| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
+111catalinu' stefan_br mihaiuc get. Marius razvan - trenuri traian Cosmin5 redeme laur 133 cristyadaX Nk11 jimmy Teodor ATM nokia2010 Cobra bostanescu gigel Luna DUAL vilhelm ravers75 IonutChircu AlexD romero69 riciu Jhonyla VeV mstupariu alinx3330 Vitosa Razvan Tudor decward raoul PrisecaruFlorin ultras nelu_cfr spsdc7 RazvanCFR iuli.hard rares03 Adrian78 kaan FeroFan97 SULZERUL 0733 cont dezactivat . DooLs Laur jionutz 19jimmy84 The Legend Shinkansen sorinucu Stefan Mircea Hirjau dan ciprian pannonia express rizelgeorgel2004 halmarius knd Cito TVlad Razvan cont inactiv AMX 97-0548-4 ionutz72 Traveller Bobses buldozer2 Costin.H didi Nesebar Rosshhu mi.tudor Caravelle_Zg membru inactiv mtk bogdan srl marius_catalin84 vrabieionut stegaru IonutCFR2009 cortexedge didinul alex.alexus.tm srazvi Codrut1985 KQQ tudor_vl lovekomotive zenox4500 stinky Vlad Ionutz discoid21 Norbi Hurricane cristi ar cristi CFR orestte Gongutza robypedia COSTACHE MIHAIL MariusM mureseanu_976 Lde 2100 mardaryroby DonVILLy tiberio kristi kkk myster2008 115 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cristi ar
Numarul mesajelor : 866 Varsta : 46 Localizare : Arad Reputatie : 6554 Data de inscriere : 28/05/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Joi 14 Ian 2010, 01:05 | |
| De ce pe un tren format din LDH si doua vagoane sau un desiro (cum e P Oradea-Timisoara) trebuie doi nasi? Unul nu-i de ajuns? |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Joi 14 Ian 2010, 11:02 | |
| Pai ce sa faca cu ei acuma ca a luat Regiotrans multe linii? |
|
| |
cristi ar
Numarul mesajelor : 866 Varsta : 46 Localizare : Arad Reputatie : 6554 Data de inscriere : 28/05/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 15 Ian 2010, 00:59 | |
| Ce sa faca? Sa-i puna pe liber. Trenul asta Tim-Oradea e supraaglomerat la sosire in Arad si la intoarcere de la Oradea la Salonta. De ce nu pun macar 3 vagoane? |
|
| |
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Joi 28 Ian 2010, 21:10 | |
| Astazi in zona Gura Humorului s-au defectat doua EA-uri P5701 a avut 3 ore intarziere Acc 1931 a avut 100min dupa ce clujeanca 40-0846-2 s-a defectat in Gura Humorului Oras, trenul fiind preluat de suceveanca 40-0799-3
Trenul care le-a "adunat" si dus la Suceava a fost P5702, acesta avand la plecare din Gura Humorului Oras, 3 locomotive: 40-0800-9 40-0899-1 40-0846-2 |
|
| |
marius_catalin84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 579 Reputatie : 6193 Data de inscriere : 23/08/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 06 Feb 2010, 23:14 | |
| lipsa caldurii in trenul P5010 ce face legatura intre Marasesti si Bucuresti Basarab am venit astazi de la Focsani la Ramnicu Sarat si pur si simplu am dardait in tren;plus ca nasul era cam ciufut zicea ca numai vagonul in care am calatorit nu se incalzeste,da de unde "TEAPA";era frig in tot trenul vai de cei care au avut drum pana la bucuresti trenul era compus din vagoane compartimentate cu un 40 la tractiune |
|
| |
Lde 2100
Numarul mesajelor : 847 Localizare : Slanic prahova Reputatie : 6857 Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 06 Feb 2010, 23:35 | |
| - marius_catalin84 a scris:
- lipsa caldurii in trenul P5010 ce face legatura intre Marasesti si Bucuresti Basarab
am venit astazi de la Focsani la Ramnicu Sarat si pur si simplu am dardait in tren;plus ca nasul era cam ciufut zicea ca numai vagonul in care am calatorit nu se incalzeste,da de unde "TEAPA";era frig in tot trenul vai de cei care au avut drum pana la bucuresti trenul era compus din vagoane compartimentate cu un 40 la tractiune A tras cumva 40-482? |
|
| |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 06 Feb 2010, 23:50 | |
| cred ca da uite ca nu am fost atent la seria locomotivei,doar am trecut pe langa ea |
|
| |
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 06 Feb 2010, 23:56 | |
| era un 40 alb-visiniu urat de tot inca ceva la intrarea in gara Focsani avea balans la pantograful din fata de vreo 10 cm care era coborat |
|
| |
Lde 2100
Numarul mesajelor : 847 Localizare : Slanic prahova Reputatie : 6857 Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 06 Feb 2010, 23:59 | |
| 482 avea defectiuni la sistemul de incalzit...cel mai probabil ea a fost. |
|
| |
lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6375 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 07 Feb 2010, 15:39 | |
| Mai inainte la tembelizor am auzit vestea ca CFR Marfa vrea sa disponibilizeze iar un nr xxxxxxxx de angajati. Nimic neobisnuit, am fost obisnuiti cu stirile astea in ultimul an, dar eu stau si ma intreb, ca nu vad nici un rationament in toata treaba, cum naiba sa dai afara oameni, cand si asa nu ai suficient personal care sa faca fata la efortul necesar. E clar ca totul e dirijat pe la spate si se vrea distrugerea companiei ca sa prosperei alte companii. Iar CFR Calatori, ea se afla in acelasi .... E mult de discutat si nici nu sunt avizat sa-mi dau eu cu parerea, dar stiu ca pe toti de la conducerea acestor companii as vrea sa-i vad si sa-i intreb cat de perversi pot fi, cat de lasi si inumani. Dau afara oameni cu familii, oameni care erau stalpul financiar al familiei. Smecherii de la conducere stau in lux, la caldura, ii doare in cot, nu le pasa de nimic, ca doar ei nu vor plati pt toate astea, cel putin asa cred ei. Eu chestia asta o numesc nebunie, si imbecilitate. Pot fi blamat ca folosesc cuvinte dure, ca exagerez, dar intrebati-i pe oamenii care sunt concediati,care vor fi concediati daca ei au cuvinte de lauda la adresa acestor marionete. |
|
| |
mi.tudor
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 31 Localizare : Iasi Reputatie : 5665 Data de inscriere : 19/11/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 07 Feb 2010, 19:13 | |
| Intradevar lovekomotive.Uite un episod despre aceasta teme petrecuta pe sucursala Iasi:
Ce a inceput atunci cu un zvon astazi s-a clarificat. Mai de pe toate sucursalele intr-o dimineata neagra de 5 februarie oameni abatuti se duc pentru ultima data la locul de munca care il aveau de multi ani Insa nu au muncit,ci au pus o amarata de semnatura prin care CFR Marfa se debaraseaza de ei,s-au in termeni mai politicosi,ii da un somaj. Cu lacrimi in ochi pun semnatura pe foaie gandindu-se la atatia pusi in slujba acestei companii,atatea nopti pierdute printre vagoane,prin birouri sau scriind diferite tabele de incarcare/descarcare sau alte hartii,insa degeaba. Cei ramasi in serviciu nici nu indraznesc sa ridice ochii din pamant ca sa se uite la colegii lor care au ramas fara servici.Doar se gandesc ca au scapat ca prin urechile acului. O tacere de mormant intrerupta doar de cate un suspin amar sau de un acces de plans. Cel care da actele de somaj pentru semnare este un coleg bun si cunoscut de toata lumea,insa este in acelasi timp calau fara voie. Iesind din acel birou gandindu-se ca tocmai au ramas fara servici,fara sursa lor de venit,iar acasa ii asteapta o familie. Cineva incearca o mica gluma insa este redus la tacere de priviri. Cu pasi greoi iau drumul spre casa.
Acesta este doar un singur episod petrecut pe Sucursala Iasi.Dar ganditiva ca acesta s-a repetat pe fiecare regionala. |
|
| |
Rosshhu
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 39 Localizare : Alba Iulia Reputatie : 5438 Data de inscriere : 15/02/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 21 Feb 2010, 17:46 | |
| Perturbare circulaţie feroviară , 20 ferbuarie 2010 20-02-2010 În această seară, în jurul orei 20.20, între staţiile Valea Albă – Balota (secţia de circulaţie Drobeta Turnu Severin – Caransebeş – Lugoj – Timişoara) s-a produs o alunecare a terasamentului de cale ferată pe o distanţă de aproximativ 30 de metri, din cauza cantităţilor mari de zăpadă topită. Între staţiile Balota şi Drobeta Turnu Severin, pentru călătorii de la trenurile Intercity 593 Bucureşti Nord -Timişoara Nord şi 594 Timişoara Nord – Bucureşti Nord se asigură transbordare cu mijloace auto în staţiile Balota, respectiv Drobeta Turnu Severin. trenuri de călători care circulă pe rute deviate în data de 20/21 februarie 2010 Ø trenul Rapid 361-2 Belgrad – Timişoara Nord - Bucureşti Nord este anulat pe distanţa Timişoara Nord – Bucureşti Nord şi circulă pe ruta ocolitoare Timişoara – Aradu Nou – Simeria – Petroşani – Craiova – Bucureşti Nord. Ø trenul Rapid 360-1 Bucureşti Nord – Timişoara Nord – Belgrad este anulat pe distanţa Filiaşi – Timişoara Nord şi circulă pe ruta ocolitoare Filiaşi – Simeria – Aradu Nou – Timişoara Nord – Belgrad. Ø trenul Rapid 696 Timişoara Nord – Bucureşti Nord este anulat pe distanţa Lugoj – Bucureşti Nord şi circulă pe ruta ocolitoare Lugoj – Ilia - Simeria – Filiaşi – Craiova – Bucureşti Nord. În staţia Lugoj, garnitura preia grupa de vagoane de la Reşiţa pentru relaţia Bucureşti Nord. Ø trenul Rapid 695 Bucureşti Nord – Timişoara Nord este anulat pe distanţa Filiaşi – Timişoara Nord şi circulă pe ruta ocolitoare Filiaşi – Simeria – Ilia – Lugoj - Timişoara Nord. În staţia Lugoj se detaşează grupa de vagoane pentru relaţia Reştia. Ø trenul Accelerat 1693 Bucureşti Nord – Timişoara Nord este anulat pe distanţa Filiaşi – Drobeta Turnu Severin şi circulă pe ruta ocolitoare Filiaşi – Simeria – Aradu Nou – Timişoara Nord. trenuri de călători anulate în data de 21 februarie 2010 Ø trenul Accelerat 1692 Timişoara Nord – Bucureşti Nord este anulat pe toată distanţa. Călătorii de la acest tren vor fi preluaţi de Intercity 592 fără plata suplimentelor tarifare. Ø trenul Accelerat 1691 Bucureşti Nord – Timişoara Nord circulă pe distanţa Bucureşti Nord - Craiova şi este anulat pe distanţa Craiova – Timişoara Nord. Ø trenul Rapid 791 Bucureşti Nord – Drobeta Turnu Severin este anulat pe distanţa Craiova – Turnu Severin şi circulă pe distanţa Bucureşti Nord – Craiova. Ø trenul Rapid 792 Drobeta Turnu Severin – Bucureşti Nord este anulat pe distanţa Drobeta Turnu Severin – Craiova şi circulă pe distanţa Craiova – Bucureşti Nord.
sursa: http://www.cfrcalatori.ro/1281 |
|
| |
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 21 Feb 2010, 20:51 | |
| |
|
| |
Rosshhu
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 39 Localizare : Alba Iulia Reputatie : 5438 Data de inscriere : 15/02/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 21 Feb 2010, 20:53 | |
| |
|
| |
Vlad Administrator
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Dum 21 Feb 2010, 20:57 | |
| Asa e. Dar atata timp cat au rute ocolitoare, va mai dura pana se va face ceva. Intre timp firmele de microbuze isi vor dubla sau tripla numarul de calatori si implicit veniturile... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
| |
|
| |
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|