|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
+111catalinu' stefan_br mihaiuc get. Marius razvan - trenuri traian Cosmin5 redeme laur 133 cristyadaX Nk11 jimmy Teodor ATM nokia2010 Cobra bostanescu gigel Luna DUAL vilhelm ravers75 IonutChircu AlexD romero69 riciu Jhonyla VeV mstupariu alinx3330 Vitosa Razvan Tudor decward raoul PrisecaruFlorin ultras nelu_cfr spsdc7 RazvanCFR iuli.hard rares03 Adrian78 kaan FeroFan97 SULZERUL 0733 cont dezactivat . DooLs Laur jionutz 19jimmy84 The Legend Shinkansen sorinucu Stefan Mircea Hirjau dan ciprian pannonia express rizelgeorgel2004 halmarius knd Cito TVlad Razvan cont inactiv AMX 97-0548-4 ionutz72 Traveller Bobses buldozer2 Costin.H didi Nesebar Rosshhu mi.tudor Caravelle_Zg membru inactiv mtk bogdan srl marius_catalin84 vrabieionut stegaru IonutCFR2009 cortexedge didinul alex.alexus.tm srazvi Codrut1985 KQQ tudor_vl lovekomotive zenox4500 stinky Vlad Ionutz discoid21 Norbi Hurricane cristi ar cristi CFR orestte Gongutza robypedia COSTACHE MIHAIL MariusM mureseanu_976 Lde 2100 mardaryroby DonVILLy tiberio kristi kkk myster2008 115 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7937 Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Dec 2009, 17:22 | |
| La fel si pe Baia Mare - Satu Mare.....Mai trist e ca pe aceasta relatie au pus pe personale inclusiv 20-49 care au fost azi vara pe tren rapid...Si ce fac huliganii cu ele...usile dintre vagoane sarite, baile devastate...si au fost modernizate in aprilie acest an.... |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Dec 2009, 19:16 | |
| Foarte multe trenuri care pleaca din Gara Obor, au fost anulate. Nu se mai circula decat pe o singura linie in gara. In poza de mai jos, facuta de pe peronul Garii Obor, cred ca se poate observa ca doar linia 1 mai este functionala! |
| | | mtk
Numarul mesajelor : 144 Varsta : 59 Localizare : Viena Reputatie : 5989 Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Dec 2009, 21:53 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Record, in ceea ce priveste intarzierea unui tren care de la Constanta se ducea la Bucuresti! Ieri, acesta a ajuns cu 995 de minute intarziere, asta vine cam 21 de ore!!! Altul dupa el, a ajuns cu peste 800 de minute intarziere!!!
Hmmm... n-as vrea sa par carcotas, dar... 995 min = 16 ore + 35 minute, care nu sunt chiar 21 ore. |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Dec 2009, 22:44 | |
| - mtk a scris:
- COSTACHE MIHAIL a scris:
- Record, in ceea ce priveste intarzierea unui tren care de la Constanta se ducea la Bucuresti! Ieri, acesta a ajuns cu 995 de minute intarziere, asta vine cam 21 de ore!!! Altul dupa el, a ajuns cu peste 800 de minute intarziere!!!
Hmmm... n-as vrea sa par carcotas, dar... 995 min = 16 ore + 35 minute, care nu sunt chiar 21 ore. Am realizat si eu lucrul acesta, insa pana la urma un reporter de la PRO TV a spus ca trenul a ajuns dupa 21 de ore in Gara de Nord, si ca intarzierea a fost mult mai mare, de 995 minute , insa pe panou, fiind trecut la intarzieri doar 3 casute, nu se putea trece mai mult de 999 minute. Dar cele 16 ore jumatate + 4 ore jumatate cat ar fi facut trenul in mod regulamentar este egal cu 21 de ore, exact cat a facut trenul intarziat din Constanta si pana in Bucuresti. |
| | | mtk
Numarul mesajelor : 144 Varsta : 59 Localizare : Viena Reputatie : 5989 Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 19 Dec 2009, 14:11 | |
| :roll: ce sa mai spunem... e 2009 visam la TGV pana la bucuresti/constanta si cand colo se fac 230 km in 21 ore. ma gandesc ca un amic de-al meu biciclist face vara cam 200 km pe zi (8-21) deci ar putea introduce ciclisti in loc de locomotive... |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6552 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 19 Dec 2009, 14:57 | |
| Oameni buni,...or avea si CFR-istii hibele lor, partile lor proaste.Dar haideti sa nu aruncam cu bolovani NUMAI in ei sau sa-i scoatem pe ei vinovati pentru dezastrul de 20 incoace ce persista la infrastructura cailor ferate din Romania. Am avut fel de fel de guvernanti care au bagat banuti in teschereaua lor lasand in negura saraciei si uitarii in ce privesc investitiile si fondurile pentru reabilitare si dotari in tot ce tine de domeniul transport feroviar! Avem un dobitoc ,,reales la al...x-lea congres" care a afirmat trei mari vorbe demne de un om ,,cu educatie aleasa": ,,Gaozari" ,, Scoala naste tampiti" si ,,Romania nu are nevoie de autostrazi!"...Il stim cu totii si nu mai este nevoie de alte explicatii.Cine si l-a dorit presedinte,...sa-l suporte si sa-l i-a acasa. Trecand de partea cealalta( caci nu tin cu nimeni), am mai avut un ministru al transporturilor , monument al ,,competentei" in domeniu: Mitrea. Care a facut ce a facut si ne-a pricopsit cu niste jeguri de ,,conserve" Desiro-Siemens", concepute NUMAI pentru distante scurte, dar unde la noi au fost puse pe IC spre exasperarea si indignarea sutelor de mii de calatori.Si sa nu mai punem faptul ca in realitate aceste rame sunt ieftine, dar pe hartie au costat milioane si zeci de milioane.Si deci in realitate unde s-au dus banutii?????La baietii destepti, logic!Pe principiul perdelelor patzachinei de Udrea, pe care daduse zeci de mii de euroi! Asta e tara in care traim! Can avem niste ingineri batuti in cap cu...ciomagul( sa nu zic in realitate cu ce!!!!) care nu au luat in calcul ca un tronson de cale ferata este electrificata si au proiectat un pod ce in realitate trecea cu grinda pe ...sub catenare, ce pretentii mai ai de la un simplu salariat care pe langa faptul ca fie nu are el chef sa dea detalii despre motivul intarzierii trenurilor, fie are tupeu sa sara la harta in schimb daca ne vede pe unul dintre noi-pasionatii-cu aparate foto in gat!!!! Eu zic caci adevaratii vonovati sunt ,,scumpii" nostri politicieni si guvernanti gushati ca porcii si grasi ca godacii!!! |
| | | Caravelle_Zg V.I.P Member
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 33 Localizare : Arad, România Reputatie : 6565 Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 21 Dec 2009, 18:18 | |
| |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13807 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mar 22 Dec 2009, 00:14 | |
| Oare R 347 Viena - Buc Nord a intarziat pe teritoriul tarii noastre? |
| | | stegaru
Numarul mesajelor : 225 Varsta : 38 Localizare : Brasov Reputatie : 5833 Data de inscriere : 20/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mar 22 Dec 2009, 00:19 | |
| Ma tem ca aici nu e vina CFR-ului. Intarzierea e facuta in afara tarii, de la Viena pana la noi. Din pacate iarna a afectat o buna parte din Europa si implicit si mersul trenurilor. Deci, CFR nu e de acuzat in acest caz. |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9361 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mar 22 Dec 2009, 00:54 | |
| Eh, pana la Bucuresti sigur au mai acumulat ceva minute, deci Caravelle nu a postat gresit. |
| | | Caravelle_Zg V.I.P Member
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 33 Localizare : Arad, România Reputatie : 6565 Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mar 22 Dec 2009, 01:53 | |
| Nu ştiu în ce măsură e vinovat CFR-ul însă poza e făcută la ora 14:15. Dacă împărţim cele 480 de minute, cât e întârzierea, la 60 de minute, care reprezintă o oră, ne rezultă exact 8 ore întârziere. Dar cum sosirea era la ora 03:59, până la ora menţionată la care am făcut poza sunt 10 ore şi 16 minute. Cu acelaşi tren (R347 "Dacia") am mers vineri la Blaj. Am sosit în gară la 03:35, pe tabelă nu avea niciun minut întârziere. Apoi, după 15 minute s-a actualizat şi scria 30 de minute întârziere. A ajuns după ora 04:30. Concluzia e că a fost ţinut în gara de frontieră Curtici. |
| | | Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7937 Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mar 22 Dec 2009, 10:06 | |
| Adevarul e ca atunci cand iarna loveste..nici pe occidentali nu ii iarta...Acea intarziere e facuta pe teritoriul celorlalte state de pe traseu..Si credeti-ma ca in Ungaria de exemplu nu e asa mare viscolul ca si la noi in Sud si Est..Ca geograf v-o spun..Si am vazut aceste zile la TV in multe regiuni din europa intarzieri..si nu numai la trenuri...Nu prea ai ce face cand viscoleste asa tare zapada in 10 min nu se mai vede linia dupa ce trece un tren...si am inteles ca au fost probleme si cu retelele de contact in unele regiuni din Sudul tarii.. |
| | | stegaru
Numarul mesajelor : 225 Varsta : 38 Localizare : Brasov Reputatie : 5833 Data de inscriere : 20/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mier 23 Dec 2009, 00:36 | |
| Eu n-am spus ca post-ul lui Caravelle este corect sau gresit. Pur si simplu am facut o precizare, cred eu, corecta (si Ionutz ma confirma) si anume aceea ca intarzierea a fost facuta in afara granitelor tarii si nu aici. Sint de acord ca CFR are destule neajunsuri (ca sa fiu diplomat) si merita mentionat fiecare din ele. Insa in acelasi timp sint de parere ca nu ar trebui sa punem in carca CFR-ului si alte probleme decat cele existente deja. Sigur ca pe langa cele 480 de minute intarziere facute in "afara" trenul va mai acumula altele si in tara. Cred ca sintem cu totii obisnuiti cu asta. Dar haideti sa atribuim vina CFR-ului doar pentru problemele din tara noastra. Asta in afara cazurilor de forta majora (viscol, inundatii, cutremure, defectiuni, accidente etc), cand nu este vina nimanui pana la urma.
Se pare ca am creat asa, o minicontroversa aici fara sa vreau. Imi cer scuze pentru asta daca e cazul. |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13807 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mier 23 Dec 2009, 23:58 | |
| Post-ul lui Caravelle nu este gresit. Totusi R 376, Tg Mures - Budapesta, a intarziat 3 ore pe teritoriul Romaniei. Nu e de neglijat o astfel de intarziere |
| | | stegaru
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mier 06 Ian 2010, 17:56 | |
| Mostra de cretinism tipic si pur romanesc. Parerea mea sincera: noi n-o sa ne facem bine niciodata.
http://www.gds.ro/Economie/2010-01-06/Eurogara+prostiei |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |