Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)

In jos 
+111
catalinu'
stefan_br
mihaiuc
get.
Marius
razvan - trenuri
traian
Cosmin5
redeme
laur 133
cristyadaX
Nk11
jimmy
Teodor
ATM
nokia2010
Cobra
bostanescu gigel
Luna
DUAL
vilhelm
ravers75
IonutChircu
AlexD
romero69
riciu
Jhonyla
VeV
mstupariu
alinx3330
Vitosa
Razvan Tudor
decward
raoul
PrisecaruFlorin
ultras
nelu_cfr
spsdc7
RazvanCFR
iuli.hard
rares03
Adrian78
kaan
FeroFan97
SULZERUL 0733
cont dezactivat .
DooLs
Laur
jionutz
19jimmy84
The Legend
Shinkansen
sorinucu
Stefan
Mircea Hirjau
dan ciprian
pannonia express
rizelgeorgel2004
halmarius
knd
Cito
TVlad
Razvan
cont inactiv
AMX 97-0548-4
ionutz72
Traveller
Bobses
buldozer2
Costin.H
didi
Nesebar
Rosshhu
mi.tudor
Caravelle_Zg
membru inactiv
mtk
bogdan srl
marius_catalin84
vrabieionut
stegaru
IonutCFR2009
cortexedge
didinul
alex.alexus.tm
srazvi
Codrut1985
KQQ
tudor_vl
lovekomotive
zenox4500
stinky
Vlad
Ionutz
discoid21
Norbi
Hurricane
cristi ar
cristi CFR
orestte
Gongutza
robypedia
COSTACHE MIHAIL
MariusM
mureseanu_976
Lde 2100
mardaryroby
DonVILLy
tiberio
kristi kkk
myster2008
115 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 38 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
vrabieionut
V.I.P Member
V.I.P Member
vrabieionut

Numarul mesajelor : 1172
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 7061
Data de inscriere : 06/10/2009

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeMar 17 Noi 2009, 18:49

IonutCFR2009 a scris:
vrabieionut a scris:
CFR-ul asta a luat-o razna rau de tot......azi cand am ajuns in gara m-am urcat in tren sa ma duc la scoala, P5021 Bucuresti nord-Buzau,pleaca din gara la 7:40 ora care trebuie sa plece,ajunge in halta la basarab si de acolo se intoarce inapoi in gara de nord......a mai stat 15 minute si la urma a plecat ,a avut o intarziere de 25 min

Daca s-a intamplat asa ceva , trebuie sa fi fost un motiv foarte important la mijloc . Poate o amenintare cu bomba ? Au mai fost cazuri . Sau cine stie , mecanicul locomotivei o fi observat ceva probleme la locomotiva ...

a plecat cu aceiasi locomotiva
Sus In jos
http://500px.com/ionutvrabie
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15505
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeLun 23 Noi 2009, 16:16

Un lucru cat se poate de negativ, voi semnala aici: La cele doua ghisee de informatii din Gara de Nord, nu se afla calculatoare, raspunsurile se dau din cartea cu mersul trenurilor, care dupa cum bine stim, nu prea mai corespunde cu mersul actual, deci calatorii pot fi informati gresit!!!
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 26 Noi 2009, 13:27

Am ramas profund dezgustat de ceea ce am vazut acum 2 zile in trenurile care fac legatura intre Ciulnita si Calarasi. Totul se datoreaza calatorilor necivilizati care umbresc aspectul vagoanelor prin indiferenta totala fata de transportul feroviar. Nu numai ca circula fara bilet acesti calatori. Dar folosesc intreg vagonul ca fiind un cos de gunoi. Pe langa calatori, in vagon poti gasi pe jos la tot pasul hartii de ambalaje, chistoace de tigari, cutii de bere, foarte multe sticle din plastic de suc, coji de seminte, si lista ar putea continua. Se fumeaza nu numai pe culoare, ci si in compartimente! Cu regret spun ca in vagoanele sectiei Bucuresti - Oltenita este lux fata de ce am vazut aici!
Sus In jos
vrabieionut
V.I.P Member
V.I.P Member
vrabieionut

Numarul mesajelor : 1172
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 7061
Data de inscriere : 06/10/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeMar 08 Dec 2009, 19:28

COSTACHE MIHAIL a scris:
Am ramas profund dezgustat de ceea ce am vazut acum 2 zile in trenurile care fac legatura intre Ciulnita si Calarasi. Totul se datoreaza calatorilor necivilizati care umbresc aspectul vagoanelor prin indiferenta totala fata de transportul feroviar. Nu numai ca circula fara bilet acesti calatori. Dar folosesc intreg vagonul ca fiind un cos de gunoi. Pe langa calatori, in vagon poti gasi pe jos la tot pasul hartii de ambalaje, chistoace de tigari, cutii de bere, foarte multe sticle din plastic de suc, coji de seminte, si lista ar putea continua. Se fumeaza nu numai pe culoare, ci si in compartimente! Cu regret spun ca in vagoanele sectiei Bucuresti - Oltenita este lux fata de ce am vazut aici!

asa este in toate trenurile de persoane....cred ca nu ai vazut ce este pe ruta bucuresti basarab-titu,majoritatea fumeaza in vagoane,scuipa coji de seminte pe jos si mai presus de asta merg fara bilet si fara sa dea bani la nas
Sus In jos
http://500px.com/ionutvrabie
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeVin 11 Dec 2009, 23:08

Azi am trecut prin Basarab. Ce am putut vedea si eu si didi, ne-a lasat fara grai! Se taiau cu flexul vagoane multe albastre compartimentate, cred ca erau 20-47 si 20-57, iar o linie lunga este plina cu osii! Chiar langa vagoanele sanitare!
Sus In jos
mardaryroby
V.I.P Member
V.I.P Member
mardaryroby

Numarul mesajelor : 251
Varsta : 46
Localizare : Iasi, Romania
Reputatie : 6218
Data de inscriere : 21/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeVin 11 Dec 2009, 23:19

Incerc sa scriu un mesaj pentru care poate voi primi voturi negative.
Conservatorismul sau pastrarea traditiei in domeniul caii ferate nu mai tine. Era o parte buna pana in 1999. Acum trebuie sa se faca ceva ca aceasta, calea ferata sa se mentina pe linia de plutire. Se vinde fierul, se inchiriaza trase la privati si sunt sigur ca sunt multe alte afaceri pe aceasta ramura. Trebuie sa intelegem ca este o perioada in care se cauta cu disperare orice metoda de supravietuire. Basescu a ramas, la Ministerul Transporurilor nu cred ca se vor dirija bani de la UE spre calea ferata in urmatoarea perioada, peste 5000 de oameni isi pierd locurile de munca de la Marfa... e de jale, fratilor!
Sus In jos
http://rrt-group.com
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9361
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeSam 12 Dec 2009, 13:23

Asa e.
Probabil, solutia salvatoare a CFR-ului ar fi o eventuala privatizare.
Recent, am avut drum catre Iasi, pentru care am folosit un microbuz Tg Mures-Iasi. Numai cuvinte de lauda. In autogara era curat, lumina, nu mirosea a nimic, scaune comfortabile. Microbuzul avea odorizant din ala cu temporizator, soferul nu a bagat manele, populara( cum fac altii)si, colac peste pupaza, am ajuns in Iasi la 13:40 ( si am plecat din Mures la 7:30).
La intoarcere, am venit cu trenu'. Bine, e mai ieftin ca am venit cu cupoane din alea roz de student, dar sa faci 11 ore jumate 560 km... Neutral
Singurul lucru care mi-a placut, au fost vagoanele de clasa a doua din compunerea trenului de Brasov, cu care am mers pana in Adjud, de unde am urcat in trenul de Galati-Tg Mures format din vagoane 20-55.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeSam 12 Dec 2009, 16:42

cortexedge a scris:
Asa e.
Probabil, solutia salvatoare a CFR-ului ar fi o eventuala privatizare.
Recent, am avut drum catre Iasi, pentru care am folosit un microbuz Tg Mures-Iasi. Numai cuvinte de lauda. In autogara era curat, lumina, nu mirosea a nimic, scaune comfortabile. Microbuzul avea odorizant din ala cu temporizator, soferul nu a bagat manele, populara( cum fac altii)si, colac peste pupaza, am ajuns in Iasi la 13:40 ( si am plecat din Mures la 7:30).
La intoarcere, am venit cu trenu'. Bine, e mai ieftin ca am venit cu cupoane din alea roz de student, dar sa faci 11 ore jumate 560 km... Neutral
Singurul lucru care mi-a placut, au fost vagoanele de clasa a doua din compunerea trenului de Brasov, cu care am mers pana in Adjud, de unde am urcat in trenul de Galati-Tg Mures format din vagoane 20-55.

Deda - Toplita (44 km cu 33 km/h) plus 86 minute stationare prin gari . De asta face 11 ore 30 minute . Viteza medie fiind de 54 km/h pt cei 546 km .
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9361
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeSam 12 Dec 2009, 17:04

Pe langa viteza de pe 400, toate(sau aproape toate) podurile de pe 501 sunt limitate la 15 sau 30 km/h...
Apoi, in Siculeni am stationat in jur de 40 de minute, desi manevra de separare a trenurilor era gata, ramura de Brasov plecase deja si nu asteptasem vreun anume tren.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeSam 12 Dec 2009, 20:07

COSTACHE MIHAIL a scris:
Azi am trecut prin Basarab. Ce am putut vedea si eu si didi, ne-a lasat fara grai! Se taiau cu flexul vagoane multe albastre compartimentate, cred ca erau 20-47 si 20-57, iar o linie lunga este plina cu osii! Chiar langa vagoanele sanitare!
Trebuie sa fac o rectificare si imi cer scuze, un prieten mi-a spus ca acele vagoane nu sunt taiate cu flexul, ci cu autogenul.( taiere oxiacetilenica sau oxihidrica )
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 17 Dec 2009, 11:57

Record, in ceea ce priveste intarzierea unui tren care de la Constanta se ducea la Bucuresti! Ieri, acesta a ajuns cu 995 de minute intarziere, asta vine cam 21 de ore!!! Altul dupa el, a ajuns cu peste 800 de minute intarziere!!!
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 17 Dec 2009, 12:45

COSTACHE MIHAIL a scris:
Record, in ceea ce priveste intarzierea unui tren care de la Constanta se ducea la Bucuresti! Ieri, acesta a ajuns cu 995 de minute intarziere, asta vine cam 21 de ore!!! Altul dupa el, a ajuns cu peste 800 de minute intarziere!!!

Cel mai grav este ca pe siteul Ministerul Transporturilor , nici un tren nu figureaza cu intarzieri semnificative . Doar cateva trenuri anulate . In rest totul este perfect . Adevarul il stiu doar calatorii aflati in trenurile inzapezite , de care toate autoritatile implicate in bunul mers al trenurilor au uitat , peste Ministerul Transporturilor s-a asternut o stare de somnolenta in asteptarea topirii de la sine a zapezilor ...
Sus In jos
bogdan srl

bogdan srl

Numarul mesajelor : 629
Varsta : 36
Localizare : Brasov
Reputatie : 6202
Data de inscriere : 16/11/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 17 Dec 2009, 17:58

Pai daca nu avem guvern pe cine sa tragi la raspundere.
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8093
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeVin 18 Dec 2009, 14:28

...Folosirea inadecvata a vagoanelor de Accelerat seria 20-55 (In personale precum Cluj N-Teius-Cluj N).Este INACCEPTABIL cata vreme murim in etajatele modernizate de pe acceleratele Cluj-Brasov sau Bucuresti-Tirgu Jiu Evil or Very Mad

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 IMG_2313-1

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 IMG_2312-1
Sus In jos
bogdan srl

bogdan srl

Numarul mesajelor : 629
Varsta : 36
Localizare : Brasov
Reputatie : 6202
Data de inscriere : 16/11/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitimeVin 18 Dec 2009, 17:15

Le gasesti si pe Brasov-Sf Gheorghe,Iasi-Marasesti
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
Sus 
Pagina 9 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 38 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: