Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!

In jos 
+132
get.
Vale_ntin
alliens
neluadi
bobi
ciprian71
George CFR
ets2oltromânia
AeroX
dan tm
Luca tgv
mariuscfrbucuresti
c o r v i n
TudorVD
alex.barac.5
matei vulcan
ovidiu.ghita.752
gvd
Katalyn
marius664
TonyCFR
ALEXCFR
mielutu zburator
LanceR
IonutChircu
enstendhal
bubu
rizelgeorgel2004
Vlad Singeorzan
Razvan Tudor
cristy79
alex1987
florin29sv
ORWO
Hawkuletz
spiderpc
DPS
ATM
lifetec
cristi_tgv
92Dragos
adytm
maris.constantin
dexter23
Katalin4653
NicuS
Spartan1948
didinul
rich1974
@ndrey
stefanb.steff
revenge
manuzisu
allred
Adisoft1991s
Radu.B
baiazid
Andrey_tm
Adirmvl
Radu Tudor
Kriszti219
Dr2005
Rarau
popovici
AndiCFR
manuela
eu
mariuskl
nenuandrei
traian
040EC100
ana imfinity
romaniaetc
TonyGFR
Nk11
nokia2010
The Legend
kristi kkk
cristyadaX
Cosmin5
razvan - trenuri
TVlad
Hurricane
mihaiuc
Silver
DUAL
bondarel
SULZERUL 0733
stefan_br
laur 133
bostanescu gigel
Teodor
Luna
IonutCFR2009
billy752-istu
decward
Vitosa
AlexD
membru inactiv
alinutz23
Jhonyla
alexandruh
jionutz
stinky
cont dezactivat .
Adrian78
Tomi13leu
Caravelle_Zg
ionutz72
user dezactivat...
srazvi
didi
mureseanu_976
Nesebar
bogdan srl
Codrut1985
cortexedge
mardaryroby
Vlad
marius_catalin84
Amiralul
cristi CFR
discoid21
KQQ
cristi ar
Ionutz
alex.alexus.tm
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
tiberio
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 39 ... 71  Urmatorul
AutorMesaj
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18754
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24332
Data de inscriere : 05/10/2010

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeMar 15 Mar 2011, 12:38

billy752-istu a scris:
in legatura cu cele negative, ar fi cateva ,nu multe:Faptul ca nu este un tren personal care sa lege brasovul de comanesti sau onesti,ghimes si apropo am o intrebare dupa ce se termina lucrarile de pe 501 cu cat se va circula intre ghimes si lunca de sus imi poate zice cineva?
:TDD: :sftle6600phsl: :AA16: :AA17: :AA19: 26--26

Intre Ghimes Lunca de Mijloc 70 Lunca de Mijloc-Lunca de Sus 65 pana la Siculeni
Sus In jos
billy752-istu

billy752-istu

Numarul mesajelor : 197
Varsta : 32
Localizare : brasov
Reputatie : 5356
Data de inscriere : 29/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeJoi 17 Mar 2011, 09:30

ms dar credeam ca o sa l faca de vreo 75-80 intre ghimes-lumca de sus dar e foarte bine si asa :AA19: :AA19: :AA16: 21-47 :TDD: :AA17: :AA17:
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeMar 22 Mar 2011, 12:49

ieri dimineata vine Acc 1558 Buzau-Buc.Nord in statia PL.Sud cu celebra noua garnitura formata din 3 vag : 21-86 , 30-76 si 21-76 cu 3 nasi. Fiecare nas la cate un vagon. La ultimul vagon s-au urcat si cei mai multi calatori, printre care si 2 amarastenii pe care nasul i-a vazut si s-a dus imediat la ei dandu-i jos. Apoi vine o fata mai dolofana si-l intreaba pe nas daca se poate cu "nasul" pana la Bucuresti si i-a spus ca nu, fata a plecat, dupa care nasul se duce din nou la ultima usa de la ultimul vagon si le spune la 3 persoane printre care si o doamna bine imbracata ca daca nu au bilete sa se dea jos la care doamna ai raspunde destul de serios : "nu-i nimic ce din tren nu se pot lua bilete ??" Se umple trenul si pleaca spre capitala...

Mai rar mi-a dat sa vad ochilor un nas care nu vrea spaga de aceea am crezut ca este un lucru pozitiv la CFR si v-am spus si voua.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12457
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeMar 22 Mar 2011, 14:47

paall a scris:
ieri dimineata vine Acc 1558 Buzau-Buc.Nord in statia PL.Sud cu celebra noua garnitura formata din 3 vag : 21-86 , 30-76 si 21-76 cu 3 nasi. Fiecare nas la cate un vagon. La ultimul vagon s-au urcat si cei mai multi calatori, printre care si 2 amarastenii pe care nasul i-a vazut si s-a dus imediat la ei dandu-i jos. Apoi vine o fata mai dolofana si-l intreaba pe nas daca se poate cu "nasul" pana la Bucuresti si i-a spus ca nu, fata a plecat, dupa care nasul se duce din nou la ultima usa de la ultimul vagon si le spune la 3 persoane printre care si o doamna bine imbracata ca daca nu au bilete sa se dea jos la care doamna ai raspunde destul de serios : "nu-i nimic ce din tren nu se pot lua bilete ??" Se umple trenul si pleaca spre capitala...

Mai rar mi-a dat sa vad ochilor un nas care nu vrea spaga de aceea am crezut ca este un lucru pozitiv la CFR si v-am spus si voua.

Poate se urca supracontrolul la Buftea... si le-a fost teama.
Sus In jos
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8388
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeMar 22 Mar 2011, 15:37

Veste buna
Nu mai disponibilizeaza oameni de la CFR Marfa
se va relua somajul tehnic la personal TESA si mecanici acolo unde nu este de lucru
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9707
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeMar 22 Mar 2011, 16:53

Una calda , una rece Neutral

cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8388
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeMar 22 Mar 2011, 18:32

pentru mine e fierbinte ca nu mai disponibilizeaza pe nimeni
Sus In jos
billy752-istu

billy752-istu

Numarul mesajelor : 197
Varsta : 32
Localizare : brasov
Reputatie : 5356
Data de inscriere : 29/10/2010

MesajSubiect: lucrari   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeMar 05 Apr 2011, 12:30

fratilor aseara am trecut prin lunca de sus, lucrarile fiind in curs nu prea se lucra in acel moment dar erau cativa muncitori pe acolo au pus vreo cateva traverse noi si au schimbat si macazul de la intrarea dinspre lunca de mijloc.cam atat numai pe aici se lucreaza din cate am vazut pacat ca nu am avut o camera foto sa fac niste poze sa va arat ,si oricum sunt intarzieri destul de mari mai ales acceleratele stau in ghimes respectiv livezi ciuc cam vreo 15 minute chiar 20 minute,dupa parerea mea pe la mijlocul lui mai cred ca termina la lunca de sus sall amunca amunca :TDD: :AA19: :AA19: :AA19:
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8302
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeMier 06 Apr 2011, 13:47

Am vazut o drezina circuland si in Petrosani, oare se fac/s-au facut ceva lucrari ? Tot la lucruri pozitive ar fi ca un peron a fost partial nivelat/asfaltat in gara Petrosani.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8444
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeLun 18 Apr 2011, 20:43

Hmmm, sincer sa fiu nu vad niciun lucru bun. Pe langa faptul ca au cumparat vreo` 8 locomotive de marfa de la bulgari, altceva nu mai e. Uitati`va la majoritatea garilor cum arata, de`a dreptul hidoase, e durere ! Pai sa va duceti in orice oras din ITALIA, Franta, Germania nu o sa vedeti niciun vagabond dormind busteam pe 3 scaune. Oricum, in comperatie cu alte tari, ne`ar trebuie vreo 1.000 ani sa`i ajungem din urma. Italienii au mai multi kilometrii de tunel pentru masina cati kilometrii nu avem noi in toata tara. Nu suntem in stare in 20 de ani sa facem 100 kilometrii de autostrada, in fine, am cam deviat putin de la subiect.
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6553
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Apr 2011, 18:09

Teodor a scris:
Hmmm, sincer sa fiu nu vad niciun lucru bun. Pe langa faptul ca au cumparat vreo` 8 locomotive de marfa de la bulgari, altceva nu mai e. Uitati`va la majoritatea garilor cum arata, de`a dreptul hidoase, e durere ! Pai sa va duceti in orice oras din ITALIA, Franta, Germania nu o sa vedeti niciun vagabond dormind busteam pe 3 scaune. Oricum, in comperatie cu alte tari, ne`ar trebuie vreo 1.000 ani sa`i ajungem din urma. Italienii au mai multi kilometrii de tunel pentru masina cati kilometrii nu avem noi in toata tara. Nu suntem in stare in 20 de ani sa facem 100 kilometrii de autostrada, in fine, am cam deviat putin de la subiect.

Asa! Bravo! Ca sa stii ca traiesti in Romania si nu Germa-Span-Ital-Anglia!!! Pai cine tolereaza astfel de lucruri???? NOI!!! Cati am luat atitudine in salile de asteptare???Poftim??Ascult?? Multi dintre noi pasionatii suntem luati in colimator si la ,,trei pazeste" ca facem fotografii in gari sau alte locuri,...dar cand esti in tren,avand bilet, cati cersetori umbla din vagon in vagon sau din compartiment in compartiment??? Cati vanzatori ambulanti ad-hoc si speculanti bantuie prin vagoane stress-and calatorii???Cati preoti sau calugari inchipuiti cer bani pentru manastiri in constructie...INEXISTENTE iar politia TF si maimutoii de la firmele de paza INCHID OCHII la aceste lucruri??????? Eu eram sa-mi i-au amenda pentru tulburarea linistii publice in Gara Buzau acum 1 an ( culmea tampeniei,...tot eu eram sa fiu amendat), dupa ce doi tigani intre 13 si 14 ani...mai mult nu aveau tipau si injurau ca la usa cortului in plina sala de asteptare la orele 2.00.Eu asteptand personalul pentru Bucuresti-Basarab dupa ce sosisem de la Galati cu personalul! Le-am vorbit frumos ( ca cica e bine sa folosesti vorba buna...de parca niste specii ca astea stiu ce inseamna asta...!), am incercat sa le vorbesc civilizat...nimic.Ba mai mult au inceput sa se traga de ,,streanguri" cu mine! Am aplicat planul ,,B"= ,,bombeul"!! Suturi in fund pana afara spre peron unde doi politisti m-au luat tot pe mine. Noroc de un jandarm care le stia harul celor doi romulani si vazuse motivul pentru care i-am luat la suturisi m-au lasat in pace....Nu dupa ce mi-au explicat ei -politistii- cum se actioneaza in astfel de cazuri...Cica cu...,,tact, calm si stapanire de sine"! Sa le-o zica alora din Rai astfel de lucruri cand or muri. Momentan pe Pamant si intr-o tara ca Romania, condusa de un badaran de marinar spurcat la gura si cunoscator de felul lui,...nu poti avea pretentia sa fiu diferit fata de el.
Si cati dintre noi nu s-a asezat cuminte in sala de asteptare unde dormitau scursurile societatii emanand mirosuri care mai de care mai scarboase??? Cati dintre noi au facut sesizare Politiei TF??? Cati dintre noi am luat atitudine???...Extrem de putini!...Si-atunci???Ne vaitam???? Nu are rost!!!
Sus In jos
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 423
Varsta : 101
Localizare : Giulesti-Bucuresti
Reputatie : 5463
Data de inscriere : 20/02/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Apr 2011, 18:41

eram in Comarnic in rapidul 832 si niste rase "inferioare"vroiau sa se urce in tren,am blocat usa vagonului de la maneta aia de sus sa nu urce si rasele "inferioare"au inceput sa urle si sa ameninte ca ma taie.NIMENI NU FACEA NIMIC,noroc ca a plecat trenu ca veneau peste mine......asta e romania si ne ocupa tot timpu
Sus In jos
Teodor

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Apr 2011, 21:29

Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
Teodor a scris:

Asa! Bravo! Ca sa stii ca traiesti in Romania si nu Germa-Span-Ital-Anglia!!! Pai cine tolereaza astfel de lucruri???? NOI!!! Cati am luat atitudine in salile de asteptare???Poftim??Ascult?? Multi dintre noi pasionatii suntem luati in colimator si la ,,trei pazeste" ca facem fotografii in gari sau alte locuri,...dar cand esti in tren,avand bilet, cati cersetori umbla din vagon in vagon sau din compartiment in compartiment??? Cati vanzatori ambulanti ad-hoc si speculanti bantuie prin vagoane stress-and calatorii???Cati preoti sau calugari inchipuiti cer bani pentru manastiri in constructie...INEXISTENTE iar politia TF si maimutoii de la firmele de paza INCHID OCHII la aceste lucruri??????? Eu eram sa-mi i-au amenda pentru tulburarea linistii publice in Gara Buzau acum 1 an ( culmea tampeniei,...tot eu eram sa fiu amendat), dupa ce doi tigani intre 13 si 14 ani...mai mult nu aveau tipau si injurau ca la usa cortului in plina sala de asteptare la orele 2.00.Eu asteptand personalul pentru Bucuresti-Basarab dupa ce sosisem de la Galati cu personalul! Le-am vorbit frumos ( ca cica e bine sa folosesti vorba buna...de parca niste specii ca astea stiu ce inseamna asta...!), am incercat sa le vorbesc civilizat...nimic.Ba mai mult au inceput sa se traga de ,,streanguri" cu mine! Am aplicat planul ,,B"= ,,bombeul"!! Suturi in fund pana afara spre peron unde doi politisti m-au luat tot pe mine. Noroc de un jandarm care le stia harul celor doi romulani si vazuse motivul pentru care i-am luat la suturisi m-au lasat in pace....Nu dupa ce mi-au explicat ei -politistii- cum se actioneaza in astfel de cazuri...Cica cu...,,tact, calm si stapanire de sine"! Sa le-o zica alora din Rai astfel de lucruri cand or muri. Momentan pe Pamant si intr-o tara ca Romania, condusa de un badaran de marinar spurcat la gura si cunoscator de felul lui,...nu poti avea pretentia sa fiu diferit fata de el.
Si cati dintre noi nu s-a asezat cuminte in sala de asteptare unde dormitau scursurile societatii emanand mirosuri care mai de care mai scarboase??? Cati dintre noi au facut sesizare Politiei TF??? Cati dintre noi am luat atitudine???...Extrem de putini!...Si-atunci???Ne vaitam???? Nu are rost!!!
Nu ma vait, cunosc foarte bine cum stau lucrurile, nicio lucrare nu se face pentru ca trebuie, la fiecare miscare ba se da spaga, ba este din propriul interes. De`, nu ai ce sa`i faci, in tara asta traim ...
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6553
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeMar 19 Apr 2011, 22:13

Da Teodor, o tara in care lumea, se lasa injurata de clasa politica care odata la 4 ani cer ca milogii, voturile fraierilor. O tara in care ne place sa ne....complacem si sa ne resemnam!!! Mie de astia mi-e sila. De resemnati!!! Care suporta langa ei chiar si pe un aurolac,...fara sa carneasca nimic,...de frica sa...nu se dea in spectacol-cica!...
Sus In jos
Teodor

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitimeMier 20 Apr 2011, 12:21

Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
Da Teodor, o tara in care lumea, se lasa injurata de clasa politica care odata la 4 ani cer ca milogii, voturile fraierilor. O tara in care ne place sa ne....complacem si sa ne resemnam!!! Mie de astia mi-e sila. De resemnati!!! Care suporta langa ei chiar si pe un aurolac,...fara sa carneasca nimic,...de frica sa...nu se dea in spectacol-cica!...
Vezi, populatia tarii se iparte in doua categorii mari si late.

1. Ori esti bazat - ai pile in politica, politie, si`n multe altele ...

2. Simplu municot - esti un om simplu, cu nevoie ca orice om care din pacate n ti le poti satisface din cauza regimului de tot rahatu` si esti nevoit sa suporti nesimtirea si tupeul celor bazati fara a putea ridica macar un deget. Sa`ti dau un exemplu, la mine in scoala, acuma doi ani au adus cateva clase de la un liceu pentru ca era in renovare. Acei elevi au inceput sa dea cu pumnii, picioarele in lambriuri, table sau mai stiu eu ce ... S`a dus frumos gardianul la ei [ un om foarte deschis, sociabil, policitos, puteai sa glumesti cu omu` acela ] si le`a facut o simpla mustrare, le`a spus ca ii va spune directorului ce au facut, atat. Peste trei zile, gardianul a fost demis ca s`au dus cativa parinti " bazati " la seful politiei si l`au reclamat ca le`a reprosat ceva odraslelor. Si bietu` om si`a pierdu locu` de munca ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
Sus 
Pagina 8 din 71Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 39 ... 71  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: