Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!

In jos 
+132
get.
Vale_ntin
alliens
neluadi
bobi
ciprian71
George CFR
ets2oltromânia
AeroX
dan tm
Luca tgv
mariuscfrbucuresti
c o r v i n
TudorVD
alex.barac.5
matei vulcan
ovidiu.ghita.752
gvd
Katalyn
marius664
TonyCFR
ALEXCFR
mielutu zburator
LanceR
IonutChircu
enstendhal
bubu
rizelgeorgel2004
Vlad Singeorzan
Razvan Tudor
cristy79
alex1987
florin29sv
ORWO
Hawkuletz
spiderpc
DPS
ATM
lifetec
cristi_tgv
92Dragos
adytm
maris.constantin
dexter23
Katalin4653
NicuS
Spartan1948
didinul
rich1974
@ndrey
stefanb.steff
revenge
manuzisu
allred
Adisoft1991s
Radu.B
baiazid
Andrey_tm
Adirmvl
Radu Tudor
Kriszti219
Dr2005
Rarau
popovici
AndiCFR
manuela
eu
mariuskl
nenuandrei
traian
040EC100
ana imfinity
romaniaetc
TonyGFR
Nk11
nokia2010
The Legend
kristi kkk
cristyadaX
Cosmin5
razvan - trenuri
TVlad
Hurricane
mihaiuc
Silver
DUAL
bondarel
SULZERUL 0733
stefan_br
laur 133
bostanescu gigel
Teodor
Luna
IonutCFR2009
billy752-istu
decward
Vitosa
AlexD
membru inactiv
alinutz23
Jhonyla
alexandruh
jionutz
stinky
cont dezactivat .
Adrian78
Tomi13leu
Caravelle_Zg
ionutz72
user dezactivat...
srazvi
didi
mureseanu_976
Nesebar
bogdan srl
Codrut1985
cortexedge
mardaryroby
Vlad
marius_catalin84
Amiralul
cristi CFR
discoid21
KQQ
cristi ar
Ionutz
alex.alexus.tm
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
tiberio
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 42 ... 71  Urmatorul
AutorMesaj
040EC100

040EC100

Numarul mesajelor : 175
Varsta : 37
Localizare : P.O. Frunzanesti, sectia 801
Reputatie : 5061
Data de inscriere : 14/07/2011

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeVin 28 Oct - 8:40

Si eu prefer trenul inaintea auto. De exemplu, ieri am plecat la rude, la Faurei. Din Buc. am plecat cu A 1575 pana la Buzau dupa care am luat P 7369. Total: 168 km.
La intoarcere am schimbat putin traseul: P 8201 Faurei-Constanta si P 8014 Constanta-Bucuresti Obor. Distanta parcursa: 392 km plus un bilet Titan Sud-Frunzanesti alti 15 km. Lucrul asta l-am facut doar din placere, desi casierul din Buzau, de unde mi-am luat biletul de intoarcere se uita foarte ciudat la mine cand i-am cerut, pe langa Faurei-Obor prin C-ta, bilet Titan Sud-Frunzanesti. Nici macar nu stia ce e aia Titan Sud Razz Razz Razz
Doar cand a gasit trenul si ruta, a exclamat un "Ooooo, Oltenita???" Razz Razz Razz Razz
Sus In jos
http://www.railnet.ro
traian

traian

Numarul mesajelor : 222
Varsta : 40
Localizare : Eforie Sud
Reputatie : 5137
Data de inscriere : 23/06/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeVin 28 Oct - 10:10

ana imfinity a scris:
Mersul trenurilor (CFR + operatori privati) este disponibil de oriunde pe net, in agentiile de voiaj sau in cartea 'Mersul Trenurilor'. Am putut sa-mi aleg ruta recent, cind am circulat de la Piatra Olt la Iam (Caras Severin) si retur, alegind la dus un traseu prin Orsova-Timisoara si la intors un traseu prin Sibiu, schimbind per total 14 trenuri. Razz Smile Am ales eu tot traseul, cu opriri si rute ocolitoare, ca sa fie cit mai interesant si sa cunosc oamenii si locurile prin care trec.
Lasa ca nu e chiar asa! Uite, de ex. pe infofer nu gasesti si trenurile care circula de ex. pe linia 316 inchiriata de Regional, am dat cautare statia Beius si nu mi-a gasit niciun tren plecand sau sosind de acolo, desi in mod normal trebuia sa afiseze, din moment ce e trecuta in mersul trenurilor tiparit! Daca n-ar fi fost site-ul mersul trenurilor transira, nici nu stiam ca mai circula trenuri pe ruta aia!
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeVin 28 Oct - 10:52

traian a scris:
ana imfinity a scris:
Mersul trenurilor (CFR + operatori privati) este disponibil de oriunde pe net, in agentiile de voiaj sau in cartea 'Mersul Trenurilor'. Am putut sa-mi aleg ruta recent, cind am circulat de la Piatra Olt la Iam (Caras Severin) si retur, alegind la dus un traseu prin Orsova-Timisoara si la intors un traseu prin Sibiu, schimbind per total 14 trenuri. Razz Smile Am ales eu tot traseul, cu opriri si rute ocolitoare, ca sa fie cit mai interesant si sa cunosc oamenii si locurile prin care trec.
Lasa ca nu e chiar asa! Uite, de ex. pe infofer nu gasesti si trenurile care circula de ex. pe linia 316 inchiriata de Regional, am dat cautare statia Beius si nu mi-a gasit niciun tren plecand sau sosind de acolo, desi in mod normal trebuia sa afiseze, din moment ce e trecuta in mersul trenurilor tiparit! Daca n-ar fi fost site-ul mersul trenurilor transira, nici nu stiam ca mai circula trenuri pe ruta aia!

Infofer deserveste numai rutele CFR-calatori , intradevar un simplu cetatean care vrea sa consulte ce legaturi are pe o ruta ce a devenit inchiriata nu gaseste pe site oficial , nu este normal asa ceva ar trebuii sa faca in asa fel incat sa se afiseze toate trenurile cu mentiunea la fiecare tren ca este tren ce apartine de firma x sau y .

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15506
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeVin 28 Oct - 11:15

040EC100 a scris:
Si eu prefer trenul inaintea auto. De exemplu, ieri am plecat la rude, la Faurei. Din Buc. am plecat cu A 1575 pana la Buzau dupa care am luat P 7369. Total: 168 km.
La intoarcere am schimbat putin traseul: P 8201 Faurei-Constanta si P 8014 Constanta-Bucuresti Obor. Distanta parcursa: 392 km plus un bilet Titan Sud-Frunzanesti alti 15 km. Lucrul asta l-am facut doar din placere, desi casierul din Buzau, de unde mi-am luat biletul de intoarcere se uita foarte ciudat la mine cand i-am cerut, pe langa Faurei-Obor prin C-ta, bilet Titan Sud-Frunzanesti. Nici macar nu stia ce e aia Titan Sud Razz Razz Razz
Doar cand a gasit trenul si ruta, a exclamat un "Ooooo, Oltenita???" Razz Razz Razz Razz

La fel am patit eu mai demult cand am cerut bilet pana la Ploiesti, insa prin Targoviste. Casiera tot imi spunea ca exista trenuri directe Bucuresti - Ploiesti.
Apoi aceeasi problema am avut-o cu controlorul in trenul Targoviste-Ploiesti. Imi spunea ca de ce am ocolit prin Targoviste ca sa ajung din Bucuresti la Ploiesti? Ce era sa ii spun ca vreau sa ma plimb, ca vreau sa vad sectia 302? I-am spus ca a trebuit sa ma intalnesc cu un prieten in Targoviste si de aceea am facut acest ocol.
Sus In jos
ana imfinity

ana imfinity

Numarul mesajelor : 63
Varsta : 40
Localizare : Piatra Olt
Reputatie : 4865
Data de inscriere : 15/10/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeVin 28 Oct - 20:37

@ Traian, mersul trenurilor operatorilor privati il gasesti la http://tren.transira.ro/ si la site-urile firmelor lor: http://www.viaterraspedition.ro/regional/regional.php http://www.transferoviarcalatori.ro/ http://www.regiotrans.ro/ http://www.servtrans-invest.com/ Pentru CFR,gasesti totul la http://www.infofer.ro/ .

Eu intotdeauna imi calculez traseele uitindu-ma pe aceste adrese.
:avag:
Sus In jos
srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6347
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeMier 2 Noi - 12:04

:shock: P2711 Lupeni-Arad are 3 vagoane Laughing
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8302
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeMier 2 Noi - 14:24

Da, si deseori chiar pline.
Sus In jos
stefan_br
V.I.P Member
V.I.P Member
stefan_br

Numarul mesajelor : 511
Localizare : Braila/Bucuresti
Reputatie : 5847
Data de inscriere : 23/05/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeJoi 3 Noi - 14:37

Sa va povestesc un mic eveniment pe care l-am surpins ieri in gara din Braila...

In timp ce asteptam A15 de calatori nu este asa de mare ca in zilele de vineri sau duminica.Dupa imbarcarea calatorilor observ o oarecare agitatie pe peron, 3 tigani (doua femei si o blana de iepure de pana-n 18 ani) incercand sa urce in tren fara bilet.Timp de 10 minute cat a stationat garnitura cele 3 creaturi au tot incercat sa urce in tren, ba chiar au si reusit (pret de cateva secunde) insa cei 3 controlori s-au tinut fermi pe pozitii si iau dat afara!Vreau sa va spun ca am ramas impresionat, nu ma asteptam ca 3 "nasi" sa se tina atat de fermi pe pozitii si sa nu lase un mini-grup de tigani sa urce fraudulos intr-un tren de rang superior.De remarcat a fost si sustinerea unor calatori care stateau la o tigara si, vazand contrele dintre "nasi" si tigani au intervenit si ei, sustinand organele de control ale CFR.
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6392
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeJoi 3 Noi - 18:21

Bravo lor
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
srazvi

srazvi

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeVin 4 Noi - 16:41

Luna a scris:
Da, si deseori chiar pline.
De obicei erau doua
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8444
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeSam 5 Noi - 10:00

Ceea ce am vazut acuma cateva zile m`a lasat cu gura cascata, in sensul bun la cuvantului. Inainte de intrarea in gara Ramnicu Valcea, dinspre Piatra Olt era un mic podulet, mai demult pe acolo fusese un mic paraias', care secase de cca. 20 de ani, iar sub acel podet' erau numai gunoaie si mult " stufaris ". Ei bine, am constatat cu mare umimire ca acel podet vechi a fost inlocuit un unul nou nout si au si cosit si adunat tot ce se afla sub vechiul podet. Tin sa mentionez ca este vorba de linia 1, ce`i drept, acolo era si nevoie, celalalte nu sunt asa de folosite, deci presupun ca mai pot rezista. Dar acel podet chiar trebuia inlocuit. Arata mult mai frumos fara acea mizerie, uneori mai si mirosea, vara pe acele calduri era teroare ... Ma bucur sa vad ca C F R ar fi o altfel de " fata ", in sensul bun al cuvantului. Bravo lor ! Very Happy
Sus In jos
mariuskl

mariuskl

Numarul mesajelor : 123
Varsta : 35
Localizare : Timisoara - Ghilad - Uricani
Reputatie : 5736
Data de inscriere : 25/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeSam 5 Noi - 14:16

srazvi a scris:
:shock: P2711 Lupeni-Arad are 3 vagoane Laughing

Well, cand am plecat eu ultima oara din Lupeni, erau 3 vagoane. Din nefericire, sunt unele dintre cele mai jalnice vagoane posibile. Ma gandeam ca poate pentru o ruta atat de lunga sa bage si ei niste vagoane mai ok.
Sus In jos
http://www.jmarius.info/
srazvi

srazvi

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeSam 5 Noi - 16:27

De fapt de cand a venit Boagiu au inceput si lucrarile de intretinere la cale ferata, ne mira un lucru normal tocmai pentru ca mitrea si berceanu au facut afaceri doar cu regii asfaltului si 4 ani infrastructura feroviara sa deteriorat fara ca cineva sa repare ceva. Oricum vor mai trece ani buni(daca nu vin iar flamanzi care sa lase munca si sa traiasca doar din comisioane grase cu regii asfaltului in tara in care nu avem asfalt) pana sa avem iar timpii macar din 2006 de parcurs la trenuri
:AA10: :AA10: :AA19:
Sus In jos
mariuskl

mariuskl

Numarul mesajelor : 123
Varsta : 35
Localizare : Timisoara - Ghilad - Uricani
Reputatie : 5736
Data de inscriere : 25/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeSam 5 Noi - 20:14

@adrian78 - Ala e tren de naveta de dimineata.

Din Lupeni pleaca vreo 10 persoane, iar pana pe la Petrosani poate mai urca inca vreo 10. Din Petrosani incepe inghesuiala, ca e un tren numai bun pentru plecat la Deva, si de obicei pana prin Deva trenul e destul de plin. Eu cand am venit ultima oara (cred ca a fost in ianuarie) era toate locurile ocupate + persoane care mai stateau si in picioare. Era totusi ceva normal, fiind 3 ianuarie, fiind zi in care toata lumea se intorcea din vacanta de iarna (era duminica). Si dupa Deva a fost la fel de plin de oameni pana la Arad.

Dar ziua respectiva a fost un caz ceva mai special.

Am circulat cu trenul respectiv si undeva prin octombrie, intr-o zi de joi, iar de la Petrosani la Deva trenul e undeva la 75 % din capacitate. Deci pe anumite portiuni se circula destul de intens, mai exact pe Petrosani - Subcetate (merg oamenii prin comunele de prin zona), dar si de la Calan mai departe pana la Deva sunt calatori.

Cat despre Deva, pot zice ceva chestii, ca am fost de o gramada de ori la Deva in ultimii 2 ani. Persoanele, indiferent de ora, sunt pline. Navetisti sunt o gramada si aproape toti platesc bilet. Nu cred sa fi vazut 1 sau 2 blatisti, dintr-un motiv simplu: se fac destule controale pe trenurile care circula de la Deva la Arad.

Bine, de la Deva pana pe la Petris pe Mures (sper sa nu ma insel cu denumirea) sunt multi calatori. De acolo pana pe la Lipova sunt ceva mai putin (mai sunt pe la Savarsin si prin comunele din jur), iar de la Lipova la Arad sunt iarasi o gramada de persoane care merg cu trenul.

In esenta, inteleg de ce au pus trenul asta de dimineata direct Lupeni - Arad. Ceea ce nu inteleg e de ce nevoia trebuie sa pastreze acele vagoane teribile. De ce nu pot baga aceleasi vagoane ca pe trenul de noapte de Petrosani - Timisoara sau, daca nu vor compartimentate, o rama electrica similara cu cea care merge pe Arad - Simeria. Nu de alta, dar tot traseul e electrificat.
Sus In jos
http://www.jmarius.info/
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 408
Reputatie : 5731
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: vagoane   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitimeSam 5 Noi - 20:35

Nu au vagoane, de aia nu se inlocuiesc.Parcul este sub limita de avarie in toata tara
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 14 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
Sus 
Pagina 14 din 71Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 42 ... 71  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: