|
| Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
+111catalinu' stefan_br mihaiuc get. Marius razvan - trenuri traian Cosmin5 redeme laur 133 cristyadaX Nk11 jimmy Teodor ATM nokia2010 Cobra bostanescu gigel Luna DUAL vilhelm ravers75 IonutChircu AlexD romero69 riciu Jhonyla VeV mstupariu alinx3330 Vitosa Razvan Tudor decward raoul PrisecaruFlorin ultras nelu_cfr spsdc7 RazvanCFR iuli.hard rares03 Adrian78 kaan FeroFan97 SULZERUL 0733 cont dezactivat . DooLs Laur jionutz 19jimmy84 The Legend Shinkansen sorinucu Stefan Mircea Hirjau dan ciprian pannonia express rizelgeorgel2004 halmarius knd Cito TVlad Razvan cont inactiv AMX 97-0548-4 ionutz72 Traveller Bobses buldozer2 Costin.H didi Nesebar Rosshhu mi.tudor Caravelle_Zg membru inactiv mtk bogdan srl marius_catalin84 vrabieionut stegaru IonutCFR2009 cortexedge didinul alex.alexus.tm srazvi Codrut1985 KQQ tudor_vl lovekomotive zenox4500 stinky Vlad Ionutz discoid21 Norbi Hurricane cristi ar cristi CFR orestte Gongutza robypedia COSTACHE MIHAIL MariusM mureseanu_976 Lde 2100 mardaryroby DonVILLy tiberio kristi kkk myster2008 115 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
vrabieionut V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1172 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 7061 Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mar 17 Noi 2009, 18:49 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- vrabieionut a scris:
- CFR-ul asta a luat-o razna rau de tot......azi cand am ajuns in gara m-am urcat in tren sa ma duc la scoala, P5021 Bucuresti nord-Buzau,pleaca din gara la 7:40 ora care trebuie sa plece,ajunge in halta la basarab si de acolo se intoarce inapoi in gara de nord......a mai stat 15 minute si la urma a plecat ,a avut o intarziere de 25 min
Daca s-a intamplat asa ceva , trebuie sa fi fost un motiv foarte important la mijloc . Poate o amenintare cu bomba ? Au mai fost cazuri . Sau cine stie , mecanicul locomotivei o fi observat ceva probleme la locomotiva ... a plecat cu aceiasi locomotiva |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Lun 23 Noi 2009, 16:16 | |
| Un lucru cat se poate de negativ, voi semnala aici: La cele doua ghisee de informatii din Gara de Nord, nu se afla calculatoare, raspunsurile se dau din cartea cu mersul trenurilor, care dupa cum bine stim, nu prea mai corespunde cu mersul actual, deci calatorii pot fi informati gresit!!! |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Joi 26 Noi 2009, 13:27 | |
| Am ramas profund dezgustat de ceea ce am vazut acum 2 zile in trenurile care fac legatura intre Ciulnita si Calarasi. Totul se datoreaza calatorilor necivilizati care umbresc aspectul vagoanelor prin indiferenta totala fata de transportul feroviar. Nu numai ca circula fara bilet acesti calatori. Dar folosesc intreg vagonul ca fiind un cos de gunoi. Pe langa calatori, in vagon poti gasi pe jos la tot pasul hartii de ambalaje, chistoace de tigari, cutii de bere, foarte multe sticle din plastic de suc, coji de seminte, si lista ar putea continua. Se fumeaza nu numai pe culoare, ci si in compartimente! Cu regret spun ca in vagoanele sectiei Bucuresti - Oltenita este lux fata de ce am vazut aici! |
| | | vrabieionut V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1172 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 7061 Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Mar 08 Dec 2009, 19:28 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Am ramas profund dezgustat de ceea ce am vazut acum 2 zile in trenurile care fac legatura intre Ciulnita si Calarasi. Totul se datoreaza calatorilor necivilizati care umbresc aspectul vagoanelor prin indiferenta totala fata de transportul feroviar. Nu numai ca circula fara bilet acesti calatori. Dar folosesc intreg vagonul ca fiind un cos de gunoi. Pe langa calatori, in vagon poti gasi pe jos la tot pasul hartii de ambalaje, chistoace de tigari, cutii de bere, foarte multe sticle din plastic de suc, coji de seminte, si lista ar putea continua. Se fumeaza nu numai pe culoare, ci si in compartimente! Cu regret spun ca in vagoanele sectiei Bucuresti - Oltenita este lux fata de ce am vazut aici!
asa este in toate trenurile de persoane....cred ca nu ai vazut ce este pe ruta bucuresti basarab-titu,majoritatea fumeaza in vagoane,scuipa coji de seminte pe jos si mai presus de asta merg fara bilet si fara sa dea bani la nas |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 11 Dec 2009, 23:08 | |
| Azi am trecut prin Basarab. Ce am putut vedea si eu si didi, ne-a lasat fara grai! Se taiau cu flexul vagoane multe albastre compartimentate, cred ca erau 20-47 si 20-57, iar o linie lunga este plina cu osii! Chiar langa vagoanele sanitare! |
| | | mardaryroby V.I.P Member
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 46 Localizare : Iasi, Romania Reputatie : 6218 Data de inscriere : 21/08/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 11 Dec 2009, 23:19 | |
| Incerc sa scriu un mesaj pentru care poate voi primi voturi negative. Conservatorismul sau pastrarea traditiei in domeniul caii ferate nu mai tine. Era o parte buna pana in 1999. Acum trebuie sa se faca ceva ca aceasta, calea ferata sa se mentina pe linia de plutire. Se vinde fierul, se inchiriaza trase la privati si sunt sigur ca sunt multe alte afaceri pe aceasta ramura. Trebuie sa intelegem ca este o perioada in care se cauta cu disperare orice metoda de supravietuire. Basescu a ramas, la Ministerul Transporurilor nu cred ca se vor dirija bani de la UE spre calea ferata in urmatoarea perioada, peste 5000 de oameni isi pierd locurile de munca de la Marfa... e de jale, fratilor! |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9361 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 12 Dec 2009, 13:23 | |
| Asa e. Probabil, solutia salvatoare a CFR-ului ar fi o eventuala privatizare. Recent, am avut drum catre Iasi, pentru care am folosit un microbuz Tg Mures-Iasi. Numai cuvinte de lauda. In autogara era curat, lumina, nu mirosea a nimic, scaune comfortabile. Microbuzul avea odorizant din ala cu temporizator, soferul nu a bagat manele, populara( cum fac altii)si, colac peste pupaza, am ajuns in Iasi la 13:40 ( si am plecat din Mures la 7:30). La intoarcere, am venit cu trenu'. Bine, e mai ieftin ca am venit cu cupoane din alea roz de student, dar sa faci 11 ore jumate 560 km... Singurul lucru care mi-a placut, au fost vagoanele de clasa a doua din compunerea trenului de Brasov, cu care am mers pana in Adjud, de unde am urcat in trenul de Galati-Tg Mures format din vagoane 20-55. |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 12 Dec 2009, 16:42 | |
| - cortexedge a scris:
- Asa e.
Probabil, solutia salvatoare a CFR-ului ar fi o eventuala privatizare. Recent, am avut drum catre Iasi, pentru care am folosit un microbuz Tg Mures-Iasi. Numai cuvinte de lauda. In autogara era curat, lumina, nu mirosea a nimic, scaune comfortabile. Microbuzul avea odorizant din ala cu temporizator, soferul nu a bagat manele, populara( cum fac altii)si, colac peste pupaza, am ajuns in Iasi la 13:40 ( si am plecat din Mures la 7:30). La intoarcere, am venit cu trenu'. Bine, e mai ieftin ca am venit cu cupoane din alea roz de student, dar sa faci 11 ore jumate 560 km... Singurul lucru care mi-a placut, au fost vagoanele de clasa a doua din compunerea trenului de Brasov, cu care am mers pana in Adjud, de unde am urcat in trenul de Galati-Tg Mures format din vagoane 20-55. Deda - Toplita (44 km cu 33 km/h) plus 86 minute stationare prin gari . De asta face 11 ore 30 minute . Viteza medie fiind de 54 km/h pt cei 546 km . |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9361 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 12 Dec 2009, 17:04 | |
| Pe langa viteza de pe 400, toate(sau aproape toate) podurile de pe 501 sunt limitate la 15 sau 30 km/h... Apoi, in Siculeni am stationat in jur de 40 de minute, desi manevra de separare a trenurilor era gata, ramura de Brasov plecase deja si nu asteptasem vreun anume tren. |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Sam 12 Dec 2009, 20:07 | |
- Azi am trecut prin Basarab. Ce am putut vedea si eu si didi, ne-a lasat fara grai! Se taiau cu flexul vagoane multe albastre compartimentate, cred ca erau 20-47 si 20-57, iar o linie lunga este plina cu osii! Chiar langa vagoanele sanitare!
Trebuie sa fac o rectificare si imi cer scuze, un prieten mi-a spus ca acele vagoane nu sunt taiate cu flexul, ci cu autogenul.( taiere oxiacetilenica sau oxihidrica ) |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Joi 17 Dec 2009, 11:57 | |
| Record, in ceea ce priveste intarzierea unui tren care de la Constanta se ducea la Bucuresti! Ieri, acesta a ajuns cu 995 de minute intarziere, asta vine cam 21 de ore!!! Altul dupa el, a ajuns cu peste 800 de minute intarziere!!! |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Joi 17 Dec 2009, 12:45 | |
- Record, in ceea ce priveste intarzierea unui tren care de la Constanta se ducea la Bucuresti! Ieri, acesta a ajuns cu 995 de minute intarziere, asta vine cam 21 de ore!!! Altul dupa el, a ajuns cu peste 800 de minute intarziere!!!
Cel mai grav este ca pe siteul Ministerul Transporturilor , nici un tren nu figureaza cu intarzieri semnificative . Doar cateva trenuri anulate . In rest totul este perfect . Adevarul il stiu doar calatorii aflati in trenurile inzapezite , de care toate autoritatile implicate in bunul mers al trenurilor au uitat , peste Ministerul Transporturilor s-a asternut o stare de somnolenta in asteptarea topirii de la sine a zapezilor ... |
| | | bogdan srl
Numarul mesajelor : 629 Varsta : 36 Localizare : Brasov Reputatie : 6202 Data de inscriere : 16/11/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Joi 17 Dec 2009, 17:58 | |
| Pai daca nu avem guvern pe cine sa tragi la raspundere. |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8093 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Dec 2009, 14:28 | |
| |
| | | bogdan srl
Numarul mesajelor : 629 Varsta : 36 Localizare : Brasov Reputatie : 6202 Data de inscriere : 16/11/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) Vin 18 Dec 2009, 17:15 | |
| Le gasesti si pe Brasov-Sf Gheorghe,Iasi-Marasesti |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
| |
| | | | Lucruri negative (-) la CFR !!! (1) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |