Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!

In jos 
+132
get.
Vale_ntin
alliens
neluadi
bobi
ciprian71
George CFR
ets2oltromânia
AeroX
dan tm
Luca tgv
mariuscfrbucuresti
c o r v i n
TudorVD
alex.barac.5
matei vulcan
ovidiu.ghita.752
gvd
Katalyn
marius664
TonyCFR
ALEXCFR
mielutu zburator
LanceR
IonutChircu
enstendhal
bubu
rizelgeorgel2004
Vlad Singeorzan
Razvan Tudor
cristy79
alex1987
florin29sv
ORWO
Hawkuletz
spiderpc
DPS
ATM
lifetec
cristi_tgv
92Dragos
adytm
maris.constantin
dexter23
Katalin4653
NicuS
Spartan1948
didinul
rich1974
@ndrey
stefanb.steff
revenge
manuzisu
allred
Adisoft1991s
Radu.B
baiazid
Andrey_tm
Adirmvl
Radu Tudor
Kriszti219
Dr2005
Rarau
popovici
AndiCFR
manuela
eu
mariuskl
nenuandrei
traian
040EC100
ana imfinity
romaniaetc
TonyGFR
Nk11
nokia2010
The Legend
kristi kkk
cristyadaX
Cosmin5
razvan - trenuri
TVlad
Hurricane
mihaiuc
Silver
DUAL
bondarel
SULZERUL 0733
stefan_br
laur 133
bostanescu gigel
Teodor
Luna
IonutCFR2009
billy752-istu
decward
Vitosa
AlexD
membru inactiv
alinutz23
Jhonyla
alexandruh
jionutz
stinky
cont dezactivat .
Adrian78
Tomi13leu
Caravelle_Zg
ionutz72
user dezactivat...
srazvi
didi
mureseanu_976
Nesebar
bogdan srl
Codrut1985
cortexedge
mardaryroby
Vlad
marius_catalin84
Amiralul
cristi CFR
discoid21
KQQ
cristi ar
Ionutz
alex.alexus.tm
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
tiberio
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 67 ... 71  Urmatorul
AutorMesaj
Cipri Andrei Neculai

Cipri Andrei Neculai

Numarul mesajelor : 387
Localizare : M400, km 130
Reputatie : 3365
Data de inscriere : 29/09/2016

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeMier 22 Noi 2017, 09:36

Îmi place de gargara pe care o faceți și cum faceți pe lupii moraliști care "Vezi dom'ne, dacă eram student în situația asta nu acceptam gratuitatea și etc etc etc"
Mă lăsați? Am șanse mai credibile să câștig la 6/49 decât să cred spusele voastre Laughing
Deh, așa pățești când votezi PSD. Ați vrut "prosperitate", de asta aveți parte așa că nu va mai plângeți Smile Nu mai zic de salariile "babane" promise de coana Jessica Rabbit de Dolj.
Până una alta, nu mai bateți cu pumnii în tastatură, că angajatorii nu d-aia vă plătesc. Și în plus, călătoriile alea nu se decontează singure Wink
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeMier 22 Noi 2017, 11:45

cristy79 a scris:
Iata cum arata Romania putorilor cu diploma asistate social de azi:

https://extranews.ro/avem-o-tara-plina-de-imbecili-cu-studii-superioare-sunteti-o-generatie-aproape-pierduta-declaratie-dura-a-unui-profesor-universitar/

De curand o astfel de putoare de peste 26 de ani se plangea ca nu mai poate sa mearga moca si se milogea de CFR pe pagina lor poate totusi se gaseste o solutie si pentru el saracutul, ba chiar ameninta cu reclamatii ca el are drepturi. Deci la varsta asta sa stai cu mana intinsa si sa cersesti ajutor social - asta e culmea nesimtirii, dar din aia care pute. Altfel sunt foarte obositi - se vaita toata ziua ca fac facultate de parca vin de pe front din Irak sau Afganistan. Si poate ar trebui sa le ridicam un monument pt simplul fapt ca se dau jos dimineata din pat si ne onoreaza cu prezenta. 

Am facut si eu facultatea si masterul acum 15 ani, dar mi-ar fi fost rusine sa stau sa cersesc mila publica ca ultimul asistat social. Culmea - tot ei fac clabuci la gura toata ziua cu asistatii social ai PSD-ului, intre timp ei fix asta au ajuns. Si mai sunt si cu gura mare, tot cu ifose si sunt niste genii neintelese. Am trecut ieri pe langa un liceu - vai de urechile mele ce injuraturi, urlete si zbierete de babuini am putut sa aud. E de ajuns sa mergem pe strada sau cu trenul si sa ii vedem cum arata si cum se manifesta. 

Vai de tara asta cu asemenea viitor!

Foarte adevarat, prosti cu diploma! Asta produce Romania!

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8302
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeJoi 23 Noi 2017, 00:25

Cipri Andrei Neculai a scris:
Îmi place de gargara pe care o faceți și cum faceți pe lupii moraliști care "Vezi dom'ne, dacă eram student în situația asta nu acceptam gratuitatea și etc etc etc"
Mă lăsați? Am șanse mai credibile să câștig la 6/49 decât să cred spusele voastre Laughing
Deh, așa pățești când votezi PSD. Ați vrut "prosperitate", de asta aveți parte așa că nu va mai plângeți Smile Nu mai zic de salariile "babane" promise de coana Jessica Rabbit de Dolj.
Până una alta, nu mai bateți cu pumnii în tastatură, că angajatorii nu d-aia vă plătesc. Și în plus, călătoriile alea nu se decontează singure Wink
Pai da, unii nu vor sa aiba altii reduceri sau gratuitati, insa pentru ei daca se poate sa fie totul foarte ieftin sau gratis. Oricum cine nu e multumit cum ca de ce are gratis are o solutie simpla la indemana: poate plati in continuare, poate face si donatii in conturile cfr. Cati vezi da faca deastea?

AeroX a scris:
Omle, eu merg la Pitesti aproape saptamanal si de fiecare data vad toate iepele cum isi intind cracii prin Desiro sau etajate pe unde apuca si se observa foarte distinctiv dâra de murdărie lasata de opincile lor "curate" si scumpe.
Cand timpul imi va permite o sa vizitez si Pitestiul sa vad ce mare lucru se poate intampla in trenurile alea. Dar tare am impresia ca e mai bine decat in cele cu care am circulat eu lunile trecute. Ai impresia ca blatistii, etnicii, taranii cu branza si ceapa dupa ei lasa mai multa curatenie in urma?

AeroX a scris:

Am pomenit la cazuri care mai de care mai nesimtite si ridicole ca n-am timp si chef sa mai relatez aici. Oricum studentofilul de Luna iar incepe sa pretinda ca parca le trebuia si gratuitate la cuseta ca sa nu mai murdareasca scaunele, obositi fiind dupa atata studiu intelectual.
"doar la cei cu ochii albastrii sau chiar si la pensionari " - dar la elevi, nu? Aia nu fac scoala obligatorie?
Ahahaha, asta e tare, de pus in rama. O sa o dezvolt un pic si postez pe topicul ,,Sa mai si radem”.

AeroX a scris:

Si n-am inteles, dupa ce termina studentia n-au timp de plimbari? Ba dimpotriva, ba chiar au si bani daca lucreaza. Ori acum admiteti ca multi dintre ei nu se duc la cursuri si umbla de bezmetici pe tren? Bine ca ati confirmat si voi in mod indirect. De parca in mod normal nu tot weekendul era folosit? Weekend in care ar avea proiecte si teme de facut.
Proiectele si temele alea se pot face si din tren, pe cand de muncit mai greoi din tren, doar unele categorii profesionale pot face asta. Bani depinde fiecare ce pretentii si necesitati are, nu trebuie o avere ca sa te plimbi. Poti lua spre exemplu cartea de calatorie si baga mii bune de km. Cine nu merge la cursuri vede el in sesiune bucurie de bucurie.

AeroX a scris:

Oricum, din ce am observat, fanii acestei pomeni (adica non-studenti sau diversi studentofili dubiosi) sunt fix aia care doresc distrugerea CFR (in mod direct sau indirect).
Da, recunosc vreau distrugerea actualului cfr, vreau sa apara un nou cfr, mult mai bine organizat si mult mai performant nu ce avem in prezent. Vreau noul cfr sa fie total reorganizat, rebrandat, regandit, etc.

AeroX a scris:
Pai da, Luna abia asteapta sa fie cu ei in tren sa le auda ifosele si injuraturile la fiecare minut. Il excita. Laughing
Si lui alliens ii place desi tot el se plange ca n-are loc in tren de ei, ca e aglomerat, inghesuit, dar e vina CFR ca nu suplimenteaza (cu siguranta Desiro-urile cresc in copaci), de parca e vina lor ca nu sunt pregatiti.
Da, cu stundentii mai pot socializa, mai e atmosfera tinereasca. Prefer sa aud cum injura tinerii decat sa aud cum injura/ne injura/ma injura/nu ne sufera alte tipuri de calatori intalniti in trenuri. Sau cum ii trage curentul, cum le e frig sau mananca ceapa/slanina etc. in trenuri. Am zis chiar aici de 2 incidente in trenuri cu oameni ce nu erau studenti.

Asa cum am zis, gratuitatea la studenti cam lasa trenurile regio doar cu calatorii de cea mai slaba calitate Sad asta da, e un lucru negativ. Nu sunt de acord nici cu modul in care se comporta unii studenti, insa nu toti sunt asa, la fel cum nici pensionarii nu toti sunt asa ca majoritatea si nu vreau sa nu mai aiba gratuit la ratb toti din cauza unora. Dar mi se pare de bun simt la ratb ca pensionarii sa fie cei care stau in picioare daca nu sunt locuri destule iar la cfr daca nu sunt suficiente vagoane bune la fel, studentii sa aiba locuri in vagoane separate, cu mai putin confort ca loc e/se poate face pentru toata lumea.
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6765
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeJoi 23 Noi 2017, 07:22

Am zis eu cu lux de amanunte deja la topicul ala initiat chiar de tine. Am scris acolo cam tot ce se putea de fiecare tren.
Chiar te rog sa te duci. Poate te ajuta Dumnezeu si dai si de studenți. Evident, la trenurile la care am și specificat, fiecare in parte, ce și cum.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6913
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeSam 25 Noi 2017, 15:36

Luna a scris:
Dar mi se pare de bun simt la ratb ca pensionarii sa fie cei care stau in picioare daca nu sunt locuri destule .
Cand o sa ai ceva mai mult de 55 ani si vei suferi de vreo artrita vei gandi exact invers.Si vezi ca pensionarii au locuri dedicate in metrou si RATB, tu nu cumva esti unul din acei tineri care le ocupa abuziv ? Smile
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeSam 25 Noi 2017, 17:42

Ahaha, deci cei care circula gratuit ar trebui sa aiba prioritate la ocuparea locurilor? Locuri dedicate pensionarilor nu exista, poate invalizilor si bolnavilor, nu ma pun pe astfel de locuri. Dar multi pensionari care circula cu ratb sunt in plina forma si plini de enegie. Da, las locul unora care chiar au probleme gen umbla cu carje, le e rau, etc. indiferent de varsta, dar nu unor pensionari ce nu au stare si mai ales o parte din ei si lucreaza pe langa pensie. Si aproape toti nu sufera tineretul. Dar deaia nu vreau sa li se ia gratuitatea pensionarilor la ratb, asa cum nu vreau nici studentilor sa li se ia gratuitatea la cfr pentru ca o parte dintre ei fac mizerie in trenuri. Vreau insa in ambele cazuri sa aiba prioritate la confort persoanele care platesc pentru transport, asa-i corect, cine are gratuit gura mica cu pretentiile de confort.
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6913
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeSam 25 Noi 2017, 23:10

Luna a scris:
Ahaha, deci cei care circula gratuit ar trebui sa aiba prioritate la ocuparea locurilor? Locuri dedicate pensionarilor nu exista, poate invalizilor si bolnavilor, nu ma pun pe astfel de locuri
Exista, e abtipildul cu nenea cu baston si palarie parca.Mai e unul pentru persoanele bolnave cum zici tu, ala parca are o cruce , iar pentru persoanele cu handicap exista locul ala langa usa din mijloc care e mereu aglomerat:)
Luna a scris:
Dar deaia nu vreau sa li se ia gratuitatea pensionarilor la ratb, asa cum nu vreau nici studentilor sa li se ia gratuitatea la cfr pentru ca o parte dintre ei fac mizerie in trenuri. Vreau insa in ambele cazuri sa aiba prioritate la confort persoanele care platesc pentru transport, asa-i corect, cine are gratuit gura mica cu pretentiile de confort.
Foarte corect ce ai zis in ultima fraza, cu toate ca unii s-ar supara...dar nu exista padure fara uscaturi.Cert e ca exista pensionari in forma si studenti bolnavi sau cu un handicap, ar trebui respectate locurile si drepturile fiecaruia.
In ceea ce priveste subventia RATB versus CFR diferenta este ca una o plateste bucuresteanul iar alta e platita de noi toti.Ramane de vazut care va disparea prima, dar pariez ca e pe premiza ultimul venit, primul concediat Smile))))
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11195
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeDum 04 Feb 2018, 08:48

Sunt intr-un tren Regio al operatorului de stat pe regionala Bucuresti cu 3 bilete de clasa 2-a dar stam la clasa 1-a. S-a verificat legitimatile de calatorie iar partida nu a zis nimic, a ramas surprinsa de statia de destinatie. In rest 3 cfr-isti si inca 4 tineri pe cele 30 scaune de la 36-16.

Asta asa pentru cei care au ochelari de cal si care cred ca in Romania e infractiune sa mergi la clasa 1a cu bilet de clasa 2a.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12457
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeDum 04 Feb 2018, 10:41

Daca era regio, inseamna ca la trenul respectiv nu se tarifeaza clasa 1, te poti aseza in orice vagon chiar daca este de clasa 1.
De exemplu: R 9103 este compus din vag 19-80 (clasa 1), vag 21-80 (clasa 2a), trenul fiind tarifat complet la clasa 2a.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11195
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeDum 04 Feb 2018, 10:48

Are serviciul de clasa 1a disponibil. Acum suntem intr-un 19-80 tarifat clasa 2a. 33 calatori sunt acum in 8121 de toate varstele, un laptop vreo 6 smartphone-uri si 3 tineri. Un cfr-ist a fumat in tren la capatul primului vagon dar asta demult nu mai e o noutate, bine ca e cald la 19-80 nu acelasi lucru pot spune despre 21-80.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Reputatie : 5454
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeJoi 08 Feb 2018, 17:45

IonutCFR2009 a scris:
Daca era regio, inseamna ca la trenul respectiv nu se tarifeaza clasa 1, te poti aseza in orice vagon chiar daca este de clasa 1.
De exemplu: R 9103 este compus din vag 19-80 (clasa 1), vag 21-80 (clasa 2a), trenul fiind tarifat complet la clasa 2a.

Si eu stiu asta.
A spus-o cineva pe forum sau am citit pe site la cfr calatori

Si eu ma urc in vag de cl 1 la Regio de Sinaia - Bucuresti (R 3010) si nu zice nasul nimic. Dar mai sunt calatori ce le e frica sa stea la parter ca cica e vagon de cl 1

Pe cfr calatori scrie ca 3010 are cl 1
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeJoi 08 Feb 2018, 18:15

Asta inseamna ca nu e legal sa stai la clasa 1 fara sa ai bilet la clasa 1!
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Reputatie : 5870
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeJoi 08 Feb 2018, 19:21

Luna, bilet la clasa I la etajat sa iti cumperi tu. Sau la tramvaiul Desiro sa stai pe scaunele rosii.

Ar fi un gest nobil si ai mai ajuta CFR Calatori sa iasa din situatia grea in care se zbate, avand in vedere ca se pare ca a intrat in anul mortii.

Smile
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13105
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeJoi 08 Feb 2018, 20:15

Ce vorbesti? Scaunele din salonul de clasa I de la 36-16 sint bune sau foarte bune. Ai si suport pentru picioare, ca la autoare, prize, masute, ce mai vrei? A, ca nu merita la la noi sa platesti tariful de clasa I in general e cu totul alta treaba.
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Reputatie : 6765
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitimeJoi 08 Feb 2018, 20:20

Poate tariful de Regio clasa 1 da. Ca sa nu facem confuzie cu tariful IR unde e cu totul altceva.
Știu ca pe rândul cu cate un scaun față-n față e jale. Sunt foarte înghesuite locurile cu o măsuță, apropiate in asa hal incat te iei în brațe cu cel / cea din față.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 63 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
Sus 
Pagina 63 din 71Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 67 ... 71  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: