|
| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
+132get. Vale_ntin alliens neluadi bobi ciprian71 George CFR ets2oltromânia AeroX dan tm Luca tgv mariuscfrbucuresti c o r v i n TudorVD alex.barac.5 matei vulcan ovidiu.ghita.752 gvd Katalyn marius664 TonyCFR ALEXCFR mielutu zburator LanceR IonutChircu enstendhal bubu rizelgeorgel2004 Vlad Singeorzan Razvan Tudor cristy79 alex1987 florin29sv ORWO Hawkuletz spiderpc DPS ATM lifetec cristi_tgv 92Dragos adytm maris.constantin dexter23 Katalin4653 NicuS Spartan1948 didinul rich1974 @ndrey stefanb.steff revenge manuzisu allred Adisoft1991s Radu.B baiazid Andrey_tm Adirmvl Radu Tudor Kriszti219 Dr2005 Rarau popovici AndiCFR manuela eu mariuskl nenuandrei traian 040EC100 ana imfinity romaniaetc TonyGFR Nk11 nokia2010 The Legend kristi kkk cristyadaX Cosmin5 razvan - trenuri TVlad Hurricane mihaiuc Silver DUAL bondarel SULZERUL 0733 stefan_br laur 133 bostanescu gigel Teodor Luna IonutCFR2009 billy752-istu decward Vitosa AlexD membru inactiv alinutz23 Jhonyla alexandruh jionutz stinky cont dezactivat . Adrian78 Tomi13leu Caravelle_Zg ionutz72 user dezactivat... srazvi didi mureseanu_976 Nesebar bogdan srl Codrut1985 cortexedge mardaryroby Vlad marius_catalin84 Amiralul cristi CFR discoid21 KQQ cristi ar Ionutz alex.alexus.tm MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 tiberio myster2008 136 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
KQQ
Numarul mesajelor : 391 Reputatie : 6055 Data de inscriere : 21/06/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 31 Dec 2013, 00:07 | |
| Scoaterea "58"-urilor de pe relaţia Cluj-Teiuş pare a fi de durată. Surse neoficiale din interior susţin că: -ar fi fost un scandal legat de faptul că azbestul care constituie izolaţia ar fi cancerigen; treaba asta o auzisem despre vagoanele cuşetă aduse odată cu RIO-urile -Braşovul nu le mai trimite pe Cluj
Repet! Spusele aparţin acelei surse din interior neoficiale. În plus, "58"-urile mai au două probleme care, conform spuselor unor utilizatori, sunt foarte neplăcute pentru pasageri: arcurile lamelare - care te cam zgâlţâie - şi imposibilitatea de a trece dintr-un vagon în altul; dacă e aşa, locul lor e pe rute periurbane (cuvântul "suburban" are tentă peiorativă, de aceea consider mai potrivit "periurban")
Un lucru pe care nu ştiu cum să-l consider. Bun? Rău? Astăzi Regio-ul 3088 a fost tractat de Delfinul 054 şi a constat din: 21-47 19-47 21-47 |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 31 Dec 2013, 00:30 | |
| Junghiurile Teiusului trebuiesc casate .. Sunt curios cum de a facut 054 trenul.. |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8094 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 31 Dec 2013, 01:37 | |
| E dat peste cap programul mecanicilor de Brasov. Ei sunt obligati acum sa faca Brasov - Teius, Teius - Cluj si retur pe bucati (cu odihna de rigoare intre curse) pentru a nu-si pierde autorizarile pe Cluj. Si probabil prin programul lor se returneaza si masinile care raman la Cluj si nu au tren de rang superior pentru a se intoarce la Brasov. |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11657 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 31 Dec 2013, 12:35 | |
| Astăzi a fost supracontrol pe 2031 și 1531. |
| | | AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8758 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mar 31 Dec 2013, 13:48 | |
| Programul masinilor de Brasov e asa: IC347 Brasov-Bucuresti apoi 1745 Bucuresti-Cluj apoi 3088 Cluj-Teius apoi 3083 Teius-Cluj si dupaia 1746 Cluj-Bucuresti. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 24 Ian 2014, 18:42 | |
| Iata cum se vine de la munte cu R 3008. Pauza de 10 minute la Campina pentru a ne depasi IR 1746 si IR 1589 si pentru o noua aprovizionare cu bere. free photo hosting screen shot pc 36-16 numai a vagon de Regio nu arata. Bergenbier luat din tren cu 6 lei/doza sau 2 doze la 10 lei si Ciucas luat din gara Campina cu 2,70 lei. Tipul care e cu cosuletul de cel putin 2 ani de zile pe R 3008 coboara aproape in fiecare seara din 3008 la PL.Vest si urca inapoi spre munte cu IR 1741. Ultima comanda o facuse pe la Breaza apoi a stat cuminte pana la Ploiesti ca nu mai avea ce sa vinda, plecase cu cosuletele spre ultimul vagon si cand s-a intors erau aproape goale. In poza de mai jos nu au intrat si 2 sticle de vin si 3 doze de bere consumate de subsemnatul. image hosting websites Berea era rece cu toate ca preferata multora nu este Bergenbier din lipsa de altceva merge si aia. Caldura, liniste si armonie la 36-16 pe R 3008 nu tigani nu tarani nu blatisti nu specimene sau cocalari, calatori pe net de pe laptop sau tablete alti jucau carti totul exact ca la carte, nu alta era situatia daca eram pe un Regio de pe Titu-Bucuresti sau Videle-Bucuresti unde 100% gaseai mirosuri de vodca, tuica, coji de seminte pe jos, discuti aprinse, blatisti si fum de tigara. Stau si ma intreb cateodata de ce de cel putin 5 ani ai de zile nu am norocul sa prind macar odata supracontrol pe trenurile Regio de pe Ploiesti-Brasov si retur, pai la ce sa vina aia la un tren de 400-500 de persoane cand numai 9-10 insi merg fara bilet si aia 2 maxim 3 stati, la ce sa vina cand, calatori urca din halte, vine nasul si intreaba civilizat cine s-a mai urcat, calatorul il opreste pe nas ii spune Nistoresti-Bucuresti ii da bilet la pret de casa si toata lumea e multumita. Trenul a fost duminica compus din 21-80 si 6 etajate toti calatori avand locuri, foarte multi din ei turisti de o zi si foarte multi tineri, elevi si stundeti. O mare bila alba ptr cei de la CFR care se ocupa de compunerile trenurilor ca nu isi mai bate joc de turisti in week-end cum era in vara duminica 600 de insi pe 360-480 locuri. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13105 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 24 Ian 2014, 19:07 | |
| Am stat la povesti cu un nas prin Dej, parca, si imi zicea ca a fost de serviciu si pe IR-urile de Bucuresti. Si zicea "in partea aia nu mi-a placut deloc." O fi si din cauza asta. :roll: Stii ce e frumos la astia de pe rutele de care zici? Ca stau fiecare cu PET-u' in bot, luat din gara, deci mai scump, dar cand vine nasu' sa controleze biletele o dau pe "n-am avut, sefule, bani de bilet". Si ce le cere nasu' atunci? "Hai, dati si voi de o bere, doua." Inca ceva: jeg se poate face si daca am o cola sau chiar si apa, nu doar daca scap doza de bere pe jos. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 24 Ian 2014, 19:16 | |
| La noi a fost liniste frumos, am dat o tura prin tren sa vad cat e de aglomerat cum am spus si mai sus trenul era plins de turisti de o zi si foarte mult tineret, care pe telefoane care pe tablete sau laptopuri care citind o carte sau pentru examene a fost frumos, mai in spate erau niste tineri veniti de pe munte cantau la chitara melodii de a lui Vama Veche, era full pe langa el toti concentrati asupra chitaristului, a fost exact cum trebuie sa fie pe un Regio in Romania. Biciclisti, fete frumoase, turisti, studenti in schimb pe cotetul de pe Urziceni sa va zica Andi ce specimene erau si ce mirosuri a trebuit sa induram de la Corlatesti la Ploiesti Sud in 15 decembrie cand am scos aparatele sa ne uitam la ppoze se uitau toti din cotet la noi ca la bombe iar nasul speriat ca de unde ne-am urcat ca nu ne vazuse, cand i-am aratat biletele nu-i venea sa creada Corlatesti-Ploiesti.Sud, pai stau si ma gandesc ca intr-o zi daca ma imbrac la 4 ace, negru sau albastru si iau o mapa sau o agenda cu CFR Calatori ( pana in 2011 am avut in fiecare an agende de la CFR Calatori ) se sperie aia de pe Urziceni ma confunda cu supracontrolul.
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18754 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24332 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 25 Ian 2014, 09:53 | |
| - adirmvl a scris:
- Am stat la povesti cu un nas prin Dej, parca, si imi zicea ca a fost de serviciu si pe IR-urile de Bucuresti. Si zicea "in partea aia nu mi-a placut deloc." O fi si din cauza asta. :roll:
Stii ce e frumos la astia de pe rutele de care zici? Ca stau fiecare cu PET-u' in bot, luat din gara, deci mai scump, dar cand vine nasu' sa controleze biletele o dau pe "n-am avut, sefule, bani de bilet". Si ce le cere nasu' atunci? "Hai, dati si voi de o bere, doua."
Inca ceva: jeg se poate face si daca am o cola sau chiar si apa, nu doar daca scap doza de bere pe jos. La 1824 acum vreo 3/4 ani s-a urcat un terchea berchea si-a luat bere la doza cu 6 lei a bauto si cand a venit nasul ca nu are nici un leu sa moara mama |
| | | Hawkuletz
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4494 Data de inscriere : 27/08/2012
| Subiect: Agentiile de voiaj CFR - o surpriza placuta Mar 11 Feb 2014, 20:35 | |
| De fiecare data sunt placut surprins de amabilitatea personalului de la agentiile de voiaj CFR. Poate am fost eu norocos, dar si atunci cand am facut o calatorie in circuit in tara (adica trafic intern), si de fiecare data cand am avut de luat bilete in trafic international doamnele de la agentie au fost extraordinar de amabile si binevoitoare. Cel mai recent exemplu: am fost sa cumpar abonament Interrail si am putut discuta pe indelete cu doamna de la ghiseu care m-a sfatuit cum sa stabilesc legaturile. Cat imi strangeam toate biletele a ajuns un alt domn care dorea un bilet Timisoara - Viena; i-a explicat cu rabdare si amabilitate toate variantele (fie cu schimbare la Budapesta, fie poate prefera direct de la Arad, dar asta inseamna sa se urce in tren la 1 noaptea), i-a spus ca ii poate da factura daca are nevoie sa deconteze, etc.
Mai departe, din cauze tehnice rezervarea la vagonul de dormit pentru Budapesta-Bucuresti nu a putut fi facuta atunci cand am cumparat si Interrail-ul (se va lucra in Ungaria la linie si erau blocate diagramele de catre MAV); m-a avertizat ca vom avea cel putin o ora intarziere pentru ca trenul va circula pe ruta ocolitoare si ca ma va anunta telefonic atunci cand va putea face rezervarile. Desigur ca, odata ce diagramele au fost disponibile, m-a sunat si am rezolvat si aceasta problema. In plus, intrucat o parte din calatorie va fi facuta cu TGV la care conditiile de rezervare pentru Interrail sunt destul de draconice (numar de locuri limitat pentru posesorii de Interrail; odata epuizate trebuie platit bilet intreg) m-a ajutat sa gasesc combinatia potrivita de trenuri la care inca mai erau locuri disponibile pentru Interrail asa incat sa nu raman nici prin cine-stie-ce coclauri si sa nu fiu nici nevoit sa platesc bilet separat pentru TGV.
Uite ca sunt oameni in CFR care stiu si cum sa-si faca meseria, si cum sa trateze clientul. Acesti oameni nu sunt in lumina reflectoarelor, nu ajung subiect de stiri senzationale, dar sunt intotdeauna la vedere in viata de zi cu zi, aduc o contributie insemnata la imaginea CFR-ului, la felul in care este perceput si preferat de clienti (existenti sau potentiali). Este interesant sa vezi reactiile oamenilor cand le povestesti despre "aventura cumparii biletelor pentru Romania-din-tren sau pentru Europa-din-tren" - cum unii dintre ei incep sa se gandeasca mai serios la alternativa unei calatorii cu trenul, in loc sa plece cu masina, pentru ca "nu stiau ca si la noi se poate". Iar prima batalie in castigarea acestor potentiali clienti se da la casele de bilete si la agentiile de voiaj. Felul in care esti tratat acolo este crucial pentru alegerea trenului ca mijloc de transport.
In concluzie, felicitarile mele! Sefilor din CFR, pastrati acesti oameni cat mai mult, si faceti din comportamentul lor un standard de calitate pentru tot personalul. |
| | | ORWO
Numarul mesajelor : 105 Reputatie : 4847 Data de inscriere : 29/11/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 14 Feb 2014, 21:24 | |
| Am si eu experienta placuta cu nasii de tren si supra control. Saptamana trecuta am plecat de la Bucuresti spre Rosiori,bineinteles,cu Regio. Am urcat de la halta Carpati. La Gradinari urca supra controlul,si vine la mine. Le-am spus ca am urcat de la Carpati si ca merg la Rosiori. ''Civilul'' mi-a taiat bilet pe Gradinari-Videle si am platit vreo 8 lei cred,aproximativ jumate daca cumparam bilet din Basarab. Oamenii au fost foarte politicosi si cu ceilalti oameni,numai ca un calator a inceput sa se certe cu ei,ca nu are bilet,si ca nu vrea sa plateasca nimic,pentru ca nu avea loc pe scaun ) |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6909 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 14 Feb 2014, 22:35 | |
| Din pacate situatia e de asa natura ca, in momentul in care intalnim un comportament normal al CFRistilor, trebuie sa-l catalogam drept un lucru pozitiv... . |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18754 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24332 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 17 Feb 2014, 15:53 | |
| Un lucru pozitiv de o luna de zile organele TF patruleaza pe trenuri la 1822 s-au urcat si de la Petrosani si de la Tg Jiu si la 1837 s-au urcat de la Deva si de la Alba Iulia |
| | | florin29sv
Numarul mesajelor : 102 Reputatie : 4430 Data de inscriere : 28/01/2013
| Subiect: Mai putini blatisti in Moldova Vin 14 Mar 2014, 22:13 | |
| Pe trenurile Regio de la Suceava spre Pascani, Iasi sau Bacău am observat că e o regulă să fie supra control şi cam toate lumea are bilete. la fel am constatat si la Botosani unde, la trenul spre Bucuresti, se verifica toate legitimatiile la plecarea din gara. Se mai misca lucrurile........bravo CFR |
| | | alex1987
Numarul mesajelor : 283 Reputatie : 4852 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 15 Mar 2014, 18:20 | |
| Am luat un bilet online joi iar vineri am primit mail ca s-a schimbat compunerea trenului si locul 52 nu mai exista in vag 3 asa ca imi dau locul 42.poanta e ca a existat si locul 52 si locul 42.trenul a fost 1745 astazi vag 84-83 daca nu gresesc...cu loc pt pers cu handicap si wc in mijlocul vagonului, la care s-a mai spart si o conducta ,nasii fiind operativi. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
| |
| | | | Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |