Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!

In jos 
+132
get.
Vale_ntin
alliens
neluadi
bobi
ciprian71
George CFR
ets2oltromânia
AeroX
dan tm
Luca tgv
mariuscfrbucuresti
c o r v i n
TudorVD
alex.barac.5
matei vulcan
ovidiu.ghita.752
gvd
Katalyn
marius664
TonyCFR
ALEXCFR
mielutu zburator
LanceR
IonutChircu
enstendhal
bubu
rizelgeorgel2004
Vlad Singeorzan
Razvan Tudor
cristy79
alex1987
florin29sv
ORWO
Hawkuletz
spiderpc
DPS
ATM
lifetec
cristi_tgv
92Dragos
adytm
maris.constantin
dexter23
Katalin4653
NicuS
Spartan1948
didinul
rich1974
@ndrey
stefanb.steff
revenge
manuzisu
allred
Adisoft1991s
Radu.B
baiazid
Andrey_tm
Adirmvl
Radu Tudor
Kriszti219
Dr2005
Rarau
popovici
AndiCFR
manuela
eu
mariuskl
nenuandrei
traian
040EC100
ana imfinity
romaniaetc
TonyGFR
Nk11
nokia2010
The Legend
kristi kkk
cristyadaX
Cosmin5
razvan - trenuri
TVlad
Hurricane
mihaiuc
Silver
DUAL
bondarel
SULZERUL 0733
stefan_br
laur 133
bostanescu gigel
Teodor
Luna
IonutCFR2009
billy752-istu
decward
Vitosa
AlexD
membru inactiv
alinutz23
Jhonyla
alexandruh
jionutz
stinky
cont dezactivat .
Adrian78
Tomi13leu
Caravelle_Zg
ionutz72
user dezactivat...
srazvi
didi
mureseanu_976
Nesebar
bogdan srl
Codrut1985
cortexedge
mardaryroby
Vlad
marius_catalin84
Amiralul
cristi CFR
discoid21
KQQ
cristi ar
Ionutz
alex.alexus.tm
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
tiberio
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 65 ... 71  Urmatorul
AutorMesaj
LanceR
V.I.P Member
V.I.P Member
LanceR

Numarul mesajelor : 6378
Varsta : 57
Localizare : NordulBucurestiului
Reputatie : 11401
Data de inscriere : 17/02/2011

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeSam 31 Dec 2016, 11:42

Dr2005 a scris:
Ce să fac dacă de la showroom am luat maşina cu doar 3 litri în rezervor şi singura benzinărie din zonă era LukOil? Smile)

3 litri? ai avut noroc. eu am luat-o cu 300 ml
cea mai buna benzina folosita-de la Agip
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18755
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24333
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeSam 31 Dec 2016, 15:11

LanceR a scris:
Dr2005 a scris:
Ce să fac dacă de la showroom am luat maşina cu doar 3 litri în rezervor şi singura benzinărie din zonă era LukOil? Smile)

3 litri? ai avut noroc. eu am luat-o cu 300 ml
cea mai buna benzina folosita-de la Agip

Agil nu prea mai există în țară a fost cumpărat de Mol
Până în 2005 știam că Mol aducea combustibilul de afară iar restul in Romania doar îl colorau diferit acum nu stiu cum e situația eu folosesc doar Mol
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11195
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeSam 31 Dec 2016, 15:25

Mol Ungaria foloseste de la Lukoil il duce cu cazanele si acolo i baga aditiv. Si Rompetrol la fel face de cateva ori pe an ia de la Lukoil si i baga aditiv in depozite.

Tot de la Lukoil mai cumpara si Gazprom dar si Mol Romania. Reteta e aceeasi.
Sus In jos
ciprian71

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4751
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2017, 18:59

Am umblat prin MERSUL TRENURILOR si pot sa constat ca stam destul de bine ca numar de trenuri pe liniile principale.Brasov - Bucuresti - Constanta/ Bucuresti - Cluj Napoca/ Bucuresti - Timisoara si Arad chiar si pe unele linii secundare, e drept si cu ajutorul operatorilor privati.Nu pot spune ca suntem conectati foarte bine ca in tarile din vest, dar in ansamblu e binisor spre bine cand ma refer la trenuri de noapte.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2017, 12:14

De ceva vreme trenurile 1753/1755 se anunta ca circula in directia ............. Suceava-Botosani, trenul 1643 se anunta ca circula in directia Sighetu Marmatiei, un lucru foarte bun, nu stiu 1695 daca zice ca circula in directia Timisoara-Resita sau doar ca are grupa pentru Resita.

bobi

Numarul mesajelor : 733
Localizare : Iasi
Reputatie : 4629
Data de inscriere : 06/05/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 19 Ian 2017, 15:14

Kapпaтй a scris:
De ceva vreme trenurile 1753/1755 se anunta ca circula in directia ............. Suceava-Botosani, trenul 1643 se anunta ca circula in directia Sighetu Marmatiei, un lucru foarte bun, nu stiu 1695 daca zice ca circula in directia Timisoara-Resita sau doar ca are grupa pentru Resita.

Acest lucru trebuia facut demult.Era pe vremuri un tren ce pleca din Iasi in jurul orei 16 si se cupla la Pascani cu cel venit de la Suceava( returul era dimineata).In toate statiile era trecut ,,sec,, Bucuresti-Suceava/Suceava-Bucuresti, cand normal era sa fie Bucuresti-Suceava/Iasi si retur , pentru a sti tot calatorul despre ce este vorba.Macar bine ca au indreptat-o acum; sper sa-i si tina!!!!
Sus In jos
neluadi

neluadi

Numarul mesajelor : 369
Localizare : Timisoara
Reputatie : 3517
Data de inscriere : 12/04/2016

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeLun 20 Mar 2017, 17:51

Văd că IR 1742 este tot mai pus la punct la respectarea graficului său de circulație. Și, ca un efect neîntâmplător, reîncepe să aibă clienți la vagoanele clasă. La clasa 2-a binișor ocupat, la clasa 1-a satisfăcător - dar pe lung parcurs.

O bună veste este încercarea de revitalizare a vagoanelor Bar, fiind din nou făcute funcționale și deservite de personal.
Ieri duminică IR 1621 avea Bar în compunere ca vagonul 3bis, pe toată distanța GDN-Făgăraș-Arad-Timișoara N. Altă atmosferă când faci peste 10 ore cu trenul și ai la dispoziție la mijlocul garniturii un vagon bar deschis și cu cele necesare.
Un angajat a circulat de mai multe ori prin tot trenul cu gustări, dulciuri și băuturi și îndemnând călătorii să facă o vizită. Am urcat la Sinaia și am călătorit până la destinație, așa că timpul lung petrecut călătorind m-a convins încă o dată că este de dorit să utilizăm aceste vagoane din parc.
Aduce un plus de civilizație, chiar dacă mersul lent al trenurilor noastre nu prea ne îndreaptă spre gândul de modernism.
Dar măcar decent să călătorim, dacă nu se poate mai repede. Mai încet se poate, ne-am convins.
Sus In jos
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5870
Data de inscriere : 27/02/2013

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeMier 29 Mar 2017, 06:58

CFR Călători a luat măsuri pentru degrevarea trenului IR 1897 București-Pitesti-Craiova în zilele de vineri la plecare din Capitală. 
Astfel vinerea seara grupa de Târgoviște pleacă separat la 17.34 ca tr IR 12897 compusă din AM Desiro iar tr IR 1897 pleacă la 17.30 compus din 3 etajate numai bune pt afluxul de studenți cu gratuități. 

De asemenea duminica IR 1891/4 are rama TE Acvila (+ eventual 2*20-49 suplimentare) iarăși perfecte pt studenți Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 1f642Smile
Trebuia facut ceva, deja trenurile care pleaca vineri seara din Capitala pe 901 erau crima si pedeapsa de cand cu tarifele Regio, acum de cand cu mocangeala situatia devenise si mai grava, 
Deci, o bila alba pentru CFR Calatori. 
Smile 
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6988
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeMar 23 Mai 2017, 23:05

Un lucru bun a fost că astăzi, cât am stat la InfraTrans, am auzit de cel puțin 5 ori anunțuri privind trenurile sezoniere ce vor lega Bucureștiul de Sofia, Thessaloniki și Istanbul. Se face reclamă și promovare masivă acestora ceea ce e un lucru bun.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeMar 23 Mai 2017, 23:21

Sunt peste tot, si pe biletele de tren si pe site-ul CFR Călători, s-a spus si în.presa de ele. Au fost anunțate cu o lună înainte să intre în circulație, nu ca anul trecut când s-a anunțat trenul de Salonic cu câteva zile înainte să înceapă și până a aflat lumea de el deja trecuse vara si nu mai circula....

Colegii la muncă știau de el fără să le zic eu nimic, m-au întrebat de mers si tarife, chiar erau interesați. Oricum ideea e ca lumea știe de ele deja, nu ca anul trecut. Sa vedem cat succes vor avea. Trenul de Salonic posibil să îl încerc și eu, să văd dacă timpul îmi permite, chiar mă tentează...
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8302
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeMier 24 Mai 2017, 01:38

Mda, pacat ca nu mai e balkan pass, era mai ieftin de circulat cu el.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11195
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeJoi 01 Iun 2017, 16:23

Ca sa nu mai zica haterii ca doar vorbim de rau operatorul de stat vad ca IR 1755 asteapta pe IR 73-2 :

Pe 26/27 IR 1755 a plecat la 23:50, in 28/29 la 23:59, in 29/30 la 00:02 iar azi noapte la 23:45 desi CFR Calatori are ditamai anuntul pe site-ul oficial ca nu garanteaza legatura de la 73-2 la 1755. Oricum 1755 daca nu ar fi restricti ar recupera mult pana la Suceava si nu are la randul lui alte legaturi. Din Bacau spre Piatra Neamt e la 04:10 iar urmatorul la 05:25.

Mai merita din cand in cand cate o bere si CFR Calatori pentru putinele lucruri bune care le face abere
Sus In jos
cristy79

cristy79

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeVin 16 Iun 2017, 21:27

Bila mare alba pentru trenul IR 1922 pe care l-am folosit mai mult nevoit intrucat intarziasem cam mult in Eforie Nord saptamana trecuta si am zis sa risc sa vedem care e treaba cu acest tren la inceput de sezon... la ora aia nu prea mai aveam cu ce ma intoarce in Bucuresti. 

Deci: am platit frumos cu cardul la casa din Gara Eforie Nord, o doamna foarta draguta acolo si in curand a aparut si trenul format din 3 etajate - cred ca printre cele mai curate etajate pe care le-am vazut in viata mea. Totul era tzipla, prize si AC perfect functionale, scaune curate luna (desi evident incomode asa cum le stim cu totii). In plus, nasul a reglat lumina la jumatate asa incat am reusit cred prima oara in viata sa atipesc in etajat - eram si foarte obosit, dar parca nu am simtit cand am ajuns in Bucuresti. A foat perfect cu lumina aceea difuza. Liniste, multi turisti straini - chinezi, germani. Trenul era aproape plin si au ramas destui in el sa mearga mai departe de Bucuresti. In fata mea la Eforie o doamna in varsta a cumparat bilet pana la Sibiu. 

Pentru 30 de lei pret intreg a fost o calatorie neasteptat de placuta. Are si putine opriri, a gonit cu 120 de km/h pe o mare distanta si a ajuns timpuriu -5 minute in Nord. Se vedea ca totul stralucea de curatenie - cel putin la inceput de sezon. Nu stiu cum va arata peste o luna, acum insa era chiar super curat.
Sus In jos
lifetec

Numarul mesajelor : 329
Reputatie : 4737
Data de inscriere : 01/11/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeLun 19 Iun 2017, 10:31

cristy79 a scris:
Bila mare alba pentru trenul IR 1922 pe care l-am folosit mai mult nevoit intrucat intarziasem cam mult in Eforie Nord saptamana trecuta si am zis sa risc sa vedem care e treaba cu acest tren la inceput de sezon... la ora aia nu prea mai aveam cu ce ma intoarce in Bucuresti. 

Deci: am platit frumos cu cardul la casa din Gara Eforie Nord, o doamna foarta draguta acolo si in curand a aparut si trenul format din 3 etajate - cred ca printre cele mai curate etajate pe care le-am vazut in viata mea. Totul era tzipla, prize si AC perfect functionale, scaune curate luna (desi evident incomode asa cum le stim cu totii). In plus, nasul a reglat lumina la jumatate asa incat am reusit cred prima oara in viata sa atipesc in etajat - eram si foarte obosit, dar parca nu am simtit cand am ajuns in Bucuresti. A foat perfect cu lumina aceea difuza. Liniste, multi turisti straini - chinezi, germani. Trenul era aproape plin si au ramas destui in el sa mearga mai departe de Bucuresti. In fata mea la Eforie o doamna in varsta a cumparat bilet pana la Sibiu. 

Pentru 30 de lei pret intreg a fost o calatorie neasteptat de placuta. Are si putine opriri, a gonit cu 120 de km/h pe o mare distanta si a ajuns timpuriu -5 minute in Nord. Se vedea ca totul stralucea de curatenie - cel putin la inceput de sezon. Nu stiu cum va arata peste o luna, acum insa era chiar super curat.

Eu m-am intors duminica trecuta (11 iunie) cu acest 1922. Vagonul in care am avut loc un dezastru. Fara prize, AC-ul nu racea in salon, budele infecte si fara lumina, basca s-a umplut de apa vagonul de la nush ce rezervor.
Sus In jos
ciprian71

Numarul mesajelor : 1682
Varsta : 53
Localizare : BUCURESTI
Reputatie : 4751
Data de inscriere : 19/07/2016

MesajSubiect: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitimeLun 03 Iul 2017, 14:29

IR.1944/1945 are in compunere vagon de dormit 70-91.Un lucru bun tinand cont ca ruta este parcursa in aproape 20 de ore.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 59 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
Sus 
Pagina 59 din 71Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 65 ... 71  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: