Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!

In jos 
+132
get.
Vale_ntin
alliens
neluadi
bobi
ciprian71
George CFR
ets2oltromânia
AeroX
dan tm
Luca tgv
mariuscfrbucuresti
c o r v i n
TudorVD
alex.barac.5
matei vulcan
ovidiu.ghita.752
gvd
Katalyn
marius664
TonyCFR
ALEXCFR
mielutu zburator
LanceR
IonutChircu
enstendhal
bubu
rizelgeorgel2004
Vlad Singeorzan
Razvan Tudor
cristy79
alex1987
florin29sv
ORWO
Hawkuletz
spiderpc
DPS
ATM
lifetec
cristi_tgv
92Dragos
adytm
maris.constantin
dexter23
Katalin4653
NicuS
Spartan1948
didinul
rich1974
@ndrey
stefanb.steff
revenge
manuzisu
allred
Adisoft1991s
Radu.B
baiazid
Andrey_tm
Adirmvl
Radu Tudor
Kriszti219
Dr2005
Rarau
popovici
AndiCFR
manuela
eu
mariuskl
nenuandrei
traian
040EC100
ana imfinity
romaniaetc
TonyGFR
Nk11
nokia2010
The Legend
kristi kkk
cristyadaX
Cosmin5
razvan - trenuri
TVlad
Hurricane
mihaiuc
Silver
DUAL
bondarel
SULZERUL 0733
stefan_br
laur 133
bostanescu gigel
Teodor
Luna
IonutCFR2009
billy752-istu
decward
Vitosa
AlexD
membru inactiv
alinutz23
Jhonyla
alexandruh
jionutz
stinky
cont dezactivat .
Adrian78
Tomi13leu
Caravelle_Zg
ionutz72
user dezactivat...
srazvi
didi
mureseanu_976
Nesebar
bogdan srl
Codrut1985
cortexedge
mardaryroby
Vlad
marius_catalin84
Amiralul
cristi CFR
discoid21
KQQ
cristi ar
Ionutz
alex.alexus.tm
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
tiberio
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 60 ... 71  Urmatorul
AutorMesaj
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11195
Data de inscriere : 09/10/2014

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeJoi 11 Feb 2016, 14:44

Degeaba avem nasi care isi fac datoria daca nu primesc sprijin din partea organelor competente. Pentru ce mai exista Politia TF ? Sa-l treseasca IDM-ul din somn la ora 14:00 du-te ba pe peron ca e unul si tot face poze, vezi ce e cu el.

5 indivizi azi dimineata cu R 8122 Slobozia Veche - Buc.Nord de la Saratuica pana la Urziceni aveau de gand sa circule cu 1 leu/fes pe motiv ca patronul la care lucreaza in constructi nu le da bani de naveta sau salariu cum ar trebui. Nasul a blocat usa 1 la Desiro pe partea cu gara Urziceni a dat prin statie si la telefon si tot degeaba. Trenul avea stationare 14 minute in Urziceni unul din recalcitranti spunea ca nu are bani ca poate sa-l controleze nasul la care i-a spus ca nu are voie si ca sa lase vrajelile si sa plateasca biletul pentru fiecare la tarif de casa cate 4 lei de fes venea 20 lei. Mai erau 4 minute din cele 14 de stationare si tot nu venea nimeni desi nasul tot suna ca are probleme in tren pana la urma au platit indivizi cate 4 lei/fes le-a dat bilete si asta a fost. Foarte nemultumiti cei 5, dupa ce le-am facut poza m-am apropiat de ei dar nu a fost cazul sa intervin nici macar verbal. Pleaca indivizi si vine si politistul de servici de la TF fix cand nu mai avea la ce sa vina.

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 DSCN1227
imgupload

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 DSCN1226
img

Romanul in general e tare in gura cand nu trebuie dar cand trebuie sa dea dovada de 7 ani de acasa sau de spirit civic se face ca nu vede. Erau la 3-4 metri de seful de tren si acei indivizi vreo 3 barbati bine imbracati si bine facuti unul nu a intervenit macar verbal, bai idiotilor trenul asta nu poate merge gratis si asa merge pe paguba, platiti biletele ca sta trenul dupa voi, nimic nimic si iar nimic. Toti stateau si se uitau ca la teatru speriati de bombe de parca toata treaba nu era reala ci aranjata.

Sunt dezamagit complet de serviicile de la noi din tara, nu degeaba in trecut au mai fost sefi de tren batuti sau calatori jefuiti, Politia TF sta si doarme, timpul trece leafa merge.
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9103
Reputatie : 13010
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeJoi 11 Feb 2016, 14:56

Inseamna ca TF-ul s-a obisnuit cu ,,lasa ba, ca ii da pina la urma cefa la nas" sau poate ca invers,,,nu mergem ca nu ne da nasul nimic"

Confirm cele spuse de katalyn, politia te ia foarte repede daca ceferistii spun ca pozezi..
Am mai spus, nu vreau sa fac off topic, cind am pozat pe linia Tecuci-Faurei, ceferistii din LVT au sunat la politia Faurei care m-a asteptat la usa motorului in Faurei.

La fel in Filiasi, am intrebat de ce ma invita la post si mi-a spus,, un reprezentat al CFR a solicitat sprijinul nostru in ceea ce va priveste"

In Oravita eram cu niste prieteni si a chemat politia orasului ca pozam trenul.

Daca aia erau mai multi sau mai rai? asta intr-o gara de oras unde daca nu exista post TF in gara sigur e cineva de serviciu la politia orasului.

Ca sa nu mai spunem ca in Timisoara Nord, este TF, ba chiar Inspectoratul este peste drum de gara, este firma privata de badigarzi, este birou de jandarmerie si totusi la peroanele Resita(infundatele) risti sa fii furat si buzunarit.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeJoi 11 Feb 2016, 15:06

Cand a venit politistul TF la mine trimis de IDM s-a intamplat acum 2 ierni undeva in ianuarie la Targoviste, am mai povestit si atunci ce fata de bidon turtit avea politistul TF se trezise din somn, de fapt il trezise din somn IDM-ul ca el l-a sunat si trimis sa ma caute, culmea eu faceam poze chiar din fata postului asa ca nu i-a trebuit prea multi metri pana sa ma gaseasca. Cand i-am explicat pentru ce faceam pozele, experienta si pe unde am lucrat incepuse so dea in prieteneala si avea chef de discuti.

Zmeii astia 5 aveau vreo 18-19-20 ani la varsta la care inca trebuia sa mai fi la scoala dar in mediul rural nu multi au posibilitatea si vointa ca dupa 8 clase sa mai faca si un liceu sau macar o scoala de arte si meserii. In fine dupa ce au plecat de la gara s-au dus la vreo 200 metri de gara si stateau la un magazin alimentar la cafea si tigari, pai cum vine treaba asta ai bani de cafea si tigari dar de bilet nu ? Am fost sa-mi cumpar baterii pentru camera nu am gasit, unul din ei m-a vazut si le spunea celorlati ca le-am facut poza in tren, chiar asteptat sa comenteze mai mult de atat eram atat de odihnit ca abia asteptam. Pana la urma am pozat 3 autobuze chiar langa acel magazin fix in vazul lor si am plecat inapoi la gara.

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 DSCN1239
adult image
Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 DSCN1240
image upload no registration
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeJoi 11 Feb 2016, 20:05

dan tm a scris:
Inseamna ca TF-ul s-a obisnuit cu ,,lasa ba, ca ii da pina la urma cefa la nas" sau poate ca invers,,,nu mergem ca nu ne da nasul nimic"
Da, poliţia s-a obişnuit aşa, însă naşii au normă de vândut bilete în tren şi nu prea îşi mai permit să ia şpagă, cel puţin nu înainte să îşi facă norma. Chiar am auzit discuţii în tren între naşi (naşul trenului + 2 naşi care ieşiseră din tură şi mergeau acasă) cum că voiau unii să prindă câteva zile un Roşiori - Turnu Măgurele sau Caracal - Corabia că acolo nu sunt case de bilete şi fac norma în 2 zile.

TonyGFR

Numarul mesajelor : 1198
Varsta : 27
Localizare : Breaza
Reputatie : 6382
Data de inscriere : 24/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeVin 12 Feb 2016, 02:24

E mai rau daca nasul da de persoane de etnie rroma violente sau pur si simplu violente fara vreo etnie, atunci o lasa si el balta ca stie ca e groasa si chiar si daca ar chema TF-ul tot n-ar rezolva multe.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeVin 12 Feb 2016, 02:52

Majoritatea incaseaza 1-2-3 lei si la final de cursa taie bilete.

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeSam 13 Feb 2016, 00:14

Andrey_tm a scris:
Dr2005 a scris:
Trenul Timişoara - Reşiţa e pentru transportul personalului, dacă anulezi trenul ăla nu mai au ceferiştii cu ce să vină la muncă.

Stau și mă întreb de ce CFR-iștii nu pot să vină la muncă cu trenurile Regio. Sau de ce nu au transformat acest IR fantomă în tren regio, ca să poată ajunge la muncă și oamenii de rând. E ciudat cum un tren cu DA și două vagoane e risipă, dar un tren cu EC/EA și două vagoane nu

Unde chiar nu au ce face se duc si cu Regio. De obicei nu. La Comarnic de ex, sunt 2 IDM din Ploiesti, 1 din Campina si 2 din Breaza, ploiestenii vin cu 1745 dimineata pleaca cu 3010 seara pe care il schimba cu 1635 la Campina sa ajunga mai repede, sau cu 1746 cand intarzie suficient cat sa vina 1633 cu cel de seara. Dimineata se pleaca cu 1742 daca e intarziat sau 3004 daca nu pt ca altceva nu exista la ora aia. La Floresti Prahova in schimb IDM-ul din Ploiesti vine cu 3007 seara, nu stiu cu ce pleaca dimineata in schimb. 1633 e folosit si de celelalte statii unde mai opreste si mai are de adus IDM sau casiere, Sinaia, Busteni de ex.. 1745 in Valea Larga la fel opreste pt IDM.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13105
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeSam 13 Feb 2016, 00:20

Si nu s-ar putea inchiria o duba sa un autocar pentru ei? E greu de ajuns in statiile in care lucreaza sau in localitatile in care locuiesc? Daca nu asta ar fi problema e o alta gaura prin care se risipesc resurse.
Sus In jos
TonyGFR

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeSam 13 Feb 2016, 07:16

S ar putea face multe dar nu stiu daca e si cazul. Cei mai multi au locuinte situate in apropierea garilor (asimilabile ca "de serviciu"). In mod clar trebuie sa fie si locuri unde se ajunge cu altceva pt ca nu exista trenuri. Chiar de ex cei 2 IDM din Breaza de la Comarnic vin la munca via auto, unul cu transp in comun si unul cu masina personala
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeSam 13 Feb 2016, 08:16

E mai rau de cel din Breaza, campineni cu putin efort pot prinde si 1644 restul cu 3004. Am o impiegata vecina cu mine de cartier anul trecut a terminat scoala la Cenafer a bagat vreo 2 luni pe la Pl.Vest sa invete meserie acum e la Buda. Dimineata se duce cu 15121 seara se intoarce cu 3010, seara pleaca cu 3007 si dimineata se intoarce cu 15124.

La Campina mai face naveta si o casiera care se urca de undeva de pe M1000 si IDM care se intoarce seara la Ploiesti asa face cum a spus si colegul pe vechiul mers veneau cu 3010 la Campina apoi luau IR BV-CT ca Regio statea la Campina la depasire, acu pe noul mers daca merge pana la Pl.Vest cu 3010 ajunge cu 4 minute mai devreme si nu mai sunt nevoiti sa coboare la Campina sa stea 20 min pe peron sa vina IR 1635.

Oricum aici se vede o mare greseala din start la noul mers de tren trebuia bagat la 05:40 din Buc.Nord IR spre Brasov-Sibiu cu mers de RE si oferta tarif-Regio iar 1745 bagat mai tarziu la 06:45 si scoase opririle de la Comarnic si Valea Larga. Cine se duce vara la munte pentru o zi si vine din capitala stie ce inseamna sa depinzi de tren si de tarifele cerute la rangul de IR si sa ajungi la 07:40-08:05 in statiuni sau 08:45 in Brasov ore cam tarzi dupa parerea mea.

IR Buc.Nord-Brasov-Sibiu plecare la 05:45 ( mutat 1661 la 05:30 sau la 06:00 ) cu opriri la Crivina, PL.Vest, Floresti Prahova, Campina, Breaza hc, Breaza Nord, Comarnic, Valea Larga, Sinaia-Predeal, Timisu de Jos h, Darste, Brasov si mai departe spre Sibiu.

IR 1644 la ce mers si cate vagoane de clasa 2-a are intre Brasov si Buc.Nord zau daca nu-i bagam oferta tarif-Regio pe aceasta distanta si mai adaugam oprire la Floresti Prahova. Are 2 vagoane 20-49 200, 2 vagoane 22-96 plus cls 1-a si inca 2 vagoane 22-96 in total 400 locuri clasa 2-a pentru maxim 200 calatori si mai circula si in spatele privatului si in fata lui R 3004.

Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5870
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeSam 13 Feb 2016, 08:54

Vezi ca ai inceput si tu sa propui tarife Regio la unele IR pe Bucuresti-Brasov? What a Face

Iar ideea aia cu un RE (adica IR cu tarife R) cu plecare la 5.40-5.45 din Bucuresti catre Brasov/Sibiu este foarte buna, am si trimis anul trecut propuneri in acest sens... desi nu stiu cati calatori ar avea pana la Sibiu. S-a ales solutia cu grupa RE din Brasov - buna si aia in lipsa de altceva.

Sunt curios daca dupa ce se incheie oferta "Trenurile Zapezii" va mai urma si altceva pe Brasov Smile  . Trenul IR ramane scump aici si neatractiv fata de transportul auto cu masina personala - asta e principala problema si s-a discutat la recenta intalnire cu conducerea CFR Calatori tocmai acest aspect.

O bila alba ar fi ofertele de 14 si 24 Februarie de anul acesta - care cuprind mult mai multe trenuri din diferite zone ale tarii, nu doar rutele clasice catre munte si mare.

abere
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeSam 13 Feb 2016, 10:46

Te-ai exprimat gresit eu de ceva ani de zile tot zic de un R cu mers de RE acum ca nu mai avem RE si s-a bagat IR cu oferta tarif-Regio ne exprimam in noi termeni nu ? Mereu am propus ceva ce sa plece in jurul orei 5:30 din Buc.Nord special pe perioada calda cu vagon de biciclete si opriri doar la Crivina, Pl.Vest, Floresti Ph, Campina, Breaza, Comarnic, Valea Larga, Sinaia-Predeal, Timisu de Jos pentru Canionul 7 scari si Brasov apoi mai departe spre Sibiu. Actuala grupa de la 1745 ce merge la Sibiu ca 11021 plus grupa de Brasov sa circule inaintea lui 1745 dar sunt prea multe trenuri care ar pleca din Buc.Nord spre Brasov pana in ora 7, ar fi 4 trenuri. O solutie era sa-l bage pe 1745 la 07:00 cu grupa de Brasov, masina care ar fi trebuit sa traga 1631 sa bage la asta cu oferta la 05:45.

Am ajuns sa propun acest tren deoarece in ultimi 2-3 ani am mers de cateva ori cu 1745 e drept cu nasul si am vazut ce calatori sunt plus ca ar beneficia de acest tratament si navetisti de Campina si Comarnic care merg cu nasul la 1746 pana in statiuni sunt vreo 30 insi in cursul saptamani.

1745 ar avea de suferit ca ar ajunge mai tarziu cu o ora la Satu Mare.
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6988
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeDum 14 Feb 2016, 00:39

Trenurile de Curtea de Argeș au tot mai mult succes.
Dacă într-o duminică, pe la începutul operării, se strânseseră 17 oameni, joi au fost 24 (+1 urcat la fosta Hm. Băiculești). S-au tăiat bilete fiecărui călător, mare parte înainte de plecarea din gară: urcai, ziceai până unde mergi și primeai biletul imediat.
La Pitești, a venit un călător: șefu, ia-mă și pe mine la Găești, îți dau 5 lei. Nașul se uită lung la el, îi spune că e 5 lei și biletul normal și-l trimite la casă să-și cumpere. Omul se întoarce, la care nașul: *ia zi mă nene nu 5 lei a fost?* *ba da, de-acum îmi iau bilet la așa preț bun ca să nu ne mai doară capul nici pe mine nici pe tine*.
Am surprins o discuție între mecanic și 2 cunoscuți, spunea că e jale la Câmpulung, duminica nu încap studenții nici în automotor de 120 de locuri și că este esențial să se bage tren după orele 17:00 din Curtea de Argeș și din Krețulescu spre Golești.

În șobolan, o femeie povestea cuiva la telefon că vine cu trenul, deoarece este mult mai ieftin ca la mașină, mai comod, face puțin mai mult dar lasă călătorul mai aproape de zona centrală, în timp ce de la Păcii mai face o oră cu metrouri și autobuze până la destinația finală.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5870
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeDum 14 Feb 2016, 07:27

A treia pereche pe Campulung este necesara, cu plecare din Campulung in jurul orei 17-18. Lumea intreba deja nashul de ce nu au un tren mai pe seara. Aceeasi situatie si pe Curtea de Arges. Acum mersul este relativ OK - cu un tren de seara ar fi perfect. Deocamdata sa ne multumim cu ce avem -  mai spre primavara-vara sa speram ca se va introduce si trenul de seara. Nici eu nu ma simt asa grozav 3 ore in tramvai pana la Campulung - dar asta e situatia, altceva pe aceste rute nu avem, deci defilam cu ce avem. De fiecare data motorul a plecat inapoi din Campulung aproape de 100%.

De notat: la inceput pe Campulung predominau pensionarii, apoi in ultima vreme am observat si eu ca au dat navala studentii si chiar si turistii cu rucsacul in spinare What a Face E si normal, studentii sunt clientii cei mai fideli ai autocarelor care pe ruta asta sunt chiar foarte OK. Cel de la Montana costa doar 20 de lei de cand cu trenul What a Face (era 25 inainte) pleaca la 15.40 din Campulung, la 18.10 este in Autogara Militari si ofera: sofer foarte foarte de treaba, ajuta lumea cu bagajele, vorbeste cu toata lumea este pur si simplu prieten cu toti What a Face, autocar mare deloc inghesuit, plasme pe care ruleaza filme sau muzica - intreaba la inceputul calatoriei ce prefera lumea, Wi-Fi gratuit - ti se da parola la urcare etc etc. Asa iti atragi calatorii. Montana are o singura cursa Bucuresti-Campulung-Rucar si retur: plecare Bucuresti 9.00, plecare Rucar 15.00
.. Am mers si cu cealalta firma AMIC unde pretul e de 30 de lei la cel de dupa-amiaza - e si normal nefiind tren la ora aia What a Face What a Face What a Face Asa ca un tren cu plecare dupa ora 17.00 ar fi mana cereasca. Lumea din autocar cu care am intrat in vorba stia de tren, dar mergeau cu autocarul mai scump din cauza lipsei unui tren de seara spre Capitala. Deci au categoric o paine de mancat aici.

Din nu stiu ce motive... locuitorii de aici au indragit "sageata", chiar a prins trenul aici dintotdeauna, se mergea pe urma chiar si cu Regiotransul care nu oferea cine stie ce conditii dar macar era ieftin. Acum toata lumea a salutat revenirea CFR cu Sageata atat de asteptata - de data asta la tarife normale la cap. Nu mai mergea aproape nimeni cu ele cand aveau tarife aberante de IR duble fata de autocarele Campulung-Bucuresti. Repet - aici vorbim de autocare aproape de lux, nici pomeneala de dube inghesuite si insalubre. Cand adaugi si un sofer super simpatic si care ajuta calatorii inclusiv sa isi urce bagajele in masina... trenul are concurenta de temut. Dar cele doua alternative nu trebuie sa fie neaparat concurente ci complementare Smile
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitimeDum 14 Feb 2016, 08:40

Montana face parte din garda veche, IRTA cum spun romanii la fel cum e si Mondotransul e si normal ca la o cursa cu traditie si vechime sa aiba puful de aur. Totusi nu poate poza nimeni acest autocar, ca se tot vorbeste de cateva luni bune despre el aici pe forum ? Pe domeniul public nu va interzice nimeni sa pozati orice doriti, eu am pozat si in autogari si nu a venit paza sau sofer sa ma intrebe de sanatate.

Ce conditi avea Regiotrans pe ruta asta si ce conditi are CFR ? De Desiro care e mult mai nou decat automotoarele de la RT va plangeti, de Rt va plangeti cum arata trenul potrivit si adevarat pentru voi pe Diesel in afara de Locomotiva + vagoane ?

La RT nu va placea sau nu va place dar nu am auzit unul sa zica ca a murit de frig sau a racit din cauza freonului cum e la Desiro. Nici in Desiro nu stiu de ce dati atata in ele saptamana trecuta am ratat ocazia sa ma dau cu aceste automotoare dar saptamana viitoare o sa testez unul de 120 locuri dar si unul cu 72 fotolii sa vad si eu ce mama naibi are de pana acum au fost bune, brusc de vreun an de zile incoace nu mai sunt pe placul pasionatilor.

Cine mai aduce in discutie povestea cu autocarul Montana rog sa posteze si o poza sa vedem si noi minunea. Nu de alta dar eu in ultima vreme desi am gratis la autocarele firmei vecinei mele nu am mai avut timp sa ma dau cu IRIZAR sau BOVA in schimb am fost joi cu RT de la Pl.Sud la Urziceni si n-am murit nici de frig dar nisi transpirat n-am coborat iar locurile erau destul de comode si drumul a fost ok, ultima data am mers cu malaxa pe ruta asta si m-am jurat ca nu m-ai pun piciorul in acele automotoare de gaini.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 50 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
Sus 
Pagina 50 din 71Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 60 ... 71  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: