| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|
+132get. Vale_ntin alliens neluadi bobi ciprian71 George CFR ets2oltromânia AeroX dan tm Luca tgv mariuscfrbucuresti c o r v i n TudorVD alex.barac.5 matei vulcan ovidiu.ghita.752 gvd Katalyn marius664 TonyCFR ALEXCFR mielutu zburator LanceR IonutChircu enstendhal bubu rizelgeorgel2004 Vlad Singeorzan Razvan Tudor cristy79 alex1987 florin29sv ORWO Hawkuletz spiderpc DPS ATM lifetec cristi_tgv 92Dragos adytm maris.constantin dexter23 Katalin4653 NicuS Spartan1948 didinul rich1974 @ndrey stefanb.steff revenge manuzisu allred Adisoft1991s Radu.B baiazid Andrey_tm Adirmvl Radu Tudor Kriszti219 Dr2005 Rarau popovici AndiCFR manuela eu mariuskl nenuandrei traian 040EC100 ana imfinity romaniaetc TonyGFR Nk11 nokia2010 The Legend kristi kkk cristyadaX Cosmin5 razvan - trenuri TVlad Hurricane mihaiuc Silver DUAL bondarel SULZERUL 0733 stefan_br laur 133 bostanescu gigel Teodor Luna IonutCFR2009 billy752-istu decward Vitosa AlexD membru inactiv alinutz23 Jhonyla alexandruh jionutz stinky cont dezactivat . Adrian78 Tomi13leu Caravelle_Zg ionutz72 user dezactivat... srazvi didi mureseanu_976 Nesebar bogdan srl Codrut1985 cortexedge mardaryroby Vlad marius_catalin84 Amiralul cristi CFR discoid21 KQQ cristi ar Ionutz alex.alexus.tm MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 tiberio myster2008 136 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8367 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: inca ceva Lun 01 Aug 2011, 23:35 | |
| |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 01 Aug 2011, 23:47 | |
| Ce spui tu acolo ar fi foarte bine , oare asa sa fie ? sa vina o conducere care sa se gandeasca la binele companiei nu la cat de mult are salariu si ce contracte poate face incat sa scoata si conducerea ceva profit personal de pe urma locului de munca ?
As vrea sa vad si eu linii reparate/reabilitate din ce in ce mai multe , viteza sporita , trenuri curate , trenuri noi , sa dispara toate vechiturile (in special TE-uri) si nu in ultimul rand sa plateasca fiecare calator biletul , plus garii curate modernizate si fara boschetari ; oameni ai strazii . |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8367 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Ar mai fii ceva Mar 02 Aug 2011, 21:44 | |
| Consider ca un CALL CENTER ar fii foarte necesar la CFR CALATORI asa cum este la toate companiile care se respecta, avand in vedere ca multa lume nu are acces la internet sau se afla pe drum. |
|
| |
Cosmin5
Numarul mesajelor : 49 Reputatie : 4996 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 03 Aug 2011, 18:33 | |
| Un lucru demn de pus la "Lucruri pozitive" despre CFR: Pe regionala (sau ma rog fosta regionala) Craiova aproape toate personalele ofera conditii pe care un calator din 2005 sa zicem nici nu le-ar fi putut visa. Majoritatea sunt compuse sau au in componenta vagoanele 26/36-16 - special concepute pentru distante scurte si trenuri naveta care ofera toate conditiile pe care un navetist si le-ar putea dori. Caldura iarna si racoare vara, apa/sapun/hartie la baie, iar usile sunt automatizate. Exceptiile (trenuri care nu au avut si nici nu cred ca vor avea vreodata in componenta vagoane moderne) sunt: -Craiova-Calafat: are in componenta un vagon clasa1 19-57 si unul clasa a doua tip salon (Nu stiu codificarea) inafara orelor de varf, si in rest un "convoi" de 4 vagoane TE vechi. Este de mentionat ca de cele mai multe ori cand trenul are in compunere doar cele doua vagoane trenul este plin ochi (cu calatori in picioare). Sper ca atunci cand va incepe anul scolar sa fie permanent rama TE, altfel nu stiu ce va fi. -Craiova-Piatra Olt-Pitesti: Nu am vazut niciodata vagoane moderne pe acest tren. Acestea au fost trenurile cu tractiune diesel, liniile mai sus mentionate fiind neelectrificate, cfr-ul nerepartizand niciodata vagoane moderne pentru acestea (nu inteleg de ce). Dintre liniile electrificate, doar personalul de Caracal nu dispune decat foarte rar de vagoane 26/36-14. |
|
| |
cristyadaX
Numarul mesajelor : 371 Varsta : 31 Reputatie : 5393 Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Mier 03 Aug 2011, 19:43 | |
| - Cosmin5 a scris:
- Un lucru demn de pus la "Lucruri pozitive" despre CFR:
Pe regionala (sau ma rog fosta regionala) Craiova aproape toate personalele ofera conditii pe care un calator din 2005 sa zicem nici nu le-ar fi putut visa. Majoritatea sunt compuse sau au in componenta vagoanele 26/36-16 - special concepute pentru distante scurte si trenuri naveta care ofera toate conditiile pe care un navetist si le-ar putea dori. Caldura iarna si racoare vara, apa/sapun/hartie la baie, iar usile sunt automatizate. Exceptiile (trenuri care nu au avut si nici nu cred ca vor avea vreodata in componenta vagoane moderne) sunt: -Craiova-Calafat: are in componenta un vagon clasa1 19-57 si unul clasa a doua tip salon (Nu stiu codificarea) inafara orelor de varf, si in rest un "convoi" de 4 vagoane TE vechi. Este de mentionat ca de cele mai multe ori cand trenul are in compunere doar cele doua vagoane trenul este plin ochi (cu calatori in picioare). Sper ca atunci cand va incepe anul scolar sa fie permanent rama TE, altfel nu stiu ce va fi. -Craiova-Piatra Olt-Pitesti: Nu am vazut niciodata vagoane moderne pe acest tren. Acestea au fost trenurile cu tractiune diesel, liniile mai sus mentionate fiind neelectrificate, cfr-ul nerepartizand niciodata vagoane moderne pentru acestea (nu inteleg de ce). Dintre liniile electrificate, doar personalul de Caracal nu dispune decat foarte rar de vagoane 26/36-14. De ce spui fosta regionala? |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7656 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 04 Aug 2011, 21:23 | |
| - Cosmin5 a scris:
Pe regionala (sau ma rog fosta regionala) Craiova aproape toate personalele ofera conditii pe care un calator din 2005 sa zicem nici nu le-ar fi putut visa. Majoritatea sunt compuse sau au in componenta vagoanele 26/36-16 - special concepute pentru distante scurte si trenuri naveta care ofera toate conditiile pe care un navetist si le-ar putea dori. Caldura iarna si racoare vara, apa/sapun/hartie la baie, iar usile sunt automatizate. Exceptiile (trenuri care nu au avut si nici nu cred ca vor avea vreodata in componenta vagoane moderne) sunt: -Craiova-Calafat: are in componenta un vagon clasa1 19-57 si unul clasa a doua tip salon (Nu stiu codificarea) inafara orelor de varf, si in rest un "convoi" de 4 vagoane TE vechi. Este de mentionat ca de cele mai multe ori cand trenul are in compunere doar cele doua vagoane trenul este plin ochi (cu calatori in picioare). Sper ca atunci cand va incepe anul scolar sa fie permanent rama TE, altfel nu stiu ce va fi. -Craiova-Piatra Olt-Pitesti: Nu am vazut niciodata vagoane moderne pe acest tren. Acestea au fost trenurile cu tractiune diesel, liniile mai sus mentionate fiind neelectrificate, cfr-ul nerepartizand niciodata vagoane moderne pentru acestea (nu inteleg de ce). Dintre liniile electrificate, doar personalul de Caracal nu dispune decat foarte rar de vagoane 26/36-14. Vino in Teleorman sa vezi lux la 21-47 cu soricei, tot de regionala Craiova tine. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 04 Aug 2011, 21:43 | |
| Acum RCF Timisoara a fuzionat cu RCF Craiova sub numele Banat Oltenia cu sediul la Craiova la marfa si la Timisoara la Calatori , daca nu ma insel. |
|
| |
The Legend V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1115 Varsta : 30 Localizare : TIMISOARA SI ATAT! Reputatie : 6448 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 04 Aug 2011, 21:43 | |
| - cristyadaX a scris:
- Cosmin5 a scris:
Pe regionala (sau ma rog fosta regionala) Craiova aproape toate personalele ofera conditii pe care un calator din 2005 sa zicem nici nu le-ar fi putut visa. Majoritatea sunt compuse sau au in componenta vagoanele 26/36-16 - special concepute pentru distante scurte si trenuri naveta care ofera toate conditiile pe care un navetist si le-ar putea dori. Caldura iarna si racoare vara, apa/sapun/hartie la baie, iar usile sunt automatizate. Exceptiile (trenuri care nu au avut si nici nu cred ca vor avea vreodata in componenta vagoane moderne) sunt: -Craiova-Calafat: are in componenta un vagon clasa1 19-57 si unul clasa a doua tip salon (Nu stiu codificarea) inafara orelor de varf, si in rest un "convoi" de 4 vagoane TE vechi. Este de mentionat ca de cele mai multe ori cand trenul are in compunere doar cele doua vagoane trenul este plin ochi (cu calatori in picioare). Sper ca atunci cand va incepe anul scolar sa fie permanent rama TE, altfel nu stiu ce va fi. -Craiova-Piatra Olt-Pitesti: Nu am vazut niciodata vagoane moderne pe acest tren. Acestea au fost trenurile cu tractiune diesel, liniile mai sus mentionate fiind neelectrificate, cfr-ul nerepartizand niciodata vagoane moderne pentru acestea (nu inteleg de ce). Dintre liniile electrificate, doar personalul de Caracal nu dispune decat foarte rar de vagoane 26/36-14. De ce spui fosta regionala? Pai regionala Craiova nu mai exista acum sa extins regionala Timisoara pana acolo devenint o regionala mamut cuprinzant Banatul Oltenia Valea Jiului. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 04 Aug 2011, 21:47 | |
| Vagoanele bune de la Craiova sunt tinute la ei .. insa am vazut spre Piatra olt niste 20-54. |
|
| |
The Legend V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1115 Varsta : 30 Localizare : TIMISOARA SI ATAT! Reputatie : 6448 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Joi 04 Aug 2011, 22:46 | |
| - DUAL a scris:
- Vagoanele bune de la Craiova sunt tinute la ei .. insa am vazut spre Piatra olt niste 20-54.
Pai dupa aceasta fuziune Timisoara cam muta vagoanele bune in revizia ei de vagoane si arunca ce nu mai e bun pe valea jiului...chiar si asa revizia de vagoane din Timisoara duce o lipsa grava de material rulant si nu de putine ori am vazut vagoane de Arad in componenta trenurilor precum A1833 P9196 P9192 chiar pe P9196 circula un 20-55 de Arad de 2 saptamani zilnic. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 05 Aug 2011, 01:26 | |
| hmm pe valea Jiului duce Craiova 26-16 .. nu prea e material slab .. iar Timisoara nu prea duce lipsa de material rulant mai ales ca au 21-76 , 20-55 uri gramada, singurul tren care are o compunere mai modesta e A1692,asa daca e sa o luam nici o regionala nu are extra multe vagoane ,dar nu prea poti compara 20-83(CT) cu 20-49-2xx (CJ),oricum la TM au ajuns o parte din 22-76/96 |
|
| |
nokia2010
Numarul mesajelor : 369 Varsta : 41 Localizare : Bucureşti, Republica Hoţitoare România Reputatie : 5545 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Dum 28 Aug 2011, 22:49 | |
| Am plecat vineri din Bucureşti cu personalul Bucureşti Nord - Ploieşti Vest - Câmpina (cel care pleacă la 16.15). Era plin de tot felul de specinemene (din fericiere nu am avut nici un incident). Dar, deşi era personal şi era sfârşit de săptămână lucrătoare (când atât traficul, atât rutier, cât şi feroviar spre Valea Prahovei se aglomerează) trenul a ajuns la timp în Câmpina. De data asta un plus pentru C.F.R.! |
|
| |
laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5703 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 29 Aug 2011, 21:38 | |
| Ieri ,in internationalul 360-1 a fost cineva de la minister si trenul a ajuns in majoritatea statiilor timpuriu. Acest trren de obicei circula foarte intarziat. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Lun 29 Aug 2011, 21:55 | |
| azi cu fratemiu si 2 biciclete am fost cu P 5006 Marasesti-Buc.Bas de la PL.Sud la Basarab tren cu 3 etajate. eu aveam bilet de student si fratemiu intreg, a trecut nasii de 2 ori odata intre PL.Sud si Brazi si a doua oara intre Buftea si Depoul.Bucuresti si nu am avut probleme din cauza bicicletelor. Intoarcerea a fost cu P 5013 tren din 6 vag 21-80 si 1 vag 19-80. Ne-am urcat la ultimul vagon ultima usa iar culoarul vagonului era pe partea drepata a sensului in care mergea trenul asa ca pe la usa din stanga nu a coborat nimeni si nici pe trenul asta nu am avut probleme ptr biciclete. Nasii pe trenul asta la ultimul vagon a venit o singura data intre Chitila si Buftea.
La dus 5006 intre BUFTEA si CHITILA a mers pe firul din stanga ( firul 1 ) iar la intoarcere 5013 invers tot pe firul din stanga ( firul 2 ).
Un lucru pozitiv pentru CFR, ptr aerul conditionat care a functionat pe 5006 si pentru ca nasii nu au facut galagie ptr biciclete. |
|
| |
Nk11
Numarul mesajelor : 290 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5382 Data de inscriere : 28/12/2010
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! Vin 02 Sept 2011, 14:20 | |
| Acum ceva timp nu functiona afisajul electronic in gara Craiova, acum vad ca l-au reparat. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
| |
|
| |
| Lucruri pozitive (+) la CFR !!! | |
|