|
| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
+132get. Vale_ntin alliens neluadi bobi ciprian71 George CFR ets2oltromânia AeroX dan tm Luca tgv mariuscfrbucuresti c o r v i n TudorVD alex.barac.5 matei vulcan ovidiu.ghita.752 gvd Katalyn marius664 TonyCFR ALEXCFR mielutu zburator LanceR IonutChircu enstendhal bubu rizelgeorgel2004 Vlad Singeorzan Razvan Tudor cristy79 alex1987 florin29sv ORWO Hawkuletz spiderpc DPS ATM lifetec cristi_tgv 92Dragos adytm maris.constantin dexter23 Katalin4653 NicuS Spartan1948 didinul rich1974 @ndrey stefanb.steff revenge manuzisu allred Adisoft1991s Radu.B baiazid Andrey_tm Adirmvl Radu Tudor Kriszti219 Dr2005 Rarau popovici AndiCFR manuela eu mariuskl nenuandrei traian 040EC100 ana imfinity romaniaetc TonyGFR Nk11 nokia2010 The Legend kristi kkk cristyadaX Cosmin5 razvan - trenuri TVlad Hurricane mihaiuc Silver DUAL bondarel SULZERUL 0733 stefan_br laur 133 bostanescu gigel Teodor Luna IonutCFR2009 billy752-istu decward Vitosa AlexD membru inactiv alinutz23 Jhonyla alexandruh jionutz stinky cont dezactivat . Adrian78 Tomi13leu Caravelle_Zg ionutz72 user dezactivat... srazvi didi mureseanu_976 Nesebar bogdan srl Codrut1985 cortexedge mardaryroby Vlad marius_catalin84 Amiralul cristi CFR discoid21 KQQ cristi ar Ionutz alex.alexus.tm MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 tiberio myster2008 136 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 29 Dec 2015, 08:51 | |
| Bine ca nu tine nimeni cont de prostiile tale. Nu trebuie anulat nimic, trenul trebuie sa circule indiferent ca e sarbatoare sau nu, iarna sau vara, ninge sau e canicula, trenul trebuie sa circule! As anula eu altceva! |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 29 Dec 2015, 10:00 | |
| Da, sigur, hai să plătim zile festive la câteva sute - poate chiar mii - de oameni, doar de dragul de a plimba vagoane de la Timişoara la Iaşi sau de la Satu Mare la Bucureşti în noaptea de revelion. E risipă de resurse... mă întreb ce face cineva care ajunge pe 1 ianuarie la Baia Mare cu un astfel de tren, în condiţiile în care, acolo, nici măcar transportul local nu funcţionează pe 1 ianuarie (mă rog, sunt 5 curse pe câteva trasee - http://www.urbisbaiamare.ro/index.php?mod=anunturi#news_1450763768_55 , în anii trecuţi nu se circula deloc). _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 29 Dec 2015, 10:07 | |
| De parca lumea sta in transportul in comun, nu mai exista rude cu masina, parinti, copiii cu masina sau taxi. In fine, repet, bine ca nu tine nimeni cont de prostiile tale sa anuleze trenurile ca dupa tine ar fi potopul. |
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 29 Dec 2015, 10:13 | |
| La cele două trenuri Timişoara - Iaşi apare rezervat câte un singur loc... asta pe întreaga distanţă de circulaţie. De exemplu, la 1766 e vândut un bilet de clasa a 2a Timişoara Nord - Alba Iulia. Mai departe nu e vândut nimic. Măcar grupa de Botoşani s-ar fi putut anula, oricum e inutilă şi în restul anului. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 29 Dec 2015, 10:16 | |
| Nu conteaza, dimineata se urca 2-3-5 persoane care cumopara bilet atunci nu cu anticipatie cum au facut altii. Trenul nu trebuie sa fie o afacere, trenul trebuie sa circule in sprijinul populatiei, deci indiferent de cati calatori ai el trebuie sa circule! Acest aspect pentru tine va fi o enigma cat vei traii si nu vei intelege asta. |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11657 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 29 Dec 2015, 10:40 | |
| - Dr2005 a scris:
- Măcar grupa de Botoşani s-ar fi putut anula, oricum e inutilă şi în restul anului.
Aici țin să te contrazic. Grupa de Botoșani chiar nu e inutilă, circulă lumea cu ea. Bine că grupa Timișoara - Botoșani e inutilă, dar IR-ul Timișoara - Carasebeș - Reșița nu e inutil. |
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 29 Dec 2015, 10:51 | |
| In ideile lui multe trenuri sunt inutile ca asa are el frustrarile sa nu existe grupa x si trenul y.
Sa multumim lui Dumnezeu ca nu se uita nimeni in gura lui ca daca ar fi dupa el jale si potop, trenuri anulate, grupe anulate, si doar Bucuresti-Brasov din 5 in 5 minute sa aibe el trenuri cu ce sa se plimbe spre munte cu bicicleta. Restul tarii Dumnezeu cu mila. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9103 Reputatie : 13010 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 29 Dec 2015, 11:18 | |
| Daaa, trenul Timisoara Nord-Resita Sud via Recas, ce vrei sa mearga gugulanii cu restul prostimii cu personalul?
Iti dai seama ca inca mai rezista comanda personalului in Caransebes si face si trenuri din Timisoara? cred ca sint mai multi decit in comanda Timisoara Nord, astia sint ca pe vremuri Gurahontul, aveau la munte tot ce le trebuia alora de la Bucuresti sa ii tina in viata. |
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 29 Dec 2015, 11:40 | |
| Trenul Timişoara - Reşiţa e pentru transportul personalului, dacă anulezi trenul ăla nu mai au ceferiştii cu ce să vină la muncă.
2-3-5 oameni? Pentru 2-3-5 oameni nici măcar duba nu pleacă de la capăt. Peste tot prin lume se adaptează traficul de sărbători, trenurile fără călători se anulează, pentru că produc pierdere.
Spre regretul vostru, grupa de Botoşani există pentru a avea depoul Suceava prestaţie la DA-uri. La câţi călători sunt, se putea uşor asigura transferul de la un AM900. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 29 Dec 2015, 12:06 | |
| In afara de a posta frustrarile personale si ideile tale lipsite de realitate ce contributuie aduci forumului? Nu ai un reportaj, nu ai o poza cum trebuie nu ai nimic, zilnic postezi ce visezi noaptea, nu e de mirare de ce ai fost dat afara de pe alte forumuri, si tot continui cu timpeniile sau poate ca vrei sa dispari si de pe aici ca ai inebunit toata lumea cu ideile tale "Gica contra"!!! |
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 29 Dec 2015, 12:36 | |
| Eu nu am fost dat afară de nicăieri... sunt blocat pe 2 forumuri, dintre care unul e obţinut prin furtul unei baze de date (deci eu nu m-am înscris niciodată acolo, aşa că era de aşteptat să mă blocheze, fiind unul dintre administratorii forumului de la care s-a furat baza de date), iar celuilalt i s-a schimbat conducerea cu una ultra-pup-în-fund-istă la adresa lui Oprescu (găsiţi acolo cele mai multe laude pe metru pătrat la adresa acestui puşcăriabil - că este certat penal şi va primi ce merită, mai mult ca sigur va ajunge la mititca). De ce m-aş întovărăşi cu astfel de oameni? Cunosc mulţi care au plecat de pe forumurile sus amintite, cu unii mă mai întâlnesc la bere, probabil ai auzit de micii de la Basarab. Spre deosebire de tine, eu nu îmi permit să mă plimb o săptămână cu trenul (şi, totuşi, în 2014 mi-am cheltuit peste 2 salarii pe bilete de tren, iar în 2015 am impresia că am mai mulţi km cu trenul decât tine). La noi se munceşte, nu e timp de frecat menta, eu nici concediul pe 2015 nu l-am efectuat integral. Poze şi reportaje am făcut când eram elev/student şi aveam timp... Moldoviţa, Panciu, 3 ediţii de Zile Feroviare, o parte din liniile industriale din Bucureşti, poze undeva spre suta de mii se găsesc pe site-urile mele (cel puţin în domeniul transportului în comun din Bucureşti e acoperit fotografic absolut tot ce a circulat în Bucureşti între 2004 şi 2012, cu excepţia unor Citaro-uri, unde oricum sunt toate la fel). Regret că nu mai am timp să aduc la cunoştinţa publicului şi alte materiale documentate pe atunci, am o secţiune din Centură luată la picior, la fel şi alte linii industriale din Bucureşti, metroul, transportul local din mare parte din oraşele mari ale ţării, ba chiar şi din afară, o groază de materiale din 2009 până în prezent, pentru care sper să am timp cândva să le postez. Mai am şi o colecţie importantă de documente şi date tehnice, din care sper să fac cândva măcar o prezentare sumară la fiecare timp de vehicul (cam cum am făcut pe www.transport-in-comun.ro/trenuri la vagoanele de călători). Ca fapt divers, deşi numărul de vizitatori mi-a scăzut dramatic din 2012 (deşi asta e o tendinţă generală, oamenii stau toată ziua pe Facebook, nu pe site-uri şi forumuri), în continuare îmi plătesc găzduire pentru domeniu. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 29 Dec 2015, 12:47 | |
| Treaba e in felul urmator, toata lumea iese afara, face poze, face filmari, vine aici si pune o informatie, pune compuneri, pune pozele si filmuletele ce le face iar tu ai ajuns la 10.000 de postari prin comentarea postarilor altora, ca ce chestie? Ce beneficiu aduci ca zilnic comentezi cu ideile tale ce posteaza altii? Lasa domnule in pace lumea sa spuna ce are de spus, nu te mai gasii tu miezul sa comentezi orice, dar absolut orice tu comentezi. Nu ii face placere nimanui ca ii dai peste nas ca "sti tumai bine", nu sti, ca nu ai cum sa sti totul. Potoleste-te cu atatea comentarii, lasa lumea libera sa zica ce vrea.
Gata cu off topicul. |
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 30 Dec 2015, 08:41 | |
| - Dr2005 a scris:
- Trenul Timişoara - Reşiţa e pentru transportul personalului, dacă anulezi trenul ăla nu mai au ceferiştii cu ce să vină la muncă.
2-3-5 oameni? Pentru 2-3-5 oameni nici măcar duba nu pleacă de la capăt. Peste tot prin lume se adaptează traficul de sărbători, trenurile fără călători se anulează, pentru că produc pierdere.
Spre regretul vostru, grupa de Botoşani există pentru a avea depoul Suceava prestaţie la DA-uri. La câţi călători sunt, se putea uşor asigura transferul de la un AM900. Sint de acord ca de sarbatori anumite grupe si trenuri trebuie anulate, nu o sa aiba calatori si genereaza costuri inutile de personal, ba chiar unele vagoane ar putea fi folosite la suplimentari acolo unde chiar sint calatori. Grupa de Botosani e buna doar pentru a face fata 1766 la trafic, ma gindesc ca oricum daca s-ar scoate de la tren ar fi un personal din Suceava deci ar fi prestatie. Cea mai proasta situatie e aceea cu trenul Timisoara Nord-Resita Sud, pe vremuri erau trenuri pentru personal doar pentru cei din triaje si eventual pe centura Bucurestilor si a Ploiestilor, asadar de ce personalul CFR nu se descurca sa vina la munca precum ceilalti oameni ai muncii. E aiurea sa ai tren doar pentru ei, asta dovedeste ca trenurile sint prost puse implicit pentru restul populatiei de aceea nu au calatori si merg la autobuze. |
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 30 Dec 2015, 08:56 | |
| - dan tm a scris:
- Cea mai proasta situatie e aceea cu trenul Timisoara Nord-Resita Sud, pe vremuri erau trenuri pentru personal doar pentru cei din triaje si eventual pe centura Bucurestilor si a Ploiestilor, asadar de ce personalul CFR nu se descurca sa vina la munca precum ceilalti oameni ai muncii.
Nu se descurcă pentru că multe staţii, posturi, cantoane puse la mama cucului, unde nu au cu ce să ajungă. Există staţii care nici măcar acces rutier nu au (sau acesta se face pe o potecă sau drum forestier), au fost construite acolo din motive tehnice - încrucişări, vârf de pantă ş.a.. De exemplu, la P.Mac. R1 Buciumeni nu ai cum să ajungi decât cu trenul. În plus, s-au făcut tot felul de restructurări, disponibilizări, unii şi-au dat demisia, de s-a ajuns să se facă naveta zeci de km din lipsă de personal. De asemenea, drumul de acasă până la serviciu e considerat drum în interesul serviciului, prin urmare se poate călători gratuit cu trenul (călătoriile personale aşa-zis gratuite apar pe fluturaşul de salariu ca venituri în natură, fiind supuse impozitării, aprox. 33% în total, plus că se iau în calcul şi la venitul pe membru de familie, dacă ai făcut 2 drumuri Bucureşti - Satu Mare la vagon de dormit ai pierdut subvenţia la căldură, că apari cu venit mare). _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 30 Dec 2015, 09:14 | |
| Sa fim seriosi, nu se confirma ce spui tu macar pentru trenul in cauza.
Am vazut ceferisti din Birlad care mergeau la Iasi cu trenul 1667.
Pentru trenul Timisoara Nord -Resita Sud ce cantoane si ce gari mai sint pe parcurs? Cornutel Banat nu e izolata, Brebu parca mai e gara iar ezeris o o halta fara personal, restul e abandonat de CFR si distrus, CFR nu s-a gindit sa valorifice imensul patrimoniu imobiliar.
De fapt la ,,reorganizarea" CFR s-a desfiintat ceva structura la Caransebes.Aia fiind gugulani (daca intelegi)au facut si au dres si au fost mutati la Timisoara de aceea au si tren care opreste sa ii ia de acasa si sa ii aduca la Timisoara. Am scris undeva ca de aceea inca au comanda de personal la Caransebes care culmea face si trrenuri Timisoara -Bucuresti, Timisoara -Mangalia. Nu totul este exact cum se vede din birou.
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
| |
| | | | Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |