| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
+132get. Vale_ntin alliens neluadi bobi ciprian71 George CFR ets2oltromânia AeroX dan tm Luca tgv mariuscfrbucuresti c o r v i n TudorVD alex.barac.5 matei vulcan ovidiu.ghita.752 gvd Katalyn marius664 TonyCFR ALEXCFR mielutu zburator LanceR IonutChircu enstendhal bubu rizelgeorgel2004 Vlad Singeorzan Razvan Tudor cristy79 alex1987 florin29sv ORWO Hawkuletz spiderpc DPS ATM lifetec cristi_tgv 92Dragos adytm maris.constantin dexter23 Katalin4653 NicuS Spartan1948 didinul rich1974 @ndrey stefanb.steff revenge manuzisu allred Adisoft1991s Radu.B baiazid Andrey_tm Adirmvl Radu Tudor Kriszti219 Dr2005 Rarau popovici AndiCFR manuela eu mariuskl nenuandrei traian 040EC100 ana imfinity romaniaetc TonyGFR Nk11 nokia2010 The Legend kristi kkk cristyadaX Cosmin5 razvan - trenuri TVlad Hurricane mihaiuc Silver DUAL bondarel SULZERUL 0733 stefan_br laur 133 bostanescu gigel Teodor Luna IonutCFR2009 billy752-istu decward Vitosa AlexD membru inactiv alinutz23 Jhonyla alexandruh jionutz stinky cont dezactivat . Adrian78 Tomi13leu Caravelle_Zg ionutz72 user dezactivat... srazvi didi mureseanu_976 Nesebar bogdan srl Codrut1985 cortexedge mardaryroby Vlad marius_catalin84 Amiralul cristi CFR discoid21 KQQ cristi ar Ionutz alex.alexus.tm MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 tiberio myster2008 136 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11401 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 31 Dec 2016, 11:42 | |
| - Dr2005 a scris:
- Ce să fac dacă de la showroom am luat maşina cu doar 3 litri în rezervor şi singura benzinărie din zonă era LukOil? )
3 litri? ai avut noroc. eu am luat-o cu 300 ml cea mai buna benzina folosita-de la Agip |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18755 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24333 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 31 Dec 2016, 15:11 | |
| - LanceR a scris:
- Dr2005 a scris:
- Ce să fac dacă de la showroom am luat maşina cu doar 3 litri în rezervor şi singura benzinărie din zonă era LukOil? )
3 litri? ai avut noroc. eu am luat-o cu 300 ml cea mai buna benzina folosita-de la Agip Agil nu prea mai există în țară a fost cumpărat de Mol Până în 2005 știam că Mol aducea combustibilul de afară iar restul in Romania doar îl colorau diferit acum nu stiu cum e situația eu folosesc doar Mol |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11195 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 31 Dec 2016, 15:25 | |
| Mol Ungaria foloseste de la Lukoil il duce cu cazanele si acolo i baga aditiv. Si Rompetrol la fel face de cateva ori pe an ia de la Lukoil si i baga aditiv in depozite.
Tot de la Lukoil mai cumpara si Gazprom dar si Mol Romania. Reteta e aceeasi. |
|
| |
ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4751 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 05 Ian 2017, 18:59 | |
| Am umblat prin MERSUL TRENURILOR si pot sa constat ca stam destul de bine ca numar de trenuri pe liniile principale.Brasov - Bucuresti - Constanta/ Bucuresti - Cluj Napoca/ Bucuresti - Timisoara si Arad chiar si pe unele linii secundare, e drept si cu ajutorul operatorilor privati.Nu pot spune ca suntem conectati foarte bine ca in tarile din vest, dar in ansamblu e binisor spre bine cand ma refer la trenuri de noapte. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 19 Ian 2017, 12:14 | |
| De ceva vreme trenurile 1753/1755 se anunta ca circula in directia ............. Suceava-Botosani, trenul 1643 se anunta ca circula in directia Sighetu Marmatiei, un lucru foarte bun, nu stiu 1695 daca zice ca circula in directia Timisoara-Resita sau doar ca are grupa pentru Resita. |
|
| |
bobi
Numarul mesajelor : 733 Localizare : Iasi Reputatie : 4629 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 19 Ian 2017, 15:14 | |
| - Kapпaтй a scris:
- De ceva vreme trenurile 1753/1755 se anunta ca circula in directia ............. Suceava-Botosani, trenul 1643 se anunta ca circula in directia Sighetu Marmatiei, un lucru foarte bun, nu stiu 1695 daca zice ca circula in directia Timisoara-Resita sau doar ca are grupa pentru Resita.
Acest lucru trebuia facut demult.Era pe vremuri un tren ce pleca din Iasi in jurul orei 16 si se cupla la Pascani cu cel venit de la Suceava( returul era dimineata).In toate statiile era trecut ,,sec,, Bucuresti-Suceava/Suceava-Bucuresti, cand normal era sa fie Bucuresti-Suceava/Iasi si retur , pentru a sti tot calatorul despre ce este vorba.Macar bine ca au indreptat-o acum; sper sa-i si tina!!!! |
|
| |
neluadi
Numarul mesajelor : 369 Localizare : Timisoara Reputatie : 3517 Data de inscriere : 12/04/2016
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 20 Mar 2017, 17:51 | |
| Văd că IR 1742 este tot mai pus la punct la respectarea graficului său de circulație. Și, ca un efect neîntâmplător, reîncepe să aibă clienți la vagoanele clasă. La clasa 2-a binișor ocupat, la clasa 1-a satisfăcător - dar pe lung parcurs.
O bună veste este încercarea de revitalizare a vagoanelor Bar, fiind din nou făcute funcționale și deservite de personal. Ieri duminică IR 1621 avea Bar în compunere ca vagonul 3bis, pe toată distanța GDN-Făgăraș-Arad-Timișoara N. Altă atmosferă când faci peste 10 ore cu trenul și ai la dispoziție la mijlocul garniturii un vagon bar deschis și cu cele necesare. Un angajat a circulat de mai multe ori prin tot trenul cu gustări, dulciuri și băuturi și îndemnând călătorii să facă o vizită. Am urcat la Sinaia și am călătorit până la destinație, așa că timpul lung petrecut călătorind m-a convins încă o dată că este de dorit să utilizăm aceste vagoane din parc. Aduce un plus de civilizație, chiar dacă mersul lent al trenurilor noastre nu prea ne îndreaptă spre gândul de modernism. Dar măcar decent să călătorim, dacă nu se poate mai repede. Mai încet se poate, ne-am convins. |
|
| |
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5870 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 29 Mar 2017, 06:58 | |
| |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6988 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 23 Mai 2017, 23:05 | |
| Un lucru bun a fost că astăzi, cât am stat la InfraTrans, am auzit de cel puțin 5 ori anunțuri privind trenurile sezoniere ce vor lega Bucureștiul de Sofia, Thessaloniki și Istanbul. Se face reclamă și promovare masivă acestora ceea ce e un lucru bun.
|
|
| |
cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5870 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 23 Mai 2017, 23:21 | |
| Sunt peste tot, si pe biletele de tren si pe site-ul CFR Călători, s-a spus si în.presa de ele. Au fost anunțate cu o lună înainte să intre în circulație, nu ca anul trecut când s-a anunțat trenul de Salonic cu câteva zile înainte să înceapă și până a aflat lumea de el deja trecuse vara si nu mai circula....
Colegii la muncă știau de el fără să le zic eu nimic, m-au întrebat de mers si tarife, chiar erau interesați. Oricum ideea e ca lumea știe de ele deja, nu ca anul trecut. Sa vedem cat succes vor avea. Trenul de Salonic posibil să îl încerc și eu, să văd dacă timpul îmi permite, chiar mă tentează... |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8302 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 24 Mai 2017, 01:38 | |
| Mda, pacat ca nu mai e balkan pass, era mai ieftin de circulat cu el. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11195 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 01 Iun 2017, 16:23 | |
| Ca sa nu mai zica haterii ca doar vorbim de rau operatorul de stat vad ca IR 1755 asteapta pe IR 73-2 : Pe 26/27 IR 1755 a plecat la 23:50, in 28/29 la 23:59, in 29/30 la 00:02 iar azi noapte la 23:45 desi CFR Calatori are ditamai anuntul pe site-ul oficial ca nu garanteaza legatura de la 73-2 la 1755. Oricum 1755 daca nu ar fi restricti ar recupera mult pana la Suceava si nu are la randul lui alte legaturi. Din Bacau spre Piatra Neamt e la 04:10 iar urmatorul la 05:25. Mai merita din cand in cand cate o bere si CFR Calatori pentru putinele lucruri bune care le face |
|
| |
cristy79
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 16 Iun 2017, 21:27 | |
| Bila mare alba pentru trenul IR 1922 pe care l-am folosit mai mult nevoit intrucat intarziasem cam mult in Eforie Nord saptamana trecuta si am zis sa risc sa vedem care e treaba cu acest tren la inceput de sezon... la ora aia nu prea mai aveam cu ce ma intoarce in Bucuresti.
Deci: am platit frumos cu cardul la casa din Gara Eforie Nord, o doamna foarta draguta acolo si in curand a aparut si trenul format din 3 etajate - cred ca printre cele mai curate etajate pe care le-am vazut in viata mea. Totul era tzipla, prize si AC perfect functionale, scaune curate luna (desi evident incomode asa cum le stim cu totii). In plus, nasul a reglat lumina la jumatate asa incat am reusit cred prima oara in viata sa atipesc in etajat - eram si foarte obosit, dar parca nu am simtit cand am ajuns in Bucuresti. A foat perfect cu lumina aceea difuza. Liniste, multi turisti straini - chinezi, germani. Trenul era aproape plin si au ramas destui in el sa mearga mai departe de Bucuresti. In fata mea la Eforie o doamna in varsta a cumparat bilet pana la Sibiu.
Pentru 30 de lei pret intreg a fost o calatorie neasteptat de placuta. Are si putine opriri, a gonit cu 120 de km/h pe o mare distanta si a ajuns timpuriu -5 minute in Nord. Se vedea ca totul stralucea de curatenie - cel putin la inceput de sezon. Nu stiu cum va arata peste o luna, acum insa era chiar super curat. |
|
| |
lifetec
Numarul mesajelor : 329 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4737 Data de inscriere : 01/11/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 19 Iun 2017, 10:31 | |
| - cristy79 a scris:
- Bila mare alba pentru trenul IR 1922 pe care l-am folosit mai mult nevoit intrucat intarziasem cam mult in Eforie Nord saptamana trecuta si am zis sa risc sa vedem care e treaba cu acest tren la inceput de sezon... la ora aia nu prea mai aveam cu ce ma intoarce in Bucuresti.
Deci: am platit frumos cu cardul la casa din Gara Eforie Nord, o doamna foarta draguta acolo si in curand a aparut si trenul format din 3 etajate - cred ca printre cele mai curate etajate pe care le-am vazut in viata mea. Totul era tzipla, prize si AC perfect functionale, scaune curate luna (desi evident incomode asa cum le stim cu totii). In plus, nasul a reglat lumina la jumatate asa incat am reusit cred prima oara in viata sa atipesc in etajat - eram si foarte obosit, dar parca nu am simtit cand am ajuns in Bucuresti. A foat perfect cu lumina aceea difuza. Liniste, multi turisti straini - chinezi, germani. Trenul era aproape plin si au ramas destui in el sa mearga mai departe de Bucuresti. In fata mea la Eforie o doamna in varsta a cumparat bilet pana la Sibiu.
Pentru 30 de lei pret intreg a fost o calatorie neasteptat de placuta. Are si putine opriri, a gonit cu 120 de km/h pe o mare distanta si a ajuns timpuriu -5 minute in Nord. Se vedea ca totul stralucea de curatenie - cel putin la inceput de sezon. Nu stiu cum va arata peste o luna, acum insa era chiar super curat. Eu m-am intors duminica trecuta (11 iunie) cu acest 1922. Vagonul in care am avut loc un dezastru. Fara prize, AC-ul nu racea in salon, budele infecte si fara lumina, basca s-a umplut de apa vagonul de la nush ce rezervor. |
|
| |
ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4751 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 03 Iul 2017, 14:29 | |
| IR.1944/1945 are in compunere vagon de dormit 70-91.Un lucru bun tinand cont ca ruta este parcursa in aproape 20 de ore. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
| |
|
| |
| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|