Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)

In jos 
+111
catalinu'
stefan_br
mihaiuc
get.
Marius
razvan - trenuri
traian
Cosmin5
redeme
laur 133
cristyadaX
Nk11
jimmy
Teodor
ATM
nokia2010
Cobra
bostanescu gigel
Luna
DUAL
vilhelm
ravers75
IonutChircu
AlexD
romero69
riciu
Jhonyla
VeV
mstupariu
alinx3330
Vitosa
Razvan Tudor
decward
raoul
PrisecaruFlorin
ultras
nelu_cfr
spsdc7
RazvanCFR
iuli.hard
rares03
Adrian78
kaan
FeroFan97
SULZERUL 0733
cont dezactivat .
DooLs
Laur
jionutz
19jimmy84
The Legend
Shinkansen
sorinucu
Stefan
Mircea Hirjau
dan ciprian
pannonia express
rizelgeorgel2004
halmarius
knd
Cito
TVlad
Razvan
cont inactiv
AMX 97-0548-4
ionutz72
Traveller
Bobses
buldozer2
Costin.H
didi
Nesebar
Rosshhu
mi.tudor
Caravelle_Zg
membru inactiv
mtk
bogdan srl
marius_catalin84
vrabieionut
stegaru
IonutCFR2009
cortexedge
didinul
alex.alexus.tm
srazvi
Codrut1985
KQQ
tudor_vl
lovekomotive
zenox4500
stinky
Vlad
Ionutz
discoid21
Norbi
Hurricane
cristi ar
cristi CFR
orestte
Gongutza
robypedia
COSTACHE MIHAIL
MariusM
mureseanu_976
Lde 2100
mardaryroby
DonVILLy
tiberio
kristi kkk
myster2008
115 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 36 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6345
Data de inscriere : 20/07/2009

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeLun 28 Sept 2009, 20:23

Am mai zis si o repet: vagoanele Dimitrov mi-au placut pana erau compartimentate, comode, de cand si-au bagat cei de la Pascani nasul si le-au facut WC-uri nu mai vreau sa aud de ele, tot timpul le-am evitat, de aceea ma bucur sa dispara definitiv, imi ajunge vagonul Dimitrov din depoul CFR Arad nemodificat, daca imi e dor de asa ceva!
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeLun 28 Sept 2009, 20:33

Pe data 24.04.2008 am efectuat o calatorie impreuna cu un prieten pe linia Caransebes - Boutari vagonul a fost un dimitrov.

http://pisti91.myfreeforum.org/24_04_2008_Destinatia_gt_Boutari_Hm__about440.html

srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6345
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeLun 28 Sept 2009, 20:38

Eu mergeam pe vremuri zilnic cu Dimitrov adevarat nu moldovnesc Laughing
Am gasit pe railfaneurope o poza cu ele dinainte de la Sacel:
Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Cfr60_cu_tren_de_calatori_langa_Sacel
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeLun 28 Sept 2009, 21:48

Cristi, te invidiez ca ai reusit si ai mers cu un vagon dimitrov. Eu voi mai reusi vreodata acest lucru?
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeLun 28 Sept 2009, 21:50

Daca te grabesti mai ai o sansa la Dornisoara

COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeLun 28 Sept 2009, 21:51

Daca as calatori cu un tren supermodern, cu tot felul de climatizari si fotolii confortabile, iar la spatele trenului s-ar afla un dimitrov fara scaune, fara geamuri, fara usi, dus la casare, eu in el m-as duce sa stau! Nu l-as inlocui cu nimic! Chiar daca au fost modificate, si nu mai au compartimente, tot dimitroave sunt !
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeLun 28 Sept 2009, 21:52

COSTACHE MIHAIL a scris:
Cristi, te invidiez ca ai reusit si ai mers cu un vagon dimitrov. Eu voi mai reusi vreodata acest lucru?

Puteti veni la Vatra Dornei si sa mergeti la Dornisoara. V-as putea acompania
Sus In jos
Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

Numarul mesajelor : 1493
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 7936
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeLun 12 Oct 2009, 21:18

Desi poate ar trebui sa fac acest post la topicul lucruri pozitive, nu o fac, si iata si de ce...Vineri 9.10.2009 am facut o excursie la Satu Mare. Am plecat din Baia Mare dimineata la ora 7.38 cu P 4312 si m-am intors la 16:15 cu P 4317..Primul era compus dintr-un 19-57 si 2 vagoane 20-49, iar la intoarcere am venit cu un tren compus dintr-un 19-57, doua 20-49 si un 20-54...Pana aici e laudabil sa puna asa vagoane pe personal...Dar se pare ca nu...deoarece poporul roman este pus doar pe distrugere..pe de-o parte se plange lumea de conditiile din tren, iar pe de alta parte, cum vede ceva nou doar distruge....Ma refer mai ales la 20-49, vagoane renovate in 2009, care in iunie cand s-au pus pe sezonierul 941 aratau superb...Acum, la toatela butonul de apa de la WC distrus, la chiuveta la fel, geamuri crapate, usi iesite de la loc....La drumul de intoarcere am vazut si un exemplu...un grup de liceeni s-au urcat intr-un compartiment, au facut zgomot, au lovit peretii si usile,strigau, fumau, stateau incaltati pe scaunele tapitate, ba chiar scrumau in vagon..Desi au mers doar pana la Mediesul Aurit, aproximativ 20 de km, cred ca au distrus cat altii intr-o luna in mii de kilometri pe drumul la mare... Plus ca in alt compartiment au stat vreo 12-14 tigani care au raspandit un miros greu in tot vagonul..iar scaunele fiind tapitate inmagazineaza mirosul...Acum spuneti voi..merita asa vagoane pe personale??? Asemenea calatori merita sa mearga in vagoane de marfa !!!

Va dau si un exemplu
Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 P1040009
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7105
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeLun 12 Oct 2009, 23:04

Chiar ca dupa ce vezi cazuri precum cel relatat mai sus de Ionutz te gandesti de 2 ori daca merita bagate pe personal asemenea vagoane. Nu zic ca cei care calatoresc cu un personal nu merita sa beneficieze de confort si conditii decente, dar vedeti si voi ce se intampla si apoi ne miram cat de jegoase sunt unele vagoane si este criticat CFR`ul pentru asta. Evil or Very Mad Unde nu-s cei 7 ani de acasa, n-ai ce cere Sad
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeMar 13 Oct 2009, 09:56

Si se mai mirau unii de ce pe automotoare si dimitroave au fost puse scaune "anti vandalism"
Pai frate , la asa lume conditii pe masura.

didinul

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6467
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeMar 13 Oct 2009, 17:28

Ritmul de degradare a vagoanelor ne face sa ne gandim daca are rost sa bagi atatia bani in confort si modernizare atata timp cat calatorii nu stiu sa pastreze nici macar putinul pe care-l au. Imi vine in minte exemplul ramelor Z, care s-au degradat inadmisibil in doar 2,3 ani de exploatare, atat la interior cat si la exterior. Mie teama ca in actualele conditii din Romania, cu legi care protejeaza infractionalitatea si huliganismul in loc sa le combata, nu ne putem astepta la nimic bun pe teremen scurt si mediu.
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9360
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeMar 13 Oct 2009, 17:39

Banii investiti in modernizari s-ar putea redirectiona infrastructurii...
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7105
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeMar 13 Oct 2009, 17:43

cortexedge a scris:
Banii investiti in modernizari s-ar putea redirectiona infrastructurii...

Perfect de acord cu tine. Si eu as prefera sa se investeasca mai mult in infrastructura, dar vezi tu, omu-i foarte greu de multumit. Daca are infrastructura se plange ca n-are vagoane noi/modernizate si invers. Sau ca modernizarile nu sunt de calitate, ca de ce e vagon salon si nu compartimentat etc. (Cum au aparut si unele nemultumiri legate de materialul expus la Zilele Feroviare 2009).
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeMar 13 Oct 2009, 23:37

Automotoarele Desiro Bucuresti Nord - Aeroport Otopeni circula goale . Nimeni nu se sesizeaza ? E normal ca Rapidul 872 Galati - Bucuresti sa stationeze in Balotesti 15 minute in asteptarea unui Desiro de Otopeni , gol ? S-a ajuns la CFR acum , ca un Rapid sa stea pe loc pentru un personal .
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitimeMier 14 Oct 2009, 13:44

Da Ionut! Asa e! Stiai ca trenul Regiotrans, Accelerat, Brasov Bucuresti Constanta, si retur, asteapta toate personalele care vin de la Bucuresti Obor? Ba mai mult? Stiai ca asteapta si garniturile de marfa? Si abia dupa ce trec ele pleaca si Regiotransul!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
Sus 
Pagina 6 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 36 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: