| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
+132get. Vale_ntin alliens neluadi bobi ciprian71 George CFR ets2oltromânia AeroX dan tm Luca tgv mariuscfrbucuresti c o r v i n TudorVD alex.barac.5 matei vulcan ovidiu.ghita.752 gvd Katalyn marius664 TonyCFR ALEXCFR mielutu zburator LanceR IonutChircu enstendhal bubu rizelgeorgel2004 Vlad Singeorzan Razvan Tudor cristy79 alex1987 florin29sv ORWO Hawkuletz spiderpc DPS ATM lifetec cristi_tgv 92Dragos adytm maris.constantin dexter23 Katalin4653 NicuS Spartan1948 didinul rich1974 @ndrey stefanb.steff revenge manuzisu allred Adisoft1991s Radu.B baiazid Andrey_tm Adirmvl Radu Tudor Kriszti219 Dr2005 Rarau popovici AndiCFR manuela eu mariuskl nenuandrei traian 040EC100 ana imfinity romaniaetc TonyGFR Nk11 nokia2010 The Legend kristi kkk cristyadaX Cosmin5 razvan - trenuri TVlad Hurricane mihaiuc Silver DUAL bondarel SULZERUL 0733 stefan_br laur 133 bostanescu gigel Teodor Luna IonutCFR2009 billy752-istu decward Vitosa AlexD membru inactiv alinutz23 Jhonyla alexandruh jionutz stinky cont dezactivat . Adrian78 Tomi13leu Caravelle_Zg ionutz72 user dezactivat... srazvi didi mureseanu_976 Nesebar bogdan srl Codrut1985 cortexedge mardaryroby Vlad marius_catalin84 Amiralul cristi CFR discoid21 KQQ cristi ar Ionutz alex.alexus.tm MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 tiberio myster2008 136 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 01 Iun 2012, 00:39 | |
| - popovici a scris:
- karpaty a scris:
- Reducerea dus-intors nu se cumuleaza cu alte reduceri doar cu cea plata on-line la cardul master , poate asa o fi .
Pai nu se cumuleaza cu biletul deja redus , adica la pretul ala scazut cu 5-13% daca-l iei din timp ? Nuuuu , reducerile intre ele nus e cumuleaza , singura reducere care se cumuleaza cu alta este reducere de fidelitate cu cea de anticipatie atat iar daca iei on-line iti mai scade 5% ca e on-line plus 5% ca e cu plata cu cardul master . Deci la dus-intors ai 10% plus 5% ca e on-line plus 5% ca il platesti cu cardul master . |
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6050 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 01 Iun 2012, 00:58 | |
| - karpaty a scris:
- popovici a scris:
- karpaty a scris:
- Reducerea dus-intors nu se cumuleaza cu alte reduceri doar cu cea plata on-line la cardul master , poate asa o fi .
Pai nu se cumuleaza cu biletul deja redus , adica la pretul ala scazut cu 5-13% daca-l iei din timp ? Nuuuu , reducerile intre ele nus e cumuleaza , singura reducere care se cumuleaza cu alta este reducere de fidelitate cu cea de anticipatie atat iar daca iei on-line iti mai scade 5% ca e on-line plus 5% ca e cu plata cu cardul master . Aici in cazul la dus-intors iti da 10% plus ca este on-line plus plata cu cardul . Deci vine intre 15%-23% in primul caz si 20% maxim in cazul in care vrei sa le iei dus-intors , asa este ? |
|
| |
Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5454 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 01 Iun 2012, 01:02 | |
| - popovici a scris:
- karpaty a scris:
- popovici a scris:
- karpaty a scris:
Pai nu se cumuleaza cu biletul deja redus , adica la pretul ala scazut cu 5-13% daca-l iei din timp ? Nuuuu , reducerile intre ele nus e cumuleaza , singura reducere care se cumuleaza cu alta este reducere de fidelitate cu cea de anticipatie atat iar daca iei on-line iti mai scade 5% ca e on-line plus 5% ca e cu plata cu cardul master . Aici in cazul la dus-intors iti da 10% plus ca este on-line plus plata cu cardul . Deci vine intre 15%-23% in primul caz si 20% maxim in cazul in care vrei sa le iei dus-intors , asa este ? tot mai bun e cardul ala cu 25% reducere |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 01 Iun 2012, 01:03 | |
| Cam asa ceva , practic nu avem reduceri calumea toate reducerile se invart in zona asta de maxim 25% si asta in cazul acelui card pe care la randul lui il platesti si doar daca faci multe drumuri iesi in castig si alea cu trenuri IC sau IR dar si asa am facut un calcul nu se merita acest card si anume , daca iei biletul din timp ai 13% plus daca il iei on-line ai inca 10% deci pentru ce sa imi iau cardul cu 25% ? aaaaa daca baga si cardul cu 50% atunci da ala se merita dar pana atunci asta e situatia . |
|
| |
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6050 Data de inscriere : 10/05/2011
| |
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 01 Iun 2012, 01:21 | |
| Sti cum e , fiecare dupa cat il duce mintea , daca esti chibzuit si sti sa te planifici astfel in cat sa alegi cele mai bune oferte atunci mergi mult pe bani putini si un mic exemplu il pot da care este si cam off topic dar se potriveste la legatura cu genul de oferta si anume , acum 2 ani in luna august nu stiam unde sa plec ca nu am planificat nimic dar cautam pe net si ce gasesc ? excursie in Grecia pe insula cu 7 nopti de cazare , transport si mic dejun plus cina la jumate de pret fata de un bilet daca il luam cu o luna in urma doar ca plecarea era a doua zi si ce am facut ? am fugit la agentie am luat biletele si am plecat a doua zi in excursie cu un autocar plin unde toata luema a platit pentru acea excursie 300 de euro iar eu 150 deci cine a iesit in castig ? Cam la fel si aici la biletele de tren , daca sti sa te chibzuiesti si sa platesti cat mai putin pentru ce consumi atunci esti cineva . |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 01 Iun 2012, 05:21 | |
| Măcar biletul din a doua categorie, care se poate utiliza 20 de zile de la primul drum, mai trebuie vizat la gară? Că dacă da, atunci chiar n-au făcut nimic. _________________ :TTT:
|
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 01 Iun 2012, 12:35 | |
| - Dr2005 a scris:
- Măcar biletul din a doua categorie, care se poate utiliza 20 de zile de la primul drum, mai trebuie vizat la gară? Că dacă da, atunci chiar n-au făcut nimic.
Eu stiu ca da , atunci cand data de intoarcere nu este sigura si pe bilet ai data maxima pentru intors adica 20 de zile atunci esti obligat sa treci pe la casa sa il vizeze dar eu niciodata nu am facut asa ceva , m-am suit in tren fara acea viza iar nasul mereu a trecut cu pixul numarul trenului si data , deci ce rol are sa mai treci pe la casa nu este chiar asa obligatoriu . |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 01 Iun 2012, 13:48 | |
| Pina la urma e buna optiunea ca te poti intoarce pe alta ruta.
Dar de ce mai ai o reducere daca platesti cu Master card? eu am VISA, ce trebuie sa fac daca circul mult cu trenul, sa-mi fac si un mastercard? |
|
| |
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 01 Iun 2012, 13:57 | |
| - karpaty a scris:
- Dr2005 a scris:
- Măcar biletul din a doua categorie, care se poate utiliza 20 de zile de la primul drum, mai trebuie vizat la gară? Că dacă da, atunci chiar n-au făcut nimic.
Eu stiu ca da , atunci cand data de intoarcere nu este sigura si pe bilet ai data maxima pentru intors adica 20 de zile atunci esti obligat sa treci pe la casa sa il vizeze dar eu niciodata nu am facut asa ceva , m-am suit in tren fara acea viza iar nasul mereu a trecut cu pixul numarul trenului si data , deci ce rol are sa mai treci pe la casa nu este chiar asa obligatoriu . Eu de cate ori mi-am achizitionat bilete CIV de la agentia CFR , intreband daca mai este necesar sa vizez biletul in caz ca ma opresc mi s-a spus ca nu . Evident ca iti trebuie in continuare rezervare obligatorie pentru IR si IC deci oricum la data rezervarii devin si valabile . |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25568 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 01 Iun 2012, 15:13 | |
| - dan tm a scris:
- Dar de ce mai ai o reducere daca platesti cu Master card? eu am VISA, ce trebuie sa fac daca circul mult cu trenul, sa-mi fac si un mastercard?
Ai reducere că o plăteşte MasterCard-ul. u te aştepta să facă CFR Călători acte de caritate. _________________ :TTT:
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 01 Iun 2012, 15:21 | |
| Pai atunci sa nu se laude CFR ul cu reducerea data de mastercard.
CFR poate sa ofere si bilete cu 1 leu ca telefoanele la Cosmote, ca au prea multe capuse angajate.
|
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8302 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 01 Iun 2012, 19:13 | |
| Mai in gluma mai in serios cred ca ar putea fi fezabil tariful de 1 ron/50 km in anumite conditii. |
|
| |
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 01 Iun 2012, 19:21 | |
| - Luna a scris:
- Mai in gluma mai in serios cred ca ar putea fi fezabil tariful de 1 ron/50 km in anumite conditii.
Da , CFR Sparpreis pentru calatoria in grup 5lei /bilet/50km si poti sa mai iei 4 persoane cu tine Bineinteles ca tot cu nasu' se va merge |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18753 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24331 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 01 Iun 2012, 19:43 | |
| - Luna a scris:
- Mai in gluma mai in serios cred ca ar putea fi fezabil tariful de 1 ron/50 km in anumite conditii.
Daca ar merge trenurile cu apa si ar pluti!! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
| |
|
| |
| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|