la bus-ul de pleaca la 8 din bicaz am sanse sa opreasca si sa urc.... la amiaza la fel....pot sa astept eu mult si bine daca nu prind inapoi bus-ul la 2 si 15 minute ca restul stai mai rau decat sardelele intr-o conserva.... si chiar la microbuzele mari ti se spune, imi pare rau, asteptati la urmatorul, si la urmatorul iar aceeasi poveste..... pacat de CFR-ul asta care n-are conducatori care sa observe....nici macar sa puna cativa oameni si sa inspecteze problema cat de cat, o saptamana pe fiecare sectie care se anunta sa fie in anumite intervale orare destul de rentabila...
Sus In jos
VeV

VeV

Numarul mesajelor : 150
Varsta : 26
Localizare : Bacau
Reputatie : 5461
Data de inscriere : 05/06/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeDum 30 Ian 2011, 13:51

asta e, să nu mai vorbim de confort
Sus In jos
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7010
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeDum 30 Ian 2011, 13:55

Exact, uite, tu victor chiar ai vazut cu ochii tai despre ce vorbesc....ai vazut si ruta de la piatra la bicaz si pe tren si pe bus.....
Sus In jos
VeV

VeV

Numarul mesajelor : 150
Varsta : 26
Localizare : Bacau
Reputatie : 5461
Data de inscriere : 05/06/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeDum 30 Ian 2011, 14:28

exact, mai bine mergeţi cu o drezină decât cu microbusul Smile) vă zruncină rău de tot .. însă asta e, acum, probabil or fi mai multe secţii cu probleme asemănătoare prin ţară
Sus In jos
iuli.hard

iuli.hard

Numarul mesajelor : 251
Varsta : 30
Localizare : Onesti
Reputatie : 5532
Data de inscriere : 31/08/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeDum 30 Ian 2011, 15:16

Pe 501 e la fel , doar ca aici trebuie taiate din statii , parerea mea Very Happy
Sus In jos
Norbi
V.I.P Member
V.I.P Member
Norbi

Numarul mesajelor : 2636
Varsta : 31
Localizare : Bistrita
Reputatie : 8669
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeDum 30 Ian 2011, 17:51

Un alt lucru negativ la CFR ca nu pune la unele trenuri pe infofer orarul real/corect.
De exemplu:
R 407-2 Budapest Keleti - Brasov pe infofer apare ca nu are oprire in Ciucea dar el in realitate opreste.Chiar este trecut pe panoul cu mersul trenurilor din Ciucea.
Orarul intre Oradea si Cluj Napoca va fi urmatorul:
Oradea 22:49 - 22:53
Alesd 23:30 - 23:31
Ciucea 00:20 - 00:28
Huedin 00:54 - 00:55
Cluj Napoca 01:47 - 01:59

Ultima editare efectuata de catre Norbi in Dum 30 Ian 2011, 18:02, editata de 1 ori
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeDum 30 Ian 2011, 18:00

Explicatia este simpla:
R 407-2 (nu 407-1) opreste in Ciucea ca sa treaca IC 531. Daca IC 531 intarzie sau este anulat R 407-2 nu mai opreste in Ciucea
Sus In jos
jionutz

jionutz

Numarul mesajelor : 614
Varsta : 42
Localizare : Sat Calacea judetul Timis
Reputatie : 5992
Data de inscriere : 28/04/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeDum 30 Ian 2011, 18:27

am vrut sa merg cu tren ISTER
dar cand mam uitat pe infofer nu imi dadea voie sa vad pret la vagon dormit pt ca nu avea in compunere pe acest site (numa clasa 2+ restaurant)
pe youtube arata ca are si dormit
ceide la informatii CFR miau spus nu puteti lua bilete deoarece vagonul este de la MAV
pana la urma ce compunere are? nu mam mai dus la ghiseu ca sa nu am o alta surpriza
Multumesc
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitimeDum 30 Ian 2011, 18:31

jionutz a scris:
am vrut sa merg cu tren ISTER
dar cand mam uitat pe infofer nu imi dadea voie sa vad pret la vagon dormit pt ca nu avea in compunere pe acest site (numa clasa 2+ restaurant)
pe youtube arata ca are si dormit
ceide la informatii CFR miau spus nu puteti lua bilete deoarece vagonul este de la MAV
pana la urma ce compunere are? nu mam mai dus la ghiseu ca sa nu am o alta surpriza
Multumesc

Am impresia ca la Ister nu se mai vand bilete la vagoanele de dormit si cuseta pentru parcursul intern , nu sunt sigur .

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 43 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
Sus 
Pagina 43 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 55 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: