Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!

In jos 
+132
get.
Vale_ntin
alliens
neluadi
bobi
ciprian71
George CFR
ets2oltromânia
AeroX
dan tm
Luca tgv
mariuscfrbucuresti
c o r v i n
TudorVD
alex.barac.5
matei vulcan
ovidiu.ghita.752
gvd
Katalyn
marius664
TonyCFR
ALEXCFR
mielutu zburator
LanceR
IonutChircu
enstendhal
bubu
rizelgeorgel2004
Vlad Singeorzan
Razvan Tudor
cristy79
alex1987
florin29sv
ORWO
Hawkuletz
spiderpc
DPS
ATM
lifetec
cristi_tgv
92Dragos
adytm
maris.constantin
dexter23
Katalin4653
NicuS
Spartan1948
didinul
rich1974
@ndrey
stefanb.steff
revenge
manuzisu
allred
Adisoft1991s
Radu.B
baiazid
Andrey_tm
Adirmvl
Radu Tudor
Kriszti219
Dr2005
Rarau
popovici
AndiCFR
manuela
eu
mariuskl
nenuandrei
traian
040EC100
ana imfinity
romaniaetc
TonyGFR
Nk11
nokia2010
The Legend
kristi kkk
cristyadaX
Cosmin5
razvan - trenuri
TVlad
Hurricane
mihaiuc
Silver
DUAL
bondarel
SULZERUL 0733
stefan_br
laur 133
bostanescu gigel
Teodor
Luna
IonutCFR2009
billy752-istu
decward
Vitosa
AlexD
membru inactiv
alinutz23
Jhonyla
alexandruh
jionutz
stinky
cont dezactivat .
Adrian78
Tomi13leu
Caravelle_Zg
ionutz72
user dezactivat...
srazvi
didi
mureseanu_976
Nesebar
bogdan srl
Codrut1985
cortexedge
mardaryroby
Vlad
marius_catalin84
Amiralul
cristi CFR
discoid21
KQQ
cristi ar
Ionutz
alex.alexus.tm
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
tiberio
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 62 ... 71  Urmatorul
AutorMesaj
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11195
Data de inscriere : 09/10/2014

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 07 Apr 2016, 14:15

@Dr2005 reciteste ce ti-am scris :

Katalyn a scris:

Daca faci trenuri cu 3-4 etajate hai sa zicem ca ai putea sa bagi 20 biciclete asa la prima strigare fara sa deranjeze ceilalti calatori, ce spui tu cu gratis pentru navetisti ne-ar trebui cel putin 50 de vagoane gen 84-16 albino

Ceea ce vrei tu sa se puna in aplicare in speranta ca vor mai veni cativa calatori la tren e de domeniul trecutului. Multi au biciclete pe care se pot baza cativa kilometri daca fac pana in capitala si sunt din staul Burias sau Podu Valeni ( coboara/urca la Halta Scrovistea ) aia o sa mearga pe langa bicicleta la Gara de Nord si o urca in tren apoi iar pe langa ea 4 km pana acasa ca nu sta navetisti cu kitul de anti-pana la ei.

E buna ideea ta doar ca trebuia sa te interesezi mai intai de compunerile trenurilor Regio inainte sa postezi ca vrei gratuitate pentru bicicletele abonatilor. Cool
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13278
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 07 Apr 2016, 19:18

De ce nu iau un 21-47 să-i scoată tot din el și să-l târâie doar pt biciclete, bagaje voluminoase, poștă.. și alticelea.. Peroanele sunt toate înalte.. Deci? 84-96 și 84-16 în special pot merge pe alte secții unde nu trebuie să-ți ridici bicicleta deasupra capului să o urci în vagon.
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6988
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 07 Apr 2016, 20:10

Ar putea lua câteva conserve (la Galați au destule) și să le facă vagoane de biciclete, trebuie făcută doar o revizie la tot ce înseamnă parte de rulare și atât, că nu trebuie aer condiționat sau alte vrăjeli de-astea.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
TonyGFR

Numarul mesajelor : 1198
Varsta : 27
Localizare : Breaza
Reputatie : 6382
Data de inscriere : 24/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeSam 09 Apr 2016, 19:50

Azi la 3005 a urcat civilul din Campina sau Breaza hc. Probabil a fost la 11034 si a coborat la Campina sau la Breaza si de acolo a luat 3005-ul. Era si o calatoare nedumerita care tot zicea „pai s-a vazut” desi nasul ii zicea „pai da trebuie sa vada sefu”
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeMier 13 Apr 2016, 11:13

Sambata 16 aprilie trenul R 7573 Marasesti ( 16:08 ) - Tecuci - Liesti - Independenta - Barbosi - Galati ( 18:36 ) va avea in compunere 2 etajate : 1 etajat pentru calatori obisnuiti si un etajat pentru grupul de 30-35-40 de ciclisti galateni care vor pedala din Galati pana la Mausoleul Marasesti iar la intoarcere vor veni cu acest tren.

In restul zilelor trenul e tras de o bobica si are in compunere un singur etajat, direct troleibuz se poate numi

abere
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeMier 13 Apr 2016, 21:02

Încă o veste bună de la CFR Călători, se pregătește primul vagon cu scaune pe o parte și locuri pentru biciclete pe cealaltă parte. Nu știu când va fi gata, pe ce rute/trenuri va circula, câte vor fi in total sau din ce vagon va provine.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeDum 15 Mai 2016, 21:31

Astazi am vazut 2 inspectori de la CFR Calatori coborand din R 3005 Buc.Nord-Brasov la PL.Vest, am crezut ca va lua inapoi IR 1630 dar au stat pentru IR 1527 spre munte lucru care nu l-am mai vazut de ani de zile ca civilu sa urce intr-un IR din PL.Vest spre munte. Erau 2 mai tinerei asa din cei care au absolvit scoala de inspectori in luna noiembrie.

Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5870
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeSam 21 Mai 2016, 21:30

Azi grupa de Campulung a trenului IR 1783 a avut cred cel mai curat automotor din ultimele luni. Un Desiro de 120 de locuri cu scaunele impecabile, geamuri curate luna... straluceau, foarte curat peste tot inclusiv la buda unde chiar mirosea frumos... Mers lin, silentios fara smucituri, scartaieli si tot felul de alte zgomote obisnuite la aceste automotoare. Sa fi fost oare "pascanizat" sau o urmare a campaniei Trenuri curate?

Astazi tr 1783 s-a garat foarte tarziu (s-a anuntat intarzierea la plecare cu scuzele de rigoare la megafon) dar a meritat asteptarea. Am plecat la 10.00 din Bucuresti si a tinut-o pe firul bun pana la Titu cred ca viteza peste 100 la ora - la 10.30 trenul a ajuns in statia Titu...Apoi a reintrat in trasa obisnuita si a ajuns regulat peste tot. Azi cred ca au fost cei mai multi calatori de cand circul cu acest tren, lume civilizata multi cu bilete intregi, nimeni nu a facut scandal, nimeni nu a plecat... au asteptat trenul care s-a garat pe la 9.50 dar nu mi-a venit sa cred cum stralucea de curatenie cel putin AM de Campulung. Imi pare rau ca nu i-am retinut seria... Se urca si coboara tot mai multa lume si din parcurs (Gaesti, Golesti - la Golesti s-au urcat 5-6 pentru Campulung...).
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Reputatie : 6765
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeDum 22 Mai 2016, 07:58

Cristy, ca o completare:

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 P0GTsga

1h36m pana la Pitesti cu tot cu detasarile de grupe.  No
Si vreo ora in plus pana la Campulung.
Si cam zilnic 1783 poate circula pe firul 2 pana la Titu. Numai de s-ar face si timpii de mers oficial astfel.
Asta intra din pacate la lucruri negative, in mod constant.

Si sper sa prind si eu un Desiro impecabil de cum ai avut tu parte. La mine e la ordinea zilei sa vad o groaza de scaune de zici ca s-a baligat o vaca pe ele. Ce-i drept, n-am prea vazut si vite care sa mearga cu aceste trenuri. Cum ai zis si tu, in general e lume civilizata. Chiar si la trenurile la care circula preponderent navetisti tot nu i-am vazut sa vandalizeze decat fonic atmosfera. Nu stiu pe unde ajung in halul ala.
Si nu doar eu o patesc, ci si altii. Ne consumam un pachet de servetele ca sa ne putem aseza. Dar si cotierele alea sunt vai de ele, mai ales acum ca e aproape vara, mai stai in tricou, ti-e sila sa le atingi.
Iar pe alte locuri nu ne putem aseza, se ocupa destul de bine tot automotorul de Pitesti, mai ales acestea de 70 locuri. Cele de 110 locuri le baga mai mult pe trenurile care merg pana la Craiova. Cel mai des le prind pe astea de 70 locuri.

Insa am senzatia vaga chiar si eu ca majoritatea „sobolanilor” Desiro chițăie mai frumos in ultima vreme. Intr-adevar n-am mai auzit unul care sa scartaie, iar motorul toarce foarte lin, iar in viteza nici nu se mai simte ca e Diesel macar. Si frana se face mai lin, inainte zici ca se dezmembra in gara cand oprea.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
ALEXCFR

ALEXCFR

Numarul mesajelor : 2205
Localizare : Rm.Sarat-Brasov
Reputatie : 6760
Data de inscriere : 05/03/2013

MesajSubiect: LUCRURI POZITIVE (+) LA CFR   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeDum 22 Mai 2016, 22:21

Azi IR 1753 a plecat inatrziat cu 20 de minute in Bucuresti Nord si a sosit regulat in Ramnicu Sarat si a facut 2h 15 minute distanta aceasta si a scos toata intarziere pana la Bucuresti.
Sus In jos
NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Reputatie : 5565
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeLun 23 Mai 2016, 01:19

Trecand peste faptul ca majoritatea intarzierilor pe care le postezi sunt intarzieri banale, cum e cu trenul asta totusi? A plecat din Bucuresti cu intarziere si a ajuns in Bucuresti la timp? Invata sa folosesti cat de cat limba romana.
Sus In jos
ALEXCFR

ALEXCFR

Numarul mesajelor : 2205
Localizare : Rm.Sarat-Brasov
Reputatie : 6760
Data de inscriere : 05/03/2013

MesajSubiect: LUCRURI POZITIVE (+) LA CFR   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeLun 23 Mai 2016, 09:22

NicuS a scris:
Trecand peste faptul ca majoritatea intarzierilor pe care le postezi sunt intarzieri banale, cum e cu trenul asta totusi? A plecat din Bucuresti cu intarziere si a ajuns in Bucuresti la timp? Invata sa folosesti cat de cat limba romana.
In locul de Bucuresti voaim sa spun Ramnicu Sarat ca a scos toata intarzierea.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeJoi 26 Mai 2016, 14:46

ALEXCFR a scris:
NicuS a scris:

Si totusi varianta corecta parca era "in loc de Bucuresti" si nu in locul de Bucuresti. Cand greseam doar pe acest forum din cauza telefonului de pe care postam un anumit admin se dadea in spectacol desi greseste destul de des dar nu are timp sa-si vada proprile greseli sau greselile altora ca asa i place lui circul Wink

Sus In jos
alex.barac.5

Numarul mesajelor : 324
Varsta : 36
Localizare : Sibiu
Reputatie : 4529
Data de inscriere : 21/05/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeVin 27 Mai 2016, 10:03

Katalyn a scris:
ALEXCFR a scris:

Si totusi varianta corecta parca era "in loc de Bucuresti" si nu in locul de Bucuresti. Cand greseam doar pe acest forum din cauza telefonului de pe care postam un anumit admin se dadea in spectacol desi greseste destul de des dar nu are timp sa-si vada proprile greseli sau greselile altora ca asa i place lui circul Wink

Ma bag si eu la off topic si imi cer scuze pentru asta. Katalyn, vezi ca nici tu nu esti curat la gramatica, nu prea le ai cu i-urile de la finalul cuvintelor, si nici virgulele nu prea iti plac...
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitimeVin 27 Mai 2016, 16:34

alex.barac.5 a scris:
Katalyn a scris:

Ma bag si eu la off topic si imi cer scuze pentru asta. Katalyn, vezi ca nici tu nu esti curat la gramatica, nu prea le ai cu i-urile de la finalul cuvintelor, si nici virgulele nu prea iti plac...

Ehee daca ai sti tu ca nu dau nici 2bani ce spun membri de pe acest forum sau pasionati de fiare in general ai intelege multe. Daca o sa am timp o sa-ti trimit ceva privat daca nu afla ca eu cu gramatica mea asa aiurea cum scriu de multe ori e din cauza telefonului dupa care postez, in alte cazuri intru aici pe forumul asta plin de experti de 2lei beat sau ametit e si normal sa mai gresesc eu cel putin nu am facultate si nici master in schimb alti cu master gresesc si ei destul de des dar nu-i mai vede nimeni.

Diferenta intre mine si AlexCFR e de la cer la pamant eu spre deosebire de el nu am fost la olimpiade de geografie cu greseli gramaticale la nesfarsit desi la orele de geografie din clasa 7-a si a 8-a i luam locul la tabla profesoarei Wink La varsta de 5 ani matusa cea mica m-a invatat tabla inmultiri in vreme ce alti si la ora asta cu 12 clase in spate si tot gresesc ca sa nu mai dau nume pe aici ca nu-i frumos Wink

Cine ma cunoaste cu adevarat stie ce pot si ce-mi poate mintea nu ma culc eu la 2 fantome ca imi spune pe un forum de psihopati, nebuni, homosexuali, angajati la cf sau pasionati feroviari eu nu dau 2bani pe ce zic cei care nu exista, mediul virtual e plin de prostie, ura, dusmanie si lasitate la cel mai inalt nivel care pe mine nu afecteaza absolut deloc.

Eu macar am facut ceva pentru forumul asta si in spatele multor poze/informati din tara sunt tot eu care mi-am facut timp si am anuntat pe x si y sa iasa sa prinda x tren Wink asa ca 3 virgule si 5 de i puse la timpul nepotrivit nu poate sa-mi aduca nimic in plus si nici in minus eu spre deosebire de alti nu am cersit un anumit rang pe acest forum in cadere libera si nici nu protestez prosteste adica sa nu mai postez cum o fac alti cu tulburari grave de comportament.

O sa ies afara acum si o sa le spun prietenilor cu care o sa merg la bere si la tenis de masa ca sunt membru pe un forum de trenuri si ca 3-4 insi se dau in spectacol facand pe profesori de gramatica pe aici desi la randul lor si ei gresesc sa nu dau nume ca nu-i frumos Wink abere

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 54 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
Sus 
Pagina 54 din 71Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 62 ... 71  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: