Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!

In jos 
+132
get.
Vale_ntin
alliens
neluadi
bobi
ciprian71
George CFR
ets2oltromânia
AeroX
dan tm
Luca tgv
mariuscfrbucuresti
c o r v i n
TudorVD
alex.barac.5
matei vulcan
ovidiu.ghita.752
gvd
Katalyn
marius664
TonyCFR
ALEXCFR
mielutu zburator
LanceR
IonutChircu
enstendhal
bubu
rizelgeorgel2004
Vlad Singeorzan
Razvan Tudor
cristy79
alex1987
florin29sv
ORWO
Hawkuletz
spiderpc
DPS
ATM
lifetec
cristi_tgv
92Dragos
adytm
maris.constantin
dexter23
Katalin4653
NicuS
Spartan1948
didinul
rich1974
@ndrey
stefanb.steff
revenge
manuzisu
allred
Adisoft1991s
Radu.B
baiazid
Andrey_tm
Adirmvl
Radu Tudor
Kriszti219
Dr2005
Rarau
popovici
AndiCFR
manuela
eu
mariuskl
nenuandrei
traian
040EC100
ana imfinity
romaniaetc
TonyGFR
Nk11
nokia2010
The Legend
kristi kkk
cristyadaX
Cosmin5
razvan - trenuri
TVlad
Hurricane
mihaiuc
Silver
DUAL
bondarel
SULZERUL 0733
stefan_br
laur 133
bostanescu gigel
Teodor
Luna
IonutCFR2009
billy752-istu
decward
Vitosa
AlexD
membru inactiv
alinutz23
Jhonyla
alexandruh
jionutz
stinky
cont dezactivat .
Adrian78
Tomi13leu
Caravelle_Zg
ionutz72
user dezactivat...
srazvi
didi
mureseanu_976
Nesebar
bogdan srl
Codrut1985
cortexedge
mardaryroby
Vlad
marius_catalin84
Amiralul
cristi CFR
discoid21
KQQ
cristi ar
Ionutz
alex.alexus.tm
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
tiberio
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 44 ... 71  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 00:39

popovici a scris:
karpaty a scris:
Reducerea dus-intors nu se cumuleaza cu alte reduceri doar cu cea plata on-line la cardul master , poate asa o fi .

Pai nu se cumuleaza cu biletul deja redus , adica la pretul ala scazut cu 5-13% daca-l iei din timp ?

Nuuuu , reducerile intre ele nus e cumuleaza , singura reducere care se cumuleaza cu alta este reducere de fidelitate cu cea de anticipatie atat iar daca iei on-line iti mai scade 5% ca e on-line plus 5% ca e cu plata cu cardul master . Deci la dus-intors ai 10% plus 5% ca e on-line plus 5% ca il platesti cu cardul master .

Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6050
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 00:58

karpaty a scris:
popovici a scris:
karpaty a scris:
Reducerea dus-intors nu se cumuleaza cu alte reduceri doar cu cea plata on-line la cardul master , poate asa o fi .

Pai nu se cumuleaza cu biletul deja redus , adica la pretul ala scazut cu 5-13% daca-l iei din timp ?

Nuuuu , reducerile intre ele nus e cumuleaza , singura reducere care se cumuleaza cu alta este reducere de fidelitate cu cea de anticipatie atat iar daca iei on-line iti mai scade 5% ca e on-line plus 5% ca e cu plata cu cardul master . Aici in cazul la dus-intors iti da 10% plus ca este on-line plus plata cu cardul .

Deci vine intre 15%-23% in primul caz si 20% maxim in cazul in care vrei sa le iei dus-intors , asa este ?
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5454
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 01:02

popovici a scris:
karpaty a scris:
popovici a scris:
karpaty a scris:

Nuuuu , reducerile intre ele nus e cumuleaza , singura reducere care se cumuleaza cu alta este reducere de fidelitate cu cea de anticipatie atat iar daca iei on-line iti mai scade 5% ca e on-line plus 5% ca e cu plata cu cardul master . Aici in cazul la dus-intors iti da 10% plus ca este on-line plus plata cu cardul .

Deci vine intre 15%-23% in primul caz si 20% maxim in cazul in care vrei sa le iei dus-intors , asa este ?

tot mai bun e cardul ala cu 25% reducere Smile
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 01:03

Cam asa ceva , practic nu avem reduceri calumea toate reducerile se invart in zona asta de maxim 25% si asta in cazul acelui card pe care la randul lui il platesti si doar daca faci multe drumuri iesi in castig si alea cu trenuri IC sau IR dar si asa am facut un calcul nu se merita acest card si anume , daca iei biletul din timp ai 13% plus daca il iei on-line ai inca 10% deci pentru ce sa imi iau cardul cu 25% ? Smile aaaaa daca baga si cardul cu 50% atunci da ala se merita dar pana atunci asta e situatia .

Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 01:11

karpaty a scris:
Cam asa ceva , practic nu avem reduceri calumea toate reducerile se invart in zona asta de maxim 25% si asta in cazul acelui card pe care la randul lui il platesti si doar daca faci multe drumuri iesi in castig si alea cu trenuri IC sau IR dar si asa am facut un calcul nu se merita acest card si anume , daca iei biletul din timp ai 13% plus daca il iei on-line ai inca 10% deci pentru ce sa imi iau cardul cu 25% ? Smile aaaaa daca baga si cardul cu 50% atunci da ala se merita dar pana atunci asta e situatia .

Daca am putea sa ne planificam toate calatoriile din timp ce bine ar fi insa trebuie sa punctez ca pentru flexibilitate este mai buna treaba cu dus-intors online decat orice altceva , un plus de comoditate nu strica Very Happy

Cardul ala cu 50% sunt sigur ca va aparea insa nu prea curand si oricum trebuie sa bagi la greu cu trenul ca sa iesi bine cu el... Pentru romanul de rand care nu stie ce este ala net , card , d'apai rezervare online sau ticket machine , tot cu dus-intors direct de la casierie va merge , deci maximum 10% reducere in loc de 15%-20% Wink

Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 01:21

Sti cum e , fiecare dupa cat il duce mintea , daca esti chibzuit si sti sa te planifici astfel in cat sa alegi cele mai bune oferte atunci mergi mult pe bani putini si un mic exemplu il pot da care este si cam off topic dar se potriveste la legatura cu genul de oferta si anume , acum 2 ani in luna august nu stiam unde sa plec ca nu am planificat nimic dar cautam pe net si ce gasesc ? excursie in Grecia pe insula cu 7 nopti de cazare , transport si mic dejun plus cina la jumate de pret fata de un bilet daca il luam cu o luna in urma doar ca plecarea era a doua zi si ce am facut ? am fugit la agentie am luat biletele si am plecat a doua zi in excursie cu un autocar plin unde toata luema a platit pentru acea excursie 300 de euro iar eu 150 deci cine a iesit in castig ? Cam la fel si aici la biletele de tren , daca sti sa te chibzuiesti si sa platesti cat mai putin pentru ce consumi atunci esti cineva .

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 05:21

Măcar biletul din a doua categorie, care se poate utiliza 20 de zile de la primul drum, mai trebuie vizat la gară? Că dacă da, atunci chiar n-au făcut nimic.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 12:35

Dr2005 a scris:
Măcar biletul din a doua categorie, care se poate utiliza 20 de zile de la primul drum, mai trebuie vizat la gară? Că dacă da, atunci chiar n-au făcut nimic.

Eu stiu ca da , atunci cand data de intoarcere nu este sigura si pe bilet ai data maxima pentru intors adica 20 de zile atunci esti obligat sa treci pe la casa sa il vizeze dar eu niciodata nu am facut asa ceva , m-am suit in tren fara acea viza iar nasul mereu a trecut cu pixul numarul trenului si data , deci ce rol are sa mai treci pe la casa nu este chiar asa obligatoriu . Wink

Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 13:48

Pina la urma e buna optiunea ca te poti intoarce pe alta ruta.

Dar de ce mai ai o reducere daca platesti cu Master card? eu am VISA, ce trebuie sa fac daca circul mult cu trenul, sa-mi fac si un mastercard?
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 13:57

karpaty a scris:
Dr2005 a scris:

Eu stiu ca da , atunci cand data de intoarcere nu este sigura si pe bilet ai data maxima pentru intors adica 20 de zile atunci esti obligat sa treci pe la casa sa il vizeze dar eu niciodata nu am facut asa ceva , m-am suit in tren fara acea viza iar nasul mereu a trecut cu pixul numarul trenului si data , deci ce rol are sa mai treci pe la casa nu este chiar asa obligatoriu . Wink

Eu de cate ori mi-am achizitionat bilete CIV de la agentia CFR , intreband daca mai este necesar sa vizez biletul in caz ca ma opresc mi s-a spus ca nu . Evident ca iti trebuie in continuare rezervare obligatorie pentru IR si IC deci oricum la data rezervarii devin si valabile .
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 15:13

dan tm a scris:
Dar de ce mai ai o reducere daca platesti cu Master card? eu am VISA, ce trebuie sa fac daca circul mult cu trenul, sa-mi fac si un mastercard?
Ai reducere că o plăteşte MasterCard-ul. u te aştepta să facă CFR Călători acte de caritate.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 15:21

Pai atunci sa nu se laude CFR ul cu reducerea data de mastercard.

CFR poate sa ofere si bilete cu 1 leu ca telefoanele la Cosmote, ca au prea multe capuse angajate.
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8302
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 19:13

Mai in gluma mai in serios cred ca ar putea fi fezabil tariful de 1 ron/50 km in anumite conditii.
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 19:21

Luna a scris:
Mai in gluma mai in serios cred ca ar putea fi fezabil tariful de 1 ron/50 km in anumite conditii.

Da , CFR Sparpreis pentru calatoria in grup 5lei /bilet/50km si poti sa mai iei 4 persoane cu tine lol! Bineinteles ca tot cu nasu' se va merge Laughing
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18753
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24331
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitimeVin 01 Iun 2012, 19:43

Luna a scris:

Daca ar merge trenurile cu apa si ar pluti!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 17 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
Sus 
Pagina 17 din 71Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 44 ... 71  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: