Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!

In jos 
+132
get.
Vale_ntin
alliens
neluadi
bobi
ciprian71
George CFR
ets2oltromânia
AeroX
dan tm
Luca tgv
mariuscfrbucuresti
c o r v i n
TudorVD
alex.barac.5
matei vulcan
ovidiu.ghita.752
gvd
Katalyn
marius664
TonyCFR
ALEXCFR
mielutu zburator
LanceR
IonutChircu
enstendhal
bubu
rizelgeorgel2004
Vlad Singeorzan
Razvan Tudor
cristy79
alex1987
florin29sv
ORWO
Hawkuletz
spiderpc
DPS
ATM
lifetec
cristi_tgv
92Dragos
adytm
maris.constantin
dexter23
Katalin4653
NicuS
Spartan1948
didinul
rich1974
@ndrey
stefanb.steff
revenge
manuzisu
allred
Adisoft1991s
Radu.B
baiazid
Andrey_tm
Adirmvl
Radu Tudor
Kriszti219
Dr2005
Rarau
popovici
AndiCFR
manuela
eu
mariuskl
nenuandrei
traian
040EC100
ana imfinity
romaniaetc
TonyGFR
Nk11
nokia2010
The Legend
kristi kkk
cristyadaX
Cosmin5
razvan - trenuri
TVlad
Hurricane
mihaiuc
Silver
DUAL
bondarel
SULZERUL 0733
stefan_br
laur 133
bostanescu gigel
Teodor
Luna
IonutCFR2009
billy752-istu
decward
Vitosa
AlexD
membru inactiv
alinutz23
Jhonyla
alexandruh
jionutz
stinky
cont dezactivat .
Adrian78
Tomi13leu
Caravelle_Zg
ionutz72
user dezactivat...
srazvi
didi
mureseanu_976
Nesebar
bogdan srl
Codrut1985
cortexedge
mardaryroby
Vlad
marius_catalin84
Amiralul
cristi CFR
discoid21
KQQ
cristi ar
Ionutz
alex.alexus.tm
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
tiberio
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 42 ... 71  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeVin 02 Sept 2011, 15:30

Nota 10 pentru CFR ptr ziua de ieri cand am venit cu P 3003 Buc.Nord-Brasov de la Buc la PL.Vest unde am ajuns timpuriu cu 3 min si ptr aerul conditionat care a functionat la capacitate maxima la vagonul 36-16 sus la etaj la clasa a 2-a, la un moment dat am zis ca vine iarna in acel vagon, dar cand am coborat la PL.vest am dat peste Africa. Acc de 14:30 de Galati si R 346 nu ne-au depasit in Peris si Crivina, la PL.Vest 346 era afisat cu 15 min inatrziere.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8415
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeSam 03 Sept 2011, 13:27

Eu am o fixatie cu vechile ceasuri Paul Garnier. Iata inca unul care functioneaza, in gara Herculane: Laughing

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 DSC02287

In aceeasi gara s-a pastrat si o veche cutie postala din tabla (disparute de peste 15 ani in alte regiuni):

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 DSC02289

Felicitari angajatilor CFR de la Herculane pentru ca se ingrijesc si de aceste "mici amanunte". abere

Pe sectia Anina - Oravita am remarcat cu satisfactie ca au fost eliberate din vegetatia sufocanta din jur toate bornele kilometrice. A fost curatata de buruieni nu numai lina principala dar si unele abatute din statiile de pe parcurs. Intr-un loc erau si niste santuri decolamatate, un cupon de sina schimbat. Si asta cu toate ca se ameninta cu inchiderea...
Sus In jos
TonyGFR

Numarul mesajelor : 1198
Varsta : 27
Localizare : Breaza
Reputatie : 6382
Data de inscriere : 24/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeLun 05 Sept 2011, 20:40

Azi am fost cu R826 de la Sinaia la Campina, mi-a placut mult calatoria. Controlorii veneau la orice statie pt. a verifica biletele (bine, e un tren R), fara comisi-voiajori care se prefac ca sunt surzi si iti pun toate porcariile langa scaun, aer conditionat, ce sa mai spun, si-a meritat pe deplin cei 19 lei calatoria!
Sus In jos
cristyadaX

cristyadaX

Numarul mesajelor : 371
Varsta : 31
Reputatie : 5393
Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 08 Sept 2011, 15:25

In gara Bacau sau pus ceasuri de perete pe peron..exact cum am si eu acasa in bucatarie..
Sus In jos
cristyadaX

cristyadaX

Numarul mesajelor : 371
Varsta : 31
Reputatie : 5393
Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 08 Sept 2011, 16:06

adrian78hd a scris:
cristyadaX a scris:
In gara Bacau sau pus ceasuri de perete pe peron..exact cum am si eu acasa in bucatarie..

Nici nu are rost sa ne imaginam cu ce preturi s-au luat!!

Exact
Sus In jos
romaniaetc

Numarul mesajelor : 36
Reputatie : 5212
Data de inscriere : 24/09/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeMar 20 Sept 2011, 20:05

Cum de aproximativ 2 saptamani supracontrolul vine aproape zilnic pe P 7033 (Bucuresti N - Mogosoaia - Urziceni) numarul de calatori a inceput sa scada brusc. Astfel, de la un tren care pleca cu destui oameni in picioare, s-a ajuns la unul cu o medie de 4-5 calatori/compartiment. Pana la urma tot au rezolvat problema, chiar daca nu au suplimentat vagoanele Laughing

In schimb la capitolul punctualitate inca mai au de lucru, e anormal ca trenul sa aiba zilnic o intarziere de 15-20 de minute doar pana in Otopeni, cand toata calatoria ar trebui sa dureze 30 pana acolo...
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14504
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeMar 20 Sept 2011, 22:08

romaniaetc a scris:
Cum de aproximativ 2 saptamani supracontrolul vine aproape zilnic pe P 7033 (Bucuresti N - Mogosoaia - Urziceni) numarul de calatori a inceput sa scada brusc. Astfel, de la un tren care pleca cu destui oameni in picioare, s-a ajuns la unul cu o medie de 4-5 calatori/compartiment. Pana la urma tot au rezolvat problema, chiar daca nu au suplimentat vagoanele Laughing

In schimb la capitolul punctualitate inca mai au de lucru, e anormal ca trenul sa aiba zilnic o intarziere de 15-20 de minute doar pana in Otopeni, cand toata calatoria ar trebui sa dureze 30 pana acolo...
Din cauza P 7002 ce vine intarziat de la Balotesti, care se formeaza din 7039, intervalul de stationare intre cele doua trenuri fiind de 6 min in st Balotesti, 7039 plecand uneori intarziat din Buc Nord, sau poate au aparut unele restrictii de viteza pe traseu si le prelungesc timpii de mers acestora.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeDum 02 Oct 2011, 15:16

In sfarsit au reaparut 2 vag 84-16 pe 3006 Brasov-Buc.Nord.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15506
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeDum 02 Oct 2011, 22:20

paall a scris:
In sfarsit au reaparut 2 vag 84-16 pe 3006 Brasov-Buc.Nord.

Da, insa aceste doua vagoane si cu cel din seria 36-16 care intregeste garnitura se dovedesc de fiecare data a fi ineficiente. Inca un vagon atasat acestei garnituri , ar fi fost ideal!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeLun 03 Oct 2011, 10:07

Doar sambata-duminica sunt insuficiente, in cursul saptamanii ajunge la PL.Vest cu maxim 120-130 calatori.
Sus In jos
srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6347
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeMier 05 Oct 2011, 00:51

Oare cum va fi la iarna, inteleg ca cei ce merg cu masinile in coloana s-au cam saturat de CFR.
Chiar Boagiu spunea ca 80% aleg transport auto, eu cred ca pe an ce trece vor fi tot mai multi, ca sa fim sinceri, cu cei 2,3 miliarde bagati acum in proiecte(asta la vesti bune ca Mitrea si Berceanu bagau ce baga si in femei, da aia) nu cred ca mai aduci inapoi calatorii ce s-au saturat peste cap de conditii inumanesi timpii uriasi ca poti inconjura globul prin cealalta parte mai repede in timpul cat face trenul Arad-Mangalia(cred ca si mai ieftin).
Se mai modernizeaza 10 locomotive EA cu 10 milioane euro in total, se mai vopsesc 10 gari cu 500 milioane euro, se mai iau 20 automotoare revopsite la Remaru ce nemtii le-au declarat inapte de transport in siguranta si iar ajung doar un sfert din banii aceia, 2,3 miliarde la infra.
Am uitat vestea buna a zilei, se reface podul de la Gradistea, intra in banii aia alocati, deci nu e doar pe hartie What a Face
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8444
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeMier 05 Oct 2011, 12:08

Tin minte, acuma 2 ani, au inceput modernizarea unui pasaj in Ramnicu Valcea. Este vorba de pasajul inainte de podul peste raul Olanesti. Acel pasaj nu cred ca ar mai mult de 5 - 6 metrii in lungime. Au stau 2 - 3 luni pana cand l`au terminat ... Afara era cald, frumos, soare ... Daca ningea, ploua si era frig mai intelegeam, dar asa sa stai 3 luni degeaba ... Este total aiurea.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeVin 07 Oct 2011, 11:06

cei care merg cu masinile pe Valea.Prahovei sunt in general oameni cu banii si masini de la peste 5000 euro in sus si fac parte din aceea categorie de oameni care vrea sa ajunga cu botul masini la marginea partiei, comoditatea in ziua de azi e un lux scump ptr unii. Si in orice caz peste 80% din cei care merg la munte iarna au toate cele 4-5 locuri ocupate ca dea au vecinii, prietenii, colegii, rude si nu-si permit sa mearga cu masina goala. Iar statul in coloana cateodata trece mai repede decat te astepti, mai o muzicuta, o gluma, o injuratura un film si imediat trece timpul.

Astia comozii sa-i vedeti la vara cand se termina de asfaltat in Bucegii cum se duc bolizii pana in varful muntelui, o sa se termine cu linistea si salbaticiunea muntelui o sa se auda doar Salam, Nicu Paleru si Guta.

Sus In jos
ana imfinity

ana imfinity

Numarul mesajelor : 63
Varsta : 40
Localizare : Piatra Olt
Reputatie : 4865
Data de inscriere : 15/10/2011

MesajSubiect: ceva bun   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 27 Oct 2011, 22:48

Mersul trenurilor (CFR + operatori privati) este disponibil de oriunde pe net, in agentiile de voiaj sau in cartea 'Mersul Trenurilor'. Am putut sa-mi aleg ruta recent, cind am circulat de la Piatra Olt la Iam (Caras Severin) si retur, alegind la dus un traseu prin Orsova-Timisoara si la intors un traseu prin Sibiu, schimbind per total 14 trenuri. Razz Smile Am ales eu tot traseul, cu opriri si rute ocolitoare, ca sa fie cit mai interesant si sa cunosc oamenii si locurile prin care trec.

Nu acelas lucru pot spune despre transportul public auto. Exista din fericire un site http://www.autogari.ro/ dar unde nu sint nici 30% din cursele auto trecute si oricum nu sint sigure. Nu pot pleca orbeste, de pilda din Slatina sa ajung la Oravita. Nu stiu daca am legatura, iar legatura nu stiu din ce autogara este. Orice sofer stie ora la care pleaca, nu si ora la care ajunge, in plus fecare ruta auto are alt punct de plecare. Majoritatea masinilor nu pleaca din autogari si mersul lor se poate schimba neasteptat.
amic

Am facut odata un experiment. Am mers eu cu trenul pe traseul Bucuresti - Pitesti cu un personal si o colega a luat un maxi-taxi. Desi cursele auto sint din 15 in 15 minute, nu pleaca toate din acelasi loc. A ajuns cu 10 minute in urma mea.
ABB a21 a1

Sincer, eu prefer trenurile, deoarece sint mult mai sigure.
:avag:
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8302
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 27 Oct 2011, 23:21

Subscriu. Cu trenu mereu esti macar cat de cat sigur ca ajungi la destinatie. Cu transportul auto mai greu.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
Sus 
Pagina 13 din 71Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 42 ... 71  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: