Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!

In jos 
+132
get.
Vale_ntin
alliens
neluadi
bobi
ciprian71
George CFR
ets2oltromânia
AeroX
dan tm
Luca tgv
mariuscfrbucuresti
c o r v i n
TudorVD
alex.barac.5
matei vulcan
ovidiu.ghita.752
gvd
Katalyn
marius664
TonyCFR
ALEXCFR
mielutu zburator
LanceR
IonutChircu
enstendhal
bubu
rizelgeorgel2004
Vlad Singeorzan
Razvan Tudor
cristy79
alex1987
florin29sv
ORWO
Hawkuletz
spiderpc
DPS
ATM
lifetec
cristi_tgv
92Dragos
adytm
maris.constantin
dexter23
Katalin4653
NicuS
Spartan1948
didinul
rich1974
@ndrey
stefanb.steff
revenge
manuzisu
allred
Adisoft1991s
Radu.B
baiazid
Andrey_tm
Adirmvl
Radu Tudor
Kriszti219
Dr2005
Rarau
popovici
AndiCFR
manuela
eu
mariuskl
nenuandrei
traian
040EC100
ana imfinity
romaniaetc
TonyGFR
Nk11
nokia2010
The Legend
kristi kkk
cristyadaX
Cosmin5
razvan - trenuri
TVlad
Hurricane
mihaiuc
Silver
DUAL
bondarel
SULZERUL 0733
stefan_br
laur 133
bostanescu gigel
Teodor
Luna
IonutCFR2009
billy752-istu
decward
Vitosa
AlexD
membru inactiv
alinutz23
Jhonyla
alexandruh
jionutz
stinky
cont dezactivat .
Adrian78
Tomi13leu
Caravelle_Zg
ionutz72
user dezactivat...
srazvi
didi
mureseanu_976
Nesebar
bogdan srl
Codrut1985
cortexedge
mardaryroby
Vlad
marius_catalin84
Amiralul
cristi CFR
discoid21
KQQ
cristi ar
Ionutz
alex.alexus.tm
MariusM
COSTACHE MIHAIL
Lde 2100
tiberio
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 43 ... 71  Urmatorul
AutorMesaj
srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6347
Data de inscriere : 20/07/2009

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeMar 15 Noi 2011, 18:45

Vestea buna e pentru mecanici, nu mai trebuie sa se trezeasca la 4 sa pleace spre Lupeni sa formeze 2711, probabil el va pleaca din Petrosani spre Arad, desi cred ca poate Regiotrans sa nu preia acea sectie chiar daca a castigat-o Laughing
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18754
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24332
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeMar 15 Noi 2011, 18:55

Cea mai mare bucurie pentru mecanicii de Petrosani si Simeria ca nu mai ajung la Lupeni si Hunedoara!!

Prezentarea era la 3.30 ma ales acuma iarna pentru incalzirea garniturii .Azi in Petrosani se vorbea despre aceste aspect pentru ca au mai fos odata privatii acolo si au rezistat 2 luni sa nu mai zic din trenul care a venit de la Lupeni au coborat maxim 20 de calatori!!
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13278
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeMar 15 Noi 2011, 19:03

Asta pentru ca e proasta ogranizare.Veneau de la noi asteptau 100 de ore sa plece la Savarsin .. sau Baru.Iar 2311 le lua maximul de calatori =)) .. tipic romanesc.
Sus In jos
srazvi

srazvi

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeMar 15 Noi 2011, 19:08

Poate daca le bagi un tren Hunedoara-Deva mai iei de la dubari cel putin elevii si studenitii care au reducere. La Lupeni cei cu dubele au traseu favorabil prin localitati, trenul e la periferie, daca tot trebuie sa platesti de ce sa mergi la gara cand drumul e mai aproape. Nu mai zic ca multi merg cu nasu', deci probabil ca incasari sunt 0, altii mai saraci se rugau de nas sa-i ia ca n-au bani. Ca privat ce faci, poate se scot cu marfa, desi e GFR-u care le arunca niste bani asa din cand in cand ca oricum nu au ce sa le faca cat berceanu e la putere Neutral
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13278
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeMar 15 Noi 2011, 19:21

Pe M207 se circula cu bilet drept dovada era un pic modificat noul mers si totusi eu cred ca era posibil un mers mult mai bun .. stai sa apara un HD-Alba Iulia , eu am 2 baieti la firma ce merg zilnic la Pricaz .. lunar e 80 de lei abonamentul pentru ei.2312 era perfect pentru ei dar dimineata mureau de frig in Simeria pana venea 2143
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8302
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeMier 16 Noi 2011, 15:52

adrian78 a scris:
Cea mai mare bucurie pentru mecanicii de Petrosani si Simeria ca nu mai ajung la Lupeni si Hunedoara!!

Prezentarea era la 3.30 ma ales acuma iarna pentru incalzirea garniturii .Azi in Petrosani se vorbea despre aceste aspect pentru ca au mai fos odata privatii acolo si au rezistat 2 luni sa nu mai zic din trenul care a venit de la Lupeni au coborat maxim 20 de calatori!!
Pe sectia Petrosani - Lupeni nu cred ca a mai fost vreodata trafic privat de calatori. Iar cu privire la numarul calatorilor, vor fi ceva pe termen lung, pentru ca sunt multi elevi navetisti, care au reducere. In plus in sezon mai sunt si calatorii care merg in Straja.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8444
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeDum 27 Noi 2011, 17:40

Teodor a scris:
Ceea ce am vazut acuma cateva zile m`a lasat cu gura cascata, in sensul bun la cuvantului. Inainte de intrarea in gara Ramnicu Valcea, dinspre Piatra Olt era un mic podulet, mai demult pe acolo fusese un mic paraias', care secase de cca. 20 de ani, iar sub acel podet' erau numai gunoaie si mult " stufaris ". Ei bine, am constatat cu mare umimire ca acel podet vechi a fost inlocuit un unul nou nout si au si cosit si adunat tot ce se afla sub vechiul podet. Tin sa mentionez ca este vorba de linia 1, ce`i drept, acolo era si nevoie, celalalte nu sunt asa de folosite, deci presupun ca mai pot rezista. Dar acel podet chiar trebuia inlocuit. Arata mult mai frumos fara acea mizerie, uneori mai si mirosea, vara pe acele calduri era teroare ... Ma bucur sa vad ca C F R ar fi o altfel de " fata ", in sensul bun al cuvantului. Bravo lor ! Very Happy

Podetul de care va vorbeam.

Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Img1999ir
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2012, 19:42

Duminica 08.01 am venit cu IR 1622 de la Sinaia la PL.Vest si am dat o fuga si la BAR-BISTRO 89-76 intre Sinaia si Campina erau 17 clientii iar dupa Campina au mai ramas 11, deci nu circula degeaba Barul pe trenul asta.
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8302
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeJoi 12 Ian 2012, 23:15

Si daca ar avea preturi mai accesibile ar fi si mai pline mereu vagoanele bar. Altfel deseori am fost cam singuru client al acestui tip de vagoane, mai multa lume intreband cat e un cola/bere si cand au auzit ca e 5 ron au plecat.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeVin 20 Ian 2012, 20:40

mai bine nu mai ziceam nimic de Bar-bistro de pe 1622 ca a disparut de atunci Laughing

in alta ordine de ideii cred ca nu mai e tren in tara asta ca IR 1732/1731 GL-BV-GL 4 vagoane si 4 nasii !!
Sus In jos
srazvi

srazvi

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeVin 20 Ian 2012, 21:21

Daca nu se desparte in doua niciunde n-are logica(doar sa tina de posturi si sa le iasa turnusul)
Sus In jos
KQQ

KQQ

Numarul mesajelor : 391
Reputatie : 6055
Data de inscriere : 21/06/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeMier 22 Feb 2012, 00:54

Spre deosebire de Regio-ul 3088 - care, de vreo doi ani, e deservit de un "58" in locul ramei TE, cel de Bistrita Nord (4106) si-a pastrat "specificul", fiind in continuare deservit de etajate. Nu rame, ci vagoane individuale modernizate Bmee, respectiv ABmee. Problema este ca, cel putin duminica, trenul respectiv era atat de lung incat vagoanele care se gaseau la capatul peronului si, evident, cele erau inafara lui, erau goale. Nu am reusit sa vad exact cate vagoane avea, (estimez ca minim 8, daca nu 10) insa pot spune cu siguranta ca numarul celor de serie 36-16 era de 3. O parte din acestea raman la Dej. Ca sa va dati seama de lungimea trenului, va dau urmatoarele repere:
-locomotiva (de serie 41, desi trenul e Regio) era in dreptul capatului estic al cladirii Garii Mari (capatul estic este cel dinspre cladirea "Garii Mici")
-ultimul vagon era cam mult dincolo de capatul vestic al cladirii Garii Mari.

Sus In jos
KQQ

KQQ

Numarul mesajelor : 391
Reputatie : 6055
Data de inscriere : 21/06/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeMier 22 Feb 2012, 01:01

Trenurile 3088 si 4106 (respectiv perechile lor) au fost cateva din cazurile in care vagoanele-salon au fost utilizate acolo unde trebuie; pe distante scurte
Sus In jos
manuela

Numarul mesajelor : 603
Reputatie : 5412
Data de inscriere : 03/11/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeMier 22 Feb 2012, 15:19

mai degraba ai fi incadrat aceasta stare de fapt, la lucruri negative.in timp ce unele regio au cate 10 vagoane care se plimba goale,alte interregio circula cu 3 vagoane dand senzatia de tren de navetistisi, care de multe ori sunt aproape pline.
doar la cfr se pot intampla astfel de lucruri.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8444
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitimeJoi 19 Apr 2012, 10:48

Un lucru pe care l-am vazut ieri in gara Ramnicu Valcea si intr-un fel m-a impresionat. Despre ce este vorba ? Eram intrecere prin gara ieri pe la ora 14, mai degraba in fuga ca ploua cu galeata. R 2436 ( Calimanesti - Babeni ) era gata de plecare. Cand a inceput incet - incet sa se puna in miscare, in fuga, o doamna venea spre el ( pentru ca ghiseele de informatii si de eliberare a biletelor + TF le-au mutat, gara ramanand goala. Probabil incep lucrarile de renovare ). Doamna strigand sa opreasca, nasul stang cu o mana in buzunar pe scara trenului ii spunea ca mai sunt si alte trenuri. Atunci acea faza m-a cam deranjat. Pana la urma nu e vina calatorului ca au mutat ghiseele cu 100 m mai incolo. Dar, mecanicul avand geamul deschis, cel mai probabil a auzit si a oprit trenul sa se urce si doamna respectiva. Este bine ca mai sunt si astfel de oameni la CFR. Nu ma refer la nas', ci la mecanic. Laughing Am mai vazut o astfel de faza, in halta Ostroveni, numai ca atunci dorea sa se urce un betiv intr-un R ce se ducea la Babeni la ora 22 : 08. Mecanicul nu a oprit trenul atunci, iar nasul a facut o fata de ziceai ca vine apocalipsa. Ce si-o fi zis nasul ? Eh', s-a dus si leul meu. Sad
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!!   Lucruri pozitive (+)  la CFR !!! - Pagina 15 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
Sus 
Pagina 15 din 71Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 43 ... 71  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: