|
| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
+132get. Vale_ntin alliens neluadi bobi ciprian71 George CFR ets2oltromânia AeroX dan tm Luca tgv mariuscfrbucuresti c o r v i n TudorVD alex.barac.5 matei vulcan ovidiu.ghita.752 gvd Katalyn marius664 TonyCFR ALEXCFR mielutu zburator LanceR IonutChircu enstendhal bubu rizelgeorgel2004 Vlad Singeorzan Razvan Tudor cristy79 alex1987 florin29sv ORWO Hawkuletz spiderpc DPS ATM lifetec cristi_tgv 92Dragos adytm maris.constantin dexter23 Katalin4653 NicuS Spartan1948 didinul rich1974 @ndrey stefanb.steff revenge manuzisu allred Adisoft1991s Radu.B baiazid Andrey_tm Adirmvl Radu Tudor Kriszti219 Dr2005 Rarau popovici AndiCFR manuela eu mariuskl nenuandrei traian 040EC100 ana imfinity romaniaetc TonyGFR Nk11 nokia2010 The Legend kristi kkk cristyadaX Cosmin5 razvan - trenuri TVlad Hurricane mihaiuc Silver DUAL bondarel SULZERUL 0733 stefan_br laur 133 bostanescu gigel Teodor Luna IonutCFR2009 billy752-istu decward Vitosa AlexD membru inactiv alinutz23 Jhonyla alexandruh jionutz stinky cont dezactivat . Adrian78 Tomi13leu Caravelle_Zg ionutz72 user dezactivat... srazvi didi mureseanu_976 Nesebar bogdan srl Codrut1985 cortexedge mardaryroby Vlad marius_catalin84 Amiralul cristi CFR discoid21 KQQ cristi ar Ionutz alex.alexus.tm MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 tiberio myster2008 136 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
040EC100
Numarul mesajelor : 175 Varsta : 37 Localizare : P.O. Frunzanesti, sectia 801 Reputatie : 5061 Data de inscriere : 14/07/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 28 Oct - 8:40 | |
| |
| | | traian
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 40 Localizare : Eforie Sud Reputatie : 5137 Data de inscriere : 23/06/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 28 Oct - 10:10 | |
| - ana imfinity a scris:
- Mersul trenurilor (CFR + operatori privati) este disponibil de oriunde pe net, in agentiile de voiaj sau in cartea 'Mersul Trenurilor'. Am putut sa-mi aleg ruta recent, cind am circulat de la Piatra Olt la Iam (Caras Severin) si retur, alegind la dus un traseu prin Orsova-Timisoara si la intors un traseu prin Sibiu, schimbind per total 14 trenuri. Am ales eu tot traseul, cu opriri si rute ocolitoare, ca sa fie cit mai interesant si sa cunosc oamenii si locurile prin care trec.
Lasa ca nu e chiar asa! Uite, de ex. pe infofer nu gasesti si trenurile care circula de ex. pe linia 316 inchiriata de Regional, am dat cautare statia Beius si nu mi-a gasit niciun tren plecand sau sosind de acolo, desi in mod normal trebuia sa afiseze, din moment ce e trecuta in mersul trenurilor tiparit! Daca n-ar fi fost site-ul mersul trenurilor transira, nici nu stiam ca mai circula trenuri pe ruta aia! |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 28 Oct - 10:52 | |
| - traian a scris:
- ana imfinity a scris:
- Mersul trenurilor (CFR + operatori privati) este disponibil de oriunde pe net, in agentiile de voiaj sau in cartea 'Mersul Trenurilor'. Am putut sa-mi aleg ruta recent, cind am circulat de la Piatra Olt la Iam (Caras Severin) si retur, alegind la dus un traseu prin Orsova-Timisoara si la intors un traseu prin Sibiu, schimbind per total 14 trenuri. Am ales eu tot traseul, cu opriri si rute ocolitoare, ca sa fie cit mai interesant si sa cunosc oamenii si locurile prin care trec.
Lasa ca nu e chiar asa! Uite, de ex. pe infofer nu gasesti si trenurile care circula de ex. pe linia 316 inchiriata de Regional, am dat cautare statia Beius si nu mi-a gasit niciun tren plecand sau sosind de acolo, desi in mod normal trebuia sa afiseze, din moment ce e trecuta in mersul trenurilor tiparit! Daca n-ar fi fost site-ul mersul trenurilor transira, nici nu stiam ca mai circula trenuri pe ruta aia! Infofer deserveste numai rutele CFR-calatori , intradevar un simplu cetatean care vrea sa consulte ce legaturi are pe o ruta ce a devenit inchiriata nu gaseste pe site oficial , nu este normal asa ceva ar trebuii sa faca in asa fel incat sa se afiseze toate trenurile cu mentiunea la fiecare tren ca este tren ce apartine de firma x sau y . |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15506 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 28 Oct - 11:15 | |
| - 040EC100 a scris:
- Si eu prefer trenul inaintea auto. De exemplu, ieri am plecat la rude, la Faurei. Din Buc. am plecat cu A 1575 pana la Buzau dupa care am luat P 7369. Total: 168 km.
La intoarcere am schimbat putin traseul: P 8201 Faurei-Constanta si P 8014 Constanta-Bucuresti Obor. Distanta parcursa: 392 km plus un bilet Titan Sud-Frunzanesti alti 15 km. Lucrul asta l-am facut doar din placere, desi casierul din Buzau, de unde mi-am luat biletul de intoarcere se uita foarte ciudat la mine cand i-am cerut, pe langa Faurei-Obor prin C-ta, bilet Titan Sud-Frunzanesti. Nici macar nu stia ce e aia Titan Sud Doar cand a gasit trenul si ruta, a exclamat un "Ooooo, Oltenita???" La fel am patit eu mai demult cand am cerut bilet pana la Ploiesti, insa prin Targoviste. Casiera tot imi spunea ca exista trenuri directe Bucuresti - Ploiesti. Apoi aceeasi problema am avut-o cu controlorul in trenul Targoviste-Ploiesti. Imi spunea ca de ce am ocolit prin Targoviste ca sa ajung din Bucuresti la Ploiesti? Ce era sa ii spun ca vreau sa ma plimb, ca vreau sa vad sectia 302? I-am spus ca a trebuit sa ma intalnesc cu un prieten in Targoviste si de aceea am facut acest ocol. |
| | | ana imfinity
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 40 Localizare : Piatra Olt Reputatie : 4865 Data de inscriere : 15/10/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 28 Oct - 20:37 | |
| @ Traian, mersul trenurilor operatorilor privati il gasesti la http://tren.transira.ro/ si la site-urile firmelor lor: http://www.viaterraspedition.ro/regional/regional.php http://www.transferoviarcalatori.ro/ http://www.regiotrans.ro/ http://www.servtrans-invest.com/ Pentru CFR,gasesti totul la http://www.infofer.ro/ .
Eu intotdeauna imi calculez traseele uitindu-ma pe aceste adrese. :avag: |
| | | srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6347 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 2 Noi - 12:04 | |
| :shock: P2711 Lupeni-Arad are 3 vagoane |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8302 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 2 Noi - 14:24 | |
| Da, si deseori chiar pline. |
| | | stefan_br V.I.P Member
Numarul mesajelor : 511 Localizare : Braila/Bucuresti Reputatie : 5847 Data de inscriere : 23/05/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 3 Noi - 14:37 | |
| Sa va povestesc un mic eveniment pe care l-am surpins ieri in gara din Braila...
In timp ce asteptam A15 de calatori nu este asa de mare ca in zilele de vineri sau duminica.Dupa imbarcarea calatorilor observ o oarecare agitatie pe peron, 3 tigani (doua femei si o blana de iepure de pana-n 18 ani) incercand sa urce in tren fara bilet.Timp de 10 minute cat a stationat garnitura cele 3 creaturi au tot incercat sa urce in tren, ba chiar au si reusit (pret de cateva secunde) insa cei 3 controlori s-au tinut fermi pe pozitii si iau dat afara!Vreau sa va spun ca am ramas impresionat, nu ma asteptam ca 3 "nasi" sa se tina atat de fermi pe pozitii si sa nu lase un mini-grup de tigani sa urce fraudulos intr-un tren de rang superior.De remarcat a fost si sustinerea unor calatori care stateau la o tigara si, vazand contrele dintre "nasi" si tigani au intervenit si ei, sustinand organele de control ale CFR. |
| | | nenuandrei V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1542 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Nord Reputatie : 6392 Data de inscriere : 16/09/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 3 Noi - 18:21 | |
| |
| | | srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6347 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 4 Noi - 16:41 | |
| - Luna a scris:
- Da, si deseori chiar pline.
De obicei erau doua |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8444 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 5 Noi - 10:00 | |
| Ceea ce am vazut acuma cateva zile m`a lasat cu gura cascata, in sensul bun la cuvantului. Inainte de intrarea in gara Ramnicu Valcea, dinspre Piatra Olt era un mic podulet, mai demult pe acolo fusese un mic paraias', care secase de cca. 20 de ani, iar sub acel podet' erau numai gunoaie si mult " stufaris ". Ei bine, am constatat cu mare umimire ca acel podet vechi a fost inlocuit un unul nou nout si au si cosit si adunat tot ce se afla sub vechiul podet. Tin sa mentionez ca este vorba de linia 1, ce`i drept, acolo era si nevoie, celalalte nu sunt asa de folosite, deci presupun ca mai pot rezista. Dar acel podet chiar trebuia inlocuit. Arata mult mai frumos fara acea mizerie, uneori mai si mirosea, vara pe acele calduri era teroare ... Ma bucur sa vad ca C F R ar fi o altfel de " fata ", in sensul bun al cuvantului. Bravo lor ! |
| | | mariuskl
Numarul mesajelor : 123 Varsta : 35 Localizare : Timisoara - Ghilad - Uricani Reputatie : 5736 Data de inscriere : 25/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 5 Noi - 14:16 | |
| - srazvi a scris:
- :shock: P2711 Lupeni-Arad are 3 vagoane
Well, cand am plecat eu ultima oara din Lupeni, erau 3 vagoane. Din nefericire, sunt unele dintre cele mai jalnice vagoane posibile. Ma gandeam ca poate pentru o ruta atat de lunga sa bage si ei niste vagoane mai ok. |
| | | srazvi
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 5 Noi - 16:27 | |
| De fapt de cand a venit Boagiu au inceput si lucrarile de intretinere la cale ferata, ne mira un lucru normal tocmai pentru ca mitrea si berceanu au facut afaceri doar cu regii asfaltului si 4 ani infrastructura feroviara sa deteriorat fara ca cineva sa repare ceva. Oricum vor mai trece ani buni(daca nu vin iar flamanzi care sa lase munca si sa traiasca doar din comisioane grase cu regii asfaltului in tara in care nu avem asfalt) pana sa avem iar timpii macar din 2006 de parcurs la trenuri :AA10: :AA10: :AA19: |
| | | mariuskl
Numarul mesajelor : 123 Varsta : 35 Localizare : Timisoara - Ghilad - Uricani Reputatie : 5736 Data de inscriere : 25/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Sam 5 Noi - 20:14 | |
| @adrian78 - Ala e tren de naveta de dimineata.
Din Lupeni pleaca vreo 10 persoane, iar pana pe la Petrosani poate mai urca inca vreo 10. Din Petrosani incepe inghesuiala, ca e un tren numai bun pentru plecat la Deva, si de obicei pana prin Deva trenul e destul de plin. Eu cand am venit ultima oara (cred ca a fost in ianuarie) era toate locurile ocupate + persoane care mai stateau si in picioare. Era totusi ceva normal, fiind 3 ianuarie, fiind zi in care toata lumea se intorcea din vacanta de iarna (era duminica). Si dupa Deva a fost la fel de plin de oameni pana la Arad.
Dar ziua respectiva a fost un caz ceva mai special.
Am circulat cu trenul respectiv si undeva prin octombrie, intr-o zi de joi, iar de la Petrosani la Deva trenul e undeva la 75 % din capacitate. Deci pe anumite portiuni se circula destul de intens, mai exact pe Petrosani - Subcetate (merg oamenii prin comunele de prin zona), dar si de la Calan mai departe pana la Deva sunt calatori.
Cat despre Deva, pot zice ceva chestii, ca am fost de o gramada de ori la Deva in ultimii 2 ani. Persoanele, indiferent de ora, sunt pline. Navetisti sunt o gramada si aproape toti platesc bilet. Nu cred sa fi vazut 1 sau 2 blatisti, dintr-un motiv simplu: se fac destule controale pe trenurile care circula de la Deva la Arad.
Bine, de la Deva pana pe la Petris pe Mures (sper sa nu ma insel cu denumirea) sunt multi calatori. De acolo pana pe la Lipova sunt ceva mai putin (mai sunt pe la Savarsin si prin comunele din jur), iar de la Lipova la Arad sunt iarasi o gramada de persoane care merg cu trenul.
In esenta, inteleg de ce au pus trenul asta de dimineata direct Lupeni - Arad. Ceea ce nu inteleg e de ce nevoia trebuie sa pastreze acele vagoane teribile. De ce nu pot baga aceleasi vagoane ca pe trenul de noapte de Petrosani - Timisoara sau, daca nu vor compartimentate, o rama electrica similara cu cea care merge pe Arad - Simeria. Nu de alta, dar tot traseul e electrificat. |
| | | eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5731 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: vagoane Sam 5 Noi - 20:35 | |
| Nu au vagoane, de aia nu se inlocuiesc.Parcul este sub limita de avarie in toata tara
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
| |
| | | | Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |