|
| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
+132get. Vale_ntin alliens neluadi bobi ciprian71 George CFR ets2oltromânia AeroX dan tm Luca tgv mariuscfrbucuresti c o r v i n TudorVD alex.barac.5 matei vulcan ovidiu.ghita.752 gvd Katalyn marius664 TonyCFR ALEXCFR mielutu zburator LanceR IonutChircu enstendhal bubu rizelgeorgel2004 Vlad Singeorzan Razvan Tudor cristy79 alex1987 florin29sv ORWO Hawkuletz spiderpc DPS ATM lifetec cristi_tgv 92Dragos adytm maris.constantin dexter23 Katalin4653 NicuS Spartan1948 didinul rich1974 @ndrey stefanb.steff revenge manuzisu allred Adisoft1991s Radu.B baiazid Andrey_tm Adirmvl Radu Tudor Kriszti219 Dr2005 Rarau popovici AndiCFR manuela eu mariuskl nenuandrei traian 040EC100 ana imfinity romaniaetc TonyGFR Nk11 nokia2010 The Legend kristi kkk cristyadaX Cosmin5 razvan - trenuri TVlad Hurricane mihaiuc Silver DUAL bondarel SULZERUL 0733 stefan_br laur 133 bostanescu gigel Teodor Luna IonutCFR2009 billy752-istu decward Vitosa AlexD membru inactiv alinutz23 Jhonyla alexandruh jionutz stinky cont dezactivat . Adrian78 Tomi13leu Caravelle_Zg ionutz72 user dezactivat... srazvi didi mureseanu_976 Nesebar bogdan srl Codrut1985 cortexedge mardaryroby Vlad marius_catalin84 Amiralul cristi CFR discoid21 KQQ cristi ar Ionutz alex.alexus.tm MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 tiberio myster2008 136 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 13 Iun 2016, 22:58 | |
| La trenurile 380/381 ; 384/385 a fost implementat tariful corespunzator rangului Regio pe distanta Suceava-Vicsani-Suceava. Era bine sa fie pretul mic pana la Vadul Siret si retur. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18753 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24331 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 13 Iun 2016, 23:01 | |
| Mai bine era un tarif global până în 50-70 km |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 13 Iun 2016, 23:56 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Era bine sa fie pretul mic pana la Vadul Siret si retur.
Pentru asta trebuie să fie şi ucrainenii de acord. Chiar, cât costă biletul transfrontalier? _________________ :TTT:
|
| | | didinul
Numarul mesajelor : 865 Reputatie : 6469 Data de inscriere : 31/08/2009
| Subiect: Reduceri de preţuri către/dinspre litoral Dum 03 Iul 2016, 15:49 | |
| Tarife de la 23,07/călătorie cu Trenurile Soarelui/ Bucureşti – Constanţa, cu biletul de weekend
CFR Călători recomandă tuturor celor care merg la Mare cu trenul la final de săptămână, Biletul de weekend. Pentru fiecare sfârşit de săptămână Biletul de weekend oferă posibilitatea de a călători cu reduceri de până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tren, în funcţie de numărul weekend-urilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4).
De exemplu, cu Biletul de weekend preţurile* aferente unei călătorii din cele patru weekenduri (dus-întors) sunt:
La Trenul Tineretului
București – Constanţa: 23,07 lei / sens / călătorie în loc de 33,40 lei cât ar fi tariful standard la tren Regio
Piteşti – Constanţa: 30,29 lei în loc de 44,50 tariful standard la tren Regio
La Trenurile Soarelui
București Nord – Constanţa: 40,36 lei (pentru cele cu rang de trenuri InterRegio) în loc de 60 lei cât sunt tarifele standard
Ploieşti Vest – Constanţa: 44,78 lei, în loc de 66,80 lei
Braşov sau Caracal spre Constanţa: 53,30 lei, în loc de 79,90 lei
Craiova sau Iaşi spre Constanţa: 60,84 lei, în loc de 91,50 lei la tariful standard
*Toate prețurile menţionate includ şi tariful de rezervare loc, în valoare de 3,90 lei. Achiziţionarea Biletului de weekend se poate face numai de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR. Mai multe detalii despre Biletul de weekend sunt pe site -ul nostru: www.cfrcalatori.ro/6139 . ***
Programul estival de transport feroviar Trenurile Soarelui 2016 este valabil până la data de 13 septembrie și cuprinde peste 40 de trenuri spre și dinspre litoral și Delta Dunării.
Sursă: http://www.cfrcalatori.ro/
Cu preţurile acestea SNTFC-ul poate deveni lider de piaţă detaşat pentru transportul public de călători către/dinspre litoral.
|
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5870 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 03 Iul 2016, 17:36 | |
| Singura problema cu acel comunicat e ca e fals. Sau e redactat dinadins asa ca sa provoace confuzie.
Preturile de acolo sunt valabile numai cu oferta Biletul de weekd-end, o oferta veche de-a lor, nu e absolut nimic nou, in care te obliga sa mergi toate week-endurile dintr-o luna ca sa ai acele preturi. De ex pe Buc-Constanta nu trebuie sa ma oblige ei sa merg cand au ei chef - ma duc frumusel direct la trenul Softrans cand am eu chef si platesc tot 40 de lei si ajung in 2 ore si 15 min. Deci pentru mine, ca si pt cei ce nu calatoresc week-end de week-end spre litoral e apa de ploaie comunicatul. Deci e bine de stiut - ca de acolo nu reiese - ca preturile alea sunt valabile numai daca mergi in fiecare wkd la mare, nu stiu cati au timp si chef de asa ceva.
Vad ca se tin inca tari cu cei 60 de lei spre Constanta - azi am vazut IR 1983 cel de doua ore, foarte multe vagoane, am numarat 8 dar neasteptat de goale. Sigur ca se vor intoarce probabil mai pline inapoi fiind duminica, dar ma asteptam la mai mult, deja a inceput vacanta si concediile totusi... Dupa terminarea sezonului sau cel mai tarziu de la noul mers cel putin o pereche de IR spre Constanta ar trebui sa primeasca macar o oferta de minus 30-35%. Dar sa enumar si cateva puncte pozitive la CFR pe care le-am vazut fix azi de dimineata: - Desiro de 120 de locuri cu R8 facut in 27.06.2016 in compunerea trenului IR 1783, ca grupa de Campulung Muscel; - tr 1571 care a primit de curand o oferta de -50% avea in compunere numai vagoane revizuite in 2016 si arata foarte bine, a plecat ocupat bine de tot; - R 11072 in noua compunere AM Desiro de 120 de locuri care eu personal o consider potrivita strict pt nr de calatori al acestui tren (lasand la o parte durata cam mare, dar nu stiu cati merg cap-coada cu el) a sosit destul de plin in Nord; - tr 1621 avea 10 vagoane a plecat plin - aratau foarte bine si acelea; - de asemenea f multa lume la trenul de Suceava care pleca la 11.00. Ramele Hyperion evident au plecat ambele la capacitate. |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6738 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 03 Iul 2016, 17:49 | |
| - cristy79 a scris:
De ex pe Buc-Constanta nu trebuie sa ma oblige ei sa merg cand au ei chef - ma duc frumusel direct la trenul Softrans cand am eu chef si platesc tot 40 de lei si ajung in 2 ore si 15 min. Tramvaiul ssta deja a devenit pentru tine o obsesie. E doar un tren / zi, macar daca vorbeai de un privat care oferea un orar cadentat macar la doua ore. E ca si cum repeti intr-una ca Stancu a dat doua goluri la Euro, desi echipa nu a jucat nimic, iar golurile sunt din penalty.
Ultima editare efectuata de catre baiazid in Dum 03 Iul 2016, 17:57, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 03 Iul 2016, 17:54 | |
| - cristy79 a scris:
[/b]Vad ca se tin inca tari cu cei 60 de lei spre Constanta - azi am vazut IR 1983 cel de doua ore, foarte multe vagoane, am numarat 8 dar neasteptat de goale. Sigur ca se vor intoarce probabil mai pline inapoi fiind duminica, dar ma asteptam la mai mult, deja a inceput vacanta si concediile totusi... Asa, baga strambe... Pai ei (CFR Calatori) au vreo 12 (doisprezece) trenuri pe zi fata de 1(unul) al Softrans, e normal sa aibe si vagoane goale , mai ales duminica. Softransul ce capacitate are, cate vagoane de CFR Calatori poate incarca ? Discutabila risipa de vagoane pe sezoniere inainte de inceperea practic a sezonului de varf, dar asta tot n-are treaba cu ce faci tu cand compari mere cu pere. - cristy79 a scris:
- Ramele Hyperion evident au plecat ambele la capacitate.
O sa incep sa iau mesajele tale ca pe niste spam-uri facute cu buna stiinta in favoarea unui anume operator feroviar privat, care fabrica tramvaie si locomotive. Ceea ce ar trebui sa fie pedepsit intr-un fel sau altul de catre moderatori. |
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5870 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 03 Iul 2016, 18:02 | |
| Asta am spus si eu - ca nu am inteles de ce avea atatea vagoane si erau goale. Nu am comparat nicaieri mere cu pere si nici nu am spus ca SFT ar avea aceeasi capacitate cu CFR. Unde ati vazut ca am scris asa ceva? NU ma plateste nimeni sa scriu nimic, nici despre CFR nici despre Softrans. Apreciez orice se face bun pe calea ferata in avantajul calatorilor si am cautat mereu sa atrag lumea pe cat am putut inapoi la tren. Si ma bucur ca in ultimul an am inceput sa am si argumente mai ales din partea CFR Calatori. Dar nu inteleg de ce inversunarea asta impotriva unui producator roman de locomotive si material rulant. Si nu am sa o inteleg niciodata. D-le baiazid, sa stiti ca urmaream cu interes postarile Dvs, dar azi chiar m-ati dezamagit. Si o spun cu regret. |
| | | didinul
Numarul mesajelor : 865 Reputatie : 6469 Data de inscriere : 31/08/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 03 Iul 2016, 18:04 | |
| Era foarte interesantă oferta dacă o gândeau pur şi simplu ca o modalitate de a cumpăra anticipat cu reducere un număr de călătorii pe rutele promoţionate, lăsând clientului libertatea de a beneficia de serviciile preplătite când doreşte, pe durata sezonului estival.
Sau şi mai interesant: abonament valabil pe întreg sezonul estival, cu număr nelimitat de călătorii, cu plata tichetului de rezervare la fiecare tren utilizat.
De exemplu 100 de euro pe sezon la IR, pe Bucureşti-Constanţa. E mult, e puţin??? |
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 03 Iul 2016, 18:05 | |
| - cristy79 a scris:
D-le baiazid, sa stiti ca urmaream cu interes postarile Dvs, dar azi chiar m-ati dezamagit. Si o spun cu regret.
Daca tot n-ai observat cat de subiectiv esti in toate postarile tale, inseamna ca m-ai urmarit degeaba. |
| | | cristy79
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 03 Iul 2016, 18:07 | |
| - didinul a scris:
- Era foarte interesantă oferta dacă o gândeau pur şi simplu ca o modalitate de a cumpăra anticipat cu reducere un număr de călătorii pe rutele promoţionate, lăsând clientului libertatea de a beneficia de serviciile preplătite când doreşte, pe durata sezonului estival.
Sau şi mai interesant: abonament valabil pe întreg sezonul estival, cu număr nelimitat de călătorii, cu plata tichetului de rezervare la fiecare tren utilizat.
De exemplu 100 de euro pe sezon la IR, pe Bucureşti-Constanţa. E mult, e puţin??? Excelent, iata o idee la care chiar nu m-am gandit (si in mod sigur nici ei). Asta ar fi fost chiar o treaba buna din care aveau numai de castigat. Nu dand comunicate false - poate cineva care nu cunoaste, un calator neavizat se duce intr-un wkd la ghiseu, crede ca alea sunt preturile in week-end si chiar are o surpriza neplacuta cand afla adevarul. Va mai reveni la tren? Ma indoiesc... |
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 03 Iul 2016, 18:11 | |
| - didinul a scris:
- Era foarte interesantă oferta dacă o gândeau pur şi simplu ca o modalitate de a cumpăra anticipat cu reducere un număr de călătorii pe rutele promoţionate, lăsând clientului libertatea de a beneficia de serviciile preplătite când doreşte, pe durata sezonului estival.
De exemplu 100 de euro pe sezon la IR, pe Bucureşti-Constanţa. E mult, e puţin??? O sa iti zic o faza, cea mai mare cerere in prezent ar fi pentru cei care vor sa vina la Constanta , sa faca o baie cu tot tacamul, si seara sa fie acasa, iar a doua zi la munca. La astia trebuie sa se gandeasca CFR Calatori, iar astia poate nu au cum sa vina patru weekend-uri, ca doua poate ploua, deci nu e bine anticipat, ci o reducere consistenta pe calatoria dus-intors de weekend. Adica 50% reducere pentru calatoria dus-intors, cam asta ar fi oferta pentru care trenurile s-ar umple si in weekend pe rute gen Craiova/Pitesti/Calarasi/Slobozia/Buzau Brasov/Bucuresti-Constanta de oameni care vor sa stea la plaja pe litoral doar o zi. |
| | | cristy79
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 03 Iul 2016, 18:13 | |
| Fiecare este subiectiv stimate domnule baiazid - chiar si Dvs sunteti oricat de imposibil vi s-ar parea. De-aia e un forum liber ca sa isi exprime fiecare parerile. Am postat la puncte pozitive CFR - asta ati observat? Ati citit toata postarea mea sau v-ati enervat instant cand ati citit cuvintele Softrans si Hyperion, asta apropo de subiectivism... Va rog sa ma scuzati ca v-am urmarit, de azi o sa incerc pe cat posibil sa nu o mai fac. Inca o data regret ca aveti aceasta impresie despre mine, ca as fi platit sa scriu, chiar nu ma cunoasteti si nu va permit sa afirmati asa ceva. Eu unul am incheiat disputa - Dvs daca doriti sunteti liber sa o continuati. |
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 03 Iul 2016, 19:25 | |
| - didinul a scris:
E 25% reducerea pentru anticipaţie de peste 21 zile. 10% pentru dus-întors, 25% pentru minigrup de 5 persoane, se tot găsesc oferte dacă ştii să le cauţi. - didinul a scris:
- Sau şi mai interesant: abonament valabil pe întreg sezonul estival, cu număr nelimitat de călătorii, cu plata tichetului de rezervare la fiecare tren utilizat.
De exemplu 100 de euro pe sezon la IR, pe Bucureşti-Constanţa. E mult, e puţin??? E puţin, 100 de euro e echivalentul a 6 - 7 călătorii. Există abonamente lunare la 1178 lei. Sau abonament de 5 zile dintr-o lună 420,8 lei. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 03 Iul 2016, 19:29 | |
| - cristy79 a scris:
- Nu dand comunicate false - poate cineva care nu cunoaste, un calator neavizat se duce intr-un wkd la ghiseu, crede ca alea sunt preturile in week-end si chiar are o surpriza neplacuta cand afla adevarul. Va mai reveni la tren? Ma indoiesc...
Da' când îţi zice WizzAir-ul că e biletul 39 lei, dar după aia mai plăteşti pentru bagaj, pentru loc şi pentru altele, nu mai e comunicat fals? _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
| |
| | | | Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |